Talerlisten

Cecilie Lone

Mentaltrener | Rogaland

Pris / 45 min

Kr 15 000,-

Pris / hel dag

Kr 25 000,-

Beskrivelse

Mentaltrening for helt vanlige og uvanlige folk» er er hennes motto. Cecilie Lone er ei seriøst livsglad dame med masse gode og mindre gode erfaringer i ryggsekken. Ekte, jordnær og ærlig i sine foredrag. Sterk tilstedeværelse, sårbarhet og humor er noe av det du får oppleve i hennes nærvær. Cecilie er modig nok til å ta opp tema rundt helsa i toppetasjen som andre ikke tør snakke om. I tillegg til å være Mentaltrener har hun lang erfaring fra næringslivet innenfor Salg, HR og HMS. Cecilie leverer i dag mentaltrening, kurs og foredrag for helt vanlige og uvanlige mennesker. Hun brenner for at alle skal få tilgang på enkle verktøyer til mer godfølelse i hverdagen. Cecilie er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere.

Foredrag

Smellen, veggen og turen opp igjen

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen. Historien om atter en vellykket og "flink pike" som lykkes i det meste. Så kommer smellen... Mange som har opplevd og opplever de samme overveldende følelsene som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hun åpner hjertet sitt og deler av sine opplevelser, og ikke minst HVA hun gjorde for å komme seg opp igjen!

Rå i hodet? Eller føler du deg mest kokt?

Hverdags mentaltrening med en dose humor og alvor til inspirasjon og ettertanke. Motivasjon kommer og går, og ofte går den mer enn den kommer! Hva er motivasjon og hvordan skaper vi mer av den? Hvordan blir man mentalt robust? Et foredrag med fokus på de små valgene i hverdagen som styrer deg mot suksess eller stillstand.

Travel hverdag uten stress

Et inspirerende foredrag om kunsten å leve med seg selv i utfordrende tider. I foredraget snakker vi om hvordan vi er «skrudd sammen» og hvordan vi kan velge andre strategier. Enkle verktøy innenfor ord og kroppsspråk for hverdagsglede og enda bedre kommunikasjon.

Få det sagt

Enkel presentasjonsteknikk for deg som trenger å bli tryggere foran andre mennesker. Kunsten å stå støtt og prate med rolig stemme. Cecilie presenterer enkle nøkler for å lykkes i rollen som foredragsholder.

Mental helse er god HMS

Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Ta ansvar for egen helse ved å trene mentalt jevnlig. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS. Cecilie snakker om operasjonell sikkerhet i eget liv for å sikre leveranser, effektivitet og god kommunikasjon. Stressmestring med en vri!

Talerlisten mener

Cecilie er en populær foredragsholder som kan snakke om hvordan å få til det man vil - til hverdags og i utfordrende tider. Hun har på kort tid fått flere oppdrag gjennom Talerlisten.

Cecilie Lone har 21 vurderinger

Øyvind Rege

5. april 2017

6

EiendomsMegler1

Nå våknet salen! Mye energi og engasjement. Alle vil kunne dra nytte av det Lone formidler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.