Geir Ove «Geeohsnap» Pedersen

Viral innholdskreatør.

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Geir Ove «Geeohsnap» Pedersen

Geir Ove Pedersen er en tidligere Grafisk Designer som i 2014 skapte et prosjekt i Snapchat som gikk viralt verden over. Etter et møte i 2018 med Evan Spiegel i Los Angeles så produserer Geir Ove ukentlig innhold til to egne show i Snapchat som har til d.d. over 13,5 millioner unike visninger! Over 850000 mennesker følger Geeohsnap som har bygget seg opp en virkelig imponerende portefølje med flere av de største merkevarene i verden. Globale merker som Samsung, Walt Disney, Red Bull, Gucci, Nike og Hyundai er bare noen få av kundene han samarbeider med. I dag så jobber Geir Ove fulltid med å hjelpe kunder over hele verden med kreativt innhold og strategier i Instagram og Snapchat. Foredragene er svært populære i Norge som i utlandet og han tilpasser dem gjerne for at kunden skal få mest utbytte av dem. Bli inspirert av en av de mest kreative personlighetene du finner i Snapchat som når ut til svært mange unge og lær hvordan du kan lage enda bedre innhold til dine kanaler!

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Geir Ove «Geeohsnap» Pedersen

High Speed Content!

I foredraget «High Speed Content» snakker Geeohsnap om viktigheten i å produsere mer kreativt og hurtig innhold. Hvordan fanger du oppmerksomheten i jungelen av innhold som blir postet daglig? Har man et stort publikum som Geeohsnap så gir det også selvsagt mange nye spennende samarbeid. Hvordan burde man samarbeide med Influencere for å oppnå de beste resultatene? Gled deg til et virkelig inspirerende, kreativt og fargerikt foredrag.

Make Smiling Content.

Et svært populært og inspirerende foredrag om hvordan mine valg førte til at jeg ble en av verdens største Snapchatter. I foredraget vil du underveis få med deg mine beste tips på hvordan du kan oppnå din egen suksess med innhold som gleder.

Viral galskap!

Hva er egentlig hemmeligheten bak mennesker som klarer å skape noe som går viralt? Med sin egen suksess som viral stjerne så har Geeohsnap de siste årene blitt kjent med mange store personligheter i Usa. I dette foredrag tar vi et dykk i historiene til de mennesker som har gått viralt. Hør historier som vil overraske deg og få med deg oppskriften på deres suksess!

Kurs med Geir Ove «Geeohsnap» Pedersen

Mobil Bedrift. (Workshop)

Innhold koster ofte mye å få produsert. Dette er en workshop for bedrifter som ønsker å produsere enda bedre innhold og historier kun ved bruk av smartelefonen. Workshopen fokuserer på innhold og bruk av de appene man har tilgjengelig.

Kreativ historiefortelling. (Workshop)

Her går vi mer i dybden på de forskjellige kreative teknikkene du kan ta i bruk for å bli en bedre historieforteller. Finn skuespilleren i deg, bruk de riktige vertøyene og skap enda bedre innhold som fanger oppmerksomheten.

2024 © Talerlisten AS