Talerlisten
Geir Ove Pedersen

Geir Ove «Geeohsnap» Pedersen

Influencer og innholdsskaper | Vest-Agder

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 40.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Beskrivelse

Geir Ove Pedersen er en gledesspreder og tidligere Grafisk Designer, som nesten ved en tilfeldighet oppdaget Snapchat. Gjennom kreative streker og godt innhold har han i dag over 1 million daglige visninger på sine historier i Snapchat. Med sitt Influencer navn Geeohsnap har han bygget seg opp en virkelig imponerende portefølje med samarbeid med flere av de største merkevarene i verden. Globale merker som Red Bull, Nike, Walt Disney, Starbucks, Airbnb og Hyundai er bare noen få av kundene han samarbeider med. I dag så jobber Geir Ove til daglig med å hjelpe kunder fra hele verden med kreativt innhold og strategier i Instagram og Snapchat. Foredragene og workshopene er blitt svært populære i Norge vel som i det store utlandet og han tilpasser gjerne et foredrag eller en workshop for at man skal få mest utbytte av det. Lær av en av de beste og hør den spennende historien om hvordan Geir Ove skapte sin egen arbeidsplass med innhold som smitter!

Foredrag

Innhold som smitter

Et inspirerende foredrag om hvordan mine strategier og valg førte til at jeg ble en av verdens største, kreative Snapchattere. Under dette foredraget vil du også få med deg mine beste tips på hvordan du kan oppnå din suksess i Snapchat og Instagram.

Mobilt Innhold

Hvordan kan vi bli gode historiefortellere med kun smarttelefonen som vertøy? Dette er et foredrag for de som ønsker å lære å produsere enda bedre innhold og historier kun med smartelefonen.

Viral galskap

Hvorfor er det noen som klarer å lage virale videoer gang på gang? Hva er egentlig oppskriften på en viral video? Sammen med Geeohsnap tar vi ett dykk i viralt innhold.

Workshop - Mobil Bedrift

I denne workshopen lærer du mer om hvordan din bedrift kan nå ut til enda flere mennesker gjennom gode strategier og godt innhold. Workshopen fokuserer på innhold og bruk av de verktøyene man har tilgjengelig i Snapchat og Instagram.

Workshop - Kreativ Historiefortelling

Her går vi mer i dybden på de forskjellige kreative teknikkene du kan ta i bruk for å bli en bedre historieforteller. Finn skuespilleren i deg og fokuser enda mer på innholdet du lager.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS