Hans-Petter Nygård-Hansen

Innholdsskaper og teknologiekspert

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder, konferansier og debattleder. Han er en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet, og er ofte å se på TV, høre på radio, og lese om i avisene. Hans-Petter er svært engasjert i teknologiens påvirkning av hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Stikkord for foredragene hans er høyt engasjement og tempo, ispedd et glimt i øyet og en god dose humor. De siste årene har Hans-Petter blitt stemt frem som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han har flere ganger vært finalist som årets foredragsholder, og har blitt utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett. Et foredrag med Hans-Petter er alltid inspirerende, underholdende, motiverende, men også tankevekkende. Hans-Petter blir også ofte brukt som konferansier og debattleder, noe han også får veldig gode tilbakemeldinger på. Hans-Petter elsker å kombinere natur og teknologi for å skape engasjerende innhold i alle flater og former.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen

Fremtiden disruptes

Teknologiutviklingen går i et rasende tempo og digitaliseringen av både liv og næringsliv endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Hva skal til for å lykkes når vi mennesker endrer oss lineært, mens teknologien gjør det eksponentielt?

There is an AI for that

Avstanden mellom hva som er science fiction og science fakt blir stadig kortere. Det fikk "hele verden" erfart 30. november 2022, da OpenAI slapp den generative kunstige intelligens-tjenesten ChatGPT, som du (nesten) kan forholde deg til som om det var et menneske du kommuniserte med. I løpet av dette foredraget vil du få fryktelig mange spennende eksempler på hvordan KI kan benyttes i hverdagen.

Fremtidens jobber du ikke er forberedt for

Teknologiutviklingen og digitaliseringen av liv og næringsliv vil skape nye jobber og arbeidsoppgaver i mye større grad enn det vil ta livet av gamle. I løpet av dette foredraget vil du bli kjent med helt nye jobber du aldri har tenkt på eller hørt om.

Slik skaper du digitalt innhold som kundene dine vil elske

Vi kjøper ikke produkter, varer og tjenester, men opplevelser som vekker følelser i oss. Derfor blir de viktigste spørsmålene hvilke historier vi skal fortelle og hvordan disse historiene bør fortelles. I løpet av dette foredraget vil jeg ta for meg alt fra det strategiske forarbeidet, til selve uttaket, det være seg plattformene, mediene og formatene - og ikke minst publikumet og kundene vi ønsker å skape de riktige følelsene hos.

Skreddersydd foredrag

Lyst på et foredrag om trender? Trender innen teknologi og digitalisering? Fra hvordan 5G, kunstig intelligens, sensorer, kameraer, 3D-printere, subdermal teknologi, med mer, vil påvirke samfunnet vårt, til de viktigste trendene innen markedsføring og kommunikasjon. Eller vil du lære mer om innholdsmarkedsføring, sosiale medier, podkasting eller youtubing. Har du behov for et skreddersydd foredrag for din virksomhet, din nisje eller din industri? Skal jeg spille det inn digitalt på forhånd, skal jeg presentere over nett, i en hybrid miks eller fysisk tilstede? Jeg tilpasser meg dine ønsker og ditt behov.

Kurs med Hans-Petter Nygård-Hansen

Workshop i markedskommunikasjon

Du kan også booke Hans-Petter til å holde workshop innenfor temaer som PR- og kommunikasjon. Strategisk bruk av digitale kanaler, sosiale medier og egne kanaler. Hvordan bli bedre til å fortelle gode historier, lykkes med innholdsmarkedsføring eller jobbe med influencere som en strategisk del av markedskommunikasjonen. Merk: Maksimalt halvdags kurs

Workshop podkast

Lyd er den "nye vinen". Podkasten er i sterk vekst og veldig mange forsøker å nå sitt publikum via hodetelefoner. Hva bør man tenke på før man begynner å lage en podkast? Hva trenger man av utstyr for at lyden skal bli god? Hvor bør podkasten publiseres og hvordan skal den distribueres? I løpet av kurset vil du ha en god ide om hva som kreves av en podkast-strategi for å lykkes. Merk: Maksimalt halvdags kurs

Workshop video

Har du og din virksomhet lyst til å bli bedre på å lage egne videoer? Bør dere ha en egen YouTube-kanal? Hva trenger dere av utstyr? Hvordan skal dere redigere og hva bør dere tenke på for å lage innhold som engasjerer, innhold som forteller en god historie og innhold som skaper de endringer dere ønsker å oppnå? Merk: Maksimalt halvdags kurs

Talerlisten mener

Få kan snakke om teknologi, digitalisering og sosiale medier som Hans-Petter. Han er unik ved at han både kan teknologi og kommunikasjon, og evner å formidle sine budskap på en svært god måte. Han er ærlig, engasjert og oppdatert, og tilpasser alltid foredragene sine godt for anledningen. Det går fort i svingene når Hans-Petter er på scenen, men tilhørerne sitter alltid igjen med konkrete råd og tips de kan bruke i sin egen hverdag.

2023 © Talerlisten AS