Karl Philip Lund

Karl Philip Lund

Digital markedsfører og E-handelsekspert

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Karl Philip Lund

Karl Philip Lund er en av Norges fremste eksperter innen digital markedsføring og er en mye brukt foredragsholder. Lund er høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania, der han underviser i digital markedsføring. Han er også rådgiver innen digital kommunikasjon og e-handel og har de siste 10 årene hjulpet selskaper som Norwegian, Hurtigruten, Enklere Liv og Blivakker med å lykkes på nett. Karl Philip er en dyktig formidler av kunsten å lykkes med digital markedsføring og søkemotoroptimalisering. Han er oppdatert på fag og forskning og har samtidig den praktiske kunnskapen som trengs for å gi konkrete råd og tips. Karl Philip Lund skriver også bloggen Stammen, der han deler innsikt om digital markedsføring, konvertering og e-handel.

Foredrag med Karl Philip Lund

Blitzscaling - Hvordan vokse fort?

I dette foredraget forklarer Lund hvordan noen selskaper i verden klarer å vokse ekstremt fort. Hva er hemmeligheten? Hvordan tenker de markedsføring? Hvordan måler de?

Hva kan norske bedrifter lære av Googles mest suksessrike program gjennom tidene?

I 2002 ansatte Google cirka 10 utviklere i uken. Vekstsmertene ble et problem. I dette foredrag forklarer Lund hvordan Google adresserte vekstproblemet.

Hvordan klarer noen nettbutikker å få en kjøpskonverteringsrate på over 15%?

Når man ser nærmere på kjente suksesshistorier på nett og analyserer nettbutikkene med høyest konverteringsrate i verden ser man at det er andre ting som er langt viktigere enn det vi «webkonsulenter» tradisjonelt fokuserer på!

OKR - et styringssett for suksessrike selskaper

Har du noen gang lurt på hvordan suksessrike selskaper klarer å navigere og vokse i et landskap som stadig endrer seg? Faktum er at de fleste suksessrike bedriftene bruker samme system! KP holder foredrag om OKR. Han hjelper også selskaper å innføre OKR. Les mer om OKR her: https://inevo.no/blogg/okr-et-system-for-gjennomforing/

Talerlisten mener

Karl Philip Lund er en street smart digitalmarkedsfører, som kan det meste om å lykkes på nett - i teori og i praksis. Et foredrag med Karl Philip er innsiktsfull, interessant og inspirerende.

Karl Philip Lund har 2 vurderinger

Tarjei Bryn

24. oktober 2018

Salesforce.com

6

KP har en profesjonell og engasjerende fremgangsmåte for å få med publikum. Vi inviterte han til et seminar om markedsføring og konvertering innen B2C og han snakket om suksess programmet til Google og han hadde et par veldig gode og konkrete eksempler fra Norske aktører han har jobbet med gjennom tidene. Dette foredraget handlet mer om kultur, gjennomføringsevne og behovet for trygghet til å prøve nye ting. Det er et veldig menneskenært foredrag som treffer følelsesregistre til publikum, uansett bakgrunn, bransje eller størrelse av selskap. I oppfølging med deltakere dager etter fortalte alle at dette var forfriskende, relevant og meget aktuelt for dem.

Hans Christian Bjørne

18. oktober 2016

FintechFactory

6

Karl Philip Lund holdt innlegg i «Digital Markedsføring for Startups» for våre gründere på akseleratoren FintechFactory i september 2016. Samtlige av våre selskaper scoret ham svært høyt på kunnskap, relevans og formidlingsevne. Lund har en direkte og underholdene undervisningsform som er lett å følge. Innlegget han holdt for oss tok oss gjennom 19 konkrete strategier bedrifter kan anvende for å bygge «traction» i markedet. Disse var godt illustrert og forklart og Lund trakk stadig fram relevante og morsomme eksempler fra norske og utenlandske selskaper, samt egen erfaring i anvendelse av metodene.
Karl Philip Lund er en pålest, kunnskapsrik, og åpen formidler med bred erfaring fra netthandel og markedsføring.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS