Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Brit-Agnes Sværi

Forhandlinger, TEDx, inspirator, IT-mentoring

Fra 12.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Brit-Agnes Sværi

Brit-Agnes Sværi har 20 års forhandlingserfaring som innkjøpsdirektør fra mange bransjer og forhandler med globale leverandører. Hun holder foredrag om hvordan du kan bli en bedre forhandler og oppnå det du ønsker. Hun bruker praktiske eksempler fra arbeids- og privatlivet og nyttige rollespill. Brit-Agnes er grunnlegger og leder av Women`s March Norway, (WMN), en frivillig organisasjon. Women’s March er marsjen der kvinner mobiliserte over 5 millioner globalt, til å marsjere for likestilling, mangfold og inkludering i 2017. I Norge deltok 3000. I 2018 organiserte WMN sammen med metoo oppropene og folk marsjerte i 34 land. Brit-Agnes har holdt TEDx-talken: “How to mobilize 5 million people to march for values.” Hun er mentor i eget firma, «Mobilizing Yourself» og har vært mentor i bl.a. SHE Community. Brit-Agnes holder engasjerende foredrag, involverer deltagerne og gir konkrete råd. Hun formidler viktige budskap krydret med personlige historier og byr på mye humor.

Foredrag med Brit-Agnes Sværi

Hvordan bli en rå forhandler?

Vi forhandler hver dag. Når vi skal kjøpe, selge, overbevise om en ide, eller forhandle med partnere og barn. Hvordan kan du bli en bedre forhandler for å oppnå mer av det du ønsker? Synes du det er vanskelig å forhandle på vegne av seg selv? Her får du konkrete råd som gjør at du blir tryggere og modigere i forhandlinger. Brit-Agnes gir deg eksempler du kjenner igjen og bruker nyttige og artige rollespill. Etter dette foredraget gleder du deg til neste forhandling!

Hvordan mobilisere 5 millioner mennesker til å marsjere for mangfold og inkludering?

Etter å ha hørt «grab them by the pussy» i den amerikanske presidenkampanjen, bestemte Brit-Agnes seg for å organisere en marsj for verdier i Norge. Uten aktivisterfaring mobiliserte hun 3000 til å marsjere for likestilling, mangfold og inkludering i 2017 og en ny marsj i 2018, med metoo oppropene. Hun var 1 av 8 kvinner som koordinerte 200 globale marsjer. Her blir du inspirert til å følge dine drømmer og lærer hvordan du kan mobilisere og organisere det du brenner for: "Kan hun, så kan jeg."

Hvordan får du alle generasjoner til å følge bedriftens digitale strategi?

Brit-Agnes deler teorier som kan påvirke hvordan du tenker om din bedrifts digitale strategi: Baby boomer generasjonen vet ikke hva de ikke vet, om teknologi. Milleniumsgenerasjonen har en gullgruve som ikke benyttes optimalt. Babyboomere syntes det er flaut å stille teknologispørsmål som yngre mener er «basic». Hun har et skråblikk på hvordan man får alle generasjoner til å følge den digitale reisen og hvordan Balanced Mentorship kan være en god løsning.

Et babyboomers utfordrende liv med Internett.

Reisen på Internett har vært flaut, frustrerende og ydmykende, men også nyttig for "ikke-tekniske-vidundere." Brit-Agnes deler sin utfordrende reise med Internett, fra en babyboomer generasjons ståsted. Hun byr på eksempler folk kjenner igjen men som det er flaut å fortelle om og deler erfaringene med latter og selvironi. Hennes kommunikasjon med IT-avdelinger kunne fått humorprisen! Du får konkrete råd som bedrifter kan bruke til å heve teknologikompetansen, uten økte kostnader.

Kurs med Brit-Agnes Sværi

Hvordan bli en rå forhandler?

Brit-Agnes holder også halv- og heldagskurs i forhandlinger, tilpasset nivået til deltagerne. Her får du flere rollespill og vi øver på forskjellige forhandlingsteknikker, som gir deltagerne nyttige verktøy de kan bruke i eget arbeid.

Brit-Agnes Sværi har 1 vurdering

Hanne Kristine Fjellheim

26. mai 2019

Sopra Steria

6

Brit-Agnes Sværi holdt et flott foredrag for WASS, Women at Sopra Steria, om forhandlinger. Foredraget ble svært godt mottatt av tilhørerne, og flere har sagt at de i etterkant har lært av, og benyttet seg av, teknikkene hun gikk gjennom i foredraget! Undertegnede inkludert. Brit-Agnes er engasjert, drivende dyktig og svært erfaren – og alt skinner gjennom i foredraget. Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS