Kjell Arild Ueland

Diabetiker, foredragsholder, blogger.

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kjell Arild Ueland

Kjell Arild er bedriftslederen og diabetikeren som sommeren 2017 gikk på den berømte vegen. Utbrent med en tøff hverdag, trøblete diabetes og påfølgende angst og depresjon diagnose. Han forteller historien og hvordan det er å takle en usynlig sykdom som krever 24/7, samtidig som du skal prestere som leder og ikke minst som ektemann og pappa. Han forteller en inspirerende, engasjerende og sterk historie om hvordan han tar tak i livet og skaper en nødvendig endring. Han starter med noen små skritt som etterhvert blir til Facebookgruppa 1 Millionskritt og intervju på TV2. Før han etterhvert tar seg en spasertur mellom Lindesnes og Nordkapp!

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kjell Arild Ueland

Fra "kjelleren" til Nordkapp på blå resept!

Fra kjelleren til Nordkapp på blå resept er historien om en mann som etter mange år med et levd liv møter veggen. I 2018 er dette med å gå på veggen ingen unik ting. Men dette er historien om å ta tak og ansvar for situasjonen og komme seg opp fra kjelleren igjen. Historien kommer innom temaer som kronisk lidelse( Diabetes1), ekstra belastningene som dette medfører, psykisk helse, og dette med å ta ansvar for eget liv. Hvordan man kan begynne med små skritt for å komme seg på beina.

Diabetes! -En usynlig men krevende 24/7 jobb!

Kjell Arild forteller her om hvordan det er å leve med en kronisk lidelse som diabetes, type 1 er. Han har levd med denne sykdommen siden 1981. Hans erfaring er at alt det legene fortalte han i 1981 ikke stemmer. Men, det er mye legene ikke fortalte han, som han idag må forholde seg til!

Du er DRIDBRA!

Dette er et foredrag Kjell Arild har utviklet over år som bedriftsleder og selger. Han har brukt dette "konseptet" over for alle sine selgere og ansatte, de siste årene. Et enkelt og motiverende "konsept som hjelper mennesker til å holde fokus og ikke gjøre ting vanskeligere en det er. Dette gjelder i enhver fase i livet, enten vi snakker om jobb eller privat. Dette er et foredrag som passer bra som en innledning til en diskusjon rundt temaer som mestring, være god nok og aksept.

Etter regnet synger fuglene

En historie om livets berg og dalbane og en bekreftelse på at uansett hvor hardt livet er, hvor mørkt det er og hvor mye regn det er i horisonten så kan man ved hjelp at tankenes kraft og pågangsmot komme deg igjennom det og se solen igjen.

2024 © Talerlisten AS