Hanne Lindbæk

Anerkjent kommunikasjonscoach

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hanne Lindbæk

Hanne Lindbæk er en internasjonalt anerkjent kommunikasjons-coach. Hun hjelper ledere å bli bedre til å kommunisere og bli tryggere i formidler-rollen. Hanne har omfattende erfaring både fra Norge og utlandet, og har trent ledere i både store og små virksomheter i mange år. Hannes firma Ergo;ego leverte i 2021 kommunikasjonstrening og coaching til mennesker fra over 60 nasjoner, alt levert fra Teams-skjermen på hjemmekontoret. Et foredrag med Hanne Lindbæk vil gi dere konkrete virkemidler dere kan ta i bruk med en eneste gang, historier og innsikt fra internasjonale trender innen kommunikasjon på arbeidsplassen, samt nøkkelen til hvordan man faktisk kan få til endring og lære nye ting. Publikum vil sitte igjen med appetitt, glød og lyst til å lære mer. Hanne holder foredrag som både vekker latter og smil, og utfordrer og motiverer menneskene hun snakker til. 

Kursholder
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Hanne Lindbæk

Tre tricks du må kunne for å ha ordet i din makt

Kroppsspråket – språket vi alle snakker med hverandre hele tiden uten å være klar over det. Språket som snakker høyest. Forskning viser oss at i kampen mellom kroppsspråk og ordene vi velger å si – så vinner kroppsspråket hver gang. I dette engasjerende og underholdende foredraget lærer Hanne Lindbæk oss hvordan vi kan jobbe for å levere ordene våre så de sitter hos de som hører på – og ikke minst hvor man gjør av armene når man står på scenen!

Hvordan få til det du vil i kommunikasjonens tidsalder – ti tips for ledere på alle nivåer

I en nyere svensk studie ser vi hvordan kommunikasjon seiler opp som enhver leders viktigste verktøy. Opptil 85% av det en leder foretar seg hver dag kan kalles kommunikasjon. I dette forskningsbaserte men underholdende foredraget, deler Hanne sine tips med oss om ledelsekommunikasjon. Hanne er en internasjonalt anerkjent executive kommunikasjonstrener med bl a FN på kundelisten.

Gjør din presentasjonsteknikk til ditt viktigste ledelsesverktøy

Globalt sett har presentasjonsteknikken endret seg enormt i næringslivet de siste tiårene. Fenomener som «Ted Talks» har skapt en dreining mot det personlige, det uformelle, og ikke minst mot narrative måter å sette opp innhold på. Bland det med offentlige figurer som Boris og Trump – og du vil se at den gode gamle glitrende retorisk vakre «Key Note speechen» har tatt en posisjon lenger bak på tribunen. Men hvordan står det egentlig til med vår Norske presentasjonsteknikk? I dette foredraget deler Hanne Lindbæk sine betraktninger med oss. Hanne har i en årrekke bistått toppledere både i Norge og utlandet med kommunikasjon, har selv en TED talk under beltet, og vid erfaring før det igjen som profesjonell skuespiller fra scene og lerret her i Norge.

Presentasjonsteknikk Masterclass – hvordan kan du systematisk jobbe med humør og atmosfærer når du står på scenen?

Yale University er det universitetet på jordkloden som på mest seriøst vis har viet seg til forskning om og på emosjonell intelligens. Bland denne forskningen sammen med innsikt og verktøy fra teaterkunsten – og la topplederecoach Hanne Lindbæk lære deg hvordan du selv kan bli bevisst, og i stand til å ta i bruk, emosjonell intelligens når du står foran en forsamling. Foredraget er tettpakket med konkrete eksempler, råd og tips du vil kunne ta i bruk fra dag en.

7 tricks for å skape relasjon og kontakt gjennom skjermen i det daglige

Hva kan en skuespiller lære oss om Teams – skjermen? Ikke så rent lite hvis vi skal tro på Hanne Lindbæk. Hannes firma Ergo;ego leverte i fjor kommunikasjonstrening og coaching til mennesker fra over 60 nasjoner, alt levert fra Teams skjermen på hjemmekontoret. Som toppledercoach og med flere års erfaring foran TV kameraet, viser hun oss her hvordan vi med enkle knep kan skape engasjement og liv, «lese» våre kolleger når det trengs, øke gjennomslagksraften og unngå «Teams Fatigue Syndrom».

2024 © Talerlisten AS