Cecilie Lone

Mentaltrener, engasjert inspirator

Fra 18.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Lone

Cecilie Lone er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og et viktige budskap. Hun leverer foredragene på skreddersøm for at tilhørere skal få størst mulig verdi. Historien om smellen er en rørende og fengende innledning til hennes mange gode råd om hvordan å legge opp et godt liv for seg selv, gjennom å være mentalt bevisst på hva du sier til deg selv, hva du sier til andre, hvordan du ser på deg selv og ikke minst hva du gjør for å få det bra på jobben og i livet. I tillegg til å være mentaltrener har Cecilie Lone variert erfaring fra salg, HR og HMS. Cecilie er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere.

Foredrag

Møtet med veggen

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen etter å ha gått på den berømte smellen. Overveldelsen og følelsen av å mislykkes i jobb og privat. Mange har opplevd og opplever de samme som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hva skjer når smellen kommer, hvordan reagerer ledelsen og kollegaene, og HVA gjør man for å komme seg ut av det?

Hvordan motivere seg selv og andre

Hva er egentlig motivasjon og hvordan skape mer av det? Hvorfor er det av og til så vanskelig å finne motivasjon nå man trenger det mest? Dette foredraget er en dag hvor vi berører temaene motivasjon og selvledelse. Et foredrag med fokus på de små valgene i hverdagen som styrer deg mot suksess eller stillstand. Passer godt som heldagsarrangement for større og mindre grupper.

Mentaltrening

De beste lar ikke suksess styres av tilfeldigheter......... Mentaltrening passer spesielt godt for idrettsutøvere, ledere og andre som jobber målrettet og skal prestere.

HMS - arbeidet ingen ser

HMS er så mye mer enn fysisk sikkerhet og avviksrapportering. Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS. Cecilie snakker om operasjonell sikkerhet i individets liv for å sikre leveranser, effektivitet og god kommunikasjon.

Knekk Stresskoden

Ledere føler seg mer stresset enn noen gang før. Kan vi egentlig knekke stresskoden, eller er veien mot sykemelding uunngåelig når presset blir for stort? Om menneskekapitalen, sårbarhet og gode resultater.

Talerlisten mener

Et foredrag med Cecilie er en fascinerende opplevelse. Et møte du ikke glemmer. Hun bruker hele kroppen og setter i gang et fullt følelsesregister hos sine tilhørere, som også får konkrete råd til hva de kan gjøre i eget liv. Cecilie passer spesielt godt til grupper som trenger motivasjon, inspirasjon og litt latter og tårer i en travel hverdag.

Cecilie Lone har 33 vurderinger

Inger Lise Roalsø Veila

17. desember 2018

Berg-Hansen Reisebureau AS

6

På vår årlige julefrokost for kunder engasjerte og berørte Cecilie oss med sitt fantastiske foredrag. For ei dame! Mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre og flere som påpekte at dette var det beste foredraget de hadde vært på.

Karina Meling.

9. september 2018

Privat.

6

Jeg har vært så heldig og få være med på flere foredrag samt coaching i regi av MetierOEC. Cecilie er brutalt ærlig, på godt og vondt, og det gjør henne helt ekte! Hun fenger, bruker egne erfaringer, og er drivende dyktig på å formidle sin kunnskap. Og den henger høyt! Takk!

Olga Kurzynoga

3. september 2018

NAV

6

Jeg har vært på motivasjonsdag med Cecilie Lone og det var vel brukt tid. Cecilie behersker talekunsten og byr på sin egen historie for å få til endring hos lytterene. Slik hun selv sier, skaper hun rom i oss selv og gir verktøy som vi kan bruke for få det livet vi ønsker oss. Jeg føler meg inspirert og kommer til å jobbe flittig med foredragsnotatene.

Arne Ottar Wolla

3. september 2018

Privat

6

Tusen takk til Cecilie Lone for et fantastisk levende og inspirerende foredrag om motivasjon. Kombinasjonen av stor kunnskap, enormt engasjement, refleksjon og egne erfaringer gjorde foredraget i dag til en særdeles lærerik opplevelse, som alle som er villige til å la seg utfordre litt vil ha stor nytte og glede av, helt uavhengig av bakgrunn og posisjon.

Kjetil Skjørestad

4. januar 2018

Privat

6

Cecilie er ei jordnær dame som har vært borti og opplevd situasjoner som folk kjenner seg igjen i. Du får et godt inntrykk av henne. Verdt å høre henne prate. Hyggelig dame. Jeg anbefaler henne og på det sterkeste. Det skulle vært flere foredragsholdere som henne. Det norske samfunn trenger Cecilie.

Espen Ørland

4. januar 2018

Privat

6

Cecilie er helt ekte, inn til beinet. Kommuniserer godt, er faglig trygg. Men aller best, hun er skamgod på folk og folks følelser. Hun brekker teori ned til ting du kan bruke.

Ingeborg Hestenes

18. august 2017

Luraklinikken

6

Cecile er et fyrverkeri! Alle burde fått mentalt påfyll av henne en gang iblant 🙂
Anbefales på det varmeste.

Steffen Åsland

15. august 2017

Forsvaret, KNM Harald Hårfagre

6

Cecilie er en særdeles engasjerende og motiverende foredragsholder som virkelig belyser relevante tema. Hun gir publikum gode redskaper for enkelt å kunne bedre sin egen hverdag. Foredraget utmerker seg særdeles postivt ved at publikum kan relatere seg til selvopplevde hendelser fra foredragsholder.Spesielt fremheves foredragsholderens evne til å formidle budskapet på en veldig motiverende og stimulerende måte, samt den faglige dyben i foredraget. Anbefales for og til alle.

Sylvi Myrvang

12. juni 2017

adhd

6

Helt fantastisk og anbefaler henne til alle sammen. Alle trenger Cecilie.

Tove Iversen

12. juni 2017

Adhd Rogaland

6

Heilt fantastisk dame som virkelig traff spikeren på hode å hjalp å sette ord på følelsene. Det føltes godt å være der og en skulle ønske det bare kunne fortsette. For hun fikk virkelig frem verktøyene og livsgleden til å ville smile. Hun skulle vært en runde i alle hjem, så alle kunne tatt del i verktøyene hun formidler Helt rått rett og slett!

Linn Jonassen

12. mai 2017

Helse Vest RHF

6

Engasjerende foredragsholder med innhold det er lett å relatere seg til. Holder en fin rød tråd gjennom hele foredraget og har en utrolig positiv fremtoning. Etter endt foredrag blir en sittende igjen med en god følelse og aha øyeblikk til refleksjon. Anbefales på det varmeste.

Malin Schefstrøm

5. april 2017

Lundborgklinikken Stavanger

6

Denne damen er bare helt rå!!! Hun er virkelig dyktig i faget sitt, engasjerer og inspirerer.
Hun har en ærlighet med glimt i øyet og kan anbefales på det sterkeste!

Øyvind Rege

5. april 2017

EiendomsMegler1

6

Nå våknet salen! Mye energi og engasjement. Alle vil kunne dra nytte av det Lone formidler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS