Brit-Agnes Sværi

Innkjøpsdirektør, Forhandlinger, TEDx-taler

Fra kr 12.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Brit-Agnes Sværi

Brit-Agnes Sværi har 20 års forhandlingserfaring som innkjøpsdirektør fra mange bransjer og forhandler med globale leverandører. Hun holder foredrag om hvordan du kan bli en bedre forhandler og oppnå det du ønsker. Hun bruker praktiske eksempler fra arbeids- og privatlivet og nyttige rollespill. Brit-Agnes er grunnlegger og leder av Women`s March Norway, (WMN), en frivillig organisasjon. Women’s March er marsjen der kvinner mobiliserte over 5 millioner globalt, til å marsjere for likestilling, mangfold og inkludering i 2017. I Norge deltok 3000. I 2018 organiserte WMN sammen med metoo oppropene og folk marsjerte i 34 land. Brit-Agnes har holdt TEDx-talken: “How to mobilize 5 million people to march for values.” Hun er mentor i eget firma, «Mobilizing Yourself» og har vært mentor i bl.a. SHE Community. Brit-Agnes holder engasjerende foredrag, involverer deltagerne og gir konkrete råd. Hun formidler viktige budskap krydret med personlige historier og byr på mye humor.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Brit-Agnes Sværi

Hvordan bli en rå forhandler?

Vi forhandler hver dag. Når vi skal kjøpe, selge, overbevise om en ide, eller forhandle med partnere og barn. Hvordan kan du bli en bedre forhandler for å oppnå mer av det du ønsker, som høyere lønn? Synes du det er vanskelig å forhandle på vegne av seg selv? Her får du konkrete råd som gjør at du blir tryggere og modigere i forhandlinger. Brit-Agnes gir deg eksempler du kjenner igjen og bruker nyttige og artige rollespill. Etter dette foredraget gleder du deg til neste forhandling!

Hvordan mobilisere 5 millioner mennesker til å marsjere for mangfold og inkludering?

Etter å ha hørt «grab them by the pussy» i den amerikanske presidenkampanjen, bestemte Brit-Agnes seg for å organisere en marsj for verdier i Norge. Uten aktivisterfaring mobiliserte hun 3000 til å marsjere for likestilling, mangfold og inkludering i 2017 og en ny marsj i 2018, med metoo oppropene. Hun var 1 av 8 kvinner som koordinerte 200 globale marsjer. Her blir du inspirert til å følge dine drømmer og lærer hvordan du kan mobilisere og organisere det du brenner for: "Kan hun, så kan jeg."

Kurs med Brit-Agnes Sværi

Hvordan bli en rå forhandler?

Brit-Agnes holder også halv- og heldagskurs i forhandlinger, tilpasset nivået til deltagerne. Her får du flere rollespill og vi øver på forskjellige forhandlingsteknikker, som gir deltagerne nyttige verktøy de kan bruke i eget arbeid.

2024 © Talerlisten AS