Hans-Petter Nygård-Hansen

Teknologiekspert, holder foredrag om AI/kunstig intelligens

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen er en anerkjent foredragsholder, konferansier og debattleder. Han er ettertraktet for sin ekspertise og innsikt i teknologiens påvirkning på våre liv. Med en imponerende tilstedeværelse både på TV, radio og i aviser, har han etablert seg som en troverdig fagperson i det offentlige ordskiftet.

Med et brennende engasjement for å utforske hvordan teknologi former våre hverdager, leverer Hans-Petter foredrag som kombinerer høyt tempo, humor og et glimt i øyet. Han er kjent for å inspirere, underholde og motivere sitt publikum, samtidig som han utfordrer tankene deres.

Hans-Petter har blitt anerkjent som en ledende stemme i mediebransjen og har vært finalist som årets foredragsholder flere ganger. Han har også blitt utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike personer på internett.

Som konferansier og debattleder mottar Hans-Petter strålende tilbakemeldinger for sin evne til å lede samtaler på en engasjerende og inkluderende måte.

Hans-Petter Nygård-Hansen tilpasser seg publikum og skreddersyr foredragene sine for å treffe publikums behov og interesser.

Han er en tydelig stemme i diskusjonen om teknologiens etiske og sosiale implikasjoner, og understreker viktigheten av å balansere mulighetene med utfordringene som følger med teknologisk utvikling.

Hans-Petter er klar på at teknologi ikke alltid er løsningen, og advarer mot å være for naiv i troen på teknologiens uforbeholdne positive innvirkning på samfunnet.

Konferansier
Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen

Fremtiden disruptes

Teknologiutviklingen går i et rasende tempo og digitaliseringen av både liv og næringsliv endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Dette foredraget utforsker og utfordrer hvordan vi bør forholde oss til den nye virkeligheten. I løpet av foredraget vil du bli med på en reise inn i hvordan kunstig intelligens, som en gang var "science fiction", nå er i ferd med å bli "science fact" og en del av vår daglige virkelighet. Fra OpenAI sin generative AI-tjeneste ChatGPT til andre spennende anvendelser av AI i hverdagen, vil vi se på hvordan disse teknologiene påvirker og endrer tradisjonelle arbeidsoppgaver og skaper helt nye jobbmuligheter. Er du klar for jobbene du ikke engang visste eksisterte? Bli med for å forstå hvordan du best bør forberede deg på en fremtid som allerede er her.

AI-verktøy som transformerer historiene dine

Bli med på et dykk inn i de nye digitale fortellerteknikkene. Foredraget utforsker grensesnittet mellom kreativitet og teknologi, hvor kunstig intelligens ikke bare forbedrer, men omdefinerer måten vi skaper og formidler våre historier. Lær om hvordan AI kan finpusse dine skrevne ord til presisjon, gi liv til dine visuelle konsepter, og høyne produksjonsverdien av din audiovisuelle innhold. Vi ser nærmere på hvordan disse verktøyene hjelper deg med å produsere alt fra forretningsplaner, blogginnlegg, kronikker og pressemeldinger. Oppdag hvordan AI-drevne plattformer transformerer enkle videoklipp til engasjerende innhold, hvor AI-komponert musikk er tilpasset ditt narrativ. Bruk AI til å lage overbevisende fortellerstemmer med studiekvalitet for både video og podkast. Foredraget gir deg nøklene til en verktøykasse fylt med AI-løsninger som fornyer og styrker din evne til å fortelle historier som både fenger og blir husket. Gjør deg klar til å transformere historiefortellingene dine med kunstig intelligens.

Slik skaper du digitalt innhold som kundene dine vil elske

Vi kjøper ikke produkter, varer og tjenester, men opplevelser som vekker følelser i oss. Derfor blir de viktigste spørsmålene hvilke historier vi skal fortelle og hvordan disse historiene bør fortelles. I løpet av dette foredraget vil jeg ta for meg alt fra det strategiske forarbeidet, til selve uttaket, det være seg plattformene, mediene og formatene - og ikke minst publikumet og kundene vi ønsker å skape de riktige følelsene hos.

Digitalt frigjort, analogt forankret: Bruk teknologien for å leve mer i det virkelige livet og mindre i det virtuelle

Er du fanget i det digitale hamsterhjulet? I en verden hvor skjermer og sosiale medier styrer hverdagen, utfordrer dette foredraget deg til å revurdere ditt forhold til teknologi. Oppdag hvordan du kan finne balansen mellom det digitale og det analoge, og lær hvordan naturen kan være din beste allierte i jakten på et mer meningsfylt og autentisk liv. Foredraget vil ta deg med på en tankevekkende reise som utforsker grensene mellom vår digitale og analoge eksistens.

Vårt etiske kompass må rekalibreres for et AI-basert samfunn

Lyst på et foredrag om trender? Trender innen teknologi og digitalisering? Fra hvordan 5G, kunstig intelligens, sensorer, kameraer, 3D-printere, subdermal teknologi, med mer, vil påvirke samfunnet vårt, til de viktigste trendene innen markedsføring og kommunikasjon. Eller vil du lære mer om innholdsmarkedsføring, sosiale medier, podkasting eller youtubing. Har du behov for et skreddersydd foredrag for din virksomhet, din nisje eller din industri? Skal jeg spille det inn digitalt på forhånd, skal jeg presentere over nett, i en hybrid miks eller fysisk tilstede? Jeg tilpasser meg dine ønsker og ditt behov.

Kurs med Hans-Petter Nygård-Hansen

Workshop i markedskommunikasjon

I en verden hvor kunstig intelligens er på god vei til å omforme hvert aspekt av vårt liv, står vi overfor fundamentale etiske spørsmål som krever vår fulle oppmerksomhet. Vi må ta stilling til hvordan vi skal balansere i skjæringspunktet mellom teknologisk fremgang og etisk ansvarlighet. Teknologiutviklingen de siste 20 årene har gitt oss fantastiske muligheter til å samhandle og kommunisere på tvers av språk, landegrenser og tidssoner, samtidig som den samme teknologien er en utfordring på vår mentale helse, vår oppfattelse av hva som er fakta og hva det betyr å være et menneske. Med AI-utviklingen vil de uheldige konsekvensene øke i et eksponentielt tempo og omfang, om vi ikke tar på alvor de presserende behovene for reguleringer som kan sikre en trygg, ansvarlig og bærekraftig fremtid for alle. I tillegg må vi som mennesker ta etiske valg som former teknologiens rolle i våre liv, fremfor å la teknologien forme oss.

Workshop podkast

Lyd er den "nye vinen". Podkasten er i sterk vekst og veldig mange forsøker å nå sitt publikum via hodetelefoner. Hva bør man tenke på før man begynner å lage en podkast? Hva trenger man av utstyr for at lyden skal bli god? Hvor bør podkasten publiseres og hvordan skal den distribueres? I løpet av kurset vil du ha en god ide om hva som kreves av en podkast-strategi for å lykkes. Merk: Maksimalt halvdags kurs

Workshop video

Har du og din virksomhet lyst til å bli bedre på å lage egne videoer? Bør dere ha en egen YouTube-kanal? Hva trenger dere av utstyr? Hvordan skal dere redigere og hva bør dere tenke på for å lage innhold som engasjerer, innhold som forteller en god historie og innhold som skaper de endringer dere ønsker å oppnå? Merk: Maksimalt halvdags kurs

Talerlisten mener

Få kan snakke om teknologi, digitalisering og sosiale medier som Hans-Petter. Han er unik ved at han både kan teknologi og kommunikasjon, og evner å formidle sine budskap på en svært god måte. Han er ærlig, engasjert og oppdatert, og tilpasser alltid foredragene sine godt for anledningen. Det går fort i svingene når Hans-Petter er på scenen, men tilhørerne sitter alltid igjen med konkrete råd og tips de kan bruke i sin egen hverdag.

2024 © Talerlisten AS