Hans-Petter Nygård-Hansen

Teknologinerd, gründer av podcasten MediaPuls

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder. Han har også blitt en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet. Hans-Petter er ofte å se på TV, høre på radio, eller lese om i avisene. I november 2017 ble Hans-Petter stemt frem av norske virksomheter som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han var finalist som årets foredragsholder av ANFO i september 2017. Og i juli 2017 ble han utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett av Nettavisen. Hans-Petter er svært opptatt av og engasjert i hvordan teknologi endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Hvordan teknologi påvirker og transformerer liv og næringsliv. Han har skrevet om det på HansPetter.info siden 2010 og snakket om det på podkasten MediaPuls siden 2015. Fellesnevneren til Hans-Petter sine foredrag er teknologi. Temaene er derimot varierte. Hans-Petter holder et bredt spekter av foredrag – for store og små virksomheter. Private som offentlige.

Foredrag

Ledelse og kommunikasjon

Hvordan skal vi lede og kommunisere i en stadig mer dynamisk og digital hverdag? Hvordan skal vi skape de endringene vi er på jakt etter, uten god kommunikasjon. Og hvordan skal ledere skape endring hvis de ikke er gode på å kommunisere?

Kommunikasjon, markedsføring og salg

9 av 10 kjøp starter med et Google-søk og 60% av kundereisen er gjennomført før kunden tar kontakt med deg. Internett og sosiale medier har satt kunden i kontroll. Vi ønsker ikke å bli solgt til, men å kjøpe av. Det betyr fundamentale endringer i hvordan virksomheter organiserer salg og markedsføring.

Alt som kan digitaliseres, vil bli digitalisert

Digitalisering handler ikke om å få bedriften på Facebook. Alt og alle i virksomheten må digitaliseres. Selskapets DNA må bli digitalisert. Prosesser, intern-, ekstern- og krisekommunikasjon må digitaliseres. Ledelse, salg, PR, informasjon, kommunikasjon, markedsføring, reklame, innovasjon, forskning og utvikling, og kundeservice må digitaliseres. Selskaper som lykkes i dag, er først og fremst teknologiselskaper. Selskaper som har digitalisert hele forretningsmodellen.

Dagens selger har gått ut på dato

9 av 10 kjøp starter med et Google-søk og 60% av kundereisen er gjennomført før kunden tar kontakt med deg. Internett og sosiale medier har satt kunden i kontroll. Vi ønsker ikke å bli solgt til, men å kjøpe av. Det betyr fundamentale endringer i hvordan virksomheter organiserer salg og markedsføring.

Hvordan når vi kundene våre på deres premisser?

Tradisjonelle reklamebudskap har ikke samme effekt som før. Historiene blir viktigere, og de må ikke bare ha en tydelig avsender, men oppleves nært og relevant i tillegg. Det vanskelige er ikke å opprette en Facebook-side, men å produsere innhold som engasjerer. Over tid. Og på en måte som skaper tillit. Gjør vi det selv? Får vi andre til å gjøre det for oss? Skal vi fokusere på egne, betalte eller fortjente kanaler? Og hvordan skal historiene fortelles? Med tekst, bilder, video eller lyd?

Talerlisten mener

Få kan snakke om teknologi, digitalisering og sosiale medier som Hans-Petter. Han er unik ved at han både kan teknologi og kommunikasjon, og evner å formidle sine budskap på en svært god måte. Han er ærlig, engasjert og oppdatert, og tilpasser alltid foredragene sine godt for anledningen. Det går fort i svingene når Hans-Petter er på scenen, men tilhørerne sitter alltid igjen med konkrete råd og tips de kan bruke i sin egen hverdag.

Hans-Petter Nygård-Hansen har 10 vurderinger

Anne Høydal

18. september 2018

Utdanningsdirektoratet

5

En dyktig formidler som tar deg med inn i sitt univers og inn i en digital tidsreise. Han både sees og høres og fyller rommet med sin tilstedeværelse. Jeg kan absolutt anbefale Hans-Petter!

Nigel Wilson

27. oktober 2016

KWC

5

Hans-Petter holdt et foredrag for våre kunder og samarbeidspartnere som en del av et kveldsarrangement. Han leverte et engasjerende, inspirerende, innholdsrikt og tankevekkende foredrag om digitalisering i et forrykkende og underholdende tempo.
Mange gode tilbakemeldinger fra deltagerne.

Pål-André Kjøniksen

27. oktober 2016

Skill AS

6

Hans-Petter holdt foredrag på vårt arrangement NextLevel 18. oktober 2016 på Aker Brygge. Hans-Petter er en fantastisk historieforteller med en egen evne til å engasjere og inspirere.
På vår egen evaluering i etterkant av seminaret fikk hans foredrag en score på imponerende 5,57 (på en skala fra 1 til 6)!

Morten Bjørlo

14. oktober 2016

Hurtigruta Carglass

6

Hans-Petter Nygård-Hansen holdt et meget godt foredrag for oss ved vårt kundeseminar. Han snakket om digitalisering og om bilbransjens utfordringer i fremtiden.
Han var meget engasjerende og vi var meget godt fornøyd.

Erik Wergeland

3. oktober 2016

Holtskog AS

6

Hans-Petter holdt et turboforedrag på 15 minutter under vår årlige Holtskogkonferansen i april 2016. Temaet: «Hvordan ivareta bedriftens omdømme i sosiale medier», fikk svært gode tilbakemeldinger og stor applaus fra i overkant 300 deltagere. Hans-Petter var med på å gjøre vår konferanse til en suksess med stort engasjement, entusiasme, mye energi, og ikke minst den kompetansen han har godt forankret i ryggraden!

Jannicke Mykkestue

30. september 2016

Industriforeningen 7sterke

6

Vi leide inn Hans Petter i forbindelse med vårt årlige markedsforum, og FOR en foreleser! Engasjement, kunnskap og formidlingsevne i toppklasse!

Bernt Jæger

30. september 2016

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi hadde gleden av å ha Hans-Petter Nygård-Hansen under Markedsføringsdagen 2016. Han gjorde en svært god jobb med foredraget «Alt er mulig, og alt går så utrolig fort». Emne i foredraget var vinklet mot hvordan vi som markedsførere skal agere i det digitale tidsskiftet, og hva som skal til for å overleve i fremtidens globale og digitale marked. Foredraget var preget av høy sjarmfaktor, tempo og treffende replikker og bilder. Hans-Petter er hjertelig velkommen tilbake til oss i Haugesundregionens Næringsforening.

Kristin Remøe

30. september 2016

ALSO AS

5

Hans-Petter Nygård-Hansen holdt et forrykende foredrag om digitalisering for oss og våre kunder. Foredraget var skreddersydd i henhold til våre ønsker, og inspirerte flere av tilhørerne til å ta grep om egen fremtidig utvikling. Hans-Petter har en sterk formidlingsevne, og øser av sin kompetanse på en energisk måte fra scenen. Han er heller ikke redd for å provosere frem refleksjoner blant tilhørerne, noe som gjorde foredraget svært konkret og nyttig for den enkelte.

Ingvild Apold

30. september 2016

Datametrix

6

Hans-Petter Nygård-Hansen er en engasjert og inspirerende foredragsholder.

Stian R. Moursund

30. september 2016

NORDBOHUS

6

Hans-Petter Nygård-Hansen leverte et meget solid foredrag som både engasjerte, underholdt og skapte grobunn for ettertanke og endring. Vi valgte foredraget: «Alt er mulig, og alt går så utrolig fort» med noe tilpasning til vår bransje og vårt brand. Tilbakemeldingene i ettertid er svært positive. En av de store fordelene er at Nygård-Hansen fremstår med en solid faglig tyngde, samtidig som han er oppdatert på både trender og teknologi innen de ulike variantene av markedskommunikasjon. Den kombinasjonen legger til rette for både kredibilitet, forståelse og påfyll av ny kunnskap. Jeg kan trygt anbefale Nygård-Hansen som foredragsholder. Han vet hva han snakker om, og det merkes.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS