Cecilie Bjørndal

Positivt rullende

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cecilie Bjørndal

Cecilie Bjørndal ble lam i en alder av 19 år da bilen hun satt i sammen med moren ble påkjørt bakfra av en lastebil. I årene etter ulykken har hun lagt ned mye tid og arbeid på trafikksikkerhetsarbeid for å opplyse og gi inntrykk for å hindre at det skjer med flere. Hun har stått frem med historien sin i både aviser, blader, tv, radio og annet, i tillegg har hun skrevet blogg om det nye livet. Cecilie er engasjert og tydelig i sin sak når hun taler om tingene hun brenner for, som blant annet er trafikksikkerhetsarbeid, hvordan det er å være pasient og ikke minst funksjonsnedsettelser og seksualitet. Hun forteller direkte og åpent uansett hvilket tema det gjelder. Til tross for at livet hennes ble snudd på hodet har hun en fantastisk evne til å se det positive i absolutt alt, noe som er både motiverende og beundringsverdig. Hun har holdt foredrag for tusenvis av mennesker og responsen har vært overveldende. Foredragene hennes er en tankevekker som alle burde få med seg.

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Cecilie Bjørndal

Et nytt liv på godt og vondt

I dette foredraget får du høre en "rett fra levra" historie om hvordan det er å få snudd livet på hodet i en alder av 19 år på grunn av en menneskelig feil i trafikken. Cecilie forteller åpent, ærlig og gjør det hun kan for at du skal sitte igjen med et inntrykk du sent glemmer. Foredraget starter derfor veldig seriøst med detaljer fra ulykken og tiden etter,men deretter får man både en god dose selvironi, positivitet og stå-på-vilje man skal lete lenge etter.

Hvordan det er å være pasient

Foredraget begynner med hovedforedraget om ulykken, livet etter og hvordan det er å leve med hjul som bein. I tillegg forteller hun ærlig og reflektert om hvordan det er å være pasient og bruker, både på sykehus og i eget hjem. Man får et unikt innblikk i hvordan det egentlig er å motta hjelp når man er sårbar og ikke klarer alt på egen hånd. Dette foredraget passer perfekt for alle innen helse. Spesielt studenter, sykepleiere, leger, hjemmesykepleie og lignende.

2024 © Talerlisten AS