Espen Arntzen

Kulturforbedring, inspirasjon og motivasjon

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Espen Arntzen

Som en person uten fysisk talent i noen sport ble Espen Arntzen tidlig interessert i hva som gjør at noen presterer bra og andre presterer dårlig. Gjennom hele sitt liv har han undersøkt, testet, evaluert og opplevd hva som forbedrer prestasjonen på både individ- og gruppenivå. Med sin utdannelse som naprapat fra Naprapathøgskolan i Stockholm, en rekke internasjonale sertifiseringer innen trening, helse og ernæring, samt erfaring fra både forelesningsvirksomhet, prestasjonsøkning og lederskap har han spesialisert seg på hva som får individer og grupper til å prestere bedre. Som leder for flere selskaper, både nasjonalt og internasjonalt og hundrevis av ansatte gjennom årene, har han samlet kunnskap om hvordan man kan prestere bedre både fysisk og mentalt. Utover dette har Espen jobbet med prestasjonsøkning for individer innenfor ulike sporter på ulike nivåer. Espen forsøker til enhver tid å finne Minste Effektive Dose for å oppnå ønskede resultater. Hør hvordan dette kan hjelpe deg!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Espen Arntzen

Vær et 1-tall på jorden og pass på flokken din...

Med overskriften tatt fra Per Fugelli sitt sitat forteller Espen om viktigheten av å ha en grunnleggende filosofi bak alt man gjør. Enten det handler om organisasjonsbygging, pappa-rollen eller generelt i livet er det noen faktorer som ligger som grunnlag for alle handlinger man gjør. Vil du prestere bedre eller ønsker du å bidra til at din organisasjon eller medarbeidere gjør sitt beste for fellesskapet? Disse 90 minuttene er nødvendige!

Optimal Helse

Helse er avgjørende for å prestere bra på alle arenaer. Overvekt og fedme koster samfunnet alene 170 mrd i året og mye av dette er et resultat av ting vi kan gjøre noe med. Gjennom dette foredraget vil du forstå hvorfor helse er viktig, hvilke ting som påvirker helsen og hva du umiddelbart kan gjøre for å ta riktige grep.

Grønt lys

"Når bare....da". Ofte venter vi til alle trafikklys er grønne får vi handler. Faktum er at tiden aldri er helt rett for mange valg vi må ta i livet. Det er aldri "helt rett" tidspunkt å få barn, bytte jobb eller starte en livsstilsendring. Hvordan kan vi se til at vi tar valg når de trengs og ikke alltid når de er ønsket. Foredraget "Grønt lys" gir viktige refleksjoner om ting vi bør legge til grunn når vi tar valg.

Kurs med Espen Arntzen

Optimal helse

Hvordan kan du forbedre din helse. Gjennom disse timene får du et innblikk i de aller fleste faktorer som påvirker helsen og hva du kan gjøre. Temaer som gjennomgås er stress og stressmestring, søvn, kosthold og fysisk aktivitet og mye annet som umiddelbart vil gi deg en fordel. Vil du forbedre hele kulturen hos dine ansatte? Start med helsen!

2024 © Talerlisten AS