Daniel Kumar

Gründer, konferansier og foredragsholder

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Daniel Kumar

Daniel Kumar er siviløkonom, gründer og bandmanager. Allerede som 15-åring startet han arbeidslivet som daglig leder i Ungdomsbedriften Solutions UB, som deltok og kom et stykke i TV2 programmet «Skaperen». Dette var starten på Daniels gründerreise. I studietiden ble han kåret til årets økonomistudent, jobbet på Senter for Entreprenørskap og gikk på Gründerskolen i Silicon Valley. Etter endt studietid startet Daniel i en startup som gikk konkurs, og dette skjedde samtidig som at alle i hans nærmeste familie ble alvorlig syke – noe som fikk han til å velge det som er viktig i livet. De siste årene har Daniel startet opp digitalbyrået Soulful Communicaion (hvor han blant annet jobbet med Madcon, Bernhoft, Fiat, Suzuki, Jeep), techstartupen Museai, og er i dag manager for Teddy and the Love Gang. Som konferansier og foredragsholder omtales Daniel som en som evner å kombinere faglig innsikt og grundige tematiske forberedelser med spontanitet, humor og god publikumskontakt.

Foredrag med Daniel Kumar

Hvorfor bli gründer?

10% av Norges befolkning ønsker å bli gründer, men det kun er 1% av Norges befolkning som har konkrete planer om å starte for seg selv. Hvorfor er det slik? Dette er noe Daniel Kumar har fundert på. Hvorfor er det så mange som ønsker å bli gründere, mens det er så få som faktisk tar steget ut. I løpet av foredraget vil Daniel dele sine erfaringer og refleksjoner om hvorfor man bør bli, eller eventuelt ikke bør bli, gründer.

Konferansier

Daniel kan stille som konferansier på ulike dags- og kveldsarrangementer. Med sin bakgrunn som siviløkonom, gründer og bandmanager har han et stort faglig repertoar, og har derfor mulighet til å sette seg inn i konferansen eller arrangementets faglige innhold. Dette sammen med mye engasjement og humor sørger han for at konferansen eller arrangementet går sømløst. Daniel har tidligere vært konferansier på blant annet NHO Buskeruds årskonferanse og fler næringslivs- og teknologikonferanser.

Talerlisten mener

Daniel er en energisk og dedikert foredragsholder og konferansier. Han var konferansier på Talerlistens lanseringsfest høsten 2016 og var både morsom, engasjerende og flink til å styre taler og spørsmål.

Daniel Kumar har 6 vurderinger

Terje Klungland

15. november 2018

CoWorx AS

6

Brukte Daniel som konferansier på et arrangement hos oss på CoWorx i Kristiansand (coworking-hub). Daniel kommer alltid godt faglig forberedt, og er en fantastisk bra humørspreder! Spesielt flink til å stille relevante spørsmål til foredragsholderne, noe jeg mener skiller gode foredragsholdere mot de «litt mer middels». Varmeste anbefalinger!

Frode Braadland

15. november 2018

Innovasjon Norge Agder

6

Daniel er en meget dyktig foredragsholder og konferansier. Vi i Innovasjon Norge Agder har samarbeidet med Daniel ved flere anledninger, blant annet som konferansier på avslutningsarrangementet av Gründeruka. Daniel klarer å balansere fag og humor på en strålende måte. Godt forberedt og enkel å samarbeide med for oss som arrangører. Anbefales!

Andreas Eriksen

12. november 2018

DNB Bank ASA

6

Daniel Kumar ble benyttet som konferansier på Sørveiv Tech 2018 konferansen, hvor DNB er medarrangør. Kumar stilte meget godt forberedt, er komfortabel og engasjert på scenen og ledet 400 deltakerne igjennom programmet på en utmerket måte. I samtaler på scenen og paneldebatt med foredragsholdere viser Kumar god innsikt, både tematisk og bransjemessig. Flott sceneopptreden kombinert med god publikumskontakt gjør at dette er en konferansier som kan anbefales.

Tine Mette Falck

12. november 2018

Aust-Agder fylkeskommune

Daniel er en profesjonell foredragsholder. Han bruker god tid til å sette seg inn i hvem han holder foredrag for, noe som fører til at budskapet hans blir ekstra relevant. Jeg vil absolutt anbefale Daniel videre, både som fasiliteter, foredragsholder og motivator.

Øystein Tønnessen

10. november 2018

CoWorx

6

Har brukt Daniel både som foredragsholder og konferansier ved flere anledninger. Senest på Sørveiv Tech 2018 hvor han ledet programmet på en aldeles utmerket måte og fikk særdeles gode tilbakemeldinger fra både foredragsholdere, arrangører og de nær på 400 deltakerne. Daniel evner å kombinere faglig innsikt og grundige tematiske forberedelser med spontanitet, humor og god publikumskontakt. Enkel å samarbeide med, kreativ, alltid positiv og en sann gledesspreder!

Simen Wøien Christensen

8. november 2018

RSA

6

Vi har brukt Daniel Kumar både som konferansier og foredragsholder (her med vekt på SoMe) på diverse, Suzuki kick off og lanseringer.
En mann som stiller godt forberedt og får frem dagens løsninger på en god og godt forklart måte.
Stikkord:
– Allsidig
– Kunskapsrik
– Humor
– Tydelig
Absolutt og anbefale! 🙂

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS