Bobby Madley

Tidligere Premier League- og FIFA-dommer

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Bobby Madley

Bobby Madley har over ti års erfaring med å dømme både engelsk og internasjonal fotball. Han har tilbrakt de siste fem årene som toppdommer i Premier League. Gjennom denne unike jobben på en svært profilert arena har Bobby tilegnet seg unik kompetanse i håndtering av høyt press, flyktige situasjoner og i å både ta – og stå for – raske avgjørelser. Bobby holder humoristiske, interaktive og motiverende foredrag om dette, og som har mye mer enn anekdoter fra fotball. Foredragene gir også et unikt innblikk i livet til en Premier League-dommer. De har viktige budskap om håndtering av pressede situasjoner, farer ved feil bruk av sosiale medier og hvordan å fremstå selvsikker både i profesjonell og personlig sammenheng. Foredragene skreddersys hver kunde og er underholdende både for fotballinteresserte og ikke-fotballinteresserte. Bobby har holdt foredrag for alt fra NHS og Deloitte London til sportsklubber i England og Norge. Bobby tilbyr også mer enn gjerne en Q&A.

Foredrag med Bobby Madley

How to make tough decisions under pressure

Et foredrag rettet mot business og ledelse, med fokus på de overførbare ferdighetene en toppdommer har som kan hjelpe et selskap å lykkes. Han benytter sin store kompetanse fra å ta viktige avgjørelser under høyt pressede situasjoner og stiller spørsmål til hvorvidt din bedrift har ferdighetene som skal til for å lykkes. Dette er et svært motiverende foredrag som gransker selskapet fra topp til tå, og dere sitter igjen med inspirasjon til å tenke nytt eller ta det neste steget.

From Sunday League to Premier League - how to motivate yourself for growth and development

Dette foredraget er rettet mot sportsklubber, universiteter, kick-off og konferanser. Bobby bruker en interaktiv og humoristisk stil til å levere en svært motiverende, interessant og underholdende presentasjon. Han benytter sin unike bakgrunn til å vise hvordan hans motgang og skuffelser ble omgjort til muligheter for utvikling gjennom en positiv tankegang. Bobby utfordrer negative holdninger og gir en ny og unik tilnærming til å bygge seg opp igjen og bli en bedre versjon av seg selv.

Talerlisten mener

Et foredrag med Bobby Madley er både interessant, morsomt og engasjerende. Han forteller om sine erfaringer som fotballdommer med titusenvis av tilskuere, og trekker paralleller til hvordan disse erfaringene kan brukes av andre. Bobby snakker engelsk og har en typisk beskjeden britisk under statement-humor. Fotballinteresserte vil ha ekstra stor glede av foredragsholder Bobby Madley.

Bobby Madley har 6 vurderinger

Magnus Sollid

11. mars 2019

RT26 Asker

6

Veldig bra foredrag av Madley. To timer med engasjerende og lærerikt innhold. I tillegg til at det er artig å høre om hans opplevelser fra Premier League, tar foredraget for seg hvordan man takler press, hva som er viktig for egen utvikling, samarbeid med kollegaer og venner, og ikke minst hvordan selvtillit spiller inn på disse områdene. Anbefales på det sterkeste. Også veldig artig å bli utfordret på offside-situasjoner som brukes til opplæring av PL-dommere.

Raymond Karlstad

6. mars 2019

RT Asker

6

Morsomt og interessant! Jeg synes Bobby får deg til å se ting fra et annet ståsted. Han er engasjerende og jordnær. Supert foredrag som kan anbefales!

Jørgen Lindahl

6. mars 2019

RT Asker

6

Veldig dyktig foredragsholder, engasjerende også for de som ikke er fotballinteressert. Temaer som selvtillit, kunsten å ta riktige avgjørelser under press og hvordan utvikle seg selv og sine evner. Anbefales sterkt

Jørgen Wik Grydeland

25. januar 2019

Oppsal IF Fotball

6

Engasjerende, innholdsrikt, personlig og dagsaktuelt.

Vi var heldige og hadde Bobby nærmere 2 timer hos oss i Oppsal Fotball. Han holdt et foredrag / hadde en workshop med vårt Gutter 14 lag. Sjeldent har jeg sett 25 gutter sitte stille å lytte på denne måten. Mye kreative oppgaver og pedagogisk overlegent!

Bobby gir en annen dimensjon og har et annet perspektiv på fotball enn det vi er vant til. Vil anbefale ALLE fotballag og skoler å bestille dette 🙂

Knallbra!

Hallvard Horgen

28. november 2018

NFF Buskerud

6

Innholdsrikt, engasjerende og lærerikt er kun noen av ordene som beskriver Bobby’s foredrag. Holdt foredrag for rundt en 80 personer, der alt fra 16 til 70-åringer deltok. Meget underholdende uansett alder, men også seriøst og motiverende og lærerikt. Bobby er en fantastisk taler og er ekstremt dyktig til å involvere og inkludere publikum uansett alder. Vil absolutt anbefale disse foredragene, passer mange arbeidsplasser eller foreninger. Utrolig givende og underholdende. Helt suverent, Bobby!

Ole Hermann Borgan

28. november 2018

Buskerud Fotballdommerlaug

6

Vi har vært så heldige å ha Bobby til 2 foredrag for oss, og det var meget bra. Holdt det for ca 80 personer og det var et innholdsrikt og lærerikt foredrag. Litt om dommersaker, hvordan man bruker sosiale medier etc.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS