Espen Arntzen

Kulturforbedring, inspirasjon og motivasjon

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Espen Arntzen

Som en person uten fysisk talent i noen sport ble Espen tidlig interessert i hva som gjør at noen presterer bra og andre presterer dårlig. Gjennom hele sitt liv har han undersøkt, testet, evaluert og opplevd hva som forbedrer prestasjonen på både individ- og gruppenivå. Med sin utdannelse som naprapat fra Naprapathøgskolan i Stockholm, en rekke internasjonale sertifiseringer innen trening, helse og ernæring, samt erfaring fra både forelesningsvirksomhet, prestasjonsøkning og lederskap har han spesialisert seg på hva som får individer og grupper til å prestere bedre. Som leder for flere selskaper, både nasjonalt og internasjonalt og hundrevis av ansatte gjennom årene, har han samlet kunnskap om hvordan man kan prestere bedre både fysisk og mentalt. Utover dette har Espen jobbet med prestasjonsøkning for individer innenfor ulike sporter på ulike nivåer. Espen forsøker til enhver tid å finne Minste Effektive Dose for å oppnå ønskede resultater, noe han formidler meget bra!

Foredrag med Espen Arntzen

Vær et 1 tall på jorden og pass på flokken din...

Med overskriften tatt fra Per Fugelli sitt sitat forteller Espen om viktigheten av å ha en grunnleggende filosofi bak alt man gjør. Enten det handler om organisasjonsbygging, pappa-rollen eller generelt i livet er det noen faktorer som ligger som grunnlag for alle handlinger man gjør. Vil du prestere bedre eller ønsker du å bidra til at din organisasjon eller medarbeidere gjør sitt beste for fellesskapet? Disse 90 minuttene er nødvendige!

Espen Arntzen har 5 vurderinger

Soroush Jozani

9. mai 2018

Asker Treningssenter / ATA Treningsutstyr

6

En otrolig kunskapsrik, inspirerande och erfaren man!
Alla borde höra Espen minst ett par gånger genom livet.

Magnus Christoffer Gundrosen

8. mai 2018

Avancia Sport Center Skedsmokorset

6

Espen sitter med enormt mye kunnskap og klarer på en unik måte formidle sitt budskap.

Christian Egner

8. mai 2018

Partner Gym / Teamjegliker

6

Mye kunnskap og flink til å formidle.

Håvard Landsem

8. mai 2018

Privat

6

Enestående og unik på sitt område😊👍🏻

Roger Holmedal

21. oktober 2016

Lidenskap AS

6

Fantastisk formidler og inspirator.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS