Cecilie Bjørndal

Cecilie Bjørndal

Positivt rullende

Fra 5.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Cecilie Bjørndal

Cecilie Bjørndal (28) ble lam i en alder av 19 år da bilen hun satt i sammen med moren ble påkjørt bakfra av en lastebil. I årene etter ulykken har hun lagt ned mye tid og arbeid på trafikksikkerhetsarbeid for å opplyse og gi inntrykk for å hindre at det skjer med flere. Hun har stått frem med historien sin i både aviser, blader, tv, radio og annet, i tillegg har hun skrevet blogg om det nye livet. Cecilie er engasjert og tydelig i sin sak når hun taler om tingene hun brenner for, som blant annet er trafikksikkerhetsarbeid, hvordan det er å være pasient og ikke minst funksjonsnedsettelser og seksualitet. Hun forteller direkte og åpent uansett hvilket tema det gjelder. Til tross for at livet hennes ble snudd på hodet har hun en fantastisk evne til å se det positive i absolutt alt, noe som er både motiverende og beundringsverdig. Hun har holdt foredrag for tusenvis av mennesker og responsen har vært overveldende. Foredragene hennes er en tankevekker som alle burde få med seg.

Foredrag

Et nytt liv på godt og vondt

I dette foredraget får du høre en "rett fra levra" historie om hvordan det er å få snudd livet på hodet i en alder av 19 år på grunn av en menneskelig feil i trafikken. Cecilie forteller åpent, ærlig og gjør det hun kan for at du skal sitte igjen med et inntrykk du sent glemmer. Foredraget starter derfor veldig seriøst med detaljer fra ulykken og tiden etter,men deretter får man både en god dose selvironi, positivitet og stå-på-vilje man skal lete lenge etter.

Hvordan det er å være pasient

Foredraget begynner med hovedforedraget om ulykken, livet etter og hvordan det er å leve med hjul som bein. I tillegg forteller hun ærlig og reflektert om hvordan det er å være pasient og bruker, både på sykehus og i eget hjem. Man får et unikt innblikk i hvordan det egentlig er å motta hjelp når man er sårbar og ikke klarer alt på egen hånd. Dette foredraget passer perfekt for alle innen helse. Spesielt studenter, sykepleiere, leger, hjemmesykepleie og lignende.

Cecilie Bjørndal har 5 vurderinger

Georg Grødem

12. november 2017

Sør-Vest Politidistrikt

6

Vi har ved flere anledninger benyttet oss av Cecile som fordragsholder for våre studenter. Hun har et meget godt foredrag med et veldig viktig og svært aktuelt tema. Selv om studentene kjenner til bestemmelsene rundt bruk av mobiltelefon, er det også viktig med en vekker om hva som kan skje om man ikke følger med i trafikken. Dette kan relateres til flere forstyrrelser som fører utsettes for. Cecilie setter fokus på trafikksikkerheten, og hun gjør det på en ærlig og god måte!

Berit Haugen

2. oktober 2017

Sandnes Kommune

6

Den 26. og 28. september 2017 var Cecilie her på Austrått og fortalte sin historie til oss i hjemmetjenesten. Det var tankevekkende og interessant. Hun fortalte sin historie uten bitterhet og på en fengende måte, hun viste både bilder og film som et godt supplement til fortellingen sin. Jeg tror alle som hører på henne vil tenke seg om før en tar telefonen eller leser/ svarer på sms når en kjører. En veldig nyttig påminnelse til oss alle.
Hun snakket også om det å motta hjemmesykepleie og det ga mange innspill til oss som hjelpere. Hennes erfaringer som hjelpemottaker tar vi med oss videre i vår hverdag. Jeg håper mange flere får anledning til å høre på Cecilie.

Arild Birkedal

27. september 2017

Stavanger Taxi AS

6

Stavanger Taxi og Rogaland Taxi var 19.09.2017 så heldige å få besøk av Cecilie. Med innlevelse og bilder forteller hun sin egen historie, der livet blir snudd på hodet i løpet av sekunder. En tragisk ulykke som utelukkende skjer fordi lastebilsjåføren (yrkessjåføren) er opptatt med mobiltelefonen sin. Vi i Stavanger Taxi og Rogaland Taxi kan varmt anbefale foredraget videre. For oss som er yrkessjåfører er det på sin plass med en «vekker», der en får se, og høre konsekvensene av at en «bare» skal se «litt» på mobiltelefonen.

Ingunn Lindefjeld

26. september 2017

Sandnes Kommune

6

En sterk historie som Cecilie forteller på en måte som skaper bevisstgjøring og oppmerksomhet om et meget aktuelt tema. Som ansatte i hjemmesykepleien fikk vi se tjenesten fra en brukers perspektiv, en meget viktig bevisstgjøring som vi alle trenger å ta med oss. Det å sitte å høre på ei som fokuserer på det positive, opptatt av å fremme det gode ut fra en så alvorlig ulykke setter spor i oss. Om vi jobber i hjemmesykepleien eller i andre sektorer er hennes holdninger og verdier i livet til stor inspirasjon, vi trenger alle å høre dette. Kan på det sterkeste anbefale Cecilie Bjørndal.

Kjersti Marie Geijer

22. september 2017

Sandnes Kommune

6

Som leder i hjemmetjenesten leide vi inn Cecilie for å ha foredrag for oss. Det var en fantastisk time som berørte alle. Jeg tror alle forsto hvor viktig det er å være oppmerksomme i trafikken, og at de aller fleste tar det med seg videre, både når vi kjører ut på jobb og i privatlivet. Mye alvor ispedd selvironi og humor gjordet det til et sterkt og samtidig morsomt foredrag å høre. For oss som jobber i hjemmesykepleien var et en skikkelig vekker å høre hennes refleksjoner rundt det å være pasient, og viser hvor viktig det er å vise individuelle hensyn til de vi går inn i hjemmet til. Anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS