Josh Stinton

Energisk inspirator, snakker om "growth mindset"

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Josh Stinton

I 2016 takket australske Josh Stinton ja til å fullføre Vasaloppet, et skiløp på ni lange mil gjennom snøkledde svenske skoger, uten å noen gang ha hatt ski på bena! Dette er bare én av flere utfordringer Josh har grepet de siste årene, for å understreke at det meste er mulig, selv om det ikke ser slik ut. Han blir ofte referert til som «Veldedighets-eventyreren». Det er fordi Josh ble kjent da han forsøkte å samle inn penger til et barnehjem, og endte opp på nasjonal TV i Australia. Siden da har han påtatt seg en rekke krevende og annerledes fysiske utfordringer, for å sette søkelyset på gode formål. Dette er rammen for hans foredrag, som er annerledes, spennende og morsomme og som han nå tilbyr i hans nye hjemland Norge. Josh har bakgrunn fra «Design thinking» og har jobbet med multinasjonale selskaper som rådgiver inne ledelse og organisasjonsutvikling. Han har ledet innovasjonsteamet hos KPMG Australia og sittet i styret for et av Australias største universitet i seks år. Josh Stinton sine foredrag handler om motivasjon, inspirasjon og hvordan å leve ut et «growth mindset», noe han illustrerer med bilder, videoer og historier – og konkrete læringspoeng og oppfordringer.

Foredrag med Josh Stinton

Hvordan leve ut et "growth mindseth"?

I dette foredraget deler Josh Stinton historier om utfordringer han har hatt og tatt. Han utforsker hva som ligger bak fenomenene utfordringer og frykt, og hva som skal til for å overkomme dem. Han bruker sine egne fascinerende og morsomme eksempler for å vise publikum hvordan de kan forplikte seg til og mestre ambisiøse mål. Dette er et motivasjons- og ledelsesdrevet foredrag, og ikke et ”Slutt jobben og bli eventyrer”-foredrag...

Write A Life Story That You Would Love To Read!

Hvis ditt liv var en bok. Ville du likt å lese den? Dette har vært livsperspektivet til Josh Stinton de siste årene. Han har påtatt seg uvanlige og utrolige oppgaver, som å gå Vasaloppet på ni mil uten å noen gang ha gått på ski, for å samle inn penger til gode formål. I dette foredraget går han gjennom sine ulike utfordringer fra et personlig inspirasjonsperspektiv. Han deler historier om oppturer og nedturer, historier om familier og barn han har møtt og hvordan disse møtene har fått ham til å leve et mer meningsdrevet liv, et liv han ikke vil endre, og et liv som med tid og stunder kan bli en bok som både han og andre kan tenke seg å lese...

Talerlisten mener

Josh er en foredragsholder som må oppleves! Hans historie, hans historier, hans passion og energi er unik - og han gnistrer foran et publikum. Hans foredrag passer for mange grupper, og handler om hvordan å takle utfordringer, endringer og barrierer - i jobben og i livet. Et helt spesielt foredrag. Josh er fra USA har bodd 14 år i Australia og holder foredrag på engelsk.

Josh Stinton har 5 vurderinger

Anne-Helen Stenberg

16. august 2022

Norwegian

5

It was great to have Josh as speaker in June 2022 when we arranged our very first summit for our Top50 group in Norwegian. Josh had a distinct story delivered in a credible way and which was easy to emotionally connect to. He had excellent examples of how strong your drive is if you (or even better your organization) are purpose driven and how a growth mindset as cultural concept can propel you and your organization forward.

Marianne Nordløkken

15. august 2022

Sparebank1

6

Vi ble tipset om å leie inn Josh til vårt film-arrangement av Talerlisten. Vi hadde ikke kjennskap til Josh før, men Talerlisten hadde fått gode tilbakemeldinger fra andre kunder, og vi booket han til å vår samling i Lom. Josh er en mann med masse energi som tar rommet når du møter han. Foredraget hans gir rom for refleksjon om egne ferdigheter, egen mestring og hva vi mennesker faktisk er kapable til om vi bestemmer oss. Jeg tror alle som var i salen satt igjen og var imponert over det Josh har klart å skape og hans historie etter foredraget.

Tone Cecilie Hetland

11. oktober 2021

Orkla

6

Vi var veldig fornøyde med Josh Stintons presentasjon. Han tilførte ny energi på slutten av en lang møtedag. Deltakerne fant også veldedighetsaspektet interessant. CSR er noe mange av oss jobber med. I tillegg var han morsom, engasjerende og at han har engelsk som morsmål var et kjempepluss i en flerspråklig forsamling.

Helle Myre Baksaas

15. april 2021

Finn.no

5

Vi booket Josh Stinton til å holde foredrag for våre ansatte i forbindelse med at vi har endret internt arbeidsspråk fra norsk til engelsk. Han koblet sin egen historie med det å mestre nye ting på en god måte, og på den måten fikk våre medarbeidere noen nyttige verktøy og perspektiver. Vi fikk også et innblikk i hans spennende verden som «Charity Adventurer». Josh har en energisk og levende formidlingsstil og alt i alt var dette inspirerende og vellykket!

Trond Langeland

7. februar 2019

Viking Outdoor Footwear

6

Perfekt foredrag for vårt selskap og vår rolle som er å bidra til et aktivt friluftsliv for store og små. Josh har gode formidlingsevner, det han snakker om er engasjerende og samfunnsnyttig, og samarbeidet med ham gikk knirkefritt. Sympatisk og dyktig!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS