Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Heine Birkeland

Gründer, entreprenør og optimist

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Heine Birkeland

Heine F. Birkeland er en entreprenør og gründer med bakgrunn fra shipping og offshore, men har også jobbet med IT-løsninger for kraftbransjen. Han har et bredt samfunnsengasjement og har hatt en rekke styreverv i både frivillige organisasjoner og næringsliv. Birkeland overtok den lokale TV-stasjonen TV Haugaland sommeren 2018, etter en dramatisk periode hvor selskapet var minutter unna å gå konkurs. Gjennom en omfattende snuoperasjon, lyktes han sammen med de ansatte med å snu selskapets utvikling og gå fra minus til pluss.

Foredrag med Heine Birkeland

Fra minus til pluss - når ingen har tro på deg

Siden etableringen i 1990, har TV Haugaland satt sitt preg på mediebildet både i regionen mellom Bergen og Stavanger og med serier som har fått nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. Kanalen regnes som Norges eldste lokal-tv, men med 90% nedgang i salgsinntekter på 2 år og store gjeldsutfordringer, var det ikke mange som sommeren 2018 levnet håp for TV Haugaland. Dette er historien om hvordan de ansatte kan klare det ingen andre tror er mulig, så lenge man har tro på det selv.

Heine Birkeland har 2 vurderinger

Geir Solheim

26. oktober 2017

Sameiet Skagen Brygge AS

6

Sameiet Skagen Brygge AS har et mål om å være blant Norges mest miljøvennlige og innovative sameier. Vi vurderer nå solpaneler på deler av vår bygningsmasse, og i den forbindelse inviterte vi Heine Birkeland til å holde en presentasjon for oss. Han hadde en interessant gjennomgang av hva som skjer innenfor solenergi globalt, og hvilke muligheter det gir for oss i Norge i tiden fremover.

Stein Jarle Helgeland

26. oktober 2017

Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS

6

Heine holdt et interessant og spennende foredrag for oss om hva som skjer innenfor bruk av solenergi, og hvordan de jobber for å implementere ulike løsninger for solteknologi i det norske markedet. Som arkitektkontor ser vi et stort potensiale i å utnytte solenergi i fremtidige bygg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS