Ida Jackson

Ida Jackson

Ekte endring, ekte innovasjon: Våg mer.

Fra kr 37.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ida Jackson

Ida Jackson (f. 1987) er en bestselgende, prisbelønnet forfatter som har utgitt over 35 bøker, deriblant Brillebjørn-serien. Hun har over 15 års erfaring med digital markedsføring, produktutvikling og historiefortelling og ble kåret til Norges beste blogger første gang i 2008.

Hun har vært med å utvikle tjenester som Folio og digitaliseringen av Store norske leksikon.

Hvis du booker et foredrag med Jackson, vil du få en mix av komikk og showman-ship, ispedd faglig tyngde og brodd. Spesialiteten hennes er å få folk til å våge mer, tenke annerledes og gå sine egne veier. Hvis du skal kickstarte en endringsprosess, er hun riktig foredragsholder.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Ida Jackson

5 feil alle arbeidsplasser gjør når de skal være kreative og hvordan fikse dem

Vår største styrke som mennesker i en AI-dominert tid, er at vi kan være ekte oppfinnsomme. Men hvordan lager vi oppfinnsomme arbeidsplasser i praksis? Som en utøvende kunster som har jobbet over 15 år i næringsliv og kommunikasjonsavdelinger, har Ida Jackson en helt unik verktøykasse. I dette foredraget får du konkrete og inspirerende teknikker du kan begynne å bruke rett etter at foredraget er over.

Hvordan fortelle en historie folk faktisk vil lytte til

Ida Jackson har undervist historiefortelling for alt fra toppledere til 2. klassinger, og lærer deg sitt enkle, morsomme og idiotsikre rammeverk som gjør at ALLE kan fortelle bedre historier - uansett tema. Du vil gå fra foredraget og være en bedre forteller enn ChatGPT.

Drit i trendene! Den enste digitale strategien du noensinne kommer til å trenge

Etter å ha solgt digitale strategier dyrt i over et tiår, har Jackson satt sammen en future proof og enkel strategi som funker i år etter år. Hvis du vil slutte å halse etter siste trend og lage en strategi som både er lønnsom og lett å lære bort, bør du booke dette foredraget.

Hvordan jeg ble headhuntet til en sjefsstilling mens jeg var 23 år og innlagt på psykiatrisk - fem bud om mangfold i arbeidslivet du ikke har tenkt på

Ida Jackson har en personlig historie som skiller seg ut. Da hun ble headhuntet til kommunikasjonsjef-stillingen i Store norske leksikon som 23 åring, skrev VG rampelys at "nettleksikon bruker sex og psykiatri-blogger som lokkemat". I dette foredraget forteller hun humoristisk og lettbent om å lykkes i arbeidslivet selv om NAV, DPSen og overlegen mente hun ikke var arbeidsfør. Hvis du vil ha en annerledes samtale om mangfold og psykisk helse, er dette foredraget du skal booke.

Hvordan våge å ta mer plass - fem konkrete tips til å våge mer, ta mer initiativ, heve stemmen og bli mer synlig

I dette signatur-foredraget lærer du hvordan bli (enda) mer breial, enten målet ditt er å selge mer, bli mer synlig internt, ta mer plass i kundemøter eller bli en synlig fagekspert på sosiale medier. Gå fra grå mus til noen folk kjenner igjen gjennom teknikker du kan begynne med rett etter at foredraget er slutt.

2024 © Talerlisten AS