Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Christine Spiten

Hav og innovasjon - teknologi og bærekraft

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Christine Spiten

Christine har vokst opp med havet som lekeplass, før hun ble konkurranseseiler og havteknolog. I 2015 startet hun Blueye Robotics, selskapet bak undervannsdronen som lar oss utforske havet ned til 300m dyp fra din egen smarttelefon. I dag er hun Senior- rådgiver i Verdens naturfond (WWF) der hun bekjemper plast i havet. Hun er Co-Captain på EntrepreneurShip One, bor i seilbåt og kjemper for å ta vare på havet gjennom å sette fokus på tilgjengelig utforskning, opplevelser og økt kunnskap om havet ved bruk av teknologi. 2020 er året hun jobber med grønne investeringer og leder en kvinnelig forskningsekspedisjon langs Australiakysten. Christine har blitt kåret av Forbes Magazine til ’30 under 30 most important Tech Founders’ og ‘World’s Top 50 Women in Tech 2018’, ‘Norway’s 50 most important female tech founders’ 2017 + 2018, og ‘Top 10 Norwegian Female Tech-Entrepreneurs 2018’. I 2019 gikk Christine helt til topps og ble «Årets Ledestjerne» i Dagens Næringsliv sin «30 under 30»-kåring.

Foredrag med Christine Spiten

Det nye havlandet; historien hvordan vi reddet havet - og oss selv (en fiksjon)

Foredraget tar oss med inn i fremtiden, året er 2079. "I 2019 sto verden overfor et av historiens største veiskiller: de kunne ta grep og sørge for bærekraftig utnyttelse av jordas mat-, energi- og oksygenlager (havet) eller de kunne gamble på at de som kom etter hadde tid. Hvilke avgjørende valg ble tatt for å skape fremtiden vi ønsker å leve i. Et kappløp i tiden, med teknologi og empati som verktøy." Tilpasses publikum!

Fra student til gründer

Foredraget handler om veien fra student til å starte og bygge selskap. Christine deler egne erfaringer og forteller gripende historier fra teknologistudier til forskningstokt over Atlanterhavet, feltarbeid i Afrika og studier i Brasil til livet ombord i seilbåt langs norskekysten. Foredraget er engasjerende og passer godt for studenter og andre som ønsker påfyll av motivasjon til å skape. Tilpasses publikum!

Plastsmarte samfunn

Siden 1950-tallet har vi produsert over 9 milliarder tonn av et materiale som løser store utfordringer og varer evig - uten en god plan for hvordan vi bevarer verdien i det. Vi må slutte å snakke om en plastfri fremtid, når det vi trenger er en fremtid som er plastSMART. Dette foredraget er et inspirasjonsforedrag med spennende fakta og eksempler som synliggjør mulighetene i en av verdens største miljøutfordringer. Tilpasses publikum!

Talerlisten mener

Christine Spiten formidler med entusiasme, energi og klokskap. Som ung kvinne med tech-utdanning og et glødende engasjement for å begrenser forurensing i havet, vil hun være et verdifullt tilskudd til alle seminarer og konferanser som handler om bærekraft, havet, teknologi og gründervirksomhet.

Christine Spiten har 4 vurderinger

Elin Solvang

15. januar 2020

Trøndelagsmøtet

6

Når Christine tar scenen glemmer publikum mobiltelefonene sine. Hun er kunnskapsrik, engasjerende og troverdig. Hennes budskap opplever ikke tilhørerne som noe de har hørt før, men som noe som er tilrettelagt for dem og deres arena. Når Christine i tillegg behersker kunsten å stå på en scene og å snakke både til publikum og i kamera blir det totalt sett en helproff opplevelse.

Mathias Willumsen

12. januar 2020

Epicenter Oslo

Vi benyttet Christine til et kundearrangement hvor publikum hadde bred spredning i alder, arbeidssted og bransje. Foredraget var både spennende og engasjerende, hvor hun tok seg god tid til å besvare spørsmål fra publikum. Vi var veldig fornøyd med Christines foredrag, både i innhold og tilstedeværelse på scenen. Kommer til å bruke henne igjen dersom anledningen faller seg.

Birgith Terum

24. mars 2019

ENT3R Ås

6

Christine Spiten holdt et spennende foredrag om hvordan hun gikk fra å være student til gründer. Dette var i forbindelse med en elevkveld for ENT3R, hvor US- og VGS-elever deltok. Foredraget var engasjerende og motiverende. Det var veldig inspirerende å høre om et konkret eksempel på at en kan komme langt med å tro på seg selv og gå etter drømmene sine. Dette var et godt innspill på en elevkveld for å vekke nysgjerrigheten til elvene, og minne de på å tenke utenfor boksen. Jeg håper vi kan se igjen Christine på et ENT3R-arrangement ved en senere anledning!

Elin Kubberød

21. februar 2019

NMBU Handelshøyskolen

6

Christine Spiten er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder som vi har hatt store glede av både i undervisning og ikke minst gjennom workshops for andre gründere som befinner seg i en oppstartsfase. Videre er hennes engasjement for bærekraftig innovasjon og entreprenørskap viktig for fremtiden og hun er en synlig rollemodell for andre kvinner som ønskes å lykkes i teknologibransjen. Christines entreprenørielle lærereise er til inspirasjon for oss på NMBU og vi ønsker å opprettholde vårt gode samarbeid med Christine i fremtiden!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS