Haybat Hacham

Norge, mulighetenes land

Fra kr 16.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Haybat Hacham

Haybat holder foredrag om mangfold og inkludering, og det å komme til Norge som asylsøker. Han er rådgiver for Norges Fotballforbund, landslagspiller i strandfotball, tidligere reality TV-deltager og tolk.

Haybat kom til Norge som flyktning fra Irak 17 år gammel, helt alene. Han bodde på asylmottak i tre år, men tok artium i Norge og har senere jobbet for Den norske ambassaden i Amman. I dag er Haybat ansatt i Norges Fotballforbund og har en Master i Sikkerhetsledelse og Kulturforståelse.

Haybat har opplevd Norge fra forskjellige vinkler og holder foredraget som heter «Norge – mulighetenes land» som handler om hans reise fra Irak som flyktning, via asylmottak til drømmejobben i Norges Fotballforbund der han representerer Norge i utlandet. Han har også en Guinness verdensrekord for verdens lengste Futsal-kamp.

Haybat sine foredrag gir et godt innblikk i hvordan det er å komme til Norge som flyktning, og hvilke muligheter som finnes. Hans fortelling har verdi for alle som jobbet innen inkluderings – og integreringsfeltet. Haybat vil i sine foredrag komme med klare anbefalinger til de hva som skal til for å bli integrert i Norge.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Haybat Hacham

Norge mulighetenes land

Dette foredraget handler om Haybat sin reise fra Irak som flyktning, via asylmottak til drømmejobben i Norges Fotballforbund der han representerer Norge i utlandet. Fra å være enslig mindreårig uten familie eller venner med en tøff start i Norge hvor alt var nytt, til å inkludere seg rekordrask å oppnå drømmene sine som å bli Russ, bli TV-kjendis, jobbe som tolk, jobbe for en norsk ambassade i utlandet, slå en verdens rekord, representere et norsk landslag osv. en inspirerende foredrag om å stå på til tross for ny kultur, nytt land og masse hindringer.

Språk - Nøkkelen til suksess

Dette foredraget dreier seg om hvordan stå utenfor Oslo S uten å kunne si et ord på norsk til å oppnå alle drømmene sine ved hjelp av norsk Språk. Hva har språk med trygghet å gjøre? Hva betyr det å legge en stor innsats for å lære et språk som kun 5,5 mil i verden som snakker?

2024 © Talerlisten AS