Javad Mushtaq

Mangfold, inkludering, ledelse og bærekraft

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Javad Mushtaq

Javad Mushtaq er en energisk og inspirerende foredragsholder som snakker høyaktuelle temaer: mangfold og inkludering, bærekraft og livslang læring. Javad er en prisbelønt leder, sosial entreprenør og investor med erfaring fra fem kontinenter. Han har et stort engasjement for hvorfor mangfold er en ressurs kan være et konkurransefortrinn. Dette illustrerer han glimrende både med sin egen fascinerende historie og med forskningsdata. Javad har holdt innlegg på en rekke profilerte nasjonale og internasjonale arenaer som NHOs Årskonferanse, World Economic Forum GSC og ONS. Javad er Siviløkonom (Honors) fra BI, Nestleder av EAT (Mat, helse og bærekraft), Leder av MAK (Mangfold og Ledelse), Leder av MinMentor (Reduksjon av frafall fra VGS). Han er kåret til Kapital 40 under 40, E24s Ledertalenter, yngste i regjeringens ekspertutvalg rundt livslang læring og styremedlem i flere organisasjoner. Javad har blitt tildelt mange anerkjennelser og priser for sitt arbeid, nasjonalt og internasjonalt.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Javad Mushtaq

Mangfold er lønnsomt

Inspirasjonsforedrag om hvorfor mangfold er et ubenyttet potensiale, hvorfor mangfold er lønnsomt og kan bli et konkurransefortrinn for Norge og norsk næringsliv. En historie og faktafortelling basert på egen reise. Lik det som ble avholdt på NHOs årskonferanse 2018.

Å skape de mulighetene man i utgangspunktet ikke har

Inspirasjonsforedrag rettet mot unge (VGS / Universitet / andre) for å få en motivasjonsboost. Forteller egen personlige historie, om det å komme fra ikke-optimale vilkår, skape de mulighetene man i utgangspunktet ikke har, en historie om "resilience", om standhaftighet, og om å prestere eksepsjonelt. Hvordan gikk gutten fra Halden som startet som avisbud til å bli Norges beste økonomistudent i 2010, Harvard Business School MOC award vinner i 2011 osv.?

Hvordan kan mangfold bli et konkurransefortrinn?

Lenger versjon av "Mangfold er lønnsomt" hvor man går i detalj på forskning og hva selskaper kan gjøre for å begynne å fokusere på mangfold som et konkurransefortrinn.

Livslang læring - Lønnsomt og nødvendig

Foredrag om nødvendighet av livslang læring i lys av den 4. industrielle revolusjonen. Javad er del av regjeringens ekspertutvalg av etter- og videreutdanning og jobber aktivt med utdanning og livslang læring i lys av teknologi.

Kurs med Javad Mushtaq

Introduksjon til mangfold som et konkurransefortrinn

Introduksjonskurs til definisjoner, konsepter og forskning rundt mangfold og inkludering i lys av innovasjon og konkurranseevne.

Introduksjon til ubevisst diskriminering

Introduksjonskurs som inkluderer konsepter rundt mangfold og inkludering med et spesielt fokus på introduksjon og trening rundt ubevisst diskriminering.

Talerlisten mener

Javads foredrag er spennende, utfordrende og innsiktsfulle. Han kombinerer historier fra sin oppvekst i Halden og møtet med norske fordommer med å fortelle om valg han har gjort i livet og vise dokumentasjon på hvorfor mangfold lønner seg. Å se Javad på scenen er en fengende forestilling som du ikke glemmer eller går upåvirket ut fra.

2024 © Talerlisten AS