Kim Nygaard

Ekspert på digital merkevarebygging, innholdsmarkedsføring & SEO

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kim Nygaard

Kim Nygaard tar oss med inn i en spennende verden av digital markedsføring og merkevarebygging. Foredraget har søkelys på trender og teknikker for 2024, inkludert søkemotoroptimalisering (SEO), AI og innholdsmarkedsføring. Kim gir publikum et spennende og kunnskapsrikt foredrag presentert med en unik entusiasme.

Kim er kjent for sin evne til å gjøre selv de mest komplekse emnene forståelige og engasjerende for alle, helt uavhengig av deres bakgrunn. Hans dynamiske og humoristiske stil har gjort ham til en favoritt blant publikum. Han får ofte strålende tilbakemeldinger – spesielt på hans fremoverlente og pedagogiske tilnærming til læring.

Som Senior digital rådgiver hos kommunikasjonsbyrået FÆRD, og med tidligere erfaring som marketingsjef hos Metro Branding, har Kim en solid faglig bakgrunn som legger grunnlaget for hans ekspertise. Han har også vært en nøkkelperson hos mediebyrået Dentsu, hvor han var spesialist på SEO.

I tillegg til å levere foredrag og kurs av høy kvalitet, har Kim fungert som konferansier på en rekke store arrangementer, inkludert Facebookday, Gründermessen og Digital Performance. Han har også undervist ved anerkjente institusjoner som Høyskolen Kristiania og Gokstad Akademiet.

Enten det er et kort og informativt foredrag eller en hel dags workshop, tilbyr Kim Nygaard en enestående mulighet til å lære og inspirere. Ta sjansen på å booke ham som konferansier eller foredragsholder og oppdag hvorfor hans kunnskap og tilnærming har gjort ham til en respektert og ettertraktet stemme i bransjen!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kim Nygaard

Den nye kjøpsreisen

Lærte du AIDA-modellen på skolen? Glem det! Den digitale kjøpsreisen starter i Google, og andre spilleregler gjelder. Et foredrag om psykologi, teknologi og hva som faktisk funker for å tiltrekke seg kunder og close salg i digitale kanaler.

Merkevarebygging anno 2024

Hvordan bygge merkevare i en tid der disrupsjon, AI, prissammenlikning og tilgjengelighet har snudd opp ned på spillereglene - og ingen kunder er lojale?

Kommunikasjon tilpasset dagens mediebilde

Det har aldri vært vanskeligere å nå ut med budskapet ditt. Kommunikasjon drukner i reklamestøy og oppmerksomhetsspennet (atention span) blir mindre og mindre hos konsumentene. Du konkurrerer med sosiale medier, influensene og de tradisjonelle mediene. Få tips til hvordan du bør jobbe med digital strategi for tydelig kommunikasjon, oppmerksomhet i digitale kaller, bruk av AI og god historiefortelling som styrker merkevaren din og skaper synlighet.

Digitale ambassadører og employer branding

Få av dagens toppledere forstår hva som egentlig kreves av dem i 2024. Det må en holdningsendring til - i alle fall frem til flere yngre kvinner tar over sjefsstolene. Dyrk de digitale ambassadørene - og sørg for at alle i virksomheten fremstår bra i sosiale medier. Dette foredraget er en perfekt start på et internt kick-off!

Konferansier

Rollen som konferansier handler om kjappe replikker fra scenekanten, glimt i øyet, kontroll på tidsskjemaet og evnen til å håndtere uventede situasjoner – så alt flyter som det skal. Kim har ledet noen av Norges største fagkonferanser som prosjektleder i Confex – og holdt i trådene både på og bak scenen. Kim har blant annet vært konferansier på: Digital Performance (tidligere Super Search), Call Center Dagene, Gründermessen, Yggdrasil og Facebookday

Kurs med Kim Nygaard

Kurs i SEO - Skriv så det synes i Google!

Lær å skrive "digitalt riktig" slik at innholdet raskt absorberes og blir foretrukket av både mennesker og søkemotorer. Et annerledes kurs i grunnleggende søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan AI kan hjelpe deg.. Få innblikk i hvordan søkemotorene fungerer og hvordan du som redaktør eller innholdsprodusent kan påvirke nettstedets synlighet i Google. Lær å skrive for web! Kurs over en halv eller hel dag.

Nye nettsider? Dette MÅ du tenke på!

Hva er en god web-prosess? Hvilken innsikt må du ha for å starte? Hva med den gamle nettsiden når du migrerer? Få innsikt i typiske feil de fleste begår, og hvordan du kan unngå å gå i den kostbare webfella. Svært nyttig for virksomheter som vurderer, eller er i gang med, nye nettsider. Halvdagskurs

Innholdsmarkedsføring i praksis

"Alle" snakker om content marketing og innholdsmarkedsføring, men hva innebærer det egentlig i praksis? Hvordan organisere arbeidet? Hva kan du gjøre selv, og hva bør du eventuelt sette til et byrå? Hvordan få innholdet synlig? Få råd rundt planlegging og effektiv gjennomføring for best mulig effekt, samt en rekke gode eksempler på vellykket innholdsmarkedsføring. Kurs over en halv eller hel dag - eller en kortversjon på en time.

Talerlisten mener

Kim Nygaard er en kunnskapsrik, erfaren og entusiastisk formidler. Han er tydelig og klar når han holder foredrag om innholdsmarkedsføring, digitale medier og søkemotoroptimalisering i Google. Her får du mye kunnskap for pengene.

2024 © Talerlisten AS