Talerlisten

Cecilie Lone

Mentaltrener, engasjert inspirator | Rogaland

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 20.000,- (eks. mva)

Veldedighet

25% rabatt

Engelsk

Ja

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Cecilie Lone er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og et viktig budskap. Hun forteller sin egen historie om hvordan hun selv tenkte at hun i en periode i livet var på «toppen av verden», men kroppen hennes og hjertet tenkte noe annet. Hun ble syk av stress. Denne opplevelsen, møtet med helsevesenet, omgivelsene og ikke minst sin egen diagnose førte til at hun ga seg selv en rekke nye løfter, og la opp livet sitt på en ny måte. Dette snakker hun om på en humoristisk og spennende måte, og tar tilhøreren med på både lattervekkende og tåredryppende erfaringer. Historien blir en rørende og fengende innledning til hennes mange gode råd om hvordan å legge opp et godt liv for seg selv, gjennom å være mentalt bevisst på hva du sier til deg selv, hva du sier til andre, hvordan du ser på deg selv og ikke minst hva du gjør for å få det bra på jobben og i livet. I tillegg til å være mentaltrener har Cecilie Lone variert erfaring fra salg, HR og HMS, og hun brenner for at alle skal få tilgang på enkle verktøy til å skape mer godfølelse og mestring i hverdagen. Cecilie Lone er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere.

Se video av Cecilie Lone

Foredrag

Smellen, veggen, kjelleren

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen. Historien om atter en vellykket og "flink pike" som lykkes i det meste. Så kommer smellen... Mange som har opplevd og opplever de samme overveldende følelsene som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hun åpner hjertet sitt og deler av sine opplevelser, og ikke minst HVA hun gjorde for å komme seg opp igjen!

Motivasjon

Rå i hodet? Eller føler du deg mest kokt? Motivasjon kommer og går, og ofte går den mer enn den kommer! Hva er motivasjon og hvordan skaper vi mer av den? Hvordan blir man mentalt robust? Et foredrag med fokus på de små valgene i hverdagen som styrer deg mot suksess eller stillstand. Passer godt som heldagsarrangement for større og mindre grupper.

Mentaltrening som (konkurranse)FORDEL

De beste lar ikke suksess styres av tilfeldigheter......... Mentaltrening passer spesielt godt for idrettsutøvere, ledere og andre som jobbe rmålrettet og skal prestere.

Mental helse er god HMS

Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Ta ansvar for egen helse ved å trene mentalt jevnlig. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS. Cecilie snakker om operasjonell sikkerhet i individets liv for å sikre leveranser, effektivitet og god kommunikasjon. Stressmestring med en vri!

Talerlisten mener

Et foredrag med Cecilie er en fascinerende opplevelse. Et møte du ikke glemmer. Hun bruker hele kroppen og setter i gang et fullt følelsesregister hos sine tilhørere, som også får konkrete råd til hva de kan gjøre i eget liv. Cecilie passer spesielt godt til grupper som trenger motivasjon, inspirasjon og litt latter og tårer i en travel hverdag.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Cecilie Lone har 29 vurderinger

Kjetil Skjørestad

4. januar 2018

Privat

6

Cecilie er ei jordnær dame som har vært borti og opplevd situasjoner som folk kjenner seg igjen i. Du får et godt inntrykk av henne. Verdt å høre henne prate. Hyggelig dame. Jeg anbefaler henne og på det sterkeste. Det skulle vært flere foredragsholdere som henne. Det norske samfunn trenger Cecilie.

Espen Ørland

4. januar 2018

Privat

6

Cecilie er helt ekte, inn til beinet. Kommuniserer godt, er faglig trygg. Men aller best, hun er skamgod på folk og folks følelser. Hun brekker teori ned til ting du kan bruke.

Ingeborg Hestenes

18. august 2017

Luraklinikken

6

Cecile er et fyrverkeri! Alle burde fått mentalt påfyll av henne en gang iblant 🙂
Anbefales på det varmeste.

Steffen Åsland

15. august 2017

Forsvaret, KNM Harald Hårfagre

6

Cecilie er en særdeles engasjerende og motiverende foredragsholder som virkelig belyser relevante tema. Hun gir publikum gode redskaper for enkelt å kunne bedre sin egen hverdag. Foredraget utmerker seg særdeles postivt ved at publikum kan relatere seg til selvopplevde hendelser fra foredragsholder.Spesielt fremheves foredragsholderens evne til å formidle budskapet på en veldig motiverende og stimulerende måte, samt den faglige dyben i foredraget. Anbefales for og til alle.

Sylvi Myrvang

12. juni 2017

adhd

6

Helt fantastisk og anbefaler henne til alle sammen. Alle trenger Cecilie.

Tove Iversen

12. juni 2017

Adhd Rogaland

6

Heilt fantastisk dame som virkelig traff spikeren på hode å hjalp å sette ord på følelsene. Det føltes godt å være der og en skulle ønske det bare kunne fortsette. For hun fikk virkelig frem verktøyene og livsgleden til å ville smile. Hun skulle vært en runde i alle hjem, så alle kunne tatt del i verktøyene hun formidler Helt rått rett og slett!

Linn Jonassen

12. mai 2017

Helse Vest RHF

6

Engasjerende foredragsholder med innhold det er lett å relatere seg til. Holder en fin rød tråd gjennom hele foredraget og har en utrolig positiv fremtoning. Etter endt foredrag blir en sittende igjen med en god følelse og aha øyeblikk til refleksjon. Anbefales på det varmeste.

Malin Schefstrøm

5. april 2017

Lundborgklinikken Stavanger

6

Denne damen er bare helt rå!!! Hun er virkelig dyktig i faget sitt, engasjerer og inspirerer.
Hun har en ærlighet med glimt i øyet og kan anbefales på det sterkeste!

Øyvind Rege

5. april 2017

EiendomsMegler1

6

Nå våknet salen! Mye energi og engasjement. Alle vil kunne dra nytte av det Lone formidler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS