Daniel Kumar

Gründer, konferansier og foredragsholder

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Daniel Kumar

Daniel Kumar er siviløkonom, gründer og artistmanager. Allerede som 15-åring startet han arbeidslivet som daglig leder i Ungdomsbedriften Solutions UB, som deltok og kom et stykke i TV2 programmet «Skaperen». Dette var starten på Daniels gründerreise.

I studietiden ble han kåret til årets økonomistudent, jobbet på Senter for Entreprenørskap og gikk på Gründerskolen i Silicon Valley. Etter endt studietid startet Daniel i en startup som gikk konkurs, og dette skjedde samtidig som at alle i hans nærmeste familie ble alvorlig syke – noe som fikk han til å velge det som er viktig i livet.

De siste årene har Daniel startet opp digitalbyrået Soulful Communicaion (hvor han blant annet jobbet med Madcon, Bernhoft, Fiat, Suzuki, Jeep), prisvinnende techstartupen Museai. Han er nå daglig leder i MedTech startupen ETN AS, samt manager for Britains got Talent vinneren; Viggo Venn.

Som konferansier og foredragsholder omtales Daniel som en som evner å kombinere faglig innsikt og grundige tematiske forberedelser med spontanitet, humor og god publikumskontakt.

Konferansier
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Daniel Kumar

Hvorfor bli gründer?

10% av Norges befolkning ønsker å bli gründer, men det kun er 1% av Norges befolkning som har konkrete planer om å starte for seg selv. Hvorfor er det slik? Dette er noe Daniel Kumar har fundert på. Hvorfor er det så mange som ønsker å bli gründere, mens det er så få som faktisk tar steget ut. I løpet av foredraget vil Daniel dele sine erfaringer og refleksjoner om hvorfor man bør bli, eller eventuelt ikke bør bli, gründer. Varighet: 45-60 min

Konferansier

Daniel kan stille som konferansier på ulike dags- og kveldsarrangementer. Med sin bakgrunn som siviløkonom, gründer og bandmanager har han et stort faglig repertoar, og har derfor mulighet til å sette seg inn i konferansen eller arrangementets faglige innhold. Dette sammen med mye engasjement og humor sørger han for at konferansen eller arrangementet går sømløst. Daniel har tidligere vært konferansier på blant annet NHO Vikens årskonferanse og fler næringslivs- og teknologikonferanser.

Talerlisten mener

Daniel er en energisk og dedikert foredragsholder og konferansier. Han var konferansier på Talerlistens lanseringsfest høsten 2016 og var både morsom, engasjerende og flink til å styre taler og spørsmål.

2024 © Talerlisten AS