Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Gjyri Helén Werp

Gjyri Helén Werp

Prisbelønnet sjefredaktør om merkevarebygging

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Gjyri Helén Werp

Gjyri Helén Werp har lang og solid ledererfaring fra mediebransjen. Hun har ledet flere snuoperasjoner, endringsprosesser, kreativ og innovativ utvikling av magasiner og nettsteder i bl.a. Aller Media og Egmont. I tillegg har hun flere års erfaring fra NRK-TV og mediehuset ELLE. Gjyri Helén har blitt kåret til «Årets Redaktør og Nyskaper», og vunnet flere internasjonale mediepriser for digitaliseringen av merkevaren KK. Hun er kjent for sin inspirerende lederstil, og hun deler raust fra eget liv og erfaringer når hun snakker om ledelse, kommunikasjon og merkevarebygging, om hvordan oppnå mål, ta modige valg, skape gode team og resultater i en tid med mye endring. Gjyri Helén er utdannet Cand.Polit med hovedfag i sosiologi og medievitenskap fra Universitet i Oslo. Til daglig jobber hun som Byråleder og sitter som CXO i konsernledelsen i 07 Media AS.

Foredrag med Gjyri Helén Werp

KUNSTEN Å FORFØRE #YourBrandDNA

Merkevarebygging henger nøye sammen med kulturbygging. I dette foredraget inspireres du (og bedriften din) til å tydeliggjøre og "leve" merkevarens identitet og visjon internt, eksternt og i alle kanaler. Du lærer hvordan utvikle og praktisere emosjonell merkevarebygging, autentisk ledelse og forbrukerorientert kommunikasjon for å treffe hjertene til kundene og medarbeiderne dine. Budskapet er like viktig læring for personlige profiler og enkeltmannsforetak som for store bedrifter.

FOKUS, FREMSNAKK & FEIRING #HappyAtWork #HappyWithYourself

Basert på egen historie og erfaringer: Hvordan nå mål, skape resultater, ha «drive» og om å takle oppturer og nedturer – på jobb og privat. Tips og råd du ikke vil gå glipp av!

Workshop: EMOSJONELL MERKEVAREBYGGING #GrowYourAudience

Strategisk utvikling av merkevaren din mot en tydeligere identitet og unikhet som plattform for videre kommunikasjonsstrategi og vekstplan for din bedrift. En workshop for beslutningstagere i bedriften.

Gjyri Helén Werp har 8 vurderinger

Caroline Korsvoll

25. mars 2019

Cloud Media

6

Gjyri Helen er en veldig inspirerende, morsom og engasjert foredragsholder. Hun byr på seg selv og tar seg selv lite høytidelig – noe som er herlig forfriskende for publikum. Gjyri Helen er sterk på merkevarebygging og hun deler raust av sine erfaringer og sin kunnskap. Tilhørerne får en god dose faglig påfyll, gode og relevante tips og eksempler – og ikke minst masse energi med seg hjem.

Hanne Skullerud Alexandersen

19. mars 2019

Bjørg Thorhallsdottir AS

6

Gjyri Helen er en kraftfull og inspirerende dame, som virkelig byr på seg selv! Hun er klok, smart og morsom, og hun snakker om interessante og viktige temaer, samtidig som hun knytter tematikken opp mot sin egen personlige historie. I tillegg er hun kunnskapsrik og nytenkende, og hun deler raust av både sin kunnskap og sine idéer. Anbefales på det varmeste!

Assad Siddique

19. mars 2019

Frilans

6

Gjyri Helén er en fascinerende dame og ditto foredragsholder. Hennes ungdommelige energi i skjønn forening med viktige innsikter om både å være menneske og leder gir noen aha opplevelser alle og enhver kan ha nytte og glede av. Anbefales!

Birgit Schmidiger

18. mars 2019

Escape Travel

6

Jeg hørte Gjyri Heléns foredrag «Kunsten å forføre. Om flørting, hjertebank og varig kjærlighet» på Best i Tekst-konferansen tidligere i år, og foredraget var både herlig utradisjonelt og engasjerende. Jeg kan også gå god for at når det gjelder Gjyri, så er det ikke «bare ord». Jeg var så heldig å ha henne som leder i Egmont for ti år siden, og hun lever som hun lærer.

Nå vet jeg ikke mer om de andre foredragene hennes enn tittelen, men når det gjelder «Fokus, framsnakk og feiring», så har jeg heldigvis vært «utsatt» for alle tre fra henne. Har sjelden hatt en så klar leder, og vi er nok mange i magasinbransjen som har sittet rødmende ved arbeidspulten over å få høre Gjyri framsnakke oss i alles påhør, for ikke å snakke om alle sjampiskorkene som gikk i taket hver gang vi nådde store eller små mål. Hun fikk alle til å trekke i samme retning, og jeg tror mange har godt av å høre tipsene hennes. Gjyri er absolutt verdt å høre på!

Sara Jansson

15. mars 2019

Leith Society

Gjyri Helén Werp er inspirerende, åpen, og ikke redd for å være sårbar og by på seg selv. Gjyri Helén gjorde en formidabel jobb hos oss med å formidle sin kunnskap og erfaringer, og vi ønsker henne velkommen tilbake til oss i fremtiden.

Trond Samstad

14. mars 2019

Samtext Norway AS / Best i Tekst-kampanjen

6

Best i Tekst er en fagkonferanse om nettsidetekster, hvor de beste av dem kåres hvert år. Gjyri holdt et glimrende foredrag om tekst og merkevarebygging på årets konferanse nå i 2019. Eller som hun døpte det om til på scenen: «Kunsten å forføre. Om flørting, hjertebank og varig kjærlighet.» Jepp, hun flørtet og publikum lot seg forføre – som jo var en demonstrasjon av sannheten i budskapet. Bra jobbet!

Tone Lise Forbergskog

14. mars 2019

Tone Lise Akademiet AS

6

Gjyri Werp byr på seg selv og deler av sin helt spesielle lærerike reise. Hun inspirerer og viser sider av seg selv som gir ettertanke og gleder. Jeg anbefaler deg å sette av tid til denne herlige kvinnen..

Rune Wikstøl

13. mars 2019

NTB

6

Gjyri Helén er en foredragsholder som byr på seg selv. Hun er ekte, troverdig og fremstår som et friskt pust. Hun inspirerer og evner å holde på oppmerksomheten. Hun er kort sagt litt utradisjonell, og det liker jeg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS