Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Juma Iraki

Juma Iraki

Personlig trener og Sports Nutritionist

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Juma Iraki

Juma Iraki er utdannet personlig trener og har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Han har også videreutdanning i idrettsernæring gjennom den Internasjonale olympiske komite’ (IOC) og holder for tiden på med å fullføre sin mastergrad i idrettsernæring. Til daglig driver Juma foretaket Iraki Nutrition AS. Han er også fagansvarlig og foreleser i ernæring hos Akademiet for personlig trening (AFPT) hvor han underviser i grunnleggende ernæring og idrettsernæring. Juma jobber også som bedriftskonsulent for Proteinfabrikken og bistår de med kvalitetskontroll, i tillegg til å være kostveileder for Norges Judoforbund.

Foredrag med Juma Iraki

Optimalt kosthold for muskelvekst

Har du noen gang lurt på hvordan du bør spise for å bygge muskler? Da er dette foredraget for deg. Juma har i dette foredraget lagt opp til en lett forståelig "oppskrift" på hvordan du kan optimalisere muskelvekst basert på nyeste forskning.

Prester bedre med optimalt kosthold

I dette foredraget går Juma igjennom inntak av næring, væske, samt kosttilskudd for å kunne prestere best mulig i idrett. Foredraget legger stort vekt på at du skal sitte igjen med praktiske anbefalinger som du kan implementere med en gang i ditt kosthold.

Trening for optimal muskelvekst

Det er fort gjort å bli forvirret når det gjelder hvordan du skal trene for å bygge muskler. I dette foredraget tar Juma deg igjennom nyeste forskning på hvilke metoder og prinsipper du bør bruke for å kunne bygge muskler optimalt.

Juma Iraki har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS