Ida Holo

Stressmestring, livsstyrke, og psykologisk trygghet

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ida Holo

Ida Holo er psykologspesialist med lang erfaring, gründer og leder. Hun tilbyr inspirerende foredrag og kurs der hun kommer med konkrete verktøy og teknikker basert på forskning og egne erfaringer.

Ida er en dyktig og sprudlende formidler, som snakker om indre bærekraft, stressmestring og selvledelse. Hun fokuserer på hvordan vi kan utvide våre mentale grenser og øke vår psykologiske robusthet. Ida bruker gjenkjennelige eksempler og engasjerende øvelser. Deltakerne vil lære hvordan de kan styrke sine psykologiske muskler, optimalisere sin tidsbruk og håndtere utfordringer på en måte som fremmer personlig vekst.

Ida holder også foredrag om hvordan vi kan jobbe bedre sammen. Hun kommer med praktiske verktøy til hvordan vi kan skape en psykologisk trygg og bærekraftig kultur. Nøkkelord er hvordan vi møter hverandre, blir kjent med hverandre og hvordan vi kan skape gode rutiner for effektivt samarbeid. I tillegg til foredrag, holder Ida workshops og kurs som tar for seg temaer som å bygge trygge team og gi og motta tilbakemeldinger på en effektiv måte. Disse kursene gir deltakerne konkrete verktøy og øvelser for å styrke samarbeidet, øke åpenheten og fremme produktiv kommunikasjon.

Dette er også viktig i dagens stadig omskiftende arbeidsliv. Mange arbeidsplasser er i stadig endring, noe som kan være krevende eller kjennes skummelt for mange. Ida viser hvordan vi kan motivere oss selv og andre i endringsprosesser, ved å forstå hvorfor vi reagerer som vi gjør, og hvordan vi kan se på endring som en mulighet for personlig vekst og forbedret samarbeid.

Med hennes dyktige formidling og inngående kunnskap, kan vi trygt si at Ida Holo er et førsteklasses valg for organisasjoner som ønsker å investere i sine ansattes trivsel og utvikling. Ta kontakt for å sjekke tilgjengelighet.

Premium
Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Ida Holo

Livsbalanse: hvordan skaper vi en menneskelig bærekraftig kultur?

Vi tåler mye motgang hvis vi vet hvordan vi henter oss inn igjen. I både arbeidslivet og hverdagen møter vi på endringer, hindringer og travle dager. Å vite hva du kan gjøre for å ta vare på deg selv og andre er helt avgjørende for å holde ut i krevende situasjoner over tid - og vokse på erfaringene. Dersom vi lærer hvordan vi kan hente oss inn igjen og lade batteriene våre mellom slagene, øker vi vår motivasjon, effektivitet og psykologiske utholdenhet. I dette foredraget vil du gjennom gjenkjennbare eksempler og engasjerende øvelser få innsikt i hvilke konkrete teknikker du kan bruke for å ivareta deg selv - og møte andre - best mulig i jobbhverdagen.

Selvledelse: 3 gode teknikker for å håndtere travle tider

Visste du at du kanskje har møtt stress på «feil» måte hele livet? Forskning viser at måten vi tenker om stress og arbeidspress på, har alt å si for hvordan det påvirker oss - fysisk og psykisk. Her deler jeg mine 3 beste råd for hvordan du kan stå stødig samtidig som du håndterer travle hverdager og fulle to-do-lister. Stikkordene er å styrke dine psykologiske muskler, bruke tiden smart og ikke legge energien din i det du ikke får endret. Etter dette foredraget vil du sitte igjen med konkrete verktøy for hvordan du kan styrke din evne til god selvledelse.

Endring: Hvordan motiverer vi oss for endring?

Ordene endring og omstilling er ikke nødvendigvis musikk i alles ører. Hvordan kan vi motivere oss selv og andre til å ville endre oss eller måtene vi jobber på? Endring kan kjennes energitømmende eller skummelt ut for noen. Hvorfor er det slik? Og hvis vi ikke har valgt endringen selv - hvordan kan vi allikevel motivere oss for å mobilisere kreftene i riktig retning? Her får du forskningsbasert innsikt servert på en engasjerende måte om hva omstilling gjør med oss mennesker - og konkrete råd om hvilke grep vi kan ta slik at vi faktisk blir motivert for å bidra til endringene. I all endring ligger nemlig muligheter for personlig vekst og bedret samhold.

Kurs med Ida Holo

Bygg trygge team

Dette kurset bidrar til å skape psykologisk trygghet i praksis. Nøkkelen til godt samarbeid handler om å forstå oss selv og hverandre best mulig. Særlig viktig er dette når vi står under press, opplever høye krav eller står i endringer. Kurset gir dere en kickstart i å bygge et samarbeidsklima preget av åpenhet og god og effektiv kommunikasjon. Viktige tema er teammedlemmenes kjernestyrker, øvingsområder, reaksjonsmønstre ved stress, hvordan utnytte ulikheter til en fordel og hvordan håndtere gnisninger. Vi bruker konkrete og engasjerende øvelser og verktøy som kan tas i bruk med en gang.

Trygge tilbakemeldinger

Ofte er det det vi ikke sier som tar mest plass i arbeidsprosesser og teamsamarbeid. Hvordan tørre å sette ord på det som trengs å snakkes om, slik at vi kan bruke tiden vår sammen effektivt? Team med et godt ytringsklima presterer bedre, har høyere trivsel og er mer kreative. Dette kurset gjør det enklere å gi og få tilbakemeldinger. Deltakerne skal gå fra kurset med økt innsikt i hvordan få mer av det som er bra, og hvordan snakke enkelt om ting som bør endres. Ved hjelp av morsomme eksempler, fersk forskning og engasjerende øvelser, bidrar dette kurset til trygg og effektiv kommunikasjon i ditt team.

Talerlisten mener

Ida Holo er en spennende og energisk foredragsholder. Med aktuelle eksempler snakker hun om våre psykologiske prosesser på en måte som alle forstår. Et foredrag med Ida byr på nyttig innsikt om hvordan vi mennesker tenker og handler, og hun deler konkrete verktøy som du kan ta med i egen hverdag.

2024 © Talerlisten AS