Ingrid Bruun

Foredragsholder, konferansier & gledesspreder

Fra kr 12.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ingrid Bruun

«Et flott foredrag. Imponerende og engasjert flott ung dame som formidlet sin historie med refleksjon og sjelden bra selvinnsikt. Det å høre Ingrid på scenen gir inspirasjon og ettertanke.» I en alder av 17 år prøvde Ingrid seg på sitt fjerde selvmordsforsøk, men døden var ikke for henne. På en fantastisk god, nærværende og reflekter måte formidler Ingrid det å gå fra dødsglede til livsglede. Hun har jobbet som foredragsholder siden 2012, og er allerede en anerkjent person på scenen. Med en ekte sertifisering i positiv psykologi, og som selvutnevnt ekspert på tørr humor, trekker hun inn selvironi og humor for å ufarliggjøre tabubelagte temaer som psykisk helse. I dag jobber hun som daglig leder og foredragsholder for Kompetansesenter for livsmestring og folkehelse (livshelse.no) og konferansier for JobbAktiv. Fornøyde oppdragsgivere trekker særlig frem hennes evne til å engasjere og inspirere både unge og eldre med innlevelse, troverdighet og god struktur.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ingrid Bruun

Fra dødsglede til livsglede - livsmestring mot alle odds

Med tørr humor og en personlig historie både engasjerer og berører Ingrid yngre som eldre publikum. Med hennes egen historie som blant annet omhandler angst & depresjon, selvmordsforsøk, fravær av selvfølelse - men ikke minst livsmestring og livsglede gir Ingrid publikum et unikt innsyn og informasjon om unge og psykisk helse. Foredraget kan tilpasses ethvert publikum, og passer bra til f. eks. VIP-dager på skolen eller som foredrag under folkehelseuka i din kommune eller skole.

Verdensdagen for psykisk helse

"Et flott foredrag. Imponerende og engasjert flott ung dame som formidlet sin historie med refleksjon og sjelden bra selvinnsikt. Absolutt en lærerik og fin stund." Verdensdagen blir markert tusenvis av steder hvert år, og Ingrid er en attraktiv foredragsholder i den forbindelse. I 2018 holdt hun foredrag for nesten 3000 mennesker over hele Norge. Hvert år tilpasser hun foredrag og budskap til temaet, og kan holde opp til fire foredrag på en dag.

Medvirkning og empowerment - et helhetlig innsyn

Ingrid har vært brukerrepresentant- og medvirker siden 2014, og har vært med på å utvikle kurs og foredrag om medvirkning i flere år. Siden 2016 har hun vært ansvarlig for kursutvikling og medvirkning for Mental Helse Ungdom, og har snakket om tematikken for både RBUP, Norsk Psykologforening og KS. I 2019 er hun ansvarlig for å utarbeide nytt kurs med støtte fra HDir. Et foredrag som er like virkningsfullt for spesialister og klinikere, som brukere selv. Et humoristisk og lærerikt foredrag.

Tenke utenfor boksen: ADHD som begrensning eller mulighet?

Hun passet aldri inn, men forstod ikke hvorfor. Alt hun ønsket var å være som alle andre. Være normal. Skolen ble en arena for kritikk og frustrasjon. "Du kan ikke en dritt" sa den ene læreren, mens en annen ropte "Du må bare prøve hardere!". Først i en alder av 24 år fikk Ingrid diagnosen ADHD. I dag ser hun begrensingene som alltid var der. Ikke minst ser hun mulighetene. Eventyrene og kreativiteten som følger med! Fra taper på skolebenken til daglig leder og foredragsholder!

Fra selvmordsforsøk til daglig leder!

I store deler av livet sitt har Ingrid Bruun følt seg håpløs. Verdiløs. På skolen fikk hun beskjed om at hun "ikke kunne en dritt", og det gjerne foran hele klassen. Utenforstående sa at "hun bare måtte prøve hardere", mens psykologen sa at hun ikke kunne ta videre utdanning. Til tross for utfordringer og motgang om hverandre, har hun klart å jobbe seg til å bli daglig leder i en bedrift som blomstrer. Takket være henne. Hvordan gjorde hun det, og hvordan kan andre få det til?

Kurs med Ingrid Bruun

Unge og psykisk helse / livsmestring

Med tørr humor og en personlig historie både engasjerer og berører Ingrid yngre som eldre publikum. Med hennes egen historie som blant annet omhandler angst & depresjon, selvmordsforsøk, fravær av selvfølelse - men ikke minst livsmestring og livsglede gir Ingrid publikum et unikt innsyn og informasjon om unge og psykisk helse. Kurset inkluderer foredrag, gruppeoppgaver og diskusjoner som gir publikum noe å reflektere over, og engasjerer til kommunikasjon og handling.

Brukermedvirkning

Ingrid har vært brukerrepresentant- og medvirker siden 2014, og har vært med på å utvikle både kurs og foredrag om brukermedvirkning for unge i flere år. Siden 2016 har hun vært ansvarlig for kursutvikling og medvirking for organisasjonen Mental Helse Ungdom, og har snakket om tematikken for både RBUP, Norsk Psykologforening og KS. Et kurs som er like virkningsfullt for spesialister og klinikere, som brukere selv. Et humoristisk og lærerikt foredrag.

Hvordan styrke unge?

Det å jobbe med og for ungdom er givende. Givende, og til tider utfordrende. Hvordan kan man hjelpe unge som sliter? Hvordan kan man se de unge som sliter? Når skal man ta ting videre? Ingrid fletter sammen egen historie med nyttige og konkrete verktøy for å hjelpe barn og unge med utfordringer, og til å fremme livsmestring.

2024 © Talerlisten AS