Cathrine Moksnes

Merkevarebygger og trendkurator.

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Moksnes

Trenger dere et foredrag om merkevarebygging, forbrukertrender eller grønn vekst? Med 20 års erfaring innen merkevarebygging og kommersiell strategi fra kjente merkevarer som blant annet McDonald`s vet Cathrine Moksnes hvordan man bygger merkevarebygging anno 2022. Cathrine er en dreven foredragsholder som holder inspirerende foredrag som gjør at man ser verden litt annerledes etterpå. Cathrine mener at vinnerne i dagens marked og fremover er de som kjenner kundene sine best! Hun hjelper selskaper å forstå de endringer som skjer og hvordan det påvirker forbrukernes hverdag og dermed også norske bedrifter. Cathrine tilpasser foredraget til den enkelte kunde og har erfaring innen et bredt spekter av bransjer.

Foredrag med Cathrine Moksnes

Forbrukertrender 2022 - 10 trender du må kjenne til for å være relevant for kundene dine

Vinnerne i dagens marked er de som forstår kundene sine og verden de lever i best! Bli oppdatert på de viktigste trendene du må kjenne til nå. Noen av trendene Cathrine snakker om er: - Grønn vekst - Orden i kaosets tid - Fra å være forskjellig til å gjøre en forskjell - Det store tillits- og maktskiftet - Den emosjonelle revolusjonen

Merkevarebygging i en digital verden?

Verden har alltid vært i endring, men den har aldri endret seg så raskt som nå. Samtidig vil den aldri endres så sakte som nå. Vi har tilgang til mer data på mobilen vår enn Bill Clinton hadde når han var president i USA. Det hevdes at i 2018 så gikk data forbi olje i å være verdens mest verdifulle ressurs, men teknologi er fremdeles bare et verktøy, ikke en løsning. Foredraget tar for seg hvordan vi kan bruke teknologi som et verktøy for å være relevante for dagens forbrukere.

Grønn vekst! Kan vi snakke om bærekraft og hvordan skal vi gjøre det?

Et praktisk og inspirerende foredrag som hjelper selskap med å forstå hvordan man kan snakke om bærekraft både internt og eksternt uten å grønnvaske. Foredraget tilpasses bransje og modenhet i forhold til bærekraftarbeidet hos selskapet.

Cathrine Moksnes har 4 vurderinger

Knut Skeie Solberg

29. november 2022

Gründer/arrangør Bærekraftkonferansen Hamar

6

Cathrine Moksnes holdt et brilliant avslutningsforedrag på Bærekraftkonferansen på Hamar. Særdeles treffende faglig, svært troverdig, god og tillitsfull formidling. Tror ikke det var et eneste menneske i salen som ikke fikk konkret merverdig å ta med seg inn i en hverdag som krever bærekraftige valg. Det skal mye kløkt til for å klare gjøre noe tilsynelatende uklart og diffust, så tydelig, forståelig og anvendelig.

Og: Cathrine endret foredraget sitt fullstendig underveis i konferansen. Presentasjonen endret seg i takt med hva som ble levert gjennom dagen for å gjøre innholdet som utfyllende og verdifullt som overhodet mulig. Sjelden dedikasjon. Fantastisk for oss. Og fantastisk for publikum – som forlot dagen framme i skoen og ekstra opplyst fordi Cathrine gikk en ekstra meter.

Gigantisk tommel i været!

Kari Rømcke

8. november 2021

Norsk Industri

5.5

Cathrine holdt en veldig god, interessant og engasjerende presentasjon om trender, på Grafisk bransjeforenings Landsmøte 2022!

Nina Larsen

31. mai 2019

Røde Kors

6

Cathrine er en inspirerende og dyktig foredragsholder. Med innlevelse og engasjement formidlet hun budskapet om merkevarebygging på en overbevisende måte. Hun evner å fange publikums oppmerksomhet på et høyt nivå, er godt forberedt og tilpasset problemstillingene til oss som organisasjon. Kan anbefales på det varmeste.

Elisabeth Bekken Vikanes

1. oktober 2018

Oculos AS

6

Cathrine leverte et solid og veldig spennende innlegg på Loyalty Day 2018. Hun har glimt i øyet, har en sikker fremstillingsevne og er en drøm å samarbeide med!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS