Talerlisten

Cecilie Lone

Mentaltrener, inspirator | Rogaland

Pris / 45 min

Kr 15 000,-

Pris / hel dag

Kr 25 000,-

Veldedighet

25% rabatt

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Mentaltrening for helt vanlige og uvanlige folk! Cecilie Lone er ei seriøst livsglad dame med masse gode og mindre gode erfaringer i ryggsekken. Ekte, jordnær og ærlig i sine foredrag. Sterk tilstedeværelse, sårbarhet og humor er noe av det du får oppleve i hennes nærvær. Cecilie er modig nok til å ta opp tema rundt helsa i toppetasjen som andre ikke tør snakke om. I tillegg til å være mentaltrener har hun lang erfaring fra næringslivet innenfor Salg, HR og HMS. Cecilie leverer i dag mentaltrening, kurs og foredrag for helt vanlige og uvanlige mennesker. Hun brenner for at alle skal få tilgang på enkle verktøyer til mer godfølelse i hverdagen. Cecilie er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere.

Foredrag

Smellen, veggen og turen opp igjen

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen. Historien om atter en vellykket og "flink pike" som lykkes i det meste. Så kommer smellen... Mange som har opplevd og opplever de samme overveldende følelsene som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hun åpner hjertet sitt og deler av sine opplevelser, og ikke minst HVA hun gjorde for å komme seg opp igjen!

Rå i hodet? Eller føler du deg mest kokt?

Hverdags mentaltrening med en dose humor og alvor til inspirasjon og ettertanke. Motivasjon kommer og går, og ofte går den mer enn den kommer! Hva er motivasjon og hvordan skaper vi mer av den? Hvordan blir man mentalt robust? Et foredrag med fokus på de små valgene i hverdagen som styrer deg mot suksess eller stillstand.

Travel hverdag uten stress

Et inspirerende foredrag om kunsten å leve med seg selv i utfordrende tider. I foredraget snakker vi om hvordan vi er «skrudd sammen» og hvordan vi kan velge andre strategier. Enkle verktøy innenfor ord og kroppsspråk for hverdagsglede og enda bedre kommunikasjon.

Få det sagt

Enkel presentasjonsteknikk for deg som trenger å bli tryggere foran andre mennesker. Kunsten å stå støtt og prate med rolig stemme. Cecilie presenterer enkle nøkler for å lykkes i rollen som foredragsholder.

Mental helse er god HMS

Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Ta ansvar for egen helse ved å trene mentalt jevnlig. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS. Cecilie snakker om operasjonell sikkerhet i eget liv for å sikre leveranser, effektivitet og god kommunikasjon. Stressmestring med en vri!

Talerlisten mener

Cecilie er en populær foredragsholder som kan snakke om hvordan å få til det man vil - til hverdags og i utfordrende tider. Hun har på kort tid fått flere oppdrag gjennom Talerlisten med meget gode tilbakemeldinger. Hun passer spesielt godt til grupper som trenger motivasjon og inspirasjon i en travel hverdag.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Cecilie Lone har 26 vurderinger

Steffen Åsland

15. august 2017

6

Forsvaret, KNM Harald Hårfagre

Cecilie er en særdeles engasjerende og motiverende foredragsholder som virkelig belyser relevante tema. Hun gir publikum gode redskaper for enkelt å kunne bedre sin egen hverdag. Foredraget utmerker seg særdeles postivt ved at publikum kan relatere seg til selvopplevde hendelser fra foredragsholder.Spesielt fremheves foredragsholderens evne til å formidle budskapet på en veldig motiverende og stimulerende måte, samt den faglige dyben i foredraget. Anbefales for og til alle.

Sylvi Myrvang

12. juni 2017

6

adhd

Helt fantastisk og anbefaler henne til alle sammen. Alle trenger Cecilie.

Tove Iversen

12. juni 2017

6

Adhd Rogaland

Heilt fantastisk dame som virkelig traff spikeren på hode å hjalp å sette ord på følelsene. Det føltes godt å være der og en skulle ønske det bare kunne fortsette. For hun fikk virkelig frem verktøyene og livsgleden til å ville smile. Hun skulle vært en runde i alle hjem, så alle kunne tatt del i verktøyene hun formidler Helt rått rett og slett!

Linn Jonassen

12. mai 2017

6

Helse Vest RHF

Engasjerende foredragsholder med innhold det er lett å relatere seg til. Holder en fin rød tråd gjennom hele foredraget og har en utrolig positiv fremtoning. Etter endt foredrag blir en sittende igjen med en god følelse og aha øyeblikk til refleksjon. Anbefales på det varmeste.

Malin Schefstrøm

5. april 2017

6

Lundborgklinikken Stavanger

Denne damen er bare helt rå!!! Hun er virkelig dyktig i faget sitt, engasjerer og inspirerer.
Hun har en ærlighet med glimt i øyet og kan anbefales på det sterkeste!

Øyvind Rege

5. april 2017

6

EiendomsMegler1

Nå våknet salen! Mye energi og engasjement. Alle vil kunne dra nytte av det Lone formidler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS