Hans Petter Stub

Kunsten å beholde og tiltrekke ansatte

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hans Petter Stub

Hans Petter holder foredrag om employer branding og hvordan virksomheter bør jobbe for å tiltrekke seg og beholde engasjerte og dyktige ansatte. Han er en av Norges mest erfarne konsulenter og foredragsholdere innen employer branding, fagområdet som handler om den viktigste innsatsfaktoren for alle virksomheter: Menneskene.

Stub har bistått alt fra DNB og Equinor til Bærum kommune, NRK og Reitan Retail, er en hyppig brukt foredragsholder på norske konferanser. Han har vært nominert til årets foredragsholder av ANFO i 2022 og holder kurs om faget i regi av HR Norge. Han er den første og hittil eneste mottageren av æresprisen i Magnet Awards – NM i employer branding.

Med Hans Petter på scenen får du en kombinasjon av fakta og følelser, skråblikk og skarpsinn samt læring og latter.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hans Petter Stub

Innføring i employer branding

Få employer branding på kartet slik at hele virksomheten forstår viktigheten av og potensialet i å tiltrekke, beholde og engasjere medarbeidere.

Mangfold (fra en hvit mann som pusher 50)

Det er en rekke paradokser knyttet til mangfold innen arbeidslivet. Før enhver endring, er det viktig med undring. Dette foredraget får deg til å tenke.

Hva rekruttering kan lære av Tinder

Et humoristisk foredrag med en seriøs undertone. Å søke på en jobb bør være like enkelt som å finne seg en date. HR har mye å lære.

Verdier er stort sett verdiløse

De fleste virksomheter har verdier som er fullstendig verdiløse, og jeg lister opp fem årsaker med fem tilhørende løsninger.

Skriv aldri ordet brenner i en stillingsannonse

En brannfakkel inn i diskusjonen rundt hva som kjennetegner gode stillingsannonser. Det er fem grunner til å unngå ordet brenner!

2024 © Talerlisten AS