Talerlisten
Beate Nossum

Beate Nossum

Ekspert på kommunikasjon knyttet til Det grønne skiftet

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Beate Nossum er opprinnelig journalist, redaktør og kommentator. Hun har lang erfaring fra ulike deler av kommunikasjonsbransjen. Hun sluttet som partner i First House for å rendyrke arbeidet med posisjonering og påvirkning knyttet til miljø og klima. Startet Fo°tprint i januar 2016, Norges eneste kommunikasjonsbyrå med en egen agenda: Å få fortgang på det grønne skiftet. Byrået vokser raskt. Var med å bygge opp GreeNudge, bruker nudging som verktøy. Kommunikasjonssjef i EAT Stockholm Food Forum de første to årene. Beate har også en fot i musikkbransjen, utgitt en roman og flere korttekster.

Foredrag

Det grønne taktskiftet

Det grønne taktskiftet - konsekvenser for arbeidet med posisjonering og påvirkning 1.5° - målet som endret modus nye drivere i politikk og marked fra kommunikasjon til forretningsstrategi

Talerlisten mener

Beate er en klok og reflektert rådgiver, som har lang og bred erfaring og stort personlig engasjement. Hennes foredrag gir både viktig overblikk og konkrete råd og tips til hvordan å jobbe mer strategisk og bedre med kommunikasjon, spesielt knyttet til bærekraft, miljø og Det grønne skiftet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS