Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Heine Birkeland

Gründer, entreprenør og miljø-entusiast

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Heine Birkeland

Heine F. Birkeland er en entreprenør og gründer med bakgrunn fra shipping og offshore, men har også jobbet med IT-løsninger for kraftbransjen. Han har et bredt samfunnsengasjement og en rekke styreverv fra ulike selskaper. Birkeland har lang erfaring med håndheving av internasjonale regelverk for den maritime næring, samt utvikling av kvalitets- og miljøsystemer. Han er grunnlegger og partner av solenergi-firmaet Norske Soltak, hvor han også er daglig leder.

Foredrag med Heine Birkeland

En global energirevolusjon

Verden står overfor en rekke klimautfordringer, og mange oppgaver må løses dersom man skal nå klimamålene i Paris-avtalen. Samtidig foregår det nå en global energirevolusjon, hvor fornybar teknologi utvikles raskere enn noen gang tidligere. Klarer vi å gjøre de nødvendige endringer for å skape en bærekraftig verden, og hvordan vil dette påvirke måten vi lever på? Med konkrete tall og eksempler, viser Birkeland hva som er i ferd med å skje, og hvilke utfordringer og muligheter dette innebærer.

Dette er bare begynnelsen!

Teknologi utvikles raskere enn noen gang tidligere, og fører med seg endringer som berører både selskaper og nasjoner. Disrupsjon er blitt et buzz-ord i de fleste bransjer, men hva innebærer det egentlig at man opplever disrupsjon, og hvordan kan man best oppdage hva som foregår? Gjennom et historisk tilbakeblikk, og konkrete eksempler om pågående teknologiutvikling, forsøker Birkeland å vise hva som ventes av ulike teknologier, og hvordan de best bør møtes.

Heine Birkeland har 2 vurderinger

Geir Solheim

26. oktober 2017

Sameiet Skagen Brygge AS

6

Sameiet Skagen Brygge AS har et mål om å være blant Norges mest miljøvennlige og innovative sameier. Vi vurderer nå solpaneler på deler av vår bygningsmasse, og i den forbindelse inviterte vi Heine Birkeland til å holde en presentasjon for oss. Han hadde en interessant gjennomgang av hva som skjer innenfor solenergi globalt, og hvilke muligheter det gir for oss i Norge i tiden fremover.

Stein Jarle Helgeland

26. oktober 2017

Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS

6

Heine holdt et interessant og spennende foredrag for oss om hva som skjer innenfor bruk av solenergi, og hvordan de jobber for å implementere ulike løsninger for solteknologi i det norske markedet. Som arkitektkontor ser vi et stort potensiale i å utnytte solenergi i fremtidige bygg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS