Kristian Thomassen

Ekspert på markedsføring og sosiale medier

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristian Thomassen

Foredrag med engasjement! Foredragene til Kristian kan også lages med elementer av quiz for å skape ekstra engasjement og moro for publikummet. Han driver til daglig markedsføringsbyrået Falk Media AS, og i flere år har han hjulpet bedrifter med smart synlighet på nett. Han har en entusiastisk interesse for faget og jobber daglig strategisk med sosiale medier som Pinterest, Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat (m.m.). I 2019 var Kristian én av finalistene i Norge, ved utdeling av prisen «Årets Sosiale Medier Ildsjel» på Social Media Days i Oslo. Gjennom podkasten «Helt på Nett», som ble startet i 2017, gir han lytterne tips og oppdateringer innen markedsføring for bedrifter. Med over 10 års bakgrunn fra både medie- og byråbransjen har han opparbeidet seg god kompetanse på det man kan kalle «det digitale økosystem». Han forstår hvordan digitale kanaler henger sammen, og hvordan man lager en smart og strategisk mediemiks. Tidsriktig, faglig påfyll med engasjement og humør!

Foredrag med Kristian Thomassen

Smart bruk av sosiale medier

I dette foredraget får du en gjennomgang av hva som fungerer i sosiale medier. Kristian vil gå gjennom litt statistikk, undersøkelser, eksempler og egne erfaringer som forteller deg hvordan du bruker sosiale medier på en smart måte. Ved hjelp av konkrete kreative ideer, strategisk budsjettfordeling, og et snev av galskap vil du lære å bli en bedre markedsfører enn dine konkurrenter.

Sosiale medier - Fra saloon til bargate

Vi ser en stormende utvikling innen sosiale medier og "digitale mingle-steder". Det hele startet med bare ett eller to medier, noe som etterhvert har blitt til flere titalls alternativer. I dette foredraget drar Kristian paralleller til den virkelige verden. Han sammenligner sosiale medier med hvordan byene har utviklet seg fra å ha bare én bar for alle (eller en saloon), til å ha et utvalg av steder for flere væremåter og aldere. Se frem til en interessant vinkling og mye engasjement.

Giveaways på Facebook - du lurer deg selv

Det er simpelthen ikke lurt å lure algoritmene. For hvem er det du egentlig engasjerer med å gi bort varer i bytte med likes og kommentarer? Og hvilken konsekvens har det å engasjere feil? I dette foredraget vil du få øynene opp for hvorfor du bør fokusere annerledes når du jager etter synlighet i Facebook. Få med deg en engasjerende Kristian med interessante observasjoner og gode tips til fremtidig synlighet i sosiale medier.

Kurs med Kristian Thomassen

Workshop: Riktig bruk av sosiale medier for deg og din bedrift

I denne workshop'en på 3-4 timer (avhengig av engasjement), får du en gjennomgang av de viktigste sosiale mediene idag, samt en gjennomgang av nye medier som trender blant den kommende generasjon. Vi kommer til å kartlegge din bedrifts viktigste medier, samt hvordan du bør bruke dem fremover. Dette er både en engasjerende og lærerik workshop, der alle deltakere involveres (uten at det blir kleint) for å finne den beste kommunikasjonsløsningen (plattform og språk) for din bedrift. Maks 10 pers.

2022 © Talerlisten AS