Josh Stinton

Energisk inspirator, snakker om "growth mindset"

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Josh Stinton

Josh Stinton, den amerikanske eventyreren, har en historie som fenger alle sanser og inspirerer til handling. I 2016 tok han på seg den formidable utfordringen med å fullføre Vasaloppet, en strekning på ni mil gjennom snødekte skoger i Sverige – alt uten å ha hatt ski på beina tidligere! Denne historien er bare en av mange utrolige utfordringer Josh har håndtert de siste årene, og den tjener som en påminnelse om at det meste er mulig, selv om det virker umulig.

Kjent som «Veldedighets-eventyreren», fikk Josh sin første smak av offentlighet da han forsøkte å samle inn penger til veldedige organisasjoner som støtter barnesaker, og endte opp på nasjonal TV i Australia. Siden den gang har han kastet seg inn i en rekke krevende og unike fysiske utfordringer, alt for å samle inn penger til veldedighet for å lære barn å leve med sorg. Dette danner grunnlaget for hans unike foredrag, som er fengslende, spennende og morsomme – og nå tilgjengelig i hans nye hjemland, Norge.

Med bakgrunn innen «Design Thinking» og erfaring som rådgiver innen ledelse og organisasjonsutvikling for multinasjonale selskaper, har Josh ledet innovasjonsteamet hos KPMG Australia og sittet i styret for et av Australias største universitet i seks år.

Josh Stintons foredrag handler om motivasjon, inspirasjon og hvordan man lever ut et «growth mindset». Han illustrerer sine poenger med en blanding av bilder, videoer og personlige historier, og gir konkrete læringspoeng og oppfordringer som inspirerer til handling. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av – en mulighet til å lære, vokse og bli inspirert til å nå dine egne grenser og utforske det uutforskede.

 

Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Josh Stinton

Hvordan leve ut et "growth mindseth"?

I dette foredraget deler Josh Stinton historier om utfordringer han har hatt og tatt. Han utforsker hva som ligger bak fenomenene utfordringer og frykt, og hva som skal til for å overkomme dem. Han bruker sine egne fascinerende og morsomme eksempler for å vise publikum hvordan de kan forplikte seg til og mestre ambisiøse mål. Dette er et motivasjons- og ledelsesdrevet foredrag, og ikke et ”Slutt jobben og bli eventyrer”-foredrag...

Write A Life Story That You Would Love To Read!

Hvis ditt liv var en bok. Ville du likt å lese den? Dette har vært livsperspektivet til Josh Stinton de siste årene. Han har påtatt seg uvanlige og utrolige oppgaver, som å gå Vasaloppet på ni mil uten å noen gang ha gått på ski, for å samle inn penger til gode formål. I dette foredraget går han gjennom sine ulike utfordringer fra et personlig inspirasjonsperspektiv. Han deler historier om oppturer og nedturer, historier om familier og barn han har møtt og hvordan disse møtene har fått ham til å leve et mer meningsdrevet liv, et liv han ikke vil endre, og et liv som med tid og stunder kan bli en bok som både han og andre kan tenke seg å lese...

Talerlisten mener

Josh er en foredragsholder som må oppleves! Hans historie, hans historier, hans passion og energi er unik - og han gnistrer foran et publikum. Hans foredrag passer for mange grupper, og handler om hvordan å takle utfordringer, endringer og barrierer - i jobben og i livet. Et helt spesielt foredrag. Josh er fra USA har bodd 14 år i Australia og holder foredrag på engelsk.

2024 © Talerlisten AS