Karl Philip Lund

Karl Philip Lund

Digital markedsfører og E-handelsekspert

NOK 25.000,- per time

Send forespørsel

Om Karl Philip Lund

Karl Philip Lund er en av Norges fremste eksperter innen digital markedsføring og er en mye brukt foredragsholder. Lund er høyskolelektor ved Høyskolen Kristiania, der han underviser i digital markedsføring. Han er også rådgiver innen digital kommunikasjon og e-handel og har de siste 10 årene hjulpet selskaper som Norwegian, Hurtigruten, Enklere Liv og Blivakker med å lykkes på nett. Karl Philip er en dyktig formidler av kunsten å lykkes med digital markedsføring og søkemotoroptimalisering. Han er oppdatert på fag og forskning og har samtidig den praktiske kunnskapen som trengs for å gi konkrete råd og tips. Karl Philip Lund skriver også bloggen Stammen, der han deler innsikt om digital markedsføring, konvertering og e-handel.

Foredrag

Blitzscaling - Hvordan vokse fort?

I dette foredraget forklarer Lund hvordan noen selskaper i verden klarer å vokse ekstremt fort. Hva er hemmeligheten? Hvordan tenker de markedsføring? Hvordan måler de?

Hva kan norske bedrifter lære av Googles mest suksessrike program gjennom tidene?

I 2002 ansatte Google cirka 10 utviklere i uken. Vekstsmertene ble et problem. I dette foredrag forklarer Lund hvordan Google adresserte vekstproblemet.

Hvordan klarer noen nettbutikker å få en kjøpskonverteringsrate på over 15%?

Når man ser nærmere på kjente suksesshistorier på nett og analyserer nettbutikkene med høyest konverteringsrate i verden ser man at det er andre ting som er langt viktigere enn det vi «webkonsulenter» tradisjonelt fokuserer på!

Talerlisten mener

Karl Philip Lund er en street smart digitalmarkedsfører, som kan det meste om å lykkes på nett - i teori og i praksis. Et foredrag med Karl Philip er innsiktsfull, interessant og inspirerende.

2018 © Talerlisten AS