Karl Philip Lund

Karl Philip Lund

Digital markedsfører og E-handelsekspert

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Karl Philip Lund

Karl Philip Lund er en av Norges fremste eksperter innen digital markedsføring  og OKR. Lund er høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania, der han underviser i digital markedsføring. Han er også rådgiver innen digital kommunikasjon og e-handel og har de siste 10 årene hjulpet selskaper som Norwegian, Hurtigruten, Enklere Liv og Blivakker med å lykkes på nett. Karl Philip er en dyktig formidler av kunsten å lykkes med digital markedsføring og søkemotoroptimalisering. Han er oppdatert på fag og forskning og har samtidig den praktiske kunnskapen som trengs for å gi konkrete råd og tips. Karl Philip Lund jobber i digitalbyrået INEVO, der han deler innsikt om digital markedsføring, konvertering og e-handel.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Karl Philip Lund

Blitzscaling - Hvordan vokse fort?

I dette foredraget forklarer Lund hvordan noen selskaper i verden klarer å vokse ekstremt fort. Hva er hemmeligheten? Hvordan tenker de markedsføring? Hvordan måler de?

Hva kan norske bedrifter lære av Googles mest suksessrike program gjennom tidene?

I 2002 ansatte Google cirka 10 utviklere i uken. Vekstsmertene ble et problem. I dette foredrag forklarer Lund hvordan Google adresserte vekstproblemet.

Hvordan klarer noen nettbutikker å få en kjøpskonverteringsrate på over 15%?

Når man ser nærmere på kjente suksesshistorier på nett og analyserer nettbutikkene med høyest konverteringsrate i verden ser man at det er andre ting som er langt viktigere enn det vi «webkonsulenter» tradisjonelt fokuserer på!

OKR - et styringssett for suksessrike selskaper

Har du noen gang lurt på hvordan suksessrike selskaper klarer å navigere og vokse i et landskap som stadig endrer seg? Faktum er at de fleste suksessrike bedriftene bruker samme system! KP holder foredrag om OKR. Han hjelper også selskaper å innføre OKR. Les mer om OKR her: https://inevo.no/blogg/okr-et-system-for-gjennomforing/

Talerlisten mener

Karl Philip Lund er en street smart digitalmarkedsfører, som kan det meste om å lykkes på nett - i teori og i praksis. Et foredrag med Karl Philip er innsiktsfull, interessant og inspirerende.

2024 © Talerlisten AS