Kim Nygaard

Ekspert på digital merkevarebygging & SEO

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Kim Nygaard

Kim Nygaard snakker om digitalmarkedsføring, merkevarebygging anno 2021, søkemototoptimalisering (SEO) og innholdsmarkedsføring. Han er en entusiastisk foredragsholder som mottar særdeles gode tilbakemeldinger for sin fremoverlente, morsomme og konkrete læringsform. Hans spesialitet er å gjøre komplekse problemstillinger forståelige for «folk flest» – som ikke nødvendigvis jobber med digital markedsføring til daglig. Tidligere jobbet Kim i verdens ledende Performance Marketing-byrå – iProspect – som ekspert på søkemotoroptimalisering (SEO). Nå er han senior digital rådgiver i kommunikasjonsbyrået Metro Branding. I tillegg til å holde kurs har han vært konferansier på flere store konferanser, som Facebookday, Gründermessen, Digital Performance, Call Center Dagene og Yggdrasil – samt undervist på Westerdals, Høyskolen Kristiania og Treider. Kim holder foredrag på alt fra fra 30 minutter til kurs over en hel dag, og kan også bookes som konferansier.

Foredrag med Kim Nygaard

Den nye kjøpsreisen

Lærte du AIDA-modellen på skolen? Glem det! Den digitale kjøpsreisen starter i Google, og andre spilleregler gjelder. Et foredrag om psykologi, teknologi og hva som faktisk funker for å tiltrekke seg kunder og close salg i digitale kanaler.

Merkevarebygging anno 2021

Hvordan bygge merkevare i en tid der disrupsjon, prissammenlikning og tilgjengelighet har snudd opp ned på spillereglene - og ingen kunder lenger er lojale?

Kommunikasjon tilpasset dagens mediebilde

Medielandskapet er i drastisk endring - og Amazons inntreden i Skandinavia får store konsekvenser for norsk varehandel. Det skaper både utfordringer og muligheter, men hvordan gripe det an? Den digitale opplevelsen er kanskje det som aller mest påvirker kundenes oppfatning av din merkevare. En dårlig digital kundeopplevelse kan koste deg dyrt! Få tips til hvordan du bør jobbe med digital strategi, synlighet i Google og god historiefortelling som styrker merkevaren din og skaper synlighet.

Digitale ambassadører og employer branding

Få av dagens toppledere forstår hva som egentlig kreves av dem i 2021. Det må en holdningsendring til - i alle fall frem til flere yngre kvinner tar over sjefsstolene. Dyrk de digitale ambassadørene - og sørg for at alle i virksomheten fremstår bra i sosiale medier. Dette foredraget er en perfekt start på et internt kick-off!

Konferansier

Rollen som konferansier handler om kjappe replikker fra scenekanten, glimt i øyet, kontroll på tidsskjemaet og evnen til å håndtere uventede situasjoner – så alt flyter som det skal. Kim har ledet noen av Norges største fagkonferanser som prosjektleder i Confex – og holdt i trådene både på og bak scenen. Kim har blant annet vært konferansier på: Digital Performance (tidligere Super Search), Call Center Dagene, Gründermessen, Yggdrasil og Facebookday

Kurs med Kim Nygaard

Kurs i SEO - Skriv så det synes i Google!

Lær å skrive "digitalt riktig" slik at innholdet raskt absorberes og blir foretrukket av både mennesker og søkemotorer. Et annerledes kurs i grunnleggende søkemotoroptimalisering (SEO). Få innblikk i hvordan søkemotorene fungerer og hvordan du som redaktør eller innholdsprodusent kan påvirke nettstedets synlighet i Google. Lær å skrive for web! Kurs over en halv eller hel dag.

Nye nettsider? Dette MÅ du tenke på!

Hva er en god web-prosess? Hvilken innsikt må du ha for å starte? Hva med den gamle nettsiden når du migrerer? Få innsikt i typiske feil de fleste begår, og hvordan du kan unngå å gå i den kostbare webfella. Svært nyttig for virksomheter som vurderer, eller er i gang med, nye nettsider. Halvdagskurs

Innholdsmarkedsføring i praksis

"Alle" snakker om content marketing og innholdsmarkedsføring, men hva innebærer det egentlig i praksis? Hvordan organisere arbeidet? Hva kan du gjøre selv, og hva bør du eventuelt sette til et byrå? Hvordan få innholdet synlig? Få råd rundt planlegging og effektiv gjennomføring for best mulig effekt, samt en rekke gode eksempler på vellykket innholdsmarkedsføring. Kurs over en halv eller hel dag - eller en kortversjon på en time.

Talerlisten mener

Kim Nygaard er en kunnskapsrik, erfaren og entusiastisk formidler. Han er tydelig og klar når han holder foredrag om innholdsmarkedsføring, digitale medier og søkemotoroptimalisering i Google. Her får du mye kunnskap for pengene.

Kim Nygaard har 13 vurderinger

Sverre John Røss

14. oktober 2021

Kärcher AS

5

Energisk, underholdende men proff i fremføring og innhold

Tone Lindstad

24. mai 2021

Student Gokstad Akademiet

5.5

Kim Nygaard er en utrolig god foredragsholder med stor faglig kompetanse. Han bruker svært relevante eksempler som setter teori ut i praksis iblandet en god dose humor som får oss til å stadig trekke på smilebåndet! Kims smittende engasjement formidler stoffet på en inspirerende måte som gir oss lyst til å sette i gang straks foredraget er over. Det er tydelig at Kim elsker det han driver med og han er orakel innen sitt fagfelt!

Håkon Olsvik Fjukstad

20. november 2020

Confex Norge

6

Kurs-, webinar og foredragsholdere i Confex som får 6 på en skala fra 1-6 av kunnskapsrike kursdeltakere er imponerende. Kim leverer gang på gang med sine gode evalueringer, med stadige kommentarer om hans fantastiske engasjement og pedagogiske evner. Kim er dyktig, energisk og har alltid et smil på lur – med andre ord en glede å samarbeide med han!

Janne Hereid Rasmussen

3. september 2020

Skudenes & Aakra Sparebank

6

Engasjert, lidenskapelig, kunnskapsrik og veldig interessant å høre på. Kun hørt på webinar og han trollbandt med alt han fortalte. Glemte nesten å trekke pusten.

Ådne Skålid

27. oktober 2016

Coca-Cola European Partners

6

Kim er en fremragende foredragsholder! Han har evnen til å trollbinde publikum med høy faglig innsikt kombinert med en god dose humor/artige kommentarer. Kim er veldog konkret i som formidlingsform, noe som gjør at tilhørerne sitter igjen med mye konkret å ta med seg tilbake på jobb! Kan virkelig anbefale Kim! Godkar av rang!

Corinne Hilde Fjellås

21. oktober 2016

Confex Norge AS

6

Når jeg booker Kim Nygaard vet jeg at oppdraget blir utført med topp kvalitet. Kim er ikke bare sprudlende, positiv, glad og morsom, han er faglig dyktig, vel forberedt og ukomplisert å samarbeide med. Kim er i tillegg til å være en dyktig foredragsholder en konferansiertype som vet hvordan man lager show når det trengs. Å samarbeide med Kim setter rett og slett en spiss på dagen!

Per Stræde

20. oktober 2016

GLAVA AS

6

Kim er en dyktig fagmann med svært god formidlingsevne. En virkelig engasjerende foredragsholder.
Vi har også brukt Kim til interne opplæring i søkemotor optimalisering. Noe som ble svært godt mottatt av alle deltagerne.

Christine Stålnacke

19. oktober 2016

Orkla Home & Personal Care

6

Kunnskapsrik, engasjerende og inspirerende! Kim er ekspert på sitt felt og har en unik formidlingsevne. Endelig en foredragsholder som kobler strategi med virkeligheten, og gir deg nyttige, praktiske tips som gir økt konkurransekraft og synlighet digitalt!

Anita Meian

19. oktober 2016

Fine Bad AS

6

Jeg har hatt gleden av å høre Kim ved flere av Metro Brandings seminarer og kurs, og han er en kunnskapsrik og entusiastisk person som lett sjarmerer sitt publikum! Fine Bad AS har også benyttet Kim til en SEO-analyse som har gitt oss et verdifullt verktøy til utforming av tekster i nettbutikken.

Tuva Ljungdell

19. oktober 2016

iProspect

6

Kim er en meget dyktig foredragsholder som forklarer ting på enkel og engasjerende måte. Han bruker mange bra eksempler som gjør at det er lett å forstå hvirdan tipsene han gir kan settes ut i praksis på egne nettsider.

Jon Ricklund

19. oktober 2016

Elkjøp Nordic AS

5

Hade äran att få lyssna på ett föredrag med Kim i augusti 2016. Det höll Hysén-klass! (!), vilket är det högsta betyget man kan få i Sverige (efter fotbollsspelaren Glenn Hyséns insats mot England -88, då han fick 6 av 5 i betyg av Expressen).

Tim Oudenstad

19. oktober 2016

Elkjøp Nordic AS

6

Kim tok innholdsspesialistene i Elkjøp Nordic AS med storm da vi hyret han inn for å snakke om søkemotoroptimalisering tidligere denne høsten. Tydelig, faglig oppdatert, engasjert og sjarmerende er noen av de viktigste stikkordene som beskriver denne mannens tilstedeværelse på scenen. Vår avdeling har tatt med seg mange konkrete og gode råd til forbedringer som er med på å prege arbeidshverdagen vår og øke kvaliteten på det vi produserer av innhold. Vi bruker gjerne Kim Nygaard som foredragsholder igjen.

Ellen Brække

19. oktober 2016

Fønix AS

5

Kim er en engasjerende og dyktig foredragsholder som virkelig «brenner» for sitt fag. Han er god på strategisk oversikt samtidig som han kommer med mange praktiske tips! Vi har benyttet Kim ved flere anledninger i vår bedrift.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS