Cecilie Bjørndal

Positivt rullende

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Bjørndal

Cecilie Bjørndal ble lam i en alder av 19 år da bilen hun satt i sammen med moren ble påkjørt bakfra av en lastebil. I årene etter ulykken har hun lagt ned mye tid og arbeid på trafikksikkerhetsarbeid for å opplyse og gi inntrykk for å hindre at det skjer med flere. Hun har stått frem med historien sin i både aviser, blader, tv, radio og annet, i tillegg har hun skrevet blogg om det nye livet. Cecilie er engasjert og tydelig i sin sak når hun taler om tingene hun brenner for, som blant annet er trafikksikkerhetsarbeid, hvordan det er å være pasient og ikke minst funksjonsnedsettelser og seksualitet. Hun forteller direkte og åpent uansett hvilket tema det gjelder. Til tross for at livet hennes ble snudd på hodet har hun en fantastisk evne til å se det positive i absolutt alt, noe som er både motiverende og beundringsverdig. Hun har holdt foredrag for tusenvis av mennesker og responsen har vært overveldende. Foredragene hennes er en tankevekker som alle burde få med seg.

Foredrag med Cecilie Bjørndal

Et nytt liv på godt og vondt

I dette foredraget får du høre en "rett fra levra" historie om hvordan det er å få snudd livet på hodet i en alder av 19 år på grunn av en menneskelig feil i trafikken. Cecilie forteller åpent, ærlig og gjør det hun kan for at du skal sitte igjen med et inntrykk du sent glemmer. Foredraget starter derfor veldig seriøst med detaljer fra ulykken og tiden etter,men deretter får man både en god dose selvironi, positivitet og stå-på-vilje man skal lete lenge etter.

Hvordan det er å være pasient

Foredraget begynner med hovedforedraget om ulykken, livet etter og hvordan det er å leve med hjul som bein. I tillegg forteller hun ærlig og reflektert om hvordan det er å være pasient og bruker, både på sykehus og i eget hjem. Man får et unikt innblikk i hvordan det egentlig er å motta hjelp når man er sårbar og ikke klarer alt på egen hånd. Dette foredraget passer perfekt for alle innen helse. Spesielt studenter, sykepleiere, leger, hjemmesykepleie og lignende.

Cecilie Bjørndal har 15 vurderinger

Berit Aasland Auglænd

12. november 2019

Åse bo og aktivitetssenter

6

Cecilie er en flott foretagsholder som engasjerer og levendegjør budskapet ut på en flott måte. Hun holdt foredrag for Åse bo og aktivitetssenter frivillige. Jeg kan varmt anbefale henne.

Anita Bauge

20. mai 2019

Skole

6

Vi har i dag hatt besøk av Cecilie som fortalte sin historie til niendeklassinger i Trafikk valgfag.. 40 elever satt musestille og hørte på – dette var noe som tydelig gjorde inntrykk.

Cecilie sin ærlige og direkte måte å si tingene som de er på, fikk elevene i etterkant til å reflektere over konsekvensene av å ikke ta tydelige standpunkt til atferd i trafikken – hvor fatalt det kan være med et kort øyeblikks uoppmerksomhet. Cecilie la ikke skjul på de faktiske konsekvensene hun må leve med grunnet andres uaktsomhet. Men hun viste samtidig en imponerende styrke og vei opp fra det som kan se håpløst ut. Hun viste også en enorm raushet i stedet for bitterhet.

Dette var et godt og viktig innspill i holdningsskapende og ulykkesforebyggende tiltak i arbeid med trafikksikkerhet. Det var også et glimrende eksempel på livsmestring og hvordan man kan finne nye gleder når livet endrer seg – takk!

Anbefales virkelig.

Trafikklærene ved Riska Ungdomsskole

15. mai 2019

Riska Ungdomsskole

6

På Riska har elevene arbeidet med trafikk og trafikksikkerhet og vi ønsket at de skulle få møte en person som hadde vært i en trafikkulykke. Vi kom da i kontakt med Cecilie som kom og fortalte sin historie for våre elever. Det hun har erfart og måten hun deler dette på har stor nytteverdi og relevans inn i trafikkfaget. Måten dette ble formidlet på holdt oppmerksomheten til 60 ungdommer og liten og stor fikk helt klart noe å tenke på. Cecile anbefales.

Elisabeth Nilsen Refsnes

4. april 2019

Sør-Rogaland Lokallag av Norges Fibromyalgi Forbund

6

Vi var så heldige å få Cecilie til å komme til oss på et medlemsmøte for å ha foredrag for oss. Hun fortalte sin historie som var sterk og gripende. Hun er en meget postiv og engasjert dame, som fortale detaljert om seg selv og det som hun hadde opplevd. Jeg anbefaler på det sterkeste å høre på Cecilie sin historie.

Ruth Stokkeland

4. april 2019

Min trafikkskole

6

Cecilie var hos oss på «Min trafikkskole» for å fortelle hennes historie. Dette var en fantastisk opplevelse. Vi vare både trafikklærere, elever og andre. Cecilie forteller historien sin på en flott og rørende måte. Hun har en enorm evne til å se positivt på livet. Det er enormt behagelig å høre på henne, selv om historien er alvorlig. Cecilie viser at hun virkelig brenner for trafikksikkerhet! Skulle ønske det var obligatorisk for alle trafikanter å høre henne. Arbeidet til Cecilie er holdnings skapende og kan redde liv! Anbefales!

Ørjan Undem

26. februar 2019

Speidernes Beredskapsgruppe

6

Speidernes Beredskapsgruppe var så heldige og fikk besøk av Cecilie med sitt foredrag. Cecilie har en unik evne til og gripe rommet og oppmerksomheten! Hun klarer bevisstgjøre flere viktige tema gjennom sitt foredrag. Hun fremlegger sin historie med en sår ærlighet og sårbarhet som griper enhver, mens hun også klarer hente frem et smil og humor med en fin balanse. Cecilie forteller om hvor sårbart livet er, men selv om livet har bydd på en total helomvending så er livet fantastisk. Cecilie er den fødte foredragsholder med sin filosofi og budskap. Hun får vår sterkeste anbefaling og vi oppfordrer på det sterkeste, Cecilie! Tusen takk for du er du!

Anders Tjørhom

8. februar 2019

Kannik skole

6

Cecilie kom til oss på Kannik skole og fortalte sin sterke historie for klassene våre i valgfag trafikk. Historien hennes nådde virkelig inn til elevene og hun var meget dyktig både til å fortelle og til å svare på spørsmål.
Anbefales!

Knut Hodne

8. februar 2019

Kannik skole

6

Vi hadde Cecilie Bjørndal som foredragsholder i valgfag trafikk på niende og tiende trinn. Det ble en interessant, tankevekkende og sterk økt, der vi fikk et nakent og ærlig bilde av hvor fatale konsekvensene kan bli av feil valg som blir tatt. Vi fikk møte en sterk og livsglad dame, som hadde stort fokus på det som er positivt. Etter foredraget tok Bjørndal seg god tid til spørsmål fra salen, og elevene spurte villig vekk. Det var enkelt å forholde seg til henne, og hun var fleksibel mht tidspunkter og gruppestørrelse. Anbefales.

Veslemøy Fykse

7. februar 2019

Bergeland videregående skole

6

Alle elevene på vg1 Helse og oppvekst på Bergeland videregående skole i Stavanger fikk oppleve at Cecilie holdt et sterkt, rørende og godt foredrag. Elevene la mobiltelefonene bort, lyttet oppmerksomt og syntes dette var «årets beste opplegg». Temaet kan relateres til mange av våre kompetansemål (bevegelsesapparatet, førstehjelp, sosial kompetanse, livsmestring m.m.) og det er veldig stor sannsynlighet for at vi vil invitere Cecilie tilbake neste år!!

Toril Marie Egeland

22. januar 2019

TORIL’s galleri

6

Jeg ble kjent med Cecilie da hun begynte å blogge etter ulykken. Har fulgt med på hennes fantastiske og positive måte å finne sitt liv på. Hun har en sterk historie å fortelle og jeg håp et virkelig hun får mange oppdrag . Cili har også endel ting hun lager og selger og alt hun gjør er av høy kvalitet. Nå følte jeg meg litt som en mamma som skryter jenta si opp i skyene og kunne nok vært hennes mor, men faktum er at jeg aldri har møtt henne! Jeg håper virkelig noen i nærheten av Farsund vil invitere henne til foredrag, de vil IKKE angre på dette.

Georg Grødem

12. november 2017

Sør-Vest Politidistrikt

6

Vi har ved flere anledninger benyttet oss av Cecile som fordragsholder for våre studenter. Hun har et meget godt foredrag med et veldig viktig og svært aktuelt tema. Selv om studentene kjenner til bestemmelsene rundt bruk av mobiltelefon, er det også viktig med en vekker om hva som kan skje om man ikke følger med i trafikken. Dette kan relateres til flere forstyrrelser som fører utsettes for. Cecilie setter fokus på trafikksikkerheten, og hun gjør det på en ærlig og god måte!

Berit Haugen

2. oktober 2017

Sandnes Kommune

6

Den 26. og 28. september 2017 var Cecilie her på Austrått og fortalte sin historie til oss i hjemmetjenesten. Det var tankevekkende og interessant. Hun fortalte sin historie uten bitterhet og på en fengende måte, hun viste både bilder og film som et godt supplement til fortellingen sin. Jeg tror alle som hører på henne vil tenke seg om før en tar telefonen eller leser/ svarer på sms når en kjører. En veldig nyttig påminnelse til oss alle.
Hun snakket også om det å motta hjemmesykepleie og det ga mange innspill til oss som hjelpere. Hennes erfaringer som hjelpemottaker tar vi med oss videre i vår hverdag. Jeg håper mange flere får anledning til å høre på Cecilie.

Arild Birkedal

27. september 2017

Stavanger Taxi AS

6

Stavanger Taxi og Rogaland Taxi var 19.09.2017 så heldige å få besøk av Cecilie. Med innlevelse og bilder forteller hun sin egen historie, der livet blir snudd på hodet i løpet av sekunder. En tragisk ulykke som utelukkende skjer fordi lastebilsjåføren (yrkessjåføren) er opptatt med mobiltelefonen sin. Vi i Stavanger Taxi og Rogaland Taxi kan varmt anbefale foredraget videre. For oss som er yrkessjåfører er det på sin plass med en «vekker», der en får se, og høre konsekvensene av at en «bare» skal se «litt» på mobiltelefonen.

Ingunn Lindefjeld

26. september 2017

Sandnes Kommune

6

En sterk historie som Cecilie forteller på en måte som skaper bevisstgjøring og oppmerksomhet om et meget aktuelt tema. Som ansatte i hjemmesykepleien fikk vi se tjenesten fra en brukers perspektiv, en meget viktig bevisstgjøring som vi alle trenger å ta med oss. Det å sitte å høre på ei som fokuserer på det positive, opptatt av å fremme det gode ut fra en så alvorlig ulykke setter spor i oss. Om vi jobber i hjemmesykepleien eller i andre sektorer er hennes holdninger og verdier i livet til stor inspirasjon, vi trenger alle å høre dette. Kan på det sterkeste anbefale Cecilie Bjørndal.

Kjersti Marie Geijer

22. september 2017

Sandnes Kommune

6

Som leder i hjemmetjenesten leide vi inn Cecilie for å ha foredrag for oss. Det var en fantastisk time som berørte alle. Jeg tror alle forsto hvor viktig det er å være oppmerksomme i trafikken, og at de aller fleste tar det med seg videre, både når vi kjører ut på jobb og i privatlivet. Mye alvor ispedd selvironi og humor gjordet det til et sterkt og samtidig morsomt foredrag å høre. For oss som jobber i hjemmesykepleien var et en skikkelig vekker å høre hennes refleksjoner rundt det å være pasient, og viser hvor viktig det er å vise individuelle hensyn til de vi går inn i hjemmet til. Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS