Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Cathrine Moksnes

Merkevarebygger og trendkurator.

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Moksnes

Trenger dere et foredrag om merkevarebygging, forbrukertrender og markedsføring? Med 20 års erfaring innen merkevarebygging og kommersiell strategi fra kjente merkevarer som blant annet Coca-Cola og McDonald`s vet Cathrine Moksnes hvordan man bygger merkevarebygging anno 2020. Cathrine er en dreven foredragsholder som holder inspirerende foredrag som gjør at man ser verden litt annerledes etterpå. I tillegg til å være foredragsholder er hun byråleder i Good Morning Naug som blant annet utgir Trendrapporter. Cathrine mener at vinnerne i dagens marked og fremover er de som kjenner kundene sine best! Hun hjelper selskaper å forstå de endringer som skjer og hvordan det påvirker forbrukernes hverdag og dermed også norske bedrifter. Cathrine tilpasser foredraget til den enkelte kunde og har erfaring innen et bredt spekter av bransjer.

Foredrag med Cathrine Moksnes

FORBRUKERTRENDER 2020 - Topp 10 trender for markedsførere

Vinnerne i dagens marked er de som forstår kundene sine og verden de lever i best! Bli oppdatert på de viktigste trendene du må kjenne til nå. Noen av trendene Cathrine snakker om er: - Grønn vekst - Orden i kaosets tid - Fra å være forskjellig til å gjøre en forskjell - Det store tillits- og maktskiftet - Den emosjonelle revolusjonen

MERKEVAREBYGGING - Hvordan bygge sterke merkevarer i 2020?

Mye har skjedd på de 20 årene Cathrine har jobbet med Merkevarebygging for mange av Norges største merkevarer, men mye er også det samme. Hvordan jobber de store selskapene med merkevarebygging i 2020? Hvordan sikre at man har en tydelig stemme utad gjennom hele kundereisen? Det handler ikke lenger om å bare være forskjellig fra konkurrentene sine, men om å gjøre en forskjell.

Retailtrender 2020-2023

Cathrine Moksnes har 2 vurderinger

Nina Larsen

31. mai 2019

Røde Kors

6

Cathrine er en inspirerende og dyktig foredragsholder. Med innlevelse og engasjement formidlet hun budskapet om merkevarebygging på en overbevisende måte. Hun evner å fange publikums oppmerksomhet på et høyt nivå, er godt forberedt og tilpasset problemstillingene til oss som organisasjon. Kan anbefales på det varmeste.

Elisabeth Bekken Vikanes

1. oktober 2018

Oculos AS

6

Cathrine leverte et solid og veldig spennende innlegg på Loyalty Day 2018. Hun har glimt i øyet, har en sikker fremstillingsevne og er en drøm å samarbeide med!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS