Karianne Viken

Smil det videre. Mellommenneskelig rådgiver

Fra 12.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Karianne Viken

Forstår du din betydning? Karianne Viken tar deg med på en reise som vil utfordre deg i tankesett, kommunikasjon, relasjoner og prioritering. Etter 17 år som daglig leder, foredragsholder og med en omveltende livssituasjon bak seg, kombinerer hun erfaring, faglig kunnskap og humor på en fengslende måte. Karianne er gründer, forfatter av boken «Smil det videre», veileder og foredragsholder. Ansvar, bevisstgjøring og konstruktiv kommunikasjon er kjernen til positiv utvikling i både arbeidsliv og i personlige relasjoner. Som foredragsholder vil hun absolutt utfordre deg i tanken på hvem du er og hva du står for! Fem år gammel fikk hun diabetes 1. Etter 30 år med en tøff kronisk sykdom, endte det i dialyse og etterhvert nyre- og bukspyttkjertel transplantasjon. Hun innså da at den mellommenneskelige adferd var vel så viktig som det medisinske. Karianne bruker disse erfaringene i sine foredrag, slik at deltagerne sitter igjen med refleksjoner over prioriteringer i eget liv.

Foredrag med Karianne Viken

"Oss i mellom - forstå din betydning" Et foredrag for arbeidsmiljøet

Et godt og positivt arbeidsmiljø er helt avgjørende for en bedrift. Dette ansvaret ligger ikke kun hos ledelsen, men også hos hver enkelt ansatt. Hvem er du i møte med andre, og hvilke konsekvenser gir dette? Små grep kan gjøre stor forskjell. Jeg deler noen verktøy og gjør deg mer bevisst på hvordan du påvirker ditt arbeidsmiljø.

"Smil det videre" Et foredrag for pasienter og pårørende

Bekymring, frykt, ensomhet og skam: Livet med en alvorlig diagnose er komplisert, både for pasienter og pårørende. Det er utfordrende å være åpen om det vanskelige. Dette svært personlige foredraget kan være til hjelp.

"Se meg!" Et foredrag for helsepersonell

Et smil, en fleip, at noen bruker navnet mitt. Det er så lite som skal til for å skape et trygt og godt møte mellom pasient og helsepersonell. I dette foredraget forteller jeg hvor enkelt ansatte i helsevesenet kan gjøre en tung pasienthverdag litt lettere. Det kan være livsviktig.

"Små og sårbare - forstå din betydning" Foredrag for barnehageansatte

Samspillet mellom deg og dine kollegaer er avgjørende for barnets trygghet, tillit og utvikling i barnehagen. Erfaringen som pasient gjorde meg enda mer bevisst på dette. Ser du egentlig ditt ansvar som rollemodell?

Karianne Viken har 4 vurderinger

Tommy Brattbo

18. september 2019

Diabetesforbundet Hedmark

6

Diabetesforbundet hadde Karianne Viken til å holde sitt foredrag 14. September. Hun leverte en sterk historie. Som en skrev i sin evaluering «Var ekstrem god å høre på – rett å slett ett fantastisk menneske»

Merete Hasselgård Ringerike

11. april 2019

Diabetesforbundet Odal

6

Karianne formidler sin historie slik at du blir interresert i å høre mere, fra første minutt. Kan virkelig anbefales!

Tommy Brattbo

10. april 2019

Diabetesforbundet Odal

6

Diabetesforbundet hadde 10.04.19 besøk av Karianne Viken som hadde sitt publikum i sin hule hånd fra første stund . Hun fortalte sin historie på en måte at publikum var med og kjente igjen seg fra sin diabeteshverdag . Hun er nå fri fra diabetes etter en lang og hard reise med diabetesens mange opp og kanskje mest nedturer. Anbefales!

Einar Furnes

23. mars 2019

Bedre Tid

5

Karianne er en klok og menneskelig formidler med et ektefølt budskap som gir tillit og troverdighet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS