Juma Iraki

Personlig trener og Mastergrad i idrettsernæring

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Juma Iraki

Juma Iraki er en ettertraktet trener med bred erfaring og kompetanse innen trening og kosthold. Han har lang erfaring med å jobbe med alt fra mannen i gata til utøvere på toppidrettsnivå. Som trener er han opptatt av å bruke vitenskapelige metoder tilrettelagt for å innarbeide bærekraftige vaner. Varige resultater krever varige endringer.

Han er sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøgskole og har en mastergrad i idrettsernæring fra Universitetet i Stirling. Han har også det prestisjetunge IOC diplomet i idrettsernæring. Juma er også en aktiv forsker og har muskelvekst og metabolisme som sine interesseområder. I tillegg er han reviewer for The International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism.

Juma er også en erfaren foredragsholder og underviser i fagene grunnleggende ernæring og idrettsernæring hos Akademiet for Personlig Trening.


FOREDRAG

Juma har lang erfaring med å presentere og holde foredrag om emner relatert til trening, ernæring og kosttilskudd. Siden 2014 har han hatt gleden av å stå på en scene og presentere i over 1000 timer.

Juma legger veldig mye fokus på å presentere informasjon basert på den nyeste forskning som er lagt frem på en lettfattelig måte med konkrete anbefalinger som lett kan tas i bruk med en gang. Mye tid legges ned til forberedelse av dette med presentasjons slider som av høy kvalitet. Han tilbyr flere tilpassede presentasjoner av høy kvalitet på emner relatert til trening, ernæring og kosttilskudd.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Juma Iraki

Optimal trening for muskelvekst

Dette 2 timers foredraget tar for seg den nyeste forskningen på hvordan du på best mulig måte kan legge opp treningen din basert på ditt nivå for å maksimere muskelvekst. Her går vi i dybden på den nyeste forskningen og gir deg svar på hvordan du kan optimalisere treningen din for å maksimere muskelvekst. Du vil få svar på: -Hvor ofte du bør trene en muskel?
-Hvor mange sett du bør ha per uke?
-Hvilke reps intervaller bør du bruke?
-Hvor hardt bør du trene?
-Hvordan bør du legge opp progresjon i treningen?
-Hvilke øvelser bør du bruke?
-Hvor lange pauser bør du ha?
-Hvilket tempo bør du trene i? 
Dette og mye mer vil bli gått igjennom i dette foredraget som avsluttes med en Q/A runde og du får tilsendt et PDF dokument etter foredraget.

Optimalt kosthold for muskelvekst

Dette er Jumas mest populære foredrag og som han får mange forespørsler på. I dette 2 timers foredraget gir han deg nyeste forskning på alt du trenger å vite for å optimalisere kostholdet ditt for muskelvekst! Du vil få svar på: -Hvor mye muskelmasse kan du bygge naturlig?
-Hvor mye energi bør du spise og hvordan justerer du dette basert på ditt nivå?
-Hvordan bør du fordele kaloriene mellom proteiner, karbohydrater og fett?
-Hvordan kan du sikre deg at du får i deg nok vitaminer, mineraler og sporstoffer?
-Hvor mange måltider bør du spise i løpet av en dag?
-Hva bør du spise før og etter trening?
-Hvilke kosttilskudd er verdt å bruke penger på? 
Alt dette og mye mer vil bli gått igjennom på foredraget som avsluttes med en Q/A runde og du får tilsendt et PDF dokument etter foredraget.

Prester bedre med optimalt kosthold

Dette 2 timers foredraget tar for seg den nyeste forskningen på hvordan du på best mulig måte kan legge opp kostholdet ditt for å prestere best på trening. Du vil få svar på: -Hvor mye energi bør du spise for å prestere bedre? -Hvordan justerer du dette basert på ditt nivå? -Hvordan bør du fordele kaloriene mellom proteiner, karbohydrater og fett? -Hvordan kan du sikre deg at du får i deg nok vitaminer, mineraler og sporstoffer? -Hvor mange måltider bør du spise i løpet av en dag? -Hva bør du spise før og etter trening? -Hvilke kosttilskudd er verdt å bruke penger på? Alt dette og mye mer vil bli gått igjennom på foredraget som avsluttes med en Q/A runde og du vil tilsendt et PDF dokument etter foredraget.

2024 © Talerlisten AS