Javad Mushtaq

Mangfold, inkludering, ledelse og bærekraft

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Javad Mushtaq

Javad Mushtaq er en energisk og inspirerende foredragsholder som snakker høyaktuelle temaer: mangfold og inkludering, bærekraft og livslang læring. Javad er en prisbelønt leder, sosial entreprenør og investor med erfaring fra fem kontinenter. Han har et stort engasjement for hvorfor mangfold er en ressurs kan være et konkurransefortrinn. Dette illustrerer han glimrende både med sin egen fascinerende historie og med forskningsdata. Javad har holdt innlegg på en rekke profilerte nasjonale og internasjonale arenaer som NHOs Årskonferanse, World Economic Forum GSC og ONS. Javad er Siviløkonom (Honors) fra BI, Nestleder av EAT (Mat, helse og bærekraft), Leder av MAK (Mangfold og Ledelse), Leder av MinMentor (Reduksjon av frafall fra VGS). Han er kåret til Kapital 40 under 40, E24s Ledertalenter, yngste i regjeringens ekspertutvalg rundt livslang læring og styremedlem i flere organisasjoner. Javad har blitt tildelt mange anerkjennelser og priser for sitt arbeid, nasjonalt og internasjonalt.

Foredrag med Javad Mushtaq

Mangfold er lønnsomt

Inspirasjonsforedrag om hvorfor mangfold er et ubenyttet potensiale, hvorfor mangfold er lønnsomt og kan bli et konkurransefortrinn for Norge og norsk næringsliv. En historie og faktafortelling basert på egen reise. Lik det som ble avholdt på NHOs årskonferanse 2018.

Å skape de mulighetene man i utgangspunktet ikke har

Inspirasjonsforedrag rettet mot unge (VGS / Universitet / andre) for å få en motivasjonsboost. Forteller egen personlige historie, om det å komme fra ikke-optimale vilkår, skape de mulighetene man i utgangspunktet ikke har, en historie om "resilience", om standhaftighet, og om å prestere eksepsjonelt. Hvordan gikk gutten fra Halden som startet som avisbud til å bli Norges beste økonomistudent i 2010, Harvard Business School MOC award vinner i 2011 osv.?

Hvordan kan mangfold bli et konkurransefortrinn?

Lenger versjon av "Mangfold er lønnsomt" hvor man går i detalj på forskning og hva selskaper kan gjøre for å begynne å fokusere på mangfold som et konkurransefortrinn.

Livslang læring - Lønnsomt og nødvendig

Foredrag om nødvendighet av livslang læring i lys av den 4. industrielle revolusjonen. Javad er del av regjeringens ekspertutvalg av etter- og videreutdanning og jobber aktivt med utdanning og livslang læring i lys av teknologi.

Kurs med Javad Mushtaq

Introduksjon til mangfold som et konkurransefortrinn

Introduksjonskurs til definisjoner, konsepter og forskning rundt mangfold og inkludering i lys av innovasjon og konkurranseevne.

Introduksjon til ubevisst diskriminering

Introduksjonskurs som inkluderer konsepter rundt mangfold og inkludering med et spesielt fokus på introduksjon og trening rundt ubevisst diskriminering.

Talerlisten mener

Javads foredrag er spennende, utfordrende og innsiktsfulle. Han kombinerer historier fra sin oppvekst i Halden og møtet med norske fordommer med å fortelle om valg han har gjort i livet og vise dokumentasjon på hvorfor mangfold lønner seg. Å se Javad på scenen er en fengende forestilling som du ikke glemmer eller går upåvirket ut fra.

Javad Mushtaq har 8 vurderinger

Presentation Coordinator

15. september 2021

Karrieredagene BI 2021

6

Javad klarte å skreddersy et suksessfullt foredrag for studentene under Karrieredagene 2021 på Handelshøyskolen BI. Dette var et foredrag som skapte liv og engasjement. Selv etter endt foredrag ble studentene tilstedeværende for å stille spørsmål og knytte kontakt. Anbefales virkelig. So reach out!

Ellen Dybdahl

7. oktober 2019

HHT-dagen

6

Det var en stor suksess å invitere Javad som foredragsholder for en av Nord-Norges største studentkonferanser. Han var både samarbeidsvillig, godt forberedt og engasjert. Han tok seg tid til å svare på studentenes spørsmål og tilrettela foredraget på et nivå som traff publikum godt. Ikke bare er han en vandrende inspirasjonskilde til å ville prestere godt, han er også en skikkelig hyggelig fyr!

Erik Nygårdsvoll

1. februar 2019

ONS

6

Jeg hadde gleden av å engasjere Javad Mustaq til å holde foredrag for 2,000 videregående elever under ONS Young 2018. Han inspirerte elevene med sin personlige historie og dyktige evne til å fange publikums oppmerksomhet. Javad er en dyktig, seriøs og talentfull taler, og evner å sette sammen et rikt og fengende foredrag.

Kjell Arne Græsdal

17. desember 2018

Fredrikstad Næringsforening

6

Fredrikstad Næringsforening engasjerte Javad Mushtaq til å holde innlegg på Fredrikstadkonferansen 2018. Javad viser at vilje, fokusering og utholdenhet må til om du vil opp og fram. Han dokumenterte at mangfold er lønnsomt, samtidig som hans budskap treffer flere strenger i oss. Javad har en viktig stemme i Norge og han bruker den på en gripende måte.

Hannah Wozene Kvam

14. desember 2018

Akershus fylkeskommune

6

Javad Mushtaq er en dyktig foredragsholder som balanserer godt mellom faglig dyktighet og viktige begrunnelser for hvorfor mangfoldledelse er viktig å satse på. Han byr på seg selv med personlige historier med humor og varme uten å bli for privat. Det passer til tematikken og gjør foredragene levende og interessante.

Else-Marie A Guldahl

6. desember 2018

Halden Næringsråd

6

Kunnskap i Sentrum i Halden brukte Javad Mustaq under vårt arrangement høsten 2018. Vi jobber i fellesskap for å sikre at unge mennesker får utnyttet sitt potensiale, minke frafall i skolen, redusere arbeidsledighet og sikre at næringslivet har tilgang på den kompetansen de trenger inn i fremtiden. Han holdt tre foredrag for elever fra videregående skole. I tillegg holdt han et annet innlegg for næringslivsledere, ordførere og representanter fra fylkeskommunen. Begge oppgaver løste han fantastisk og fenget begge målgrupper like godt.

Arnfinn H. Midtbøen

5. desember 2018

Institutt for samfunnsforskning

6

Jeg har hatt gleden av å høre Javad Mushtaq på to konferanser om mangfold i akademia. Han er et friskt pust fra næringslivet, med stort engasjement og sjeldne talegaver. Gjennom statistikk, forskning og egne erfaringer viser han i sine foredrag verdien av et mangfoldig arbeidsliv.

Semra Kafa

4. desember 2018

Næringslivsutvalget OsloMet

6

Javad Mustaq er en av de beste foredragsholderne jeg har sett. Han hadde et veldig inspirerende foredrag på OsloMet ifjor, da vi inviterte ham på Karrieredagen for Økonomistudenter. Det var så mange studenter som ønsket å prate med ham etter foredraget og det beste var at han tok seg tid til å svare på alle deres spørsmål.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS