Hans-Petter Nygård-Hansen

Innholdsskaper og teknologiekspert

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder, konferansier og debattleder. Han er en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet, og er ofte å se på TV, høre på radio, og lese om i avisene. Hans-Petter er svært engasjert i teknologiens påvirkning av hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Stikkord for foredragene hans er høyt engasjement og tempo, ispedd et glimt i øyet og en god dose humor. De siste årene har Hans-Petter blitt stemt frem som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han har flere ganger vært finalist som årets foredragsholder, og har blitt utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett. Et foredrag med Hans-Petter er alltid inspirerende, underholdende, motiverende, men også tankevekkende. Hans-Petter blir også ofte brukt som konferansier og debattleder, noe han også får veldig gode tilbakemeldinger på. Hans-Petter elsker å kombinere natur og teknologi for å skape engasjerende innhold i alle flater og former.

Foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen

Teknosjåvinisme og fri vilje

Er svaret på alle utfordringer og muligheter alltid mer teknologi? Er fremtiden utopisk eller dystopisk, eller kanskje et sted i mellom? Kan vi stole på at teknologigigantene bare vil oss godt? Hvordan påvirkes vår "frie vilje" av å bli overvåket, målt, analysert, målrettet og manipulert 24 timer i døgnet? Til og med mens vi sover. Hvordan kan vi stole på at kunstig intelligens skal handle etisk, når vi mennesker ikke gjør det? Har du lyst på et tankevekkende foredrag? Book nå!

Skap suksess med digital markedsføring og kommunikasjon

Stadig mer av hverdagen «leves» på nett. Virksomheter må derfor bli enda flinkere til å skape innhold som kundene finner, blir interessert i, inspirert av og agerer på, for å lykkes fremover. En god strategi er en forutsetning for å lykkes. Og for å legge en god strategi er det viktig å vite hvilke utfordringer man må løse, det være seg manglende kjennskap, kunnskap, holdning eller handling.

Slik skaper du innhold som engasjerer

Pressemeldinger, kronikker, bloggposter, innholdsmarkedsføring, native artikler, bannerannonser, sponsorplakater, podkast-reklame, Stories, YouTube-videoer, og mye mer. Hva skal til for å skape innhold som engasjerer. Som konverterer. Hvilke formater og kanaler bør vi satse på? Skal videoene være korte eller lange, smale eller brede? Faktabaserte eller følelsesladede?

Velkommen til den digitale fremtiden

Alt som kan digitaliseres, vil bli digitalisert. Og det som ikke blir digitalisert, vil enten forsvinne eller øke i verdi. Teknologiutviklingen utfordrer status quo hele tiden. Hvordan vi lever, leker, lærer og lever, er i konstant endring. Samtidig har vi kun sett slutten på starten av den digitale transformasjonen. En transformasjon som vil forandre verden, men også menneskeheten. Fremtiden vil bestå av mer teknologi og mindre biologi. Mulighetene og utfordringene vil vokse eksponetielt.

Skreddersydd foredrag, konferansier eller debattleder!

Lyst på et foredrag om trender? Trender innen teknologi og digitalisering? Fra hvordan kunstig intelligens vil påvirke samfunnet vårt, til de viktigste trendene innen markedsføring og kommunikasjon. Har du behov for et skreddersydd foredrag for din virksomhet, din nisje eller din industri? Kanskje du er på jakt etter en engasjert, engasjerende og samlende konferansier, eller hva med en samlende debattleder til ditt neste arrangement?

Kurs med Hans-Petter Nygård-Hansen

Workshop i markedskommunikasjon

Du kan også booke Hans-Petter til å holde workshop innenfor temaer som PR- og kommunikasjon. Strategisk bruk av digitale kanaler, sosiale medier og egne kanaler. Hvordan bli bedre til å fortelle gode historier, lykkes med innholdsmarkedsføring eller jobbe med influencere som en strategisk del av markedskommunikasjonen. Merk: Maksimalt halvdags kurs

Workshop podkast

Lyd er den "nye vinen". Podkasten er i sterk vekst og veldig mange forsøker å nå sitt publikum via hodetelefoner. Hva bør man tenke på før man begynner å lage en podkast? Hva trenger man av utstyr for at lyden skal bli god? Hvor bør podkasten publiseres og hvordan skal den distribueres? I løpet av kurset vil du ha en god ide om hva som kreves av en podkast-strategi for å lykkes. Merk: Maksimalt halvdags kurs

Workshop video

Har du og din virksomhet lyst til å bli bedre på å lage egne videoer? Bør dere ha en egen YouTube-kanal? Hva trenger dere av utstyr? Hvordan skal dere redigere og hva bør dere tenke på for å lage innhold som engasjerer, innhold som forteller en god historie og innhold som skaper de endringer dere ønsker å oppnå? Merk: Maksimalt halvdags kurs

Talerlisten mener

Få kan snakke om teknologi, digitalisering og sosiale medier som Hans-Petter. Han er unik ved at han både kan teknologi og kommunikasjon, og evner å formidle sine budskap på en svært god måte. Han er ærlig, engasjert og oppdatert, og tilpasser alltid foredragene sine godt for anledningen. Det går fort i svingene når Hans-Petter er på scenen, men tilhørerne sitter alltid igjen med konkrete råd og tips de kan bruke i sin egen hverdag.

Hans-Petter Nygård-Hansen har 36 vurderinger

Richard Hægermark

24. september 2020

Serit AS

6

Serit Digivention 18. september 2020
Vi ønsket et foredrag tilpasset vår digitale convention i Serit og vi hadde derfor diskutert noen temaer som jeg ønsket at Hans-Petter skulle komme innom under sitt foredrag. I studioet i Oslo satt 30 av våre partnere og fulgte med live, og ute i landet satt våre 300 ansatte. Det ble et foredrag hvor Hans-Petter startet med litt historie om hvor mye som har skjedd i løpet av årene – om hvor raskt det har gått. Dernest gikk han over til hvor vi er i dag, og om hvordan teknologiutviklingen nå påvirker alt og alle. Deretter hvor vi er på vei. Alt med et teknologisk perspektiv. Avslutningsvis tok han opp maktkampen, den kalde (data)krigen mellom USA og Kina (inkludert TikTok). Jeg er veldig fornøyd med Hans-Petter sitt foredrag og kan varmt anbefale han.

Siri Enoksen

20. mai 2020

MarkedsPartner AS

6

Hans-Petter leverer igjen! En meget engasjert Hans-Petter var med oss i webinaret: Bør egentlig din bedrift holde webinar? Sammen med vår kollega Magne Henriksen hadde de en sofaprat om hva som er viktig å huske på når en skal holde webinar, og ikke minst hva et webinar egentlig er. Et skikkelig hett tema for tiden. Hans-Petter snakker lett og flytende om temaet generelt og bidrar med gode eksempler og erfaringer. Han er oppdatert på trender og teknologi innen dette temaet, og viser et engasjement uten like. Vi ønsker han hjertelig velkommen tilbake til studio, og anbefaler han på det sterkeste.

Siri Enoksen

11. mai 2020

MarkedsPartner AS

6

Vi hadde gleden av å ha Hans-Petter med oss i studio under vår heldigitale konferanse Inbounddagen 2020. Konferansen skulle avholdes på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo med rundt 300 deltakere, men på grunn av situasjonen vi alle sto i ved Covid-19-utbruddet, ble det en heldigital konferanse. På bare tre dager snudde Hans-Petter seg rundt og endret hele sitt fysiske foredrag til en fremragende heldigital presentasjon. Og som om det ikke var nok, stilte han også opp som programleder sammen med vår kollega, Erlend Førsund. Fantastisk gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Hans-Petter er en sann glede å jobbe sammen med, og leverer innhold av beste kvalitet. Hans foredrag om hvordan kunstig intelligens påvirker vår digitale markedsføring var skreddersydd til vårt arrangement og målgruppe, noe som førte til stort engasjement hos våre deltakere.

Anders Aagesen

15. februar 2020

eRetail

6

Hans-Petter har vært ordstyrer i 3 år for seminaret eRetail, som har vært fullbooket på rekordtid de siste årene. Seminaret har blitt en av de viktigste møteplassene mellom de store aktørene innen detaljhandel og leverandørene. Etter at Hans-Petter kom inn som ordstyrer har seminaret blitt løftet opp på et helt nytt faglig nivå, med hans måte å lede seminaret på. Han setter agenda fra start med sine tanker rundt bransjen og sikrer god dialog med foredragsholderne og deltagerne under seminaret. Under paneldebatten så utfordrer han debattantene på en balansert og troverdig måte. Hans-Petter gjør jobben ordstyrer på en faglig og personlig måte som beriker arrangementet og gjør at det skiller seg ut i mengden av seminarer. Vi har allerede sikret oss Hans-Petter som ordstyrer til neste år.

Mats Muri Løberg

13. februar 2020

Trondheim Markedsforening

6

Hans-Petter leverte et aldeles strålende foredrag om hvordan kunstig intelligens påvirker alt og alle, også den digitale markedsføringen. Han hadde full kontroll, og presenterte foredraget med både troverdighet og glimt i øyet. Mange gode, relevante og selvopplevde eksempler, som også gjorde foredraget levende og underholdende. Ti tomler opp!

Pia Tryland

11. februar 2020

VIXEN AS

6

Hans-Petter Nygård-Hansen var konferansier på VIXENs konferanse om Influencer Marketing i januar 2020. Han er en trygg og erfaren konferansier med en svært god formidlingsevne og stor entusiasme. Han evner å trekke foredragene sammen på en unik og relevant måte, og sper på med morsomme innslag tilpasset publikum. Jeg booker gjerne Hans-Petter som konferansier igjen.

Kristin Haugsvold

6. januar 2020

Utdanningsforbundet

6

Hans-Petter Nygård-Hansen leverte et godt foredrag som traff blink med hva vi hadde ønsket oss og som engasjerte deltakerne. Han snakket om Hvordan holde gode foredrag og han brukte både humor og kunnskap i sitt innlegg. Vi opplevde også at han brukte god tid på å forberede seg for å levere et foredrag som skulle treffe akkurat vår målgruppe.

Thomas Rønnerud

13. desember 2019

ANFO Annonsørforeningen

5

Et meget solid, faglig og underholdende foredrag på ANFOs konferanse om content marketing. Hans-Petter holdt foredrag om kunstig intelligens i digital markedsføring. Det er alltid en trygghet å vite at HP skal holde foredrag som en av mange da det alltid skiller seg ut.

Line Sletvold

5. november 2019

Crayon AS

6

Hans-Petter var både konferansier og keynote speaker på vårt største årlige partnerarrangement og vi er veldig fornøyd med hans bidrag. Han var med på å løfte seminaret til et nivå vi ikke hadde klart uten han. Han hadde skreddersydd budskapet til den røde tråden og deltagerne i salen, var godt forberedt, engasjerte publikum og tok ting på sparket der det var nødvendig. Hans-Petter fikk veldig gode tilbakemeldinger og vi kan trygt anbefale han som både konferansier og foredragsholder.

Ingvild Hjerthén

20. juni 2019

Budstikka

5

Hans-Petter Nygård-Hansen holdt et engasjerende og inspirerende foredrag på vårt kundeseminar. Jeg kan varmt anbefale ham til andre.

Anne Høydal

18. september 2018

Utdanningsdirektoratet

5

En dyktig formidler som tar deg med inn i sitt univers og inn i en digital tidsreise. Han både sees og høres og fyller rommet med sin tilstedeværelse. Jeg kan absolutt anbefale Hans-Petter!

Nigel Wilson

27. oktober 2016

KWC

5

Hans-Petter holdt et foredrag for våre kunder og samarbeidspartnere som en del av et kveldsarrangement. Han leverte et engasjerende, inspirerende, innholdsrikt og tankevekkende foredrag om digitalisering i et forrykkende og underholdende tempo.
Mange gode tilbakemeldinger fra deltagerne.

Pål-André Kjøniksen

27. oktober 2016

Skill AS

6

Hans-Petter holdt foredrag på vårt arrangement NextLevel 18. oktober 2016 på Aker Brygge. Hans-Petter er en fantastisk historieforteller med en egen evne til å engasjere og inspirere.
På vår egen evaluering i etterkant av seminaret fikk hans foredrag en score på imponerende 5,57 (på en skala fra 1 til 6)!

Morten Bjørlo

14. oktober 2016

Hurtigruta Carglass

6

Hans-Petter Nygård-Hansen holdt et meget godt foredrag for oss ved vårt kundeseminar. Han snakket om digitalisering og om bilbransjens utfordringer i fremtiden.
Han var meget engasjerende og vi var meget godt fornøyd.

Erik Wergeland

3. oktober 2016

Holtskog AS

6

Hans-Petter holdt et turboforedrag på 15 minutter under vår årlige Holtskogkonferansen i april 2016. Temaet: «Hvordan ivareta bedriftens omdømme i sosiale medier», fikk svært gode tilbakemeldinger og stor applaus fra i overkant 300 deltagere. Hans-Petter var med på å gjøre vår konferanse til en suksess med stort engasjement, entusiasme, mye energi, og ikke minst den kompetansen han har godt forankret i ryggraden!

Jannicke Mykkestue

30. september 2016

Industriforeningen 7sterke

6

Vi leide inn Hans Petter i forbindelse med vårt årlige markedsforum, og FOR en foreleser! Engasjement, kunnskap og formidlingsevne i toppklasse!

Bernt Jæger

30. september 2016

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi hadde gleden av å ha Hans-Petter Nygård-Hansen under Markedsføringsdagen 2016. Han gjorde en svært god jobb med foredraget «Alt er mulig, og alt går så utrolig fort». Emne i foredraget var vinklet mot hvordan vi som markedsførere skal agere i det digitale tidsskiftet, og hva som skal til for å overleve i fremtidens globale og digitale marked. Foredraget var preget av høy sjarmfaktor, tempo og treffende replikker og bilder. Hans-Petter er hjertelig velkommen tilbake til oss i Haugesundregionens Næringsforening.

Kristin Remøe

30. september 2016

ALSO AS

5

Hans-Petter Nygård-Hansen holdt et forrykende foredrag om digitalisering for oss og våre kunder. Foredraget var skreddersydd i henhold til våre ønsker, og inspirerte flere av tilhørerne til å ta grep om egen fremtidig utvikling. Hans-Petter har en sterk formidlingsevne, og øser av sin kompetanse på en energisk måte fra scenen. Han er heller ikke redd for å provosere frem refleksjoner blant tilhørerne, noe som gjorde foredraget svært konkret og nyttig for den enkelte.

Ingvild Apold

30. september 2016

Datametrix

6

Hans-Petter Nygård-Hansen er en engasjert og inspirerende foredragsholder.

Stian R. Moursund

30. september 2016

NORDBOHUS

6

Hans-Petter Nygård-Hansen leverte et meget solid foredrag som både engasjerte, underholdt og skapte grobunn for ettertanke og endring. Vi valgte foredraget: «Alt er mulig, og alt går så utrolig fort» med noe tilpasning til vår bransje og vårt brand. Tilbakemeldingene i ettertid er svært positive. En av de store fordelene er at Nygård-Hansen fremstår med en solid faglig tyngde, samtidig som han er oppdatert på både trender og teknologi innen de ulike variantene av markedskommunikasjon. Den kombinasjonen legger til rette for både kredibilitet, forståelse og påfyll av ny kunnskap. Jeg kan trygt anbefale Nygård-Hansen som foredragsholder. Han vet hva han snakker om, og det merkes.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS