Cecilie Lone

Mentaltrener, snakker om livsmestring og balanse

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cecilie Lone

Cecilie Lone er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og faglig tyngde. Hun leverer foredragene på skreddersøm for at tilhørere skal få størst mulig verdi. Motivasjon, kommunikasjon og utvikling av ferdigheter for økt prestasjon og for å kunne møte en fremtid i stadig endring, er noen av temaene hun har en ekstra lidenskap for. Hun er utdannet innen psykologi og prosjektledelse, og har lang fartstid fra store prosjektorganisasjoner. Hun har jobbet med ledelse i mange år. Cecilie inspirerer og utfordrer.

Inspirator
Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Cecilie Lone

Motivasjon

Hva er det egentlig og hvordan får man mer av det? Hvorfor er det så vanskelig å motivere seg selv og ikke minst andre? Hvorfor er noen kronisk negative og kjemper mot alle gode endringer? Foredraget er en inspirasjons og motivasjonsboost for bedrifter som har fokus på "empowering" av ansatte. Resultatene kommer raskere!

Angst

Livet skjer, og mange får kjenne på angstens klamme klør når det blir tøft. Skammen over å ikke mestre egen tilværelse blir stor. Angst er ikke farlig! Foredraget handler om å gå på trynet og angsten som fulgte med. Et sårbart og ærlig foredrag om å finne veien når livet skjer. I en verden hvor alle stadig skal prestere bedre, og være dyktige i alt, vil flere og flere slite. Enkle og konkrete verktøy.

Bli en bedre leder? - bli en dyktig coach!

Kunsten å stille gode spørsmål. Hvordan coache medarbeidere med enkle verktøy? Hvordan få folk til å ønske å la seg coache? Foredrag om kommunikasjon og coaching.

HMS - det handler om å bry seg

HMS er så mye mer enn fysisk sikkerhet og avviksrapportering. Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS.

Psykisk helse

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen etter å ha gått på den berømte smellen. Overveldelsen og følelsen av å mislykkes i jobb og privat. Mange har opplevd og opplever de samme som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hva skjer når smellen kommer, hvordan reagerer ledelsen og kollegaene, og HVA gjør man for å komme seg ut av det?

Kurs med Cecilie Lone

Coaching

Hvordan coache medarbeidere med enkle verktøy. Hvordan gjøre folk villige til å la seg coache? Hel- og halv dags kurs for ledere med personalansvar som ønsker å få mer ut av sine medarbeider. Passer svært godt til trenere i idrett. "train the trainer".

Talerlisten mener

Et foredrag med Cecilie er en fascinerende opplevelse. Et møte du ikke glemmer. Hun bruker hele kroppen og setter i gang et fullt følelsesregister hos sine tilhørere, som også får konkrete råd til hva de kan gjøre i eget liv. Cecilie passer spesielt godt til grupper som trenger motivasjon, inspirasjon og litt latter og tårer i en travel hverdag.

2024 © Talerlisten AS