Beate Nossum

Byråleder i Fo°tprint

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Beate Nossum

Beate Nossum er initiativtaker og byråleder i Fo°tprint. Et raskt voksende PR-byrå som har spesialisert seg på det grønne skiftet og utelukkende går inn i prosjekter som bidrar til raskere bærekraftig omstilling. Hun er blant Norges fremste eksperter på klima- og endringskommunikasjon. Beate er opprinnelig journalist, redaktør og kommentator. Hun har hatt lederstillinger i flere av de etablerte PR-byråene og i Bellona. Hun var nominert som Årets kvinnelige gründer i 2017.

Foredrag med Beate Nossum

Det grønne taktskiftet - Inspirasjonsforedrag

Verden står i den største omstillingen siden den industrielle revolusjon. Den politiske endringsviljen er kraftfull, forbrukermakten enda sterkere. Nå jobbes det på spreng med å finne virkemidler som skal sørge for at gamle varer og tjenester fases ut til fordel for nye klimavennlige løsninger. For dette haster. Etter Paris-avtalen ser vi et realt taktskifte. Utfordringene er store, mulighetene likeså. Hvordan se dem, posisjonere seg i forhold til endringene og unngå å bli den neste Kodak?

Talerlisten mener

Beate er en klok og reflektert rådgiver, som har lang og bred erfaring og stort personlig engasjement. Hennes foredrag gir både viktig overblikk og konkrete råd og tips til hvordan å jobbe mer strategisk og bedre med kommunikasjon, spesielt knyttet til bærekraft, miljø og Det grønne skiftet.

Beate Nossum har 3 vurderinger

Johannes Rindal

19. februar 2020

Vest-Telemarkrådet

6

Beate Nossum var hovudinnleiar på Vest-Telemarkkonferansen 2020, der temaet var klimautfordringa. Nossum klarte på ein god og engasjerande måte å få fram kor alvorleg situasjonen er, samtidig som ho fekk fram kor fort omstillinga faktisk går og at bedriftene tilpassar seg stadig meir klimabevisste forbrukarar. Det var eit tankevekkande innlegg som sette tonen for resten av konferansen.

Anne Kristine Linnestad

6. februar 2019

Lederforum Follo

6

Jeg hørte Beate Nossum snakke om klimakommunikasjon og bærekraftig ledelse i det grønne skiftet for Lederforum Follo. Et engasjerende og inspirerende foredrag om kommunikasjon – et «kræsj-kurs» i hvordan kommunisere komplekse og til tider kontroversielle temaer og løsninger «enkelt».

Kathinka Dysthe

22. september 2018

kathinkadysthedesign

6

Jeg hørte Beate Nossum første gang i P2 ‘Salongen’, og tenkte i Fo•print kunne jeg tenkt meg å jobbe. Hun er en tydelig og viktig meningsbærer, og et reflektert talerør for klimaskiftet. Hun fikk meg til å ville ta del og gjøre en forskjell, gjennom noe jeg kjente på som realistiske grep.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS