Erik Storm

Eier Digital Opptur og ekspert på Google-søk

Fra kr 11.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Erik Storm

Erik Storm er en digital entusiast som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt rådgivning og analyse i den digitale verden. Han jobber i Digital Opptur med digital markedsføring og er sertifisert innen både Google Analytics og Google Ads. Erik holder regelmessig foredrag og kurs om bl.a. å bli synlig og tjene penger via Google, og hjelper store bedrifter med å være digitale med de riktige grepene og innsats. Noen av bedriftene han har jobbet med er Nordnet, Statoil, TINE, Floyd.no, Clas Ohlson, yA Bank, Visit Lillehammer, Selvaag Bolig med flere.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Erik Storm

Google Ads innføring og opplæring, hvordan tjene penger med søk

Utgangspunktet et heldagskurs med grundig innføring i Google AdWords, men foredraget kan både kortes ned og tilpasses. Går gjennom litt teori, men helst med praktisk arbeid med annonse, søkeord, kampanjer og alt som er lurt å tenke på. Holdt bl.a.hos Synlighet, INMA Performance-konferanse, Visit Lillehammer og E-handels messen.

Er Google Analytics ulovlig?

Google Analytics er verdens mest brukte analyseverktøy, men nå sier europeiske datatilsyn at det er ulovlig. Hvorfor skjer dette, og enda viktigere, hva skal du gjøre? Her går vi gjennom hva som har skjedd og hvilke alternativer du har fremover. Dette er veldig aktuelt for alle som har en nettside med Google Analytics.

10 viktige ting du må huske når du lanserer ny nettside

Nye nettsider kan gi mer vekst og trafikk hvis du gjør det riktig. Her får du de største fallgruvene og konkrete tips og råd for å lykkes med nettsiden din. Tilpasses din bransje og type nettside.

Bli synlig i Google og søk (SEO)

Søk er ofte den største trafikkilden for mange nettsider og det å være høyt oppe i søkeresultatet er derfor viktig. Her får du konkrete råd og tips for å få mer trafikk fra søk gjennom søkemotoroptimalisering (SEO). Tilpasse bransje og nivå.

Skreddersydd foredrag

Innenfor temaene og tjenesten vi leverer i Digital Opptur har vi lang erfaring med - og mulighet til - å skreddersy foredrag, kurs og workshops for din bedrift. Kontakt oss for hvordan vi kan hjelpe dere!

Kurs med Erik Storm

Google Ads - innføring, tips og triks

Uansett om du ikke kan noe eller har litt erfaring er dette et nyttig kurs for å bli god i Google Ads. Du lærer hvordan det fungerer, hva du må huske på og riktig innstillinger. Kurset er en blanding av teori og praksis, hvor mye skjer inne i kontoen slik at du får "hands-on" erfaring med Google Ads.

Talerlisten mener

Erik er kunnskapsrik og flink til å lære bort! Han tilpasser seg nivået til publikum, og deler både konkrete og praktiske råd om digital markedsføring. Han vet hva som fungerer og har gode eksempler. Et kurs med Erik vil gi dere en grundig innføring i flere nyttige verktøy.

2024 © Talerlisten AS