Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Kristian Thomassen

Markedsføring og sosiale medier

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 15.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristian Thomassen

Alle foredrag kan streames online. Kristian er gründer og eier av Falk Media AS. I flere år har han hjulpet bedrifter med digital markedsføring, og han har en entusiastisk interesse for faget. Han er ivrig etter å kjenne den kommende generasjons medier, eksempelvis Byte, TikTok og Twitch, samtidig som han jobber strategisk med tradisjonelle sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I 2019 var Kristian én av finalistene i Norge, ved utdeling av prisen «Årets Sosiale Medier Ildsjel» på Social Media Days i Oslo. Gjennom podkasten «Helt på Nett», som ble startet i 2017, gir han lytterne ukentlige tips og oppdateringer innen digital kommunikasjon for bedrifter. Med mange års bakgrunn fra både medie- og byråbransjen har han opparbeidet seg god kompetanse på det man kan kalle «det digitale økosystem». Han forstår hvordan digitale kanaler henger sammen, og hvordan man lager en smart og strategisk mediemiks. Tidsriktig, faglig påfyll med engasjement og humør!

Foredrag med Kristian Thomassen

Forberedt for fremtiden med 10 % galskap

Når man jobber med sosiale medier, er det et stort utvalg kanaler å velge mellom. I foredraget på 45 minutter får du en gjennomgang på hvordan du kan fordele ditt budsjett, og din tid, for å få best mulig utbytte av de riktige kanalene. Ikke bare idag, men også i fremtiden. Facebook, Instagram og Snapchat er kanskje OK nå, men hva med imorgen? Hva med de unge? Med en smart arbeidsmetode, og et snev av galskap, kan du stille forberedt når fremtidens sosiale medier (f.eks. TikTok) trer frem.

Smart bruk av sosiale medier

I dette foredraget får du en gjennomgang av hva som, statistisk sett, fungerer på sosiale medier. I tillegg til konkrete kreative ideer. Kristian vil gå gjennom undersøkelser, eksempler og egne erfaringer som forteller deg hvordan du bruker sosiale medier på en smart måte. Etter foredraget vil du ha en forståelse for hvordan du kan sette opp en smart sosiale medier-strategi for din bedrift.

Sosiale medier - Fra saloon til bargate

Vi ser en stormende utvikling innen sosiale medier og "digitale mingle-steder". Det hele startet med bare ett eller to medier, noe som etterhvert har blitt til flere titalls alternativer. I dette foredraget drar Kristian paralleller til den virkelige verden. Han sammenligner sosiale medier med hvordan byene har utviklet seg fra å ha bare én bar for alle (eller en saloon), til å ha et utvalg av steder for flere væremåter og aldere. Se frem til en interessant vinkling og mye engasjement.

Giveaways på Facebook - du lurer deg selv

Det er simpelthen ikke lurt å lure algoritmene. For hvem er det du egentlig engasjerer med å gi bort varer i bytte med likes og kommentarer? Og hvilken konsekvens har det å engasjere feil? I dette foredraget vil du få øynene opp for hvorfor du bør fokusere annerledes når du jager etter synlighet i Facebook. Få med deg en engasjerende Kristian med interessante observasjoner og gode tips til fremtidig synlighet i sosiale medier.

Kurs med Kristian Thomassen

Workshop: Riktig bruk av sosiale medier for deg og din bedrift

I denne workshop'en på 3-4 timer (avhengig av engasjement), får du en solid gjennomgang av de viktigste sosiale mediene idag, samt en gjennomgang av nye medier som trender blant den kommende generasjon. Vi kommer til å kartlegge din bedrifts viktigste medier, samt hvordan du bør bruke dem fremover. Dette er både en engasjerende og lærerik workshop, der alle deltakere involveres (uten at det blir kleint) for å finne den beste kommunikasjonsløsningen (plattform og språk) for din bedrift.

Kom i gang med smart annonsering

Dette kurset går over 3 timer, og er for grupper på 10 personer. Iløpet av kurset får du et 20-minutters foredrag om smart tankesett for synlighet i sosiale medier. Etter dette oppretter vi egne Business Manager-kontoer, og legger et godt grunnlag for å kunne gjennomføre strategiske annonsekampanjer i Facebook og Instagram. Kurset passer for dem som har grunnleggende kompetanse i Facebook, og annonserer gjennom bruk av "frem innlegg" på siden sin. Her kommer du til neste nivå.

Kristian Thomassen har 6 vurderinger

Tommy Rasmussen

9. november 2019

Itstyring as

6

Kristian vet hva han snakker om. Og det klarer han å formidle på en måte som er rolig og engasjerende. Det er aldri fare for at det skal bli et kjedelig foredrag når Kristian er foran deg.

Tina Abrahamsen

25. oktober 2019

Business Region Kristiansand

Kristian er en engasjert og inspirerende foredragsholder. På vårt arrangement snakket han på en enkel og levende måte om trender i sosiale medier, noe som virkelig traff publikum. Som publikum fikk vi ny innsikt, kunnskap, inspirasjon og gode tips. Kan absolutt anbefale Kristian videre!

Steinar Wehus

5. september 2019

Regnskaps Companiet AS

6

Kristian er en artig kar som formidler sitt budskap på en fortreffelig måte. Hans kunnskap om digitale medier er imponerende. Han vet hva som er i Brennaktuelt, og han vet hvordan man blir synlig der. Anbefales

Maja

4. september 2019

Hennig-Olsen Is

Kristian er en sympatisk fyr som virkelig brenner for digital markedsføring og sosiale medier. Holder seg oppdatert og er engasjerende å høre på.

Amund Hestsveen

3. september 2019

Billedlig Talt

6

Kristian evner å formidle kompliserte prosesser på en enkel og engasjerende måte. Du blir både inspirert og utfordret – og oppløftet. Anbefales på det varmeste!

Lene Heia

3. september 2019

Spareskillingsbanken

6

Engasjerende og motiverende. Tilpasser og treffer målgruppen/publikum perfekt. Kan absolutt anbefale Kristian. Og kommer til å bruke han igjen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS