Bengt Eriksen

Lagspill, kommunikasjon og holdninger

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Bengt Eriksen

Bli inspirert av Bengt Eriksen – en ekspert på lagspill og samspill som har vært dypt engasjert i fotballverdenen siden han ble født!

Som sønn av den anerkjente og mangeårige VIF-treneren Leif Eriksen, har Bengt vokst opp med lagspill og samarbeid som en naturlig del av livet sitt. Han mener at uansett hva du streber etter, vil du bli utfordret og lære av lagspill. Spørsmålet er alltid: Hvordan kan du spille deg selv og de andre enda bedre?

Bengt er kjent for sin lidenskap og for sin evne til å utfordre tankene til sine tilhørere. Han er langt mer interessert i å skape diskusjon og utfordre ideer enn å gi enkle svar. Enten han bruker en tavle, gode eksempler eller bare sine egne ord, er alt overlatt til hans evner til å inspirere, engasjere og gjøre tilhørerne gode.

Med bakgrunn som økonom, fotballtrener, VIF-spiller og trener for flere toppklubber, har Bengt en unik innsikt i både lagspill og personlig utvikling. Han har også delt sin kunnskap som fotballekspert i flere mediekanaler og skrevet om fotball og personlig økonomi for flere kjente publikasjoner. I 2012 ble Bengt kåret til Årets osloborger i Aftenposten og Årets navn i Nordstrands Blad.

Bli med Bengt på en reise gjennom lagspillets verden og oppdag hvordan du kan spille deg selv og andre enda bedre. Ta kontakt i dag for å bestille et inspirerende foredrag med Bengt Eriksen – en ekte ekspert på lagspill og samspill!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Bengt Eriksen

Det fortreffelige lagspillet

Oppdag hemmeligheten bak vellykket lagspill. Lær hvordan du balanserer egeninteresse og felles mål for å nå toppen sammen med laget. Det beste for laget er at du gjør det som er best for deg — og det som er best for laget. Egeninteressen er en god læremester, men i lagspill må egeninteressen gå hånd-i-hånd med fellesinteressen. Enkelt uttrykt: Hvis du virkelig er god, evner du å spille medspillerne dine gode også.

Mesterlig kommunikasjon: Bygg tillit med tydelig tale

Vi er som regel helt avhengige av tillit for å kunne gjøre en god jobb. Men hva er det egentlig, og hva kan vi gjøre for å bygge tillit? Bengt anbefaler å bygge tillit og troverdighet med tydelig og direkte kommunikasjon. I foredraget utforsker vi hvordan klare og ærlige samtaler kan styrke relasjoner og omdømme. Tydelig og direkte tale gir troverdighet — vel å merke hvis det følges opp i praksis. Det krever at du snakker til folk og med folk — ikke om folk. Og at du oppleves som real, skvær og velmenende.

Finn din indre motivasjon — veien til suksess

Finn din lidenskap og drivkraft. Utforsk hvordan du kan gjøre det du elsker og lykkes på din egen måte — ikke andres. Motivasjon er vel strengt tatt en øvelse i selvransakelse. Og som øvelser flest: Det er litt ubehagelig, men det kan komme mye godt ut av det. For eksempel at du gjør det du vil — ikke det andre vil at du skal gjøre.

Gjør holdningene til dine handlinger

Holdninger er lett å snakke om og vanskelig å etterleve. Det må være samsvar mellom det du sier og det du gjør, for én av ingrediensene heter nemlig konsekvenser. Det er her autoritet, troverdighet og legitimitet står på spill. Lær hvordan du kan leve etter dine verdier og oppnå suksess med integritet og ekthet.

Inspirasjon til handling og fremragende lederskap

Bli en inspirerende leder. Utforsk hva som skal til for å motivere, engasjere og lede team mot suksess. Som leder må du ikke nødvendigvis si så mye, men du må gjøre som du sier. Dytter du folk foran deg eller får du dem med deg? Lag plass til et meningstorg og send invitasjon til alle ansatte. Dagens og fremtidens oppgave: Hva skal vi, hvorfor skal vi det, hvordan skal vi få det til? Det siste er vanskeligst — og viktigst.

2024 © Talerlisten AS