Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Elisa Røtterud

Storyteller og friluftsentusiast.

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Elisa Røtterud

Elisa Røtterud er moteredaktøren som ble globe-trekker og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Dette har hun dokumentert i utallige reisereportasjer for landets største magasiner som på blogg, TV og gjennom foredrag. Elisa er engasjert og en god historieforteller! Hun har vært på dannelsesreiser i India, prøvd å finne rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på ekspedisjon i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Elisa er en dedikert friluftsentusiast. Elisa ønsker å inspirere deg til å oppsøke bærekraftige kortreiste eventyr. Elisa snakker om inspirasjon, egenutvikling og målbevissthet, og kan skreddersy sine foredrag til deg og din bedrift. Bli med på kurs og et mikroeventyr i skogen! Elisa kan også ta med jobben din på en unik teltnatt i skogen med matlaging, trening og motivasjonsforedrag. Intensjonen er å skape entusiasme, nysgjerrighet og lek i hverdagen.

Foredrag med Elisa Røtterud

Drømmen om verdens vakreste fjell

Eventyr fra Himalaya. Hvorfor blir vi tiltrukket av Himalayas mektige fjell? Elisa tok sin første reise til Nepal i 2011 og har siden ikke sett seg tilbake. Hun reiser til eventyrlandet flere ganger i året. Hun har vært to ganger på Ama Dablam (6856) og Manaslu (8163), samt utallige fotturer rundt Everest regionen. Under dette foredraget får dere videodagbok fra ekspedisjon, artige glimt fra livet i base camp, samt humoristiske situasjoner som oppstår når du ferdes i tynn luft.

Veien blir til mens du går deg vill

Elisa er moteredaktøren som ble eventyrer og fjellgeit. Hun har reist så mye rundt i verden at hun er overkvalifisert til å være selvrealisert. Gjennom bevegelse med publikum, film, og smarte bærekraftige triks til å finne entusiasme i hverdagen- vil du garantert bli inspirert! Hun har vært på dannelsesreiser i India, prøvd å finne rytmen i Afrika, og oppsøkt tynn luft på ekspedisjon i Himalaya. Men hvorfor gå over bekken etter vann? Dette er hennes versjon av "Eat, Pray & Love."

Yogareisen

Hva er egentlig yoga? Hvorfor bør en praktisere dette? Og hvilken yogatype passer egentlig deg? Bli med på Elisas reiser fra India og i verden der hun har forsøkt å finne seg selv på ulike yoga-retreats. Humoristiske episoder, underlige situasjoner og yoga-guiden- får dere her!

Seven Summits: Norges syv høyeste fjell på en uke

En kan si så mangt om det moderne friluftslivet. Det er like mange meninger som det er stier. Likevel har naturen som destinasjon evigvarende egenskaper: Forskning viser at vi blir lykkeligere, mer kreative og harmoniske av å være ute. Eventyrlige og miljøvennlige overnattingssteder popper opp som god Norgesreklame. Og nå har vi jammen også fått vår egen Seven Summits. Helst krysset av på syv dager. Frister det med et fjellmaraton, et bærekraftig eventyr- er dette noe for deg.

Kurs med Elisa Røtterud

Bli med på MIKROEVENTYR med ELISA

Eventyrlig teltnatt i skogen med matlaging, trening og motivasjonsforedrag. Når var siste gang du gjorde noe for første gang? Stadig flere oppdager friluftslivets eventyrlige magi. En natt i naturen gir deg ikke bare mestringsfølelse og velbehag, det vil også senke stressnivået ditt og gi deg fornyet energi. Dessuten er det innmari gøy! Bli med på et mikroeventyr i skogen med Elisa. Pris per person: 2500,- NOK (Minimum 6 personer i gruppen)

Talerlisten mener

Elisa Røtterud er en ekte inspirator! Med sin unike formidlingsevne tar hun publikum med på eventyret om moteløven som ble en selvrealisert fjellgeit. En motiverende historie om pågangsmot, målbevissthet og mestring. Elisa er morsom, poengtert og engasjerende - og med en god dose selvironi underholder hun sitt publikum fra start til slutt.

Elisa Røtterud har 35 vurderinger

Anne Kristin Holen

1. oktober 2018

Sparebanken Vest Sogndal

6

Sporty og inspirerande dame med eit stort glimt i auga. Tek seg sjølv absolutt ikkje høgtidleg. Med humor og sidesyn fekk ho oss til å sjå verden frå mange ytterpunkt. Kan anbefalast på det varmaste. Dette er ei dame som har bein i nasa, som torer å stå for eigne meiningar og som gjev kvinner eit heilt nytt syn på kva som er kult og morosamt. Artig! Ynskjer å høyre meir frå denne dama og det trur eg me vil 🙂

Ann Kristin Ytrevik

17. april 2018

62°NORD

6

Elisa Røtterud er et engasjert sjarmtroll med stort hjerte og bred erfaring. Foredraget er fylt med humor, inspirasjon, en god dose selvironi og haugevis med motivasjon. På en brilliant måte formidler hun utfordringer med å gå utenfor sin egen komfortsone og verdien av å følge sine egne drømmer. Bli med på en personlig reise du garantert vil lære masse fra. Det gjorde vi!

Pål Fasseland

22. mars 2018

SMFB

Elisa klarte på en spennende, leken og humoristisk måte å ta oss med på turene hennes til Himalaya. Foredraget var godt bygget opp og gav oss et usminket innblikk hennes vei til toppen. Elisa har en meget god formidlingsevne og man opplever hennes store engasjement for turene i tillegg til at hun sper på med god humor, men hele tiden en alvorlig undertone i forhold til sikkerhet, selvrealisering og gode leveregler. Jeg ble i etterkant sittende igjen å fundere litt over livet og hvor utrolig tøff denne kvinnen faktisk er.

Janne Strømmen

22. mars 2018

Devold of Norway

6

Into thin air. Elisa formidler på en usminket, rå, ærlig og humoristisk måte. Hun byr på seg selv uten å bli klein og viser en enorm ydmykhet og respekt for menneskene som bidrar til at hun kan nå sine mål. Når hun avslutter foredraget sitt ønsker du bare at det skal være en del 2 etter en pause, for du vil bare være med henne på enda en tur og bli imponert, inspirert og le godt. Hennes formidlingsevne er fantastisk bra!

Elisabeth Nordahl

11. februar 2018

United Influencers

6

Elisa var med oss på vår kickoff, hvor målet var å inspirere og motivere ansatte og influencere på veien videre. Hun hadde satt sammen et fantastisk foredrag med en rød tråd; en god dose selvironi, mestring, utenfor komfortsonen og et mål for øyet: det er aldri for sent for å gjøre noe du aldri har gjort. Jeg fikk masse gode tilbakemeldinger fra noen av Norges største influencere på at dette var inspirerende, flott, rørende og sinnsykt kult og jeg kunne ikke vært mer enig. Elisa har en formidlingsevne jeg unner alle. Vi skal definitivt bruke Elisa igjen og anbefaler henne på det sterkeste.

Gro Malones

11. februar 2018

X Meeting Point Norway

6

For en dame dette er!! Elisa Røtterud imponerer meg med sin kunnskap og gjennomføringsevne, og når man er til stede på foredraget hennes, gjør hun ikke noe stort nummer av egne prestasjoner, som selvfølgelig er ufattelig krevende, men fokuserer på menneskene hun treffer på sine reiser, naturen og lengselen etter å nå drømmene sine. Foredraget er engasjerende, morsomt, selvironisk, lærerikt og gjennomarbeidet. Jeg anbefaler Elisa Røtterud og foredraget hennes på det sterkeste. Hun snakker TIL sitt publikum, hun motiverer sitt publikum, hun fenger sitt publikum og hun underholder sitt publikum!

Inger Merete Øygard

6. november 2017

Innovasjon Norge

6

Humor, alvor, sjølvironi og refleksjon i eitt og same foredrag. Elisa stod på programmet for å inspirere konferansedeltakarne – og innfridde til fulle. Ho har ei unik formidlingsevne og er 100% tilstades i rommet. Kan anbefalast! Vil også tru at Elisa kan brukast inn mot ungdom og forebygging i forhold til psykisk helse, då ho legg vekt på det å vere seg sjølv slik ein er, stå for det og vere stolt av seg sjølv, og ikkje bruke tid på å misunne og etterligne andre :).

Helene Maristuen

5. november 2017

Høgskulen på Vestlandet

6

Elisa sitt foredrag var enormt inspirerende og kan passe for alle som vil bli inspirert til å strekke seg mot det umulige! Særlig aktører i næringslivet og store organisasjoner, men også mindre arrangementer som trenger en stjerne. Man blir inspirert og motivert til å jobbe ekstra hardt og strekke seg mot det umulige! Hennes engasjement og dønn ærlige karakter gir en herlig følelse av at denne dama er «noe for seg selv» og hun løftet salen med 150 mennesker til himmels hos oss! Anbefales!!

Jannet Aksnes

4. november 2017

Vatnahalsen Høyfjellshotell AS

6

Elisa Røtterud overasket meg med sin formidlingsevne. Et levende foredrag der kombinasjon med videosnutter, fantastisk flotte bilder og Elisa som deler sine drømmer med oss som sitter lydhør og fasinert. Hun tar oss med på sin reise på en humoristisk og levende måte, en stor porsjon selvironi, naken og ærlig. Drømmen om verdens vakreste fjell, er et inspirerende foredrag, der hun fikk fram både latter og gråt, og ikke minst lysten til å realisere egne drømmer. Mine beste anbefalinger, og jeg hører gjerne foredraget igjen.

Torhild Hafnor

22. august 2017

Tjøstolvsen AS

6

Har hatt den glede av å være på et foredrag med Elisa. For en gripende, spennende og nær historie hun delte av seg. Tusen takk Elisa for en motiverende time, jeg gleder meg til å få høre deg igjen ved en annen anledning.

Anne Cole Arnesen

21. august 2017

Tjøstolvsen Babor

6

Drømmen om verdens vakreste fjell er et fantastisk inspirerende foredrag av Elisa Røtterud som får deg til å både le og gråte. Med en kombinasjon av alvor og humor formidler hun med masse entusiasme om en spennende reise fra moteverdens glamour til livsfarlige klatreekspedisjoner. Dette beviser at alt er mulig hvis du bare vil det hardt nok! Jeg anbefaler dette foredraget på det varmeste!

Anki Hansen

21. august 2017

Real PR

6

Elisa er veltalende og inspirerende! Jeg har hørt hennes foredrag to ganger og grått begge gangene. Sterke skildringer fra virkeligheten, som hele tiden holder seg godt til den røde tråden: selvutvikling som ikke trenger å følge «boka». En jordnær skildring av sterke opplevelser, men humoristiske innslag. Dette foredraget kan jeg virkelig anbefale! Det inspirerer og er noe alle kan kjenne seg igjen i, selv om vi ikke er med på så ekstreme opplevelser.

Trine Gunnlaugsson

24. mars 2017

Horisont

6

Med sin fantastiske formidlingsevne var det fasinerende å høre om Elisas reise i livet, fra
hennes bakgrunn innen mote & fashion til veien hun har valgt i dag. Det hun forteller om
forberedelser og stå på vilje viser et enormt pågangsmot som smitter over, og inspirerer oss som hører på. Elisa er engasjerende, sprudlende, humoristisk og selvironisk. Dette var et
fantastisk foredrag med kombinasjon av bilder, videoer og spennende historier. Hun fikk oss til å innse at alt er mulig med den rette innstillingen!

Elisabeth Øvsthus

7. mars 2017

Warner Bros.

6

Drømmen om verdens vakreste fjell. Dette er ei historie om ein fantastisk men krevande klatreekspedisjon til Ama Dablam i Himalaya. Elisa Røtterud fortel open og ærleg om opp- og nedturar frå ankomst i Kathmandu til målet er nådd, ho klarar å fenga alle med ei levande framstilling av eit folk og et land så unikt og eineståande at ingen som dreg dit kjem heim upåverka. Elisa er personleg og morsom og viser nydelege bilete frå eit fjell som er ein draum for einkvar med eit sug etter høge toppar, og som vil inspirera og lokka dei som i utgangspunktet likar seg best i låglandet. Flott foredrag som passar alle!

Lisbeth Hansen

23. februar 2017

Vic horisont

4

Takker for et flott foredrag med en imponerende historie! Normalt tror jeg at alle lar seg bli fascinert og en smule misunnelig av alle de kule «fashionitas» på sosiale medier, og kanskje t.o.m drømmer om å være i deres sko. Elisa viste oss at det ikke alltid handler kun om kjendiser og dyre klær, men at lykken kan være å kombinere disse tingene. At lykken kan være å stå på toppen av et fjell ( eller bare nesten på toppen..) men også trives med et Chanel smykke rundt halsen. Hun får oss til å tenke igjennom på hva som er vår drøm, og hva vi kan gjøre for å komme dit.. kul dame!

Cathrine Tunes

22. februar 2017

Bikbok

6

Elisa har en helt utrolig formidlingsevne og du føler du er med på hele reisen hun forteller. Du føler deg så inspirert og klar for å gripe dagen etter dette, det kan jeg love deg. En dame som er helt rå og som oser selvtillit og oppdagelse. Håper jeg får dra på flere slike foredrag.

Susanne Lerøy

15. februar 2017

AdLINK Media

6

Elisa sitt foredrag var utrolig inspirerende, morsomt og traff mange nerver hos meg. Gjennom bilder, film og prat fikk hun frem både oppturer og nedturer hun har opplevd gjennom sine reiser. Dette inspirerte også meg til å utfordre meg selv. Elisa evner å engasjere publikum med sin tilstedeværelse og med sitt sprudlende vesen. Uten tvil det beste foredraget jeg har vært på. Anbefales!

Caroline Vagle

19. januar 2017

Aller Media

6

Drømmen om verdens vakreste fjell. Moteredaktøren som ble fjellgeit! Det sier seg selv at dette er en spennende reise å få innblikk i.
Elisa Røtterud har en fantastisk formidlingsevne, og fikk frem både tårer og latter med sitt inspirerende foredrag. Hun kombinerer alvor og humor på en nydelig måte gjennom bilder, video og egne ord – og viser på en inspirerende måte hvordan hun satte drømmen sin ut i virkelighet. Selv om du og jeg kanskje ikke har tenkt oss i de samme krevende fotsporene, er tankegangen likevel lett å overføre til nettopp det du drømmer om å gjennomføre. Anbefales på det varmeste.

Erik Vea

15. januar 2017

Erik Vea Events

6

Drømmen om verdens vakreste fjell.
Dette er et spennende foredrag om en krevende bestigning av et av Himalayas vakreste fjell Ama Dablam. Med bilder og videoer flott bundet sammen med ærlige, alvorlige og humoristiske kommentarer formidlet Elisa på en uforglemmelig måte hvordan hennes drøm ble til virkelighet. Det ble en inspirasjon for oss andre til å gjøre noe med våre drømmer.

Liv Marit Stern

15. januar 2017

DHL Express (Norway) AS

6

Drømmen om verdens vakreste fjell.
Elisa Røtterud har en unik formidlingsevne hvor hun kombinerer kunnskap, sjarme og selvironi – ispedd en god dose humor. Hennes kjærlighet for Nepal og folket der gjennomsyrer det hele, noe som forsterkes av bildene og videoene hun viser under foredraget. Hun evner svært godt å formidle hvordan gjøre en drøm til virkelighet, slik at en selv får lyst til å sette egne drømmer ut i verden. Anbefales på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS