Talerlisten

Beate Nossum

Gründer og byråleder i Fo°tprint | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 50.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Beskrivelse

Beate Nossum gikk av som partner i First House for å starte Fo°print i 2016. Et raskt voksende PR-byrå som har spesialisert seg på det grønne skiftet. Hun ble nominert som årets kvinnelige gründer i 2017. Fo°print har som mål å bidra til raskere grønn omstilling. De ser det som sin jobb å sørge for at de som tar omkostningene ved å gå foran i det grønne skiftet blir lagt merke til og lykkes. Historiene er mange og spennende. Beate er opprinnelig journalist, redaktør og kommentator. De siste 13 årene har hun jobbet med kommunikasjon i ulike sammenhenger: fra pressesjef i Quartfestivalen og kommunikasjonsdirektør i Gunhild Stordalens EAT, til «veskebærer» og rådgiver for en landets mest markante finansministre. Hun har hatt lederstillinger i flere av de etablerte PR-byråene, utgitt en roman og beholdt en en rockefot i musikkbransjen.

Foredrag

Det grønne taktskiftet - Inspirasjonsforedrag

Verden står i den største omstillingen siden den industrielle revolusjon. Den politiske endringsviljen er kraftfull, forbrukermakten enda sterkere. Nå jobbes det på spreng med å finne virkemidler som skal sørge for at gamle varer og tjenester fases ut til fordel for nye klimavennlige løsninger. For dette haster. Etter Paris-avtalen ser vi et realt taktskifte. Utfordringene er store, mulighetene likeså. Hvordan se dem, posisjonere seg i forhold til endringene og unngå å bli den neste Kodak?

Talerlisten mener

Beate er en klok og reflektert rådgiver, som har lang og bred erfaring og stort personlig engasjement. Hennes foredrag gir både viktig overblikk og konkrete råd og tips til hvordan å jobbe mer strategisk og bedre med kommunikasjon, spesielt knyttet til bærekraft, miljø og Det grønne skiftet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS