Ingrid Bruun

Foredragsholder, inspirator og motivator

Fra 9.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ingrid Bruun

Som 12 åring ga Ingrid Bruun seg selv et løfte. Hun skulle aldri bli eldre enn 16 år. I en alder av 17 prøvde hun seg på sitt fjerde selvmordsforsøk – men døden var ikke noe for henne. Det er hun takknemlig for i dag. Fra dødsglede til livsglede. Ingrid er 24 år gammel og bosatt i Oslo. Hun har jobbet som foredragsholder siden 2012. I tillegg har hun sertifisering i positiv psykologi og jobber på frivillig basis som helseansvarlig og coach i flere frivillige organisasjoner. Ingrid er allerede en erfaren og profesjonell foredragsholder som har begynt å få en imponerende oppdragsportefølje. Fornøyde oppdragsgivere trekker særlig frem hennes evne til å engasjere og inspirere både yngre og eldre publikum med sin innlevelse, troverdighet og gode struktur på foredragene.

Foredrag med Ingrid Bruun

Selvbilde og selvfølelse

En kronisk sykdom frarøvet Ingrid både selvbilde og selvfølelse i en tidlig alder. Hun fikk fort en fiende, seg selv. Når mobberne sluttet å kommentere og peke, tok hun ubevisst over jobben. Deres ord ble hennes virkelighet. Lavere enn bakkenivå, var hennes tidligere beskrivelse av selvfølelsen. I dag er saken en annen. Som et levende bevis står hun på scenen og forteller på en inspirerende måte at det går an! Det går an å gå fra skam til skamløs!

Motivasjon og inspirasjon

I flere år hadde Ingrid kun motivasjon og inspirasjon til en ting. Døden. Flere år og selvmordsforsøk etter, er motivasjonen og inspirasjonen for et langt liv til stede. Ingrid har gått fra dødsglede til livsglede. I dag er hun på et sted i livet som ikke engang var oppnåelig i drømmene hennes. Gjennom engasjerende foredrag tar Ingrid publikum med på reisen, og gir dem både inspirasjon og verktøy til å oppnå det samme.

Verdensdagen for psykisk helse

Verdensdagen blir markert tusenvis av steder hvert år. I flere år på rad har Ingrid deltatt aktivt på fler og fler av markeringene. Hvert år lager hun et tilpasset foredrag for årets tema, eldre som yngre publikum, tar hun dem gjennom et sterkt og håpefullt foredrag. Et foredrag man tar med seg i hjertet, i følge tidligere kunder.

Angst og depresjon

I 2012 ble Ingrid sykemeldt fra skole og jobb med 'diagnosen' psykisk utslitt. Senere ble den diagnosen til angst og depresjon, noe hun må leve med livet ut. Det har likevel ikke hindret Ingrid i å gjøre det beste ut av livet. Fremfor å stemple angst og depresjon som en hindring, har hun stemplet dem som en mulighet. En mulighet til å fortelle andre at en kan leve et godt liv som psykisk syk. Et rørende og lærerikt foredrag om et godt liv, (p)sykdom til tross.

Brukermedvirking

Ingrid har vært brukerrepresentant- og medvirker siden 2014, og har vært med på å utvikle både kurs og foredrag om brukermedvirkning for unge. Et kurs som er like virknogsfullt for spesialister og klnikere, som brukere selv. Et humoristisk og lærerikt foredrag som man tar med seg videre i sitt viktige arbeid.

Ingrid Bruun har 13 vurderinger

Kimberly Hoskins

4. februar 2019

Mental Helse Rendalen og Stor-Elvdal

6

Vi var så heldig å få Ingerid til Stor-Elvdalen i Hedmark. Her holdt hun en sterk og rørende foredag til ungdommen i Rendalen og Stor-Elvdal på ungdomsklubben. Tema var selvbilde.mobbing og selvmord. Ingrid rørte alle som var tilstede. Ungdommen pratet om Ingrid flede dager etterpå. Tusen takk Ingrid for at du er deg og deler DIN historie.

Anne Kristine Kolflaath

24. mai 2018

Forelder, Kristelig gymnasium

6

Var på foredraget «Tryggere voksne gir tryggere ungdom» i går på Sentralen med Ingrid Bruun og Ann Jeanett Heitmann. Det var et veldig bra og inspirerende foredrag med mange gode og praktiske tips! Foilene var veldig «freshe» og begge fikk frem budskapet på en god måte. Kan anbefales!

Karina Skaug

23. april 2018

Miljøterapeut, Færder videregående skole, avd. Oppfølgingsklassen

6

Ingrid Bruun har holdt foredrag for Færder videregående skole, avd. Oppfølgingsklassen. Oppfølgingsklassen er en skole for elever som har vært eller er straffedømte. Ingrid møtte elevene på en måte som la grunnlaget for en dag med god kommunikasjon og gode relasjoner. Hun snakket om temaer innenfor mental helse på en måte som ufarliggjør og normaliserer det å ha, og snakke om psykiske utfordringer. Videre mener vi dagen med Ingrid førte til refleksjon og bevisstgjøring i gruppen, og vi har fått gode tilbakemeldinger på dagen hun var hos oss. Vi kan absolutt anbefale Ingrid som foredragsholder!

Marianne Kjeldsen

18. april 2018

Arbeidsgruppen for Verdensdagen i Larvik

6

Ingrid Bruun var 1 av 3 foredragsholdere på vår markering i Bølgen Kulturhus i Larvik. For oss som arrangører var det viktig at hun sto på Mental Helses liste over anbefalte foredragsholdere. Et av våre mål var å nå ut til unge mennesker. Det appellerte til oss at foredragsholder var opptatt av å fortelle den usminkede sannheten om hennes bakgrunn og framgang. På scenen sto en modig jente og fortalte åpent om alt det vanskelige hun har opplevd, inkludert 4 selvmordsforsøk. Nakent og ærlig formidlet hun hvordan hun snudde livet til å bli mer positivt. I salen satt publikum og fulgte nøye med. Det mest påfallende var den totale stillheten fra tilhørerne. Etter foredraget har det kommet mange tilbakemeldinger om hvor modig Ingrid Bruun var, og at det har gjort en forskjell i menneskers måte å tenke om seg selv og sitt liv. Vi anbefaler Ingrid Brun som foredragsholder. Et foredrag man tar med seg i hjertet.

Cecilie Verde

18. april 2018

Larvik kommune, Verdensdagen for psykisk helse Larvik

5

Tusen takk for ditt bidrag i Larvik på en viktig dag, Ingrid! Vi Har fått mange sterke og gode tilbakemeldinger i etterkant av dagen – du er dyktig og gjør virkelig en forskjell!

Rina Kamilla Yamamoto

18. april 2018

Ungdomskoordinator, Buskerud fylkeskommune

6

Hjertelig takk for alt du har bidratt med gjennom konferansen. Med ditt fantastiske nærvær, din formidlingsevne, din historie, ditt ektefølte engasjement, ditt unike perspektiv… Det er ikke så mange som kan gjøre hva du kan og gjør. Vi etterspør alltid åpenhet, og ønsker oss en tilstand der vi kan være åpne, ærlige og personlige, og snakke til og med hverandre, – uten skam. Men få tør eller greier. Og blant de få som tør, er det ikke mange som kan gjøre det med en sånn nerve som deg. Jeg er uendelig takknemlig for at du kom, for at du turte, og for at du ville bli hele konferansen. For at du snakka med folk. Så folk. Hørte dem. Det er mer verdifullt enn denne lille kommentaren kan formidle. Så jeg avslutter med det sterkeste og mest ektefølte ordet jeg kan: Takk.

Ole Larssen

18. april 2018

Publikum, Verdensdagen for psykisk helse Larvik

6

I dag var jeg så heldig å høre foredraget til Ingrid Bruun. Hun fortalte historien sin i forbindelse med Verdensdagen for Psykisk Helse, som i Larvik ble markert på Bølgen. En sterk historie om sykdom, selvmordsforsøk og en vei videre alt til tross. Anbefales.

June Ødgren Grande

18. april 2018

Publikum, Sekkefabrikken Kulturhus

5

Et utrolig inspirerende foredrag i dag! Tusen takk for at du gir så mye av deg selv!

Carina Karlsen

18. april 2018

Publikum, Sekkefabrikken Kulturhus

6

Fantastisk jente! traff meg veldig med sin historie. Alle skoler burde få ett besøk av denne jenta!

Tina Wolf

18. april 2018

Lærer, Tranby skole

6

Ingrid Bruun hadde foredrag for våre 9. klassinger. Dette var en dag hvor vi hadde fokus på mental helse, rus, politiet og lovverk, barnevern og helse. Hver klasse hadde fire foredrag de skulle høre denne dagen. Vi hadde fire klasser som fikk høre Ingrids historie og fikk lære fra hennes erfaringer. Da dagen var omme og vi skulle oppsummere og få tilbakemeldinger fra elevene var det Ingrid sitt foredrag de fleste snakket om. De syntes det var utrolig flott og lærerikt – hun gjorde et stort inntrykk! Som lærer i ungdomskolen, men også med 20 års erfaring fra næringslivet før jeg endret profesjon var jeg meget imponert. Ingrid hadde en flott måte å engasjere elevene på og hun skapte en god dialog. En sterk og flott opplevelse. På kvelden hadde vi invitert Ingrid tilbake for å snakke med foreldrene – igjen gjorde hun en flott jobb. Kan anbefales – Ingrids foredrag passer på ungdomskolen, på videregående og i næringslivet – det er mye voksenpersoner kan lære fra Ingrid.

Sissel Karin Haavaag

18. april 2018

Velferdssjef, Lier kommune

6

Du var tydelig og klar i din formidling og du berørte alle som var tilstede. Du hadde et tydelig budskap og du viste oss som kommune hvor vi kan bli bedre.

Trond Valø

9. mars 2018

Forelder, Tranby skole

6

Jeg vil si at Ingrid Bruun er et funn som jeg håper blir benyttet mye i skolene! Utrolig sterkt vitnesbyrd og veldig konkret informasjon om hva som er viktig å tenke på i forhold til psykiatrien. Jeg ble svært imponert og ønsker at hun får tilbakemelding om det. Det Ingrid presenterte var åpent og ærlig og ikke minst velmenende. En slik modig stemme er gull verdt.

Heidi Frantzen

9. mars 2018

RBUP, spesialistutdanningen

6

Du er et naturtalent som foreleser. Tar rommet, holder fokus og skaper indre dialoger på en verdifull måte. I tillegg har innholdet en rød tråd med nyttige og minnerike påminnelser. Forelesningen er nyttig for klinikere, og jeg er overbevist om at det gjør en forskjell for barn og unge som trenger det.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS