Hans Anonsen

Hans E. Anonsen

Erfaren næringslivsleder

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hans E. Anonsen

Hans E. Anonsen har lang erfaring som leder i norsk næringsliv, blant annet en lengre periode som bankdirektør. Risiko- og kredittvurderinger var hans spesialområde i flere år, og han har sett fra både innsiden og utsiden hva som kan skje i organisasjoner som settes under press.

Dette er også temaet for hans foredrag og workshops. Hva skjer med en organisasjon som jobber godt sammen? Og hva skjer når «fanden» tar styringen?

Hans E. Anonsen har hatt makt til å påvirke store og små organisasjoners evne til å overleve, og både vært leder og blitt ledet. Disse erfaringene trekker han på, og presenterer dem gjennom historier og eksempler. Han har han skrevet boken «Organisasjoners vekst og fall: BeAware når fanden tar styringen!» som omhandler hvordan virksomheter virker i gode og onde dager, samt hvordan du som leder bedre kan mestre drift, omstilling og utvikling. Tidligere konsernsjef i Statkraft, Bård Mikkelsen, sier: «Dette er en lærerik bok!».

Hans E. Anonsen er en erfaren og reflektert leder som hjelper dere å forstå hvilket handlingsrom som finnes, hva som bør skje og hva som ikke bør skje.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hans E. Anonsen

Hvordan utvikle evnen til å utvikle seg raskere enn konkurrentene.

Hvordan snu konflikter og maktkamp til kvalitet og cash?

Mobbing, hersketeknikker og syndebukker i den daglige driften

Hvordan mestre samtidig drift, omstilling og utvikling – menneskelige utfordringer

Hvordan mestre samtidig drift, omstilling og utvikling – forretningsmessige utfordringer

2024 © Talerlisten AS