Beate Nossum

Gründer og byråleder i Fo°tprint

Fra 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Beate Nossum

Beate Nossum gikk av som partner i First House for å starte Fo°print i 2016. Et raskt voksende PR-byrå som har spesialisert seg på det grønne skiftet. Hun ble nominert som årets kvinnelige gründer i 2017. Fo°print har som mål å bidra til raskere grønn omstilling. De ser det som sin jobb å sørge for at de som tar omkostningene ved å gå foran i det grønne skiftet blir lagt merke til og lykkes. Historiene er mange og spennende. Beate er opprinnelig journalist, redaktør og kommentator. De siste 13 årene har hun jobbet med kommunikasjon i ulike sammenhenger: fra pressesjef i Quartfestivalen og kommunikasjonsdirektør i Gunhild Stordalens EAT, til «veskebærer» og rådgiver for en landets mest markante finansministre. Hun har hatt lederstillinger i flere av de etablerte PR-byråene, utgitt en roman og beholdt en en rockefot i musikkbransjen.

Foredrag

Det grønne taktskiftet - Inspirasjonsforedrag

Verden står i den største omstillingen siden den industrielle revolusjon. Den politiske endringsviljen er kraftfull, forbrukermakten enda sterkere. Nå jobbes det på spreng med å finne virkemidler som skal sørge for at gamle varer og tjenester fases ut til fordel for nye klimavennlige løsninger. For dette haster. Etter Paris-avtalen ser vi et realt taktskifte. Utfordringene er store, mulighetene likeså. Hvordan se dem, posisjonere seg i forhold til endringene og unngå å bli den neste Kodak?

Talerlisten mener

Beate er en klok og reflektert rådgiver, som har lang og bred erfaring og stort personlig engasjement. Hennes foredrag gir både viktig overblikk og konkrete råd og tips til hvordan å jobbe mer strategisk og bedre med kommunikasjon, spesielt knyttet til bærekraft, miljø og Det grønne skiftet.

Beate Nossum har 2 vurderinger

Anne Kristine Linnestad

6. februar 2019

Lederforum Follo

6

Jeg hørte Beate Nossum snakke om klimakommunikasjon og bærekraftig ledelse i det grønne skiftet for Lederforum Follo. Et engasjerende og inspirerende foredrag om kommunikasjon – et «kræsj-kurs» i hvordan kommunisere komplekse og til tider kontroversielle temaer og løsninger «enkelt».

Kathinka Dysthe

22. september 2018

kathinkadysthedesign

6

Jeg hørte Beate Nossum første gang i P2 ‘Salongen’, og tenkte i Fo•print kunne jeg tenkt meg å jobbe. Hun er en tydelig og viktig meningsbærer, og et reflektert talerør for klimaskiftet. Hun fikk meg til å ville ta del og gjøre en forskjell, gjennom noe jeg kjente på som realistiske grep.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS