Kjell Arild Ueland

Diabetiker, foredragsholder, blogger.

Fra kr 7.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kjell Arild Ueland

Kjell Arild er bedriftslederen og diabetikeren som sommeren 2017 gikk på den berømte vegen. Utbrent med en tøff hverdag, trøblete diabetes og påfølgende angst og depresjon diagnose. Han forteller historien og hvordan det er å takle en usynlig sykdom som krever 24/7, samtidig som du skal prestere som leder og ikke minst som ektemann og pappa. Han forteller en inspirerende, engasjerende og sterk historie om hvordan han tar tak i livet og skaper en nødvendig endring. Han starter med noen små skritt som etterhvert blir til Facebookgruppa 1 Millionskritt og intervju på TV2. Før han etterhvert tar seg en spasertur mellom Lindesnes og Nordkapp!

Foredrag med Kjell Arild Ueland

Fra "kjelleren" til Nordkapp på blå resept!

Fra kjelleren til Nordkapp på blå resept er historien om en mann som etter mange år med et levd liv møter veggen. I 2018 er dette med å gå på veggen ingen unik ting. Men dette er historien om å ta tak og ansvar for situasjonen og komme seg opp fra kjelleren igjen. Historien kommer innom temaer som kronisk lidelse( Diabetes1), ekstra belastningene som dette medfører, psykisk helse, og dette med å ta ansvar for eget liv. Hvordan man kan begynne med små skritt for å komme seg på beina.

Diabetes! -En usynlig men krevende 24/7 jobb!

Kjell Arild forteller her om hvordan det er å leve med en kronisk lidelse som diabetes, type 1 er. Han har levd med denne sykdommen siden 1981. Hans erfaring er at alt det legene fortalte han i 1981 ikke stemmer. Men, det er mye legene ikke fortalte han, som han idag må forholde seg til!

Du er DRIDBRA!

Dette er et foredrag Kjell Arild har utviklet over år som bedriftsleder og selger. Han har brukt dette "konseptet" over for alle sine selgere og ansatte, de siste årene. Et enkelt og motiverende "konsept som hjelper mennesker til å holde fokus og ikke gjøre ting vanskeligere en det er. Dette gjelder i enhver fase i livet, enten vi snakker om jobb eller privat. Dette er et foredrag som passer bra som en innledning til en diskusjon rundt temaer som mestring, være god nok og aksept.

Kjell Arild Ueland har 9 vurderinger

Aksel Reehorst

24. september 2022

NaN

5

Et fint foredrag om Kjell Arild sin type 1 diabetes historie. Hyggelig å kunne dele opplevelser i plenum etter foredraget.

Tommy Brattbo

18. september 2019

Diabetesforbundet Hedmark

6

Diabetesforbundet Hedmark og Oppland hadde besøk av Kjell Arild på sitt kurs 15 September. Var et sterkt og bra foredrag der han hadde deltagerne i sin hule hånd fra første sekund. Anbefales!

Elisebet Håland

15. april 2019

Privat

Kjell Arild hadde et veldig bra innlegg om turen fra Lindesnes til Nordkapp, god fortellerevne med både alvor og skjemt. En historie om å ikke gi opp, og ta de utfordringene som oppstår.

Jorunn Marie Pedersen

5. april 2019

Ingen

Var givende og høre på Kjell Arild. Syns det var en fin balanse mellom humor og alvor, og tøft gjort og gi så mye av seg selv. Gikk hjem med en god følelse.

Lene Bjørnsen

18. mars 2019

Privat

6

Var på foredrag i Vidsyn, for å høre om turen fea Lindesnes til Nordkapp. Denne opplevelsen ble formidlet på en ærlig, ydmyk og inspirerende måte. Gode bilder forsterket det hele, og et tydelig budskap kom fram på tampen. Anbefales!

Solveig Kalberg

14. mars 2019

Foredrag på Vidsyn

Kjempe bra foredrag. Interessant, koselig, litt humor, rørende til tider og mulig å relatere til forskjellige situasjoner i livet som gjør at flere kjenner seg igjen i temaene/følelsene. Virkelig flott prestasjon av Kjell Arild, Stig og resten av alle som ble med på turen 🙂

Ragnar Helvik

5. januar 2019

Privat

6

Et foredrag framført med stort engasjement og innlevelse. En historie til å bli betatt av, en historie som forteller at om man sliter aldri så mye, ja- så er det mulig å gjøre noe med det, få til endringer. Et foredrag framført uten å være bundet av skriftlig manus, herlig befriende.
En veldig gripende og sterk historie vi alle kan ta lærdom av. Tusen takk for alt du formidlet til oss denne kvelden, Kjell Arild.

Geir Hausken

4. januar 2019

Privat

5

Interessant foredrag fra en mann som har fått noen slag i livet og hvordan har har klart og klarer å holde seg på beina.

Ogna Scene

4. januar 2019

Helgåleiren AS

6

Kjell Arild leverte et veldig bra foredrag på Ogna Scene 3 januar.
Det var ikke kjedelig et sekund. Og veldig flott tema. Kjell Arild gjorde dette med stor innlevelse.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS