Bobby Madley

Tidligere Premier League- og FIFA-dommer

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Bobby Madley

Bobby Madley har over ti års erfaring med å dømme både engelsk og internasjonal fotball. Han har tilbrakt de siste fem årene som toppdommer i Premier League. Gjennom denne unike jobben på en svært profilert arena har Bobby tilegnet seg unik kompetanse i håndtering av høyt press, flyktige situasjoner og i å både ta – og stå for – raske avgjørelser. Bobby holder humoristiske, interaktive og motiverende foredrag om dette, og som har mye mer enn anekdoter fra fotball. Foredragene gir også et unikt innblikk i livet til en Premier League-dommer. De har viktige budskap om håndtering av pressede situasjoner, farer ved feil bruk av sosiale medier og hvordan å fremstå selvsikker både i profesjonell og personlig sammenheng. Foredragene skreddersys hver kunde og er underholdende både for fotballinteresserte og ikke-fotballinteresserte. Bobby har holdt foredrag for alt fra NHS og Deloitte London til sportsklubber i England og Norge. Bobby tilbyr også mer enn gjerne en Q&A.

Foredrag med Bobby Madley

How to make tough decisions under pressure

Et foredrag rettet mot business og ledelse, med fokus på de overførbare ferdighetene en toppdommer har som kan hjelpe et selskap å lykkes. Han benytter sin store kompetanse fra å ta viktige avgjørelser under høyt pressede situasjoner og stiller spørsmål til hvorvidt din bedrift har ferdighetene som skal til for å lykkes. Dette er et svært motiverende foredrag som gransker selskapet fra topp til tå, og dere sitter igjen med inspirasjon til å tenke nytt eller ta det neste steget.

From Sunday League to Premier League - how to motivate yourself for growth and development

Dette foredraget er rettet mot sportsklubber, universiteter, kick-off og konferanser. Bobby bruker en interaktiv og humoristisk stil til å levere en svært motiverende, interessant og underholdende presentasjon. Han benytter sin unike bakgrunn til å vise hvordan hans motgang og skuffelser ble omgjort til muligheter for utvikling gjennom en positiv tankegang. Bobby utfordrer negative holdninger og gir en ny og unik tilnærming til å bygge seg opp igjen og bli en bedre versjon av seg selv.

Talerlisten mener

Et foredrag med Bobby Madley er både interessant, morsomt og engasjerende. Han forteller om sine erfaringer som fotballdommer med titusenvis av tilskuere, og trekker paralleller til hvordan disse erfaringene kan brukes av andre. Bobby snakker engelsk og har en typisk beskjeden britisk under statement-humor. Fotballinteresserte vil ha ekstra stor glede av foredragsholder Bobby Madley.

Bobby Madley har 11 vurderinger

Andreas Djønne Norland

26. september 2022

Wings Travel Management AS

6

Viking FK hadde hentet inn Bobby til å holde et foredrag på deres årlige sponsortur. Jeg tror ikke det satt en eneste sjel blant de 200 deltakerne som ikke syns dette var en følelsesladet presentasjon. Bobby hadde en enormt god blanding mellom tydelig formidlig, eksempler, humor og følelser. Det fantes ikke språkbarriere da han snakket tydelig og referte til norske steder/navn/ord vi alle kjente igjen. Fantastisk foredrag og foredragsholder som jeg unner alle å oppleve.

Siw Tårnes

14. juni 2022

Viking Fotball AS

6

Vi inviterte Bobby Madley til et ledernettverk, og var nysgjerrig på om de spesielle situasjonene en topp fotballdommer står overfor, med høyt prestasjonspress fra alle kanter, kunne ha læringsverdi for næringslivet.

Bobby var en svært engasjerende foredragsholder som leverte et topp foredrag med mye humor, ettertenksomme observasjoner og en meget god interaksjon med publikum. Anekdoter fra innsiden av en ‘spesiell bransje’ ble levert med ærlighet og et skrått blikk. Egne tabber ble også belyst med oppriktig ydmykhet og læring.

God både underholdnings- og læringsverdi! Thanks to Bobby and highly recommended!

Petter Toppe

5. januar 2020

NFF Hordaland

6

Bobby hadde to innlegg på NFF Hordaland sin høstsamling på Voss i November 2019. Innleggene var svært gode og informative. Bobby sine innlegg var innholdsrike, engasjerende og morsomme. Han var svært dyktig med publikum ,og med sin gode formidlingsevne ,sin gode tilnærming til publikum og «punch» ble det stor suksess. Flere av deltagerne har i ettertid karakterisert Bobby som den beste foredragsholderen som har vært på samling i NFF Hordaland. Vi gir Bobby våre beste anbefalinger , og vi er helt sikker på at hans foredrag kan brukes i svært mange sammenhenger, både hos idrettslag, foreninger og i bedrifter.

Tony Winkler

7. november 2019

BONORD

6

Var på foredrag med Bobby i Oslo 05.11.2019. Foredraget var ypperlig! Bobby hadde 1 foredrag etter en lang reise. Samtlige «våknet» og var klar for seminar etterpå. Han er engasjerende og kunnskapsrik. Foredraget hadde mye som kunne relateres til mitt virke selv om jeg (uheldigvis) ikke arbeider med fotball eller lignende.

Audun Hallem Berge

9. oktober 2019

Trøndelag Fotballdommerlaug

6

Bobby Madley besøkte Trøndelag Fotballdommerlaug i slutten av september. Det var et publikum på omtrent 50 stk. Et svært spennende, morsomt og innholdsrikt foredrag der Madley byr på morsomme historier, men mest om hvilke refleksjoner han gjør seg for å takle press og utfordrende situasjoner. Bobby byr på seg selv, og var veldig flink til å involvere publikum i både tanker og aktiviteter. Dette gjorde at det ikke ble en ren monolog, men tidvis en dialog med publikum. Dette gjorde foredraget enda bedre etter mitt skjønn. I tillegg er Madley svært dyktig formidler som fikk hele salen med fra første stund. Jeg mener at foredraget passer for alle, ikke bare dommere og andre innen idrettsfamilien. Det kan være næringslivet, organisasjoner ++. Det handler i stor grad om hvordan man jobber for å nå sitt mål, og hvordan man takler opp- og nedturer. Foredraget er på engelsk, men Bobby forstår også godt norsk så det vil være muligheter til å stille spørsmål på norsk. På vegne av Trøndelag Fotballdommerlaug.

Magnus Sollid

11. mars 2019

RT26 Asker

6

Veldig bra foredrag av Madley. To timer med engasjerende og lærerikt innhold. I tillegg til at det er artig å høre om hans opplevelser fra Premier League, tar foredraget for seg hvordan man takler press, hva som er viktig for egen utvikling, samarbeid med kollegaer og venner, og ikke minst hvordan selvtillit spiller inn på disse områdene. Anbefales på det sterkeste. Også veldig artig å bli utfordret på offside-situasjoner som brukes til opplæring av PL-dommere.

Raymond Karlstad

6. mars 2019

RT Asker

6

Morsomt og interessant! Jeg synes Bobby får deg til å se ting fra et annet ståsted. Han er engasjerende og jordnær. Supert foredrag som kan anbefales!

Jørgen Lindahl

6. mars 2019

RT Asker

6

Veldig dyktig foredragsholder, engasjerende også for de som ikke er fotballinteressert. Temaer som selvtillit, kunsten å ta riktige avgjørelser under press og hvordan utvikle seg selv og sine evner. Anbefales sterkt

Jørgen Wik Grydeland

25. januar 2019

Oppsal IF Fotball

6

Engasjerende, innholdsrikt, personlig og dagsaktuelt.

Vi var heldige og hadde Bobby nærmere 2 timer hos oss i Oppsal Fotball. Han holdt et foredrag / hadde en workshop med vårt Gutter 14 lag. Sjeldent har jeg sett 25 gutter sitte stille å lytte på denne måten. Mye kreative oppgaver og pedagogisk overlegent!

Bobby gir en annen dimensjon og har et annet perspektiv på fotball enn det vi er vant til. Vil anbefale ALLE fotballag og skoler å bestille dette 🙂

Knallbra!

Hallvard Horgen

28. november 2018

NFF Buskerud

6

Innholdsrikt, engasjerende og lærerikt er kun noen av ordene som beskriver Bobby’s foredrag. Holdt foredrag for rundt en 80 personer, der alt fra 16 til 70-åringer deltok. Meget underholdende uansett alder, men også seriøst og motiverende og lærerikt. Bobby er en fantastisk taler og er ekstremt dyktig til å involvere og inkludere publikum uansett alder. Vil absolutt anbefale disse foredragene, passer mange arbeidsplasser eller foreninger. Utrolig givende og underholdende. Helt suverent, Bobby!

Ole Hermann Borgan

28. november 2018

Buskerud Fotballdommerlaug

6

Vi har vært så heldige å ha Bobby til 2 foredrag for oss, og det var meget bra. Holdt det for ca 80 personer og det var et innholdsrikt og lærerikt foredrag. Litt om dommersaker, hvordan man bruker sosiale medier etc.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS