Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Cecilie Lone

Mentaltrener, snakker om livsmestring og balanse

Fra 19.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Lone

Cecilie Lone er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og faglig tyngde. Hun leverer foredragene på skreddersøm for at tilhørere skal få størst mulig verdi. Kompetanse, utvikling av ferdigheter for økt prestasjon og for å kunne møte en fremtid i stadig endring, er noen av temaene hun har en ekstra lidenskap for. Hun er utdannet innen prosjektledelse, og har lang fartstid fra store prosjektorganisasjoner . Hun har jobbet med ledelse i mange år. Cecilie inspirerer og utfordrer.

Foredrag med Cecilie Lone

Motivasjon

Hva er det egentlig og hvordan får man mer av det? Hvorfor er det så vanskelig å motivere seg selv og ikke minst andre? Hvorfor er noen kronisk negative og kjemper mot alle gode endringer? Foredraget er en inspirasjons og motivasjonsboost for bedrifter som har fokus på "empowering" av ansatte. Resultatene kommer raskere!

Angst

Livet skjer, og mange får kjenne på angstens klamme klør når det blir tøft. Skammen over å ikke mestre egen tilværelse blir stor. Angst er ikke farlig! Foredraget handler om å gå på trynet og angsten som fulgte med. Et sårbart og ærlig foredrag om å finne veien når livet skjer. I en verden hvor alle stadig skal prestere bedre, og være dyktige i alt, vil flere og flere slite. Enkle og konkrete verktøy.

Bli en bedre leder? - bli en dyktig coach!

I googles studie om lederegenskaper, ligger dyktig coach som nr. 1. Hvordan coache medarbeidere med enkle verktøy. Hvordan gjøre folk villige til å la seg coache? Foredrag om kommunikasjon og coaching. Leveres også som hel- og halv dags kurs for ledere med personalansvar som ønsker å få mer ut av sine medarbeider.

Fokus på medarbeiderskap og HMS for psykisk helse

HMS er så mye mer enn fysisk sikkerhet og avviksrapportering. Mental helse er et viktig tema for alle mennesker. I dag er en høy andel av sykemeldinger på norske arbeidsplasser relatert til mental helse. Forebygg fravær og bygg en sterk og sunn kultur ved å skape åpenhet om temaet. Aktivt medarbeiderskap for bedre HMS.

Psykisk helse

Et foredrag om sårbarhet og mot, krydret med en god dose humor. Angsten, skammen og frykten for at livet aldri skal bli det samme igjen etter å ha gått på den berømte smellen. Overveldelsen og følelsen av å mislykkes i jobb og privat. Mange har opplevd og opplever de samme som Cecilie gjorde, og som ikke tør å prate om det. Hva skjer når smellen kommer, hvordan reagerer ledelsen og kollegaene, og HVA gjør man for å komme seg ut av det?

Kurs med Cecilie Lone

Coaching

I googles studie om lederegenskaper, ligger dyktig coach som nr. 1. Hvordan coache medarbeidere med enkle verktøy. Hvordan gjøre folk villige til å la seg coache? Hel- og halv dags kurs for ledere med personalansvar som ønsker å få mer ut av sine medarbeider. Passer svært godt til trenere i idrett. "train the trainer".

Presentasjonsteknikk - Presenter med overbevisning

Utforme en god presentasjon. Rollen som presentatør. Tema: Nervøsitet, Kroppsspråk, Språk, Presenter med overbevisning i hvert møte og i hvert foredrag.

Goalmapping

Målstyringssytemet Goal Mapping. 1-2 dagers workshop med fokus på hvordan sette mål og styre mot dem. Brian Mayne utviklet det verdensledende Goal mapping systemet for suksess for over 20 år siden. Store kjente internasjonale selskaper , samt utdanningsinstitusjoner, idretts- og treningsgrupper, helse-coacher og toppidrettsutøvere bruker Goal Mapping som mentalt verktøy.

Talerlisten mener

Et foredrag med Cecilie er en fascinerende opplevelse. Et møte du ikke glemmer. Hun bruker hele kroppen og setter i gang et fullt følelsesregister hos sine tilhørere, som også får konkrete råd til hva de kan gjøre i eget liv. Cecilie passer spesielt godt til grupper som trenger motivasjon, inspirasjon og litt latter og tårer i en travel hverdag.

Cecilie Lone har 34 vurderinger

Alexander Enoksen

30. mars 2017

Ålgård Fotostudio as

6

Tusen takk for et veldig inspirerende og artig foredrag. Cecilie er en sterk og engasjerende motivator. Tommel opp fra oss.

Elisabet Kvinnesland

28. mars 2017

NITO

6

Cecilie er et fyrverkeri som trollbandt meg, og som bygger opp min selvtillit, får meg til å fokusere på mine styrker ….. og ikke mine svakheter, men være bevisst de svake sidene også. Eg er heldig som har blitt inspirert av en så utrolig ærlig og oppriktig foredragsholder. God enegri fra deg til meg!

Ideal Haxhiu

24. mars 2017

Rettfolk AS

6

Cecilie er en inspirerende foredragsholder som engasjerer sitt publikum på en spesiell måte. Jeg har vært på mange ulike foredrag, men Cecilie skiller seg ut fra de fleste med sin måte å presentere sitt budskap for tilhørerne. Og hun er inne på mange viktige emner hvor man som tilhører vil få både råd og verktøy som gjør at man blir trimmet til å møte utfordringer på en mye bedre måte!
Hun sprer både livsglede og godt humør så jeg anbefaler henne på det sterkeste!

Wenche Haaverstein

24. mars 2017

Nito Rogaland

6

Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilie som en dyktig foredragsholder. Hun er et fyrverkeri på scenen. Raus, dønn ærlig og en som en virkelig byr på seg selv. Hun er uredd, underholdene og treffer publikum og engasjere dem.

May Lis Haga

23. mars 2017

Sandnes Pro-Service AS

6

Cecilie har en sterk tilstedeværelse og hun tar rommet umiddelbart med sin positive energi. Hun er inkluderende og troverdig, tydelig i sin kommunikasjon og hun byr på seg selv.

André Hauge

22. mars 2017

Nano media

6

En fantastisk engasjerende og inspirerende foredragsholder. Har vært så heldig å fått høre henne holde foredrag ved flere anledninger og hun anbefales virkelig.

Beth Iren Dirdal Jåtun

16. mars 2017

BETHISELSKAP

6

En dame som tar rommet, som er trygg og tydelig, godt forberedt, og som evner å improvisere alt etter publikumet hun møter, – det siste en kunst ikke alle behersker! Jeg har erfart Cecilie Lone både som møteleder og foredragsholder og gir henne de beste anbefalinger.

Marianne Linjord

15. mars 2017

Reshape Norge

6

Fantastisk og engasjerende;)
Snakker med innlevelse og tiden flyr hver gang hører foredrag av Cecilie;)
Digger denne livsglade og smilende jenta!!!

Margrethe Håland

31. januar 2017

Lundehagen FUS barnehage

6

Engasjerende og inspirerende dame med glimt i øyet! Tar for seg viktige spørsmål omkring livet og «hvordan vil vi ha det»- og hva kan JEG SELV gjøre med det! Hun opptrer glødende og ydmykt på samme tid! Anbefaler Cecilie som foredragsholder på det varmeste.

Elin Idland

26. januar 2017

Rettfolk AS

6

Anbefaler Cecilie som foredragsholder på det varmeste. Med sin energi og ærlighet, når hun fram til sitt publikum på en helt unik måte. Hun stiller godt forberedt og legger sine foredrag flott til rette utfra det publikum som skal nås. Energien smitter over, og ærligheten gjør at vi kjenner oss hjemme i det budskap som gis. Fantastisk.

Hilde Løining Johnsen

18. januar 2017

Vassøy Idrettslag

6

Cecilies foredrag anbefales på det aller varmeste! Hørte henne første gang på FITCAMP i Sirdalen, og ble veldig fasinert. Som styremedlem i Vassøy IL, inviterte jeg henne til Vassøy for å holde foredrag for øyas befolkning. Temaet var bedre helse – både fysisk og mentalt, og med tittelen «Nyttårsforsetter – hva er vitsen». Tilbakemeldingene etterpå har vært utelukkende positive, og Cecilie klarte å begeistre deltakere fra 18 år til 70 pluss. Til og med folk som IKKE var tilstede snakker positivt om foredraget, så dette ble definitivt øyas snakkis!

Kristine M. Sirnes

10. januar 2017

DNB Bank asa, Bedriftsmarked Sørvest

5

Jeg kan på det varmeste anbefale Cecilie som foredragsholder. Vi brukte henne på en intern samling vi hadde bygget rundt det å ta ansvar for egen utvikling, holde tritt med nye krav og intern kulturbygging. Innholdet til Cecilie passet perfekt inn i dette, og måten hun formidler på gjør at en rett og slett ikke kan motstå å la seg engasjere. Tusen takk, Cecilie!

Cato Tjåland

4. januar 2017

FITCAMP AS

6

Har brukt Cecilie flere ganger på ulike FITCAMPER rundt omkring i landet. Hun har en herlig tilstedeværelse og formidlingsevne som tilfører foredragene det lille ekstra. Meget bra!

Ståle Klippen

29. desember 2016

Norengros Kjosavik

6

Cecilie har hatt flere foredrag for oss, og hun leverer, hver gang. Vi har brukt Cecilie både i forhold til ansatte, kunder og pasientgrupper, og hun evner å tilpasse opplegget til den gruppen hun snakker for på en svært god måte. Hun er engasjert, energisk og snakker om temaer som folk kjenner seg igjen i, og hun byr på seg selv på en helt unik måte. Kan virkelig anbefales på det varmeste.

Karl Petter Sandvik

27. desember 2016

Eventi AS

6

Veldig fornøyd med gjennomføringen.
Mye engasjement og glede, sørger for å engasjere tilhørerne.
Kan trygt anbefales.

Gunhild Lovise Maudal

26. desember 2016

Glad Av Mat Gunhild Lovise Maudal

6

Cecilie er inspirerende og engasjerende. Hun er uredd, åpen og ærlig i sine foredrag. Jeg har hatt gleden av å høre henne ved flere anledninger, og hører henne gjerne igjen.

Irina Rokstad

21. desember 2016

Synsam Maxi Sandnes

6

Cecilie er en fantastisk foredragsholder, hun får oppmerksomheten til alle, både liten og stor. Vi har hatt Cecilie på besøk for en inspirasjon og energi boost foredrag. Hun er flinkt til å sette de positive tankene i gang.

Inger Ognedal Egeland

21. desember 2016

Stadionparken Kjøpesenter / "Sandnes på Høge Hæler"

6

Jeg har hørt Cecilie privat der hun pratet om «smellen, veggen og turen opp igjen». Hun tok meg med Storm og er utrolig inspirerende. Jeg har også engasjert henne til lite publikum (20 stk) og større publikum (300 gjester). Hun treffer godt med utfordringer man kjenner seg igjen i, valg i hverdagen , alvor og en stor dose humor.

Anbefales på det sterkeste.

Hanne Norman Berentzen

20. desember 2016

Ostehuset

6

Cecilie er en bra formidler og engasjerer sine tilhøre! Har hatt fornøyelse og holder foredrag med henne og hennes ro og gode energi smitter over på alle. I tillegg er hun en fantastisk coach til å få folk til å finne frem sitt potensiale! Bruker henne internt hos oss.

Renate Thunem

5. desember 2016

RMB Malerservice AS

6

Cecilie Lone er en inspirerende, energisk og spennende foredragsholder. Jeg har ved flere anledninger fått muligheten til å se og høre denne damen i aksjon, og kan trygt anbefale henne både som foredragsholder og inspirator i de fleste sammenhenger.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS