Jan Sverre Sivertsen

Familiefar, polfarer og leder

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jan Sverre Sivertsen

Jan Sverre Sivertsen (Sivert), polfarer, leder for utvikling av naturbasert reiseliv i Flakk Gruppen og familiefar. Med sin erfaring fra ekstreme opplevelser, næringsliv og livet generelt vil Sivert gi dere et innblikk i hva som driver oss til å søke utfordringer, gå ut av komfortsonen og hvordan vi reagerer og oppfører oss i disse situasjonene samt hva vi kan lære av det å operere på kanten av hva som er mulig. Her knyttes linker og paralleller til næringsliv, ledelse, teamarbeid og hverdagsliv. Med glimt i øyet og humor kombineres erfaring fra strategisk ledelse, ekspedisjoner og hverdagslivet slik at foredragene har bred appell og relevans. Sivert er også sertifisert i refleksjons- og profilverktøyet Everything DiSC® og tilbyr kurs i lederutvikling og teamutvikling. Kultur kan bygges, og atferd kan trenes gjennom gode verktøy og metode. Bygg en robust, innovasjon- og prestasjonsorientert kultur gjennom strategisk kompetansetrening.

Hjemsted
Møre og Romsdal
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jan Sverre Sivertsen

Sydpolen - 66 dager med mot og motløshet...om isolasjon og dårlig kjemi

Med mål om å følge i Roald Amundsens spor la Sivert og makkeren i vei på den 1400 km lange ferden på verdens høyeste, kaldeste og mest forblåste kontinent. Hør hans egen beretning om ekspedisjonen, uværet som endret planene, tankene når det røynet på som verst, kappløpet mot tiden, dårlig kjemi med makkeren og naturopplevelsene som sto i sterk kontrast til dagene hvor alt virket håpløst. Bilder, film og glimt i øyet ! Perfekt som motivasjon, til samhandlingsprosjekt og lederutvikling.

Det handler om FOLK!

Det handler om FOLK! starter der Sydpolforedraget slutter. Foredraget handler om å se menneskene og hvorfor vi som organisasjon eller bedrift eksisterer. En felles misjon bak det vi gjør gir en konkurransekraft som ikke handler om kortsiktig seier, men langsiktig suksess. Hvorfor overlever noen organisasjoner lengre og bedre enn andre? Hva skal til for å skape en VI-kultur? Man kommer ikke til Sydpolen ved å spurte, alene, selv ikke på en solotur. Det handler om steg for steg over tid - sammen.

Fra ord til handling

Det å utarbeide en strategi er enkelt. Det er i gjennomføringen de fleste sliter - hvordan skal vi få gjort strategiplanen til et verktøy for å nå våre mål. Gjennom eksempler, erfaringer fra næringsliv og ekspedisjoner, gir Sivert råd og tips om hvordan skape handling ut av planene.

Kurs med Jan Sverre Sivertsen

NATURlig ledelse

VI SKAL GÅ I TAKT! Målet er å få en gruppe som er en strategisk og utviklende arena, som kjenner hverandre, ser mulighetene og setter retning på et overordnet nivå – SAMMEN! Programmet tar utgangspunkt å bli kjent med hverandre gjennom å kjenne seg selv. Adferd og hvordan vi reagerer på hverandres adferd vil være nøkkelord og gjennomgående tema. Gjennom tester, refleksjon, øvelser og gruppeoppgaver og med naturen som arena blir du utfordret på egen adferd og å se andres foretrukne adferd.

2024 © Talerlisten AS