Bjørn Erik Vinje

Bli inspirert i salg og kommunikasjon

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Bjørn Erik Vinje

Bjørn Erik holder engasjerende og interaktive foredrag og workshops innen salg. Han er founding partner i Hansen Beck og har i 20 år vært trener innen salg, ledelse, kommunikasjon, kultur og teamutvikling.

Før dette tok han en markedsføringsutdanning og lang erfaring innen B2B salg og teamledelse. Han er æresmedlem (senator) i den internasjonale organisasjonen for utvikling av mennesker, Junior Chamber International (JCI).

Bjørn Erik brenner for endring og det å inspirere andre. Å se hvordan treningen hjelper folk til å oppnå sine resultater og forbedre deres personlige liv, er hans motivasjon for å gjøre det han gjør.

Han har trent mennesker og både små og store bedrifter og organisasjoner i en rekker bransjer – hovedsakelig i de Skandinaviske landene og totalt i 16 land, både på norsk og engelsk.

Kursholder
Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Bjørn Erik Vinje

Hva gjør en god selger eller en selger god?

Hva er salg og hva er det som gjør at en selger selger mer enn andre – selv om det er det samme produktet til det samme markedet? Hvem bestemmer om vi lykkes i salg? Hvorfor og hvordan kan vi påvirke det?

Hvordan bli bedre likt – som leder, kollega, selger og venn – og hvorfor?

Hvordan virker vi på våre omgivelser og hva er det som styrer våre handlinger? Et foredrag som gjør deg bevisst på din egen atferd!

To gode venner på fisketur – en historie om god forhandlings- og samtaleteknikk.

Her blir dere med på en historie om helt konkrete teknikker for en god samtale. Enten du er selger og skal forhandler eller er leder og ønsker gode medarbeidersamtaler eller du rett og slett ønsker å bli flinkere til å kommunisere med de rundt deg.

2024 © Talerlisten AS