Kim Nygaard

Ekspert på digital merkevarebygging & SEO

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kim Nygaard

Kim Nygaard snakker om digitalmarkedsføring, merkevarebygging anno 2021, søkemototoptimalisering (SEO) og innholdsmarkedsføring. Han er en entusiastisk foredragsholder som mottar særdeles gode tilbakemeldinger for sin fremoverlente, morsomme og konkrete læringsform. Hans spesialitet er å gjøre komplekse problemstillinger forståelige for «folk flest» – som ikke nødvendigvis jobber med digital markedsføring til daglig. Tidligere jobbet Kim i verdens ledende Performance Marketing-byrå – iProspect – som ekspert på søkemotoroptimalisering (SEO). Nå er han senior digital rådgiver i kommunikasjonsbyrået Metro Branding. I tillegg til å holde kurs har han vært konferansier på flere store konferanser, som Facebookday, Gründermessen, Digital Performance, Call Center Dagene og Yggdrasil – samt undervist på Westerdals, Høyskolen Kristiania og Treider. Kim holder foredrag på alt fra fra 30 minutter til kurs over en hel dag, og kan også bookes som konferansier.

Foredrag med Kim Nygaard

Den nye kjøpsreisen

Lærte du AIDA-modellen på skolen? Glem det! Den digitale kjøpsreisen starter i Google, og andre spilleregler gjelder. Et foredrag om psykologi, teknologi og hva som faktisk funker for å tiltrekke seg kunder og close salg i digitale kanaler.

Merkevarebygging anno 2021

Hvordan bygge merkevare i en tid der disrupsjon, prissammenlikning og tilgjengelighet har snudd opp ned på spillereglene - og ingen kunder lenger er lojale?

Kommunikasjon tilpasset dagens mediebilde

Medielandskapet er i drastisk endring - og Amazons inntreden i Skandinavia får store konsekvenser for norsk varehandel. Det skaper både utfordringer og muligheter, men hvordan gripe det an? Den digitale opplevelsen er kanskje det som aller mest påvirker kundenes oppfatning av din merkevare. En dårlig digital kundeopplevelse kan koste deg dyrt! Få tips til hvordan du bør jobbe med digital strategi, synlighet i Google og god historiefortelling som styrker merkevaren din og skaper synlighet.

Digitale ambassadører og employer branding

Få av dagens toppledere forstår hva som egentlig kreves av dem i 2021. Det må en holdningsendring til - i alle fall frem til flere yngre kvinner tar over sjefsstolene. Dyrk de digitale ambassadørene - og sørg for at alle i virksomheten fremstår bra i sosiale medier. Dette foredraget er en perfekt start på et internt kick-off!

Konferansier

Rollen som konferansier handler om kjappe replikker fra scenekanten, glimt i øyet, kontroll på tidsskjemaet og evnen til å håndtere uventede situasjoner – så alt flyter som det skal. Kim har ledet noen av Norges største fagkonferanser som prosjektleder i Confex – og holdt i trådene både på og bak scenen. Kim har blant annet vært konferansier på: Digital Performance (tidligere Super Search), Call Center Dagene, Gründermessen, Yggdrasil og Facebookday

Kurs med Kim Nygaard

Kurs i SEO - Skriv så det synes i Google!

Lær å skrive "digitalt riktig" slik at innholdet raskt absorberes og blir foretrukket av både mennesker og søkemotorer. Et annerledes kurs i grunnleggende søkemotoroptimalisering (SEO). Få innblikk i hvordan søkemotorene fungerer og hvordan du som redaktør eller innholdsprodusent kan påvirke nettstedets synlighet i Google. Lær å skrive for web! Kurs over en halv eller hel dag.

Nye nettsider? Dette MÅ du tenke på!

Hva er en god web-prosess? Hvilken innsikt må du ha for å starte? Hva med den gamle nettsiden når du migrerer? Få innsikt i typiske feil de fleste begår, og hvordan du kan unngå å gå i den kostbare webfella. Svært nyttig for virksomheter som vurderer, eller er i gang med, nye nettsider. Halvdagskurs

Innholdsmarkedsføring i praksis

"Alle" snakker om content marketing og innholdsmarkedsføring, men hva innebærer det egentlig i praksis? Hvordan organisere arbeidet? Hva kan du gjøre selv, og hva bør du eventuelt sette til et byrå? Hvordan få innholdet synlig? Få råd rundt planlegging og effektiv gjennomføring for best mulig effekt, samt en rekke gode eksempler på vellykket innholdsmarkedsføring. Kurs over en halv eller hel dag - eller en kortversjon på en time.

Talerlisten mener

Kim Nygaard er en kunnskapsrik, erfaren og entusiastisk formidler. Han er tydelig og klar når han holder foredrag om innholdsmarkedsføring, digitale medier og søkemotoroptimalisering i Google. Her får du mye kunnskap for pengene.

2022 © Talerlisten AS