Hans-Petter Nygård-Hansen

Innholdsskaper og teknologiekspert

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder, konferansier og debattleder. Han er en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet, og er ofte å se på TV, høre på radio, og lese om i avisene. Hans-Petter er svært engasjert i teknologiens påvirkning av hvordan vi lever, leker, lærer og jobber. Stikkord for foredragene hans er høyt engasjement og tempo, ispedd et glimt i øyet og en god dose humor. De siste årene har Hans-Petter blitt stemt frem som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han har flere ganger vært finalist som årets foredragsholder, og har blitt utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett. Et foredrag med Hans-Petter er alltid inspirerende, underholdende, motiverende, men også tankevekkende. Hans-Petter blir også ofte brukt som konferansier og debattleder, noe han også får veldig gode tilbakemeldinger på. Hans-Petter elsker å kombinere natur og teknologi for å skape engasjerende innhold i alle flater og former.

Foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen

Teknosjåvinisme og fri vilje

Er svaret på alle utfordringer og muligheter alltid mer teknologi? Er fremtiden utopisk eller dystopisk, eller kanskje et sted i mellom? Kan vi stole på at teknologigigantene bare vil oss godt? Hvordan påvirkes vår "frie vilje" av å bli overvåket, målt, analysert, målrettet og manipulert 24 timer i døgnet? Til og med mens vi sover. Hvordan kan vi stole på at kunstig intelligens skal handle etisk, når vi mennesker ikke gjør det? Har du lyst på et tankevekkende foredrag? Book nå!

Skap suksess med digital markedsføring og kommunikasjon

Stadig mer av hverdagen «leves» på nett. Virksomheter må derfor bli enda flinkere til å skape innhold som kundene finner, blir interessert i, inspirert av og agerer på, for å lykkes fremover. En god strategi er en forutsetning for å lykkes. Og for å legge en god strategi er det viktig å vite hvilke utfordringer man må løse, det være seg manglende kjennskap, kunnskap, holdning eller handling.

Slik skaper du innhold som engasjerer

Pressemeldinger, kronikker, bloggposter, innholdsmarkedsføring, native artikler, bannerannonser, sponsorplakater, podkast-reklame, Stories, YouTube-videoer, og mye mer. Hva skal til for å skape innhold som engasjerer. Som konverterer. Hvilke formater og kanaler bør vi satse på? Skal videoene være korte eller lange, smale eller brede? Faktabaserte eller følelsesladede?

Velkommen til den digitale fremtiden

Alt som kan digitaliseres, vil bli digitalisert. Og det som ikke blir digitalisert, vil enten forsvinne eller øke i verdi. Teknologiutviklingen utfordrer status quo hele tiden. Hvordan vi lever, leker, lærer og lever, er i konstant endring. Samtidig har vi kun sett slutten på starten av den digitale transformasjonen. En transformasjon som vil forandre verden, men også menneskeheten. Fremtiden vil bestå av mer teknologi og mindre biologi. Mulighetene og utfordringene vil vokse eksponetielt.

Skreddersydd foredrag, konferansier eller debattleder!

Lyst på et foredrag om trender? Trender innen teknologi og digitalisering? Fra hvordan kunstig intelligens vil påvirke samfunnet vårt, til de viktigste trendene innen markedsføring og kommunikasjon. Har du behov for et skreddersydd foredrag for din virksomhet, din nisje eller din industri? Kanskje du er på jakt etter en engasjert, engasjerende og samlende konferansier, eller hva med en samlende debattleder til ditt neste arrangement?

Kurs med Hans-Petter Nygård-Hansen

Workshop i markedskommunikasjon

Du kan også booke Hans-Petter til å holde workshop innenfor temaer som PR- og kommunikasjon. Strategisk bruk av digitale kanaler, sosiale medier og egne kanaler. Hvordan bli bedre til å fortelle gode historier, lykkes med innholdsmarkedsføring eller jobbe med influencere som en strategisk del av markedskommunikasjonen. Merk: Maksimalt halvdags kurs

Workshop podkast

Lyd er den "nye vinen". Podkasten er i sterk vekst og veldig mange forsøker å nå sitt publikum via hodetelefoner. Hva bør man tenke på før man begynner å lage en podkast? Hva trenger man av utstyr for at lyden skal bli god? Hvor bør podkasten publiseres og hvordan skal den distribueres? I løpet av kurset vil du ha en god ide om hva som kreves av en podkast-strategi for å lykkes. Merk: Maksimalt halvdags kurs

Workshop video

Har du og din virksomhet lyst til å bli bedre på å lage egne videoer? Bør dere ha en egen YouTube-kanal? Hva trenger dere av utstyr? Hvordan skal dere redigere og hva bør dere tenke på for å lage innhold som engasjerer, innhold som forteller en god historie og innhold som skaper de endringer dere ønsker å oppnå? Merk: Maksimalt halvdags kurs

Talerlisten mener

Få kan snakke om teknologi, digitalisering og sosiale medier som Hans-Petter. Han er unik ved at han både kan teknologi og kommunikasjon, og evner å formidle sine budskap på en svært god måte. Han er ærlig, engasjert og oppdatert, og tilpasser alltid foredragene sine godt for anledningen. Det går fort i svingene når Hans-Petter er på scenen, men tilhørerne sitter alltid igjen med konkrete råd og tips de kan bruke i sin egen hverdag.

Hans-Petter Nygård-Hansen har 33 vurderinger

Roger Withbro

13. september 2022

Sikringen

6

Vi hadde gleden av å ha Hans-Petter som både foredragsholder og konferansier i forbindelse med vårt årsmøte. Med hans energi, entusiasme, kunnskap og humør fanget han interessen til oss alle, og det ble en veldig bra dag. Vi er elektrikere med fokus på ny teknologi og grønne løsninger, og Hans-Petter sitt foredrag traff midt i blinken samtidig som det harmonerte med resten av innholdet for dagen. Vi fikk umiddelbart tilbakemelding fra våre medlemmer at dette var virkelig bra. Anbefales!

Victoria Marie Reide

21. juni 2022

6.Sans

6

Hans-Petter er en proff, engasjerende og dyktig foredragsholder. Takk for et veldig bra og informativt foredrag! Kan absolutt anbefales!

Heidi Jacobsen Sandvold

29. november 2021

Kongsberg Næringsforum /Technology Summit Kongsberg

6

Vi hadde gleden av å ble kjent med Hans-Petter i forbindelse med konferansenTechnology Summit Kongsberg og hans oppdrag som moderator for konferansen. Hans-Petter utførte oppgaven på en svært god måte. Med en god blanding av faglig dyktighet og humor loset han oss trygt gjennom konferansen. Hans-Petter ledet også flere samtaler på scenen, også disse på en stødig og god måte. Vi kan trygt anbelfale Hans-Petter til tilsvarende oppdrag.

Maria Fyri

16. november 2021

Amex GBT Events & Meetings

6

Hans-Petter holdt et foredrag på engelsk om digitalisering på en strategisamling for en av våre kunder: 150 ansatte i IT-avdelingen til en av Norges ledende leverandører av merkevarer til dagligvarehandel og storhusholdning i oktober 2021. Han hadde forberedt seg grundig, og leverte med mye energi, stor entusiasme og ikke minst aktuelt og relevant faglig innhold. Vi var imponert over hans formidlingsevne og fokus på oppdraget i sin helhet. Han hadde satt seg godt inn i kundens tjenester, og brukte informasjon om dette i foredraget. Kunden var meget godt tilfreds, og vi vil helt sikkert bruke Hans-Petter igjen!

Morten Martinsen

30. september 2021

Conventor AS

6

Hans-Petter ledet panelsamtalene under Social Media Days på the Hub i Oslo, 27. og 28 september 2021. Vi kunne umulig ha valgt en bedre mann for oppgaven. Han forberedte seg godt, gjorde paneldeltakerne trygge, – involverte deltakerne i salen, oppsummerte godt og sørget for at gode spørsmål ble utdypet. Hans-Petter er engasjert, og han skaper engasjement og gode samtaler.

I tillegg er han en fryd å samarbeide med. Vi kan anbefale han på det varmeste.

Anders Aagesen

8. juli 2021

eRetail

6

Hans-Petter har vært ordstyrer i 3 år for seminaret eRetail, som har vært fullbooket på rekordtid de siste årene. Seminaret har blitt en av de viktigste møteplassene mellom de store aktørene innen detaljhandel og leverandørene. Etter at Hans-Petter kom inn som ordstyrer har seminaret blitt løftet opp på et helt nytt faglig nivå, med hans måte å lede seminaret på. Han setter agenda fra start med sine tanker rundt bransjen og sikrer god dialog med foredragsholderne og deltagerne under seminaret. Under paneldebatten så utfordrer han debattantene på en balansert og troverdig måte. Hans-Petter gjør jobben ordstyrer på en faglig og personlig måte som beriker arrangementet og gjør at det skiller seg ut i mengden av seminarer. Vi har allerede sikret oss Hans-Petter som ordstyrer til neste år.

Frode Lund Nielsen

5. juli 2021

Piql AS

6

Vi lette etter en dyktig foredragsholder som kunne hjelpe oss med en kick-start i en stor intern transformasjon. Hans Petter leverer fra øverste hylle med innsikt, kunnskap og alltid et godt svar på spørsmål fra salen. Meget bra forberedt, meget godt gjennomført og tommel opp fra alle tilhørere. Vi kommer til å bruke Hans Petter igjen – uten tvil 👍🏼

Lina Tandberg Martens

23. juni 2021

Norsk Podkastforening

Vi brukte Hans-Petter som moderator til et panelsamtale. Han er en veldig god ordstyrer, og moderator som evnet å starte en god samtale på tvers av panellister. Anbefales!

Nina Furu

24. mars 2021

Webgruppen AS

6

Hans Petter er en engasjerende, energisk og tydelig foredragsholder som vi har brukt på flere av våre arrangementer gjennom mange år. Vi har nylig sett at han fungerer like godt i det virtuelle som i det fysiske arrangements-formatet; han leverer igjen og igjen. Hans-Petter har en unik blanding av å være profesjonell og forretningsmessig, samtidig som han også er engasjerende personlig. Han har en entusiasme som smitter tilhørerne, og en evne til både å formidle overordnede, strategiske vurderinger og mer praktiske how-to’s. Vi i Webgruppen anbefaler Hans-Petter helhjertet, og kommer garantert også til å også bruke ham igjen senere.

Thomas Seeberg

19. desember 2020

6.Sans Event

6

Jeg hadde gleden av å jobbe med Hans-Petter på et heldigitalt frokostseminar 15. Des. Han har en unik kompetanse innen digitalisering og hvordan man kan utnytte dette potensiale til sitt fulle. Hans energiske fremføring gjør at han nærmest kommer ut av skjermen og gir følelsen av at han står i rommet sammen med deg, fascinerende bra levert! Hans evne til å tilpasse sitt innhold til målgruppen var 100% og jeg anbefaler på det varmeste alle som skal gjennomføre fysisk eller digitalt arrangement å booke Hans-Petter😎💯

Audun Turi

15. desember 2020

Nordea Finans

6

Vi i Nordea Finans sammen med Gjensidige benyttet Hans-Petter på vårt siste webinar som ble streamet. Hans-Petter boblet over av energi – noe som er viktig på et webinar. Han klarte å overføre sin energi til publikum på en super måte! innholdet fikk også terningkast 6. Med forberedende møte fikk han god innsikt i vårt markedet og tilpasset budskapet til å bli spot on. Hans-Petter anbefales på det varmeste – du vil ikke angre på å benytte ham!

Tone Alterskjær

20. november 2020

Destinasjon Sjusjøen

6

Vi her på Sjusjøen hadde Hans-Petter, som en av våre foredragsholdere på årets vinter kickoff. Han satte seg svært grundig inn i hvordan vi fungerer som destinasjon, og skreddersydde foredraget sitt til oss. Han var tydelig, rolig og engasjerende! Anbefales!

Nina Gade Tenvik

30. oktober 2020

Kampanje Media

6

Vi hadde gleden av å ha Hans-Petter som konferansier på vår Influencer Marketing i oktober 2020. Han var også konferansier på samme arrangement i 2019 og det er en grunn til det. Hans-Petter er veldig profesjonell og kunnskapsrik og en meget dyktig konferansier og foredragsholder. Han binder det hele sammen på en forbilledelig måte og har en uhøytidelig og lett væremåte som får alle til å føle seg vel, også foredragsholder! Vi kan anbefale Hans-Petter Nygård-Hansen på det varmeste og kommer absolutt til å bruke ham igjen!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS