Cathrine Moksnes

Merkevarebygger og trendkurator

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Moksnes

Trenger dere et foredrag om merkevarebygging, forbrukertrender og markedsføring? Med over 15 års erfaring innen merkevarebygging og kommersiell strategi fra kjente merkevarer som Coca-Cola, McDonald`s, Stokke og Fjordland vet Cathrine Moksnes hvordan man jobber med merkevarebygging anno 2018. Cathrine leder i dag selskapet Naug & Rådgiverne. Cathrine Moksnes er en dreven foredragsholder som holder inspirerende foredrag som gjør at man ser verden litt annerledes etterpå. Vinnerne i dagens marked og fremover er de som kjenner kundene sine og verden de lever i best! Cathrine hjelper selskaper å forstå de endringer som skjer og hvordan det påvirker forbrukernes hverdag og dermed også norske bedrifter. Cathrine tilpasser foredraget til den enkelte kunde og har erfaring innen et bredt spekter av bransjer. Moksnes har spesielt god kjennskap innen matbransjen, helse- og velvære og reiseliv.

Foredrag med Cathrine Moksnes

Forbrukerne og verden de lever i

Vinnerne i dagens marked er de som forstår kundene sine og verden de lever i best! Som trendkurator samler og strukturere Cathrine innsikt, trend og makrofaktorer og serverer det tilbake på en underholdende og oversiktlig måte. Et inspirerende foredrag som skaper nye ideer og en felles forståelse for hva som skjer rundt oss og hvordan det påvirker oss. Tilpasses den bransjen og fora som foredraget holdes for.

Merkevarebygging anno 2019

Mye har skjedd på de 18 årene Cathrine har jobbet med Merkevarebygging for mange av norges største merkevarer, men mye er også det samme. Hvordan jobber de store selskapene med merkevarebygging i 2019? Hvordan sikre at man har en tydelig stemme utad gjennom hele kundereisen?

De 10 viktigste trendene du må kjenne i 2019

Vinnerne i dagens og fremtidens markeder er de som kjenner målgruppen sin best. Da må man også kjenne den konteksten folk lever livene sine. Hva påvirker livene og valgene deres? De fleste kan ganske mye om egen bransje. I tillegg kan man en del om digitalisering og bærekraft. Hva med de større sosiokulturelle trendene? Her får du de 10 viktigste trendene du må vite i 2019. Et nyttig og underholdende foredrag med mye eksempler som gjør at man ser verden med litt andre øyne etterpå.

Tillatt er den nye valutaen

Vi står ovenfor et markant skifte i tillit og maktstrukturer i verden i dag. Hvorfor skjer det og hvordan påvirker det oss og hvordan vi må kommunisere for å bli hør og trodd? Et spennende og underholdende foredrag med mange eksempler for bakgrunn og inspirasjon.

Cathrine Moksnes har 2 vurderinger

Nina Larsen

31. mai 2019

Røde Kors

6

Cathrine er en inspirerende og dyktig foredragsholder. Med innlevelse og engasjement formidlet hun budskapet om merkevarebygging på en overbevisende måte. Hun evner å fange publikums oppmerksomhet på et høyt nivå, er godt forberedt og tilpasset problemstillingene til oss som organisasjon. Kan anbefales på det varmeste.

Elisabeth Bekken Vikanes

1. oktober 2018

Oculos AS

6

Cathrine leverte et solid og veldig spennende innlegg på Loyalty Day 2018. Hun har glimt i øyet, har en sikker fremstillingsevne og er en drøm å samarbeide med!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS