Christine Spiten

Hav og innovasjon, teknologi og bærekraft

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christine Spiten

Christine Spiten holder foredrag om havet, bærekraft og teknologi. Hun jobber i Verdens Villmarksfond (WWF) og er Co-Founder av Blueye Robotics. Selskapet har utviklet Blueye Pioneer undervannsdrone som lar deg utforske havet ned til 150m dyp fra din egen smarttelefon. Hun er Co-Captain på EntrepreneurShip One, tidligere norgesmester i seiling, bor i seilbåt og kjemper for å ta vare på havet gjennom å sette fokus på økt utforskning-, opplevelse- og kunnskap om havet gjennom bruk av teknologi – basert på troen om at «du tar vare på det du er glad i». Christine har blitt kåret av Forbes Magazine til ’30 under 30 most important Tech Founders’ og ‘World’s Top 50 Women in Tech 2018’, ‘Norway’s 50 most important female tech founders’ 2017 + 2018, og ‘Top 10 Norwegian Female Tech-Entrepreneurs 2018’. I 2019 gikk Christine helt til topps og ble «Årets ledestjerne» i Dagens Næringsliv sin «30 unger 30»-kåring.

Foredrag med Christine Spiten

Det nye havlandet; historien hvordan vi reddet havet - og oss selv (en fiksjon)

Foredraget tar oss med inn i fremtiden, året er 2079. "I 2019 sto verden overfor et av historiens største veiskiller: de kunne ta grep og sørge for bærekraftig utnyttelse av jordas mat-, energi- og oksygenlager (havet) eller de kunne gamble på at de som kom etter hadde tid. Hvilke avgjørende valg ble tatt for å skape fremtiden vi ønsker å leve i. Et kappløp i tiden, med teknologi og empati som verktøy."

Fra student til gründer

Foredraget handler om veien fra student til å starte og bygge selskap. Christine deler egne erfaringer og forteller gripende historier fra teknologistudier til forskningstokt over Atlanterhavet, feltarbeid i Afrika og studier i Brasil til livet ombord i seilbåt langs norskekysten. Foredraget er engasjerende og passer godt for studenter og andre som ønsker påfyll av motivasjon til å skape.

Talerlisten mener

Christine Spiten formidler med energi og klokskap. Som ung kvinne med tech-utdanning og et glødende engasjement for å begrenser forurensing i havet, vil hun være et verdifullt tilskudd til alle seminarer og konferanser som handler om bærekraft, havet, teknologi og gründervirksomhet.

Christine Spiten har 2 vurderinger

Birgith Terum

24. mars 2019

ENT3R Ås

6

Christine Spiten holdt et spennende foredrag om hvordan hun gikk fra å være student til gründer. Dette var i forbindelse med en elevkveld for ENT3R, hvor US- og VGS-elever deltok. Foredraget var engasjerende og motiverende. Det var veldig inspirerende å høre om et konkret eksempel på at en kan komme langt med å tro på seg selv og gå etter drømmene sine. Dette var et godt innspill på en elevkveld for å vekke nysgjerrigheten til elvene, og minne de på å tenke utenfor boksen. Jeg håper vi kan se igjen Christine på et ENT3R-arrangement ved en senere anledning!

Elin Kubberød

21. februar 2019

NMBU Handelshøyskolen

6

Christine Spiten er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder som vi har hatt store glede av både i undervisning og ikke minst gjennom workshops for andre gründere som befinner seg i en oppstartsfase. Videre er hennes engasjement for bærekraftig innovasjon og entreprenørskap viktig for fremtiden og hun er en synlig rollemodell for andre kvinner som ønskes å lykkes i teknologibransjen. Christines entreprenørielle lærereise er til inspirasjon for oss på NMBU og vi ønsker å opprettholde vårt gode samarbeid med Christine i fremtiden!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS