Cecilie Lone

Mentaltrener, engasjert inspirator

NOK 15.000,- per time

Send forespørsel

Om Cecilie Lone

Cecilie Lone er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og et viktig budskap. Hun forteller sin egen historie om hvordan hun selv tenkte at hun i en periode i livet var på «toppen av verden», men kroppen hennes og hjertet tenkte noe annet. Hun ble syk av stress. Denne opplevelsen, møtet med helsevesenet, omgivelsene og ikke minst sin egen diagnose førte til at hun ga seg selv en rekke nye løfter, og la opp livet sitt på en ny måte. Dette snakker hun om på en humoristisk og spennende måte, og tar tilhøreren med på både lattervekkende og tåredryppende erfaringer. Historien blir en rørende og fengende innledning til hennes mange gode råd om hvordan å legge opp et godt liv for seg selv, gjennom å være mentalt bevisst på hva du sier til deg selv, hva du sier til andre, hvordan du ser på deg selv og ikke minst hva du gjør for å få det bra på jobben og i livet. I tillegg til å være mentaltrener har Cecilie Lone variert erfaring fra salg, HR og HMS, og hun brenner for at alle skal få tilgang på enkle verktøy til å skape mer godfølelse og mestring i hverdagen. Cecilie Lone er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere.

Foredrag

Smellen, veggen, kjelleren

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen. Historien om atter en vellykket og "flink pike" som lykkes i det meste. Så kommer smellen... Mange som har opplevd og opplever de samme overveldende følelsene som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hun åpner hjertet sitt og deler av sine opplevelser, og ikke minst HVA hun gjorde for å komme seg opp igjen!

Motivasjon

Rå i hodet? Eller føler du deg mest kokt? Motivasjon kommer og går, og ofte går den mer enn den kommer! Hva er motivasjon og hvordan skaper vi mer av den? Hvordan blir man mentalt robust? Et foredrag med fokus på de små valgene i hverdagen som styrer deg mot suksess eller stillstand. Passer godt som heldagsarrangement for større og mindre grupper.

Mentaltrening som (konkurranse)FORDEL

De beste lar ikke suksess styres av tilfeldigheter......... Mentaltrening passer spesielt godt for idrettsutøvere, ledere og andre som jobbe rmålrettet og skal prestere.

Mental helse er god HMS

Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Ta ansvar for egen helse ved å trene mentalt jevnlig. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS. Cecilie snakker om operasjonell sikkerhet i individets liv for å sikre leveranser, effektivitet og god kommunikasjon. Stressmestring med en vri!

Se video av Cecilie Lone

Talerlisten mener

Et foredrag med Cecilie er en fascinerende opplevelse. Et møte du ikke glemmer. Hun bruker hele kroppen og setter i gang et fullt følelsesregister hos sine tilhørere, som også får konkrete råd til hva de kan gjøre i eget liv. Cecilie passer spesielt godt til grupper som trenger motivasjon, inspirasjon og litt latter og tårer i en travel hverdag.

2018 © Talerlisten AS