Beate Nossum

Byråleder i Fo°tprint

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Beate Nossum

Beate Nossum er initiativtaker og byråleder i Fo°tprint. Et raskt voksende PR-byrå som har spesialisert seg på det grønne skiftet og utelukkende går inn i prosjekter som bidrar til raskere bærekraftig omstilling. Hun er blant Norges fremste eksperter på klima- og endringskommunikasjon. Beate er opprinnelig journalist, redaktør og kommentator. Hun har hatt lederstillinger i flere av de etablerte PR-byråene og i Bellona. Hun var nominert som Årets kvinnelige gründer i 2017.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Beate Nossum

Det grønne taktskiftet - Inspirasjonsforedrag

Verden står i den største omstillingen siden den industrielle revolusjon. Den politiske endringsviljen er kraftfull, forbrukermakten enda sterkere. Nå jobbes det på spreng med å finne virkemidler som skal sørge for at gamle varer og tjenester fases ut til fordel for nye klimavennlige løsninger. For dette haster. Etter Paris-avtalen ser vi et realt taktskifte. Utfordringene er store, mulighetene likeså. Hvordan se dem, posisjonere seg i forhold til endringene og unngå å bli den neste Kodak?

Talerlisten mener

Beate er en klok og reflektert rådgiver, som har lang og bred erfaring og stort personlig engasjement. Hennes foredrag gir både viktig overblikk og konkrete råd og tips til hvordan å jobbe mer strategisk og bedre med kommunikasjon, spesielt knyttet til bærekraft, miljø og Det grønne skiftet.

2024 © Talerlisten AS