Bobby Madley

Tidligere Premier League- og FIFA-dommer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Bobby Madley

Bobby Madley har over ti års erfaring med å dømme både engelsk og internasjonal fotball. Han har tilbrakt de siste fem årene som toppdommer i Premier League. Gjennom denne unike jobben på en svært profilert arena har Bobby tilegnet seg unik kompetanse i håndtering av høyt press, flyktige situasjoner og i å både ta – og stå for – raske avgjørelser. Bobby holder humoristiske, interaktive og motiverende foredrag om dette, og som har mye mer enn anekdoter fra fotball. Foredragene gir også et unikt innblikk i livet til en Premier League-dommer. De har viktige budskap om håndtering av pressede situasjoner, farer ved feil bruk av sosiale medier og hvordan å fremstå selvsikker både i profesjonell og personlig sammenheng. Foredragene skreddersys hver kunde og er underholdende både for fotballinteresserte og ikke-fotballinteresserte. Bobby har holdt foredrag for alt fra NHS og Deloitte London til sportsklubber i England og Norge. Bobby tilbyr også mer enn gjerne en Q&A.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Bobby Madley

How to make tough decisions under pressure

Et foredrag rettet mot business og ledelse, med fokus på de overførbare ferdighetene en toppdommer har som kan hjelpe et selskap å lykkes. Han benytter sin store kompetanse fra å ta viktige avgjørelser under høyt pressede situasjoner og stiller spørsmål til hvorvidt din bedrift har ferdighetene som skal til for å lykkes. Dette er et svært motiverende foredrag som gransker selskapet fra topp til tå, og dere sitter igjen med inspirasjon til å tenke nytt eller ta det neste steget.

From Sunday League to Premier League - how to motivate yourself for growth and development

Dette foredraget er rettet mot sportsklubber, universiteter, kick-off og konferanser. Bobby bruker en interaktiv og humoristisk stil til å levere en svært motiverende, interessant og underholdende presentasjon. Han benytter sin unike bakgrunn til å vise hvordan hans motgang og skuffelser ble omgjort til muligheter for utvikling gjennom en positiv tankegang. Bobby utfordrer negative holdninger og gir en ny og unik tilnærming til å bygge seg opp igjen og bli en bedre versjon av seg selv.

Talerlisten mener

Et foredrag med Bobby Madley er både interessant, morsomt og engasjerende. Han forteller om sine erfaringer som fotballdommer med titusenvis av tilskuere, og trekker paralleller til hvordan disse erfaringene kan brukes av andre. Bobby snakker engelsk og har en typisk beskjeden britisk under statement-humor. Fotballinteresserte vil ha ekstra stor glede av foredragsholder Bobby Madley.

2024 © Talerlisten AS