Christine Otterstad

Christine Otterstad

Mental trener

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christine Otterstad

Christine Otterstad er en ettertraktet og engasjerende foredragsholder. Med sin bakgrunn innen idrett, psykologi- og helsefag har Christine jobbet med trening, helse og motivasjon i 15 år. Hun er sertifisert fra MetaResource AS og Den Norske coachforening. Hun inngår også i coach-poolen til coachskolen og kurssenteret MetaResource AS. Med sin kvikke stil holder Christine fengende foredrag om mental trening og om hvordan alle kan trene seg opp til å få mental styrke.

Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Christine Otterstad

Hvordan får man mentalt sterke barn?

Et sterkt foredrag av en mor og en mental trener i samme person. Christine forteller om sin personlige reise med sin datter som har hatt angst hele livet. Christine deler raust ut mentale mestringsteknikker som du enkelt kan bruke i hverdagen og som du kan lære videre til barna dine. Om ønskelig kan Christines datter, Maria, være med på scenen og fortelle om sine erfaringen fra et liv med angst, og ikke minst sin vei ut av angsten.

Menneskers vegring mot forandring

I et samfunn i stadig forandring vil vi være prisgitt å få med oss medarbeidere på endringsprosesser. Christine forklarer her hvorfor vi mennesker er skeptiske til endring og hva vi kan gjøre for å få med oss team og medarbeidere på endringsprosesser.

Ikke tro på alt du tenker

Vi mennesker er gode på å tenke oss bort og noen ganger kan vi ha godt av å bli røsket ut av gamle, destruktive tankemønstre. Her får du teknikker som hjelper deg inn i konstruktive tankemønstre og som vil gi deg en kick start på veien til en bedre utgave av deg selv.

2024 © Talerlisten AS