Hans Anonsen

Hans E. Anonsen

Mannen som får ting til å skje

Fra kr 8.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hans E. Anonsen

Hans E. Anonsen har erfaring fra toppledergrupper i næringsliv og finans. Han har vært styreformann og styremedlem. Han har ledet store omstillingsprosjekter. De avgjorde mange bedrifters skjebne. Tunge lederroller gjorde ham til praktikeren med utdannelse fra kjente universiteter. Han er psykoterapeuten og næringslivsmannen som bygger bro over avgrunnen mellom mennesker og business. Han får mennesker til å forstå verdien av egen livserfaring. Han har skrevet boken «BeAware når fanden tar styringen, bedrifters vekst og fall, hva skjer med oss når vi jobber sammen». Først gjøre så snakke og skrive er mottoet. Hans erfaring er at tanker og følelser, holdninger og kultur, forsegler menneskers skjebne. De utgjør virkelighetens steinharde realiteter. Begrepet myke verdier er en avsporing. Det er unnfanget av fagkompetansens arroganse for å kunne mobbe hverdagens tanker og følelser opp på organisasjonenes mørkeloft, hvorfra de igjen kommer tilbake for å skremme vettet av levende og døde.

Foredrag med Hans E. Anonsen

Lederskap og vår evige drøm om frelseren

Antagelig er lederskap blant de temaene som vi mennesker beærer med mest tankevirksomhet. Aviser og magasiner fylles opp av det «hotteste». I et rasende tempo publiseres nye lederverktøy. Fra MBA`enes og lederguruenes høyborg USA ropes det «reinvent management!». Selv de beste blant oss kan miste motet under trykket av så mange ord. Milliarder brukes. Står resultatene ift. insatsen? Lite tyder på det. H. C. Andersen historie om keiserens nye klær er like aktuell. Noe er uforløst. Dette er temaet

Digitaliseringen fillerister innarbeidede holdninger og tankemåter, og vi mennesker henger ikke med!

Vår måte å se verden på utfordres til de grader av den teknologien vi selv har skapt, allikevel er den ikke den store utfordringen. Menneskelig innsikt er mangelvaren, og ikke de teknologiske mulighetene. Her ligger «fanden» begravet. Dette er dagens paradoks. Vi gjør imidlertid som vi alltid har gjort. Det som utfordrer oss får all oppmerksomheten. Vi slipper å ta ansvar for hva våre holdninger og følelser fører til. Hva gjør vi med dette? Det er temaet.

BeAware når fanden tar styringen, bedrifter og orgaqnisasjoners vekst og fall, hva skjer med oss når vi jobber sammen

Temaet er hvorfor og hvordan mennesker ender opp med å ødelegge for seg selv og organisasjonene de er en del av. Du vil få viktig innsikt om symptomer og årsaker til selvødeleggende atferd. Det velfungerende viser seg som oftes kun å være et potensiale. Evnen til å kjenne igjen de destruktive mønstrene er forutsetningen for å kunne skape velfungerende team og organisasjoner.

Hans E. Anonsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS