Cecilie Lone

Mentaltrener, snakker om livsmestring og balanse

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Lone

Cecilie Lone er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og faglig tyngde. Hun leverer foredragene på skreddersøm for at tilhørere skal få størst mulig verdi. Motivasjon, kommunikasjon og utvikling av ferdigheter for økt prestasjon og for å kunne møte en fremtid i stadig endring, er noen av temaene hun har en ekstra lidenskap for. Hun er utdannet innen psykologi og prosjektledelse, og har lang fartstid fra store prosjektorganisasjoner. Hun har jobbet med ledelse i mange år. Cecilie inspirerer og utfordrer.

Foredrag med Cecilie Lone

Motivasjon

Hva er det egentlig og hvordan får man mer av det? Hvorfor er det så vanskelig å motivere seg selv og ikke minst andre? Hvorfor er noen kronisk negative og kjemper mot alle gode endringer? Foredraget er en inspirasjons og motivasjonsboost for bedrifter som har fokus på "empowering" av ansatte. Resultatene kommer raskere!

Angst

Livet skjer, og mange får kjenne på angstens klamme klør når det blir tøft. Skammen over å ikke mestre egen tilværelse blir stor. Angst er ikke farlig! Foredraget handler om å gå på trynet og angsten som fulgte med. Et sårbart og ærlig foredrag om å finne veien når livet skjer. I en verden hvor alle stadig skal prestere bedre, og være dyktige i alt, vil flere og flere slite. Enkle og konkrete verktøy.

Bli en bedre leder? - bli en dyktig coach!

Kunsten å stille gode spørsmål. Hvordan coache medarbeidere med enkle verktøy? Hvordan få folk til å ønske å la seg coache? Foredrag om kommunikasjon og coaching.

HMS - det handler om å bry seg

HMS er så mye mer enn fysisk sikkerhet og avviksrapportering. Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS.

Psykisk helse

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen etter å ha gått på den berømte smellen. Overveldelsen og følelsen av å mislykkes i jobb og privat. Mange har opplevd og opplever de samme som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hva skjer når smellen kommer, hvordan reagerer ledelsen og kollegaene, og HVA gjør man for å komme seg ut av det?

Kurs med Cecilie Lone

Coaching

Hvordan coache medarbeidere med enkle verktøy. Hvordan gjøre folk villige til å la seg coache? Hel- og halv dags kurs for ledere med personalansvar som ønsker å få mer ut av sine medarbeider. Passer svært godt til trenere i idrett. "train the trainer".

Talerlisten mener

Et foredrag med Cecilie er en fascinerende opplevelse. Et møte du ikke glemmer. Hun bruker hele kroppen og setter i gang et fullt følelsesregister hos sine tilhørere, som også får konkrete råd til hva de kan gjøre i eget liv. Cecilie passer spesielt godt til grupper som trenger motivasjon, inspirasjon og litt latter og tårer i en travel hverdag.

Cecilie Lone har 34 vurderinger

Katrin Waage

4. mars 2020

Antenor-OTG

6

Vel verdt hvert øyeblikk!

Cecilie Lone er inspirerende og klok. Hun leverer et foredrag som skaper endring og lever med deg lenge etter at du har gått ut av salen. Hennes ord motiverer deg til handling. Bare prøv!

Inger Lise Roalsø Veila

17. desember 2018

Berg-Hansen Reisebureau AS

6

På vår årlige julefrokost for kunder engasjerte og berørte Cecilie oss med sitt fantastiske foredrag. For ei dame! Mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre og flere som påpekte at dette var det beste foredraget de hadde vært på.

Karina Meling.

9. september 2018

Privat.

6

Jeg har vært så heldig og få være med på flere foredrag samt coaching i regi av MetierOEC. Cecilie er brutalt ærlig, på godt og vondt, og det gjør henne helt ekte! Hun fenger, bruker egne erfaringer, og er drivende dyktig på å formidle sin kunnskap. Og den henger høyt! Takk!

Olga Kurzynoga

3. september 2018

NAV

6

Jeg har vært på motivasjonsdag med Cecilie Lone og det var vel brukt tid. Cecilie behersker talekunsten og byr på sin egen historie for å få til endring hos lytterene. Slik hun selv sier, skaper hun rom i oss selv og gir verktøy som vi kan bruke for få det livet vi ønsker oss. Jeg føler meg inspirert og kommer til å jobbe flittig med foredragsnotatene.

Arne Ottar Wolla

3. september 2018

Privat

6

Tusen takk til Cecilie Lone for et fantastisk levende og inspirerende foredrag om motivasjon. Kombinasjonen av stor kunnskap, enormt engasjement, refleksjon og egne erfaringer gjorde foredraget i dag til en særdeles lærerik opplevelse, som alle som er villige til å la seg utfordre litt vil ha stor nytte og glede av, helt uavhengig av bakgrunn og posisjon.

Kjetil Skjørestad

4. januar 2018

Privat

6

Cecilie er ei jordnær dame som har vært borti og opplevd situasjoner som folk kjenner seg igjen i. Du får et godt inntrykk av henne. Verdt å høre henne prate. Hyggelig dame. Jeg anbefaler henne og på det sterkeste. Det skulle vært flere foredragsholdere som henne. Det norske samfunn trenger Cecilie.

Espen Ørland

4. januar 2018

Privat

6

Cecilie er helt ekte, inn til beinet. Kommuniserer godt, er faglig trygg. Men aller best, hun er skamgod på folk og folks følelser. Hun brekker teori ned til ting du kan bruke.

Ingeborg Hestenes

18. august 2017

Luraklinikken

6

Cecile er et fyrverkeri! Alle burde fått mentalt påfyll av henne en gang iblant 🙂
Anbefales på det varmeste.

Steffen Åsland

15. august 2017

Forsvaret, KNM Harald Hårfagre

6

Cecilie er en særdeles engasjerende og motiverende foredragsholder som virkelig belyser relevante tema. Hun gir publikum gode redskaper for enkelt å kunne bedre sin egen hverdag. Foredraget utmerker seg særdeles postivt ved at publikum kan relatere seg til selvopplevde hendelser fra foredragsholder.Spesielt fremheves foredragsholderens evne til å formidle budskapet på en veldig motiverende og stimulerende måte, samt den faglige dyben i foredraget. Anbefales for og til alle.

Sylvi Myrvang

12. juni 2017

adhd

6

Helt fantastisk og anbefaler henne til alle sammen. Alle trenger Cecilie.

Tove Iversen

12. juni 2017

Adhd Rogaland

6

Heilt fantastisk dame som virkelig traff spikeren på hode å hjalp å sette ord på følelsene. Det føltes godt å være der og en skulle ønske det bare kunne fortsette. For hun fikk virkelig frem verktøyene og livsgleden til å ville smile. Hun skulle vært en runde i alle hjem, så alle kunne tatt del i verktøyene hun formidler Helt rått rett og slett!

Linn Jonassen

12. mai 2017

Helse Vest RHF

6

Engasjerende foredragsholder med innhold det er lett å relatere seg til. Holder en fin rød tråd gjennom hele foredraget og har en utrolig positiv fremtoning. Etter endt foredrag blir en sittende igjen med en god følelse og aha øyeblikk til refleksjon. Anbefales på det varmeste.

Malin Schefstrøm

5. april 2017

Lundborgklinikken Stavanger

6

Denne damen er bare helt rå!!! Hun er virkelig dyktig i faget sitt, engasjerer og inspirerer.
Hun har en ærlighet med glimt i øyet og kan anbefales på det sterkeste!

Øyvind Rege

5. april 2017

EiendomsMegler1

6

Nå våknet salen! Mye energi og engasjement. Alle vil kunne dra nytte av det Lone formidler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS