Hans Petter Stub

Kunsten å beholde og tiltrekke ansatte

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hans Petter Stub

Hans Petter Stub er mannen du vil ha på scenen når det gjelder employer branding og hvordan virksomheter kan tiltrekke seg og beholde de beste talentene.


Som en av Norges fremste konsulenter og foredragsholdere innen employer branding, har Hans Petter Stub en dyp forståelse av hva som skal til for å skape et attraktivt arbeidsmiljø og beholde engasjerte medarbeidere. Han har bistått en rekke kjente virksomheter som DNB, Equinor, NRK og Reitan Retail, og hans innsikt og kunnskap er etterspurt på norske konferanser.
Han har blitt nominert til årets foredragsholder av ANFO og er den første mottageren av æresprisen i Magnet Awards – NM i employer branding.


Med Hans Petter får du mer enn bare fakta, men også en emosjonell tilnærming som engasjerer og inspirerer. Hans kombinasjon av skråblikk og skarpsinn skaper en unik opplevelse for publikum. I hans foredrag er det fokus på det gjensidige avhengighetsforholdet mellom marked, kommunikasjon og HR. Han viser hvordan disse tre områdene er nært knyttet sammen og hvordan et godt samarbeid kan bidra til suksess.


Han peker på viktigheten av å behandle medarbeiderne som stjerner, noe som er avgjørende for virksomhetens suksess og omdømme.
Stub understreker at employer branding er essensielt for å tiltrekke seg og beholde talenter, og viser hvordan dette er avgjørende for virksomhetens vekst og suksess.
Gjennom konkrete eksempler fra ulike bransjer, illustrerer Stub hvordan employer branding kan gjøre en forskjell i praksis.


Med Hans Petter Stub på scenen er du garantert en inspirerende og lærerik opplevelse som vil hjelpe deg med å løfte din virksomhet til nye høyder. Ta kontakt i dag for å sikre deg et foredrag som vil bidra til å styrke din bedrifts employer brand.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hans Petter Stub

Innføring i employer branding

Få employer branding på kartet slik at hele virksomheten forstår viktigheten av og potensialet i å tiltrekke, beholde og engasjere medarbeidere.

Mangfold (fra en hvit mann som pusher 50)

Det er en rekke paradokser knyttet til mangfold innen arbeidslivet. Før enhver endring, er det viktig med undring. Dette foredraget får deg til å tenke.

Hva rekruttering kan lære av Tinder

Et humoristisk foredrag med en seriøs undertone. Å søke på en jobb bør være like enkelt som å finne seg en date. HR har mye å lære.

Verdier er stort sett verdiløse

De fleste virksomheter har verdier som er fullstendig verdiløse, og jeg lister opp fem årsaker med fem tilhørende løsninger.

Skriv aldri ordet brenner i en stillingsannonse

En brannfakkel inn i diskusjonen rundt hva som kjennetegner gode stillingsannonser. Det er fem grunner til å unngå ordet brenner!

2024 © Talerlisten AS