Fanny Duckert

Psykologspesialist

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Fanny Duckert

Fanny Duckert har i mange år vært en av de mest profilerte professorene ved Universitetet i Oslo og har lang erfaring med ledelsesutvikling, undervisning og veiledning – nasjonalt og globalt. Fanny driver sin egen psykologpraksis, sentralt i Oslo. Hun er spesialist i klinisk psykologi, kognitiv terapeut og organisasjonspsykolog. Fanny holder inspirerende foredrag om en rekke psykologiske temaer. Hun er ekspert på effekter av kritisk medieeksponering, kommunikasjon og behandling av livsstils-problemer. Hun har skrevet en rekke fagbøker og er en hyppig brukt kommentator i TV, radio og aviser. Hun holder foredrag både på norsk og engelsk. Noen av hennes mest populære foredrag er om tidlig behandling av alkoholproblemer, ledelse, internasjonal kulturforståelse, kommunikasjon og endringsprosesser, og konflikthåndtering. Hun er alltid tett på livet og gir ny innsikt og praktiske råd til å håndtere tilværelsens utfordringer. Fanny er også en flørteekspert og har egne foredrag og kurs i flørting.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Fanny Duckert

Gode intensjoner er ikke nok - Hvorfor så vanskelig å får til endringer?

Motstand mot endring er en naturlig del av enhver organisasjon. Men hva består denne motstanden av og hvordan forstå det som skjer? Hva er de vanligste feilene og hva kan en leder gjøre for å sikre gode endringsprosesser i organisasjonen?

Det var ikke det jeg mente - Kommunikasjonsprosessens irrganger

Foredraget går inn i hvordan mellommenneskelig samspill foregår. Hvordan kommuniserer vi med hverandre? Hvilke uskrevne regler og normer gjelder? Hvordan finner vi ut hva andre mener? Hva er lov og hva skjer når normene brytes?

Fanfare for flørten

Hva er egentlig flørt? Hvordan flørter vi? Hvilke typer flørt finnes? Hvem er gode flørtere? Kan vi gjøre oss selv mer attraktive? Foredraget gir et besøk inn i flørtens vidunderlige verden og hva vi vet, basert på nyere forskning. Foredraget gir også råd og tips til folk som har lyst til å utvikle sine flørteferdigheter videre.

Tidlig intervensjon ved alkoholproblemer

Foredraget fokuserer på når alkoholvaner begynner å bli problematiske og hva som kan gjøres for å endre et for høyt alkoholforbruk.

I medienes søkelys

Hva skjer med mennesker som kastes ut i medienes kritiske søkelys? Foredraget fokuserer på eksponering, stress og mestring hos mennesker som blir utsatt for negativt mediefokus gjennom sin profesjonelle rolle.

Kurs med Fanny Duckert

Fanfare for flørten

Hva er egentlig flørt? Hvordan flørter vi? Hvilke typer flørt finnes? Hvem er gode flørtere? Kan vi gjøre oss selv mer attraktive? Kurset er et dypdykk i flørtens vidunderlige verden og deler hva vi vet, basert på nyere forskning. Gode flørtere gir positiv oppmerksomhet og skaper energi rundt seg. Kurset er tettpakket med råd og tips for mennesker som har lyst til å utvikle egne flørteferdigheter videre.

Konflikt og kommunikasjon

Hva er en konflikt? Hva skjer med oss når vi havner i konflikter? Hvordan endrer kommunikasjonen seg mellom partene i en konflikt? Hvordan kan vi bli bedre til å forebygge og håndtere konflikter?

2024 © Talerlisten AS