Josefine Andrén

Josefine Hilda Mikaelsen

Pioner innen bærekraft og grønn vekst

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Josefine Hilda Mikaelsen

Josefine Hilda Mikaelsen holder foredrag om bærekraft. Som prosjektleder for bærekraft og grønn vekst i Sodexo, et av verdens 18 største selskaper som berører 100 millioner brukere hver eneste dag, er Josefine en ekspert på å drive frem positive endringer.

Siden 2009 har hun vært en banebryter innen bærekraftig mat, og som grunnlegger av det nyskapende veganske og økologiske konseptet Funky Fresh Foods, har hun vært en inspirerende pådriver for en velsmakende, grønn fremtid.

Med en mastergrad i Grønn Vekst fra BI, kombinerer Josefine praktisk erfaring med solid teoretisk kunnskap. Hun deler rikelig av innsikt og refleksjoner fra sin egen karriere, fra oppstarten av sitt eget misjondrevne selskap til å påvirke grønn vekst i et av verdens største selskaper.

Josefine har omfattende erfaring som kursholder og foredragsholder innenfor bærekraft, mat, entreprenørskap og endringsledelse. Hun kan tilpasse sitt budskap til ulike målgrupper, fra matlagingskurs for skolebarn til kraftfulle foredrag på store konferanser. Hennes lidenskap er smittsom, og hun er den inspirerende taleren som kan motivere og veilede din organisasjon mot en grønnere fremtid.

Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Josefine Hilda Mikaelsen

Hvordan lykkes med en planterik meny eller produkt?

Er din bedrift på utkikk etter innovative måter å tilfredsstille dagens økende etterspørsel etter plantebaserte alternativer? Da er dette foredraget skreddersydd for deg! Josefine deler innsikter og strategier som vil hjelpe deg med å navigere i overgangen til en mer planterik meny. Lær om kreativ bruk av ingredienser og oppdag hvordan du kan balansere ernæring uten å kompromittere på smak og kvalitet. Og, ikke minst, hvordan du unngår fallgruvene i overgangen. Dette foredraget er ideelt for aktører i matbransjen som ønsker å tiltrekke seg nye kunder, imøtekomme ulike diettpreferanser og bidra til en bærekraftig fremtid. Lær hvordan skape og iverksette en meny som inspirerer, gleder og imponerer.

Å drive endring fra innsiden

Hvorfor gjør vi så lite når vi vet så mye? Bærekraft er på alles agenda, men har du et forhold til hvilke av dine menneskelige ferdigheter som må trenes for å stå i de endringer som kreves av oss? Ved å praktisere indre bærekraft blir du bedre rustet til å håndtere eksterne utfordringer, ta bevisste valg og bidra positivt til samfunnet og verden som helhet. Josefine blander oppdatert akademisk litteratur innenfor organisasjons- adferdspsykologi med personlig fortellinger fra livet som gründer mot strømmen.

Grønt og godt, små endringer gjør stor forskjell

Ved å omfavne bærekraftig matvaner, gir du ikke bare næring til deg selv, men legger også grunnlaget for en sunnere og grønnere fremtid for kommende generasjoner. Få motivasjon til å oppdage den rike variasjonen av smaker som plantebaserte retter kan innebære, med mange praktiske tips for å komme i gang. Josefine tar deg med på en kræsj-kurs i hvorfor planterik mat er bra for både deg og planeten, og ikke minst hvordan du faktisk får det til!

Skreddersydd foredrag

Få skreddersydd opplegg til din bedrift eller deres arrangement. Ta kontakt for mer informasjon. Pris vil variere etter omfang av oppdrag.

2024 © Talerlisten AS