Gjyri Helén Werp

Prisbelønnet redaktør og konferansier

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Gjyri Helén Werp

Gjyri Helén Werp har lang erfaring fra mediebransjen, både som journalist, redaktør og toppleder. Som konferansier, program – eller møteleder stiller hun alltid svært godt forberedt, er profesjonell, dreven og trygg foran kamera. Hun gjør solide intervjuer og evner å skape god stemning både på scenen, i studio og digitalt. Werp har en engasjerende, varm og naturlig fremtoning.

Hun er kunnskapsrik, oppdatert og setter seg raskt inn i din bransje. Werp har ledet flere snuoperasjoner, kreativ og innovativ utvikling av magasiner og nettsteder i bl.a. Aller Media og Egmont. I tillegg har hun flere års erfaring fra NRK-TV, mediehuset ELLE og sittet i konsernledelsen i 07 Media AS. Werp har blitt kåret til «Årets Redaktør og Nyskaper», og vunnet flere internasjonale mediepriser for digitaliseringen av merkevaren KK.

Gjyri Helén er utdannet Cand.Polit med hovedfag i sosiologi og medievitenskap fra Universitet i Oslo. Til daglig jobber hun som kommunikasjonssjef i Oslo Høyre.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Gjyri Helén Werp

KUNSTEN Å FORFØRE #YourBrandDNA

Merkevarebygging henger nøye sammen med kulturbygging. I dette foredraget inspireres du (og bedriften din) til å tydeliggjøre og "leve" merkevarens identitet og visjon internt, eksternt og i alle kanaler. Du lærer hvordan utvikle og praktisere emosjonell merkevarebygging, autentisk ledelse og forbrukerorientert kommunikasjon for å treffe hjertene til kundene og medarbeiderne dine. Budskapet er like viktig læring for personlige profiler og enkeltmannsforetak som for store bedrifter.

FOKUS, FREMSNAKK & FEIRING #HappyAtWork #HappyWithYourself

Basert på egen historie og erfaringer: Hvordan nå mål, skape resultater, ha «drive» og om å takle oppturer og nedturer – på jobb og privat. Tips og råd du ikke vil gå glipp av!

Workshop: EMOSJONELL MERKEVAREBYGGING #GrowYourAudience

Strategisk utvikling av merkevaren din mot en tydeligere identitet og unikhet som plattform for videre kommunikasjonsstrategi og vekstplan for din bedrift. En workshop for beslutningstagere i bedriften.

KONFERANSIER

Gjyri Helén kan stille som konferansier, program - eller møteleder på ditt neste event. Både fysisk og digitalt. Hun har bred erfaring og har en unik måte å nå frem i det digitale formatet. Hun er svært godt forberedt, profesjonell, og trygg foran kamera.

Talerlisten mener

Gjyri Helén Werp er en flink og fargerik foredragsholder som også egner seg godt som konferansier og programleder. Gjyri har lang erfaring som redaktør og leder i mediebransjen, noe som gjør hennes erfaring rik og hennes nedslagsfelt bredt. Hun bruker mye tid på å forberede seg, og er lett å samarbeide med.

2024 © Talerlisten AS