Kristian Thomassen

Rådgiver - markedsføring og sosiale medier

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristian Thomassen

Kristian er gründer og eier av Falk Media AS. I flere år har han hjulpet bedrifter med digital markedsføring, og han har en entusiastisk interesse for faget. Han er ivrig etter å kjenne den kommende generasjons medier, eksempelvis TikTok og Twitch, samtidig som han jobber strategisk med tradisjonelle sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. I 2019 var Kristian én av finalistene i Norge, ved utdeling av prisen «Årets Sosiale Medier Ildsjel» på Social Media Days i Oslo. Mye av årsaken er bl.a. podkasten «Helt på Nett» som han startet i 2017, hvor han gir lytterne ukentlige tips og oppdateringer innen digital kommunikasjon for bedrifter. Med mange års bakgrunn fra både medie- og byråbransjen har han opparbeidet seg god kompetanse på det man kan kalle «det digitale økosystem». Han forstår hvordan digitale kanaler henger sammen, og hvordan man lager en smart og strategisk mediemiks. Med Kristians foredrag får du tidsriktig, faglig påfyll med engasjement og humør!

Foredrag med Kristian Thomassen

Forberedt for fremtiden med 10 % galskap

Når man jobber med sosiale medier, er det et stort utvalg kanaler å velge mellom. I foredraget på 45 minutter får du en gjennomgang på hvordan du kan fordele ditt budsjett, og din tid, for å få best mulig utbytte av de riktige kanalene. Ikke bare idag, men også i fremtiden. Facebook, Instagram og Snapchat er kanskje OK nå, men hva med imorgen? Hva med de unge? Med en smart arbeidsmetode, og et snev av galskap, kan du stille forberedt når fremtidens sosiale medier (f.eks. TikTok) trer frem.

Smart bruk av sosiale medier

I dette foredraget får du en gjennomgang av hva som, statistisk sett, fungerer på sosiale medier. I tillegg til konkrete kreative ideer. Kristian vil gå gjennom undersøkelser, eksempler og egne erfaringer som forteller deg hvordan du bruker sosiale medier på en smart måte. Etter foredraget vil du ha en forståelse for hvordan du kan sette opp en smart sosiale medier-strategi for din bedrift.

Kurs med Kristian Thomassen

Kom i gang med podkast

Å starte en podkast trenger ikke å være vanskelig. Noen ganger trenger man kun en mikrofon og en mobil. Men det kan være smart med en plan. Kristian har drevet podkasten "Helt på Nett" siden 2017, og har tidligere drevet en quizpodkast ved navn "Ingen Rette Svar". Det har vært en lærerik reise, og det han har lært vil han dele med flere. I dette kurset får du gode tips for å komme i gang. Alt fra planlegging av innhold, valg av utstyr, verktøy, og hvordan du distribuerer din første podkast.

Kom i gang med smart annonsering

Dette kurset går over 3 timer, og er for grupper på 10 personer. Iløpet av kurset får du et 20-minutters foredrag om smart tankesett for synlighet i sosiale medier. Etter dette oppretter vi egne Business Manager-kontoer, og legger et godt grunnlag for å kunne gjennomføre strategiske annonsekampanjer i Facebook og Instagram. Kurset passer for dem som har grunnleggende kompetanse i Facebook, og annonserer gjennom bruk av "frem innlegg" på siden sin. Her kommer du til neste nivå.

Kristian Thomassen har 6 vurderinger

Tommy Rasmussen

9. november 2019

Itstyring as

6

Kristian vet hva han snakker om. Og det klarer han å formidle på en måte som er rolig og engasjerende. Det er aldri fare for at det skal bli et kjedelig foredrag når Kristian er foran deg.

Tina Abrahamsen

25. oktober 2019

Business Region Kristiansand

Kristian er en engasjert og inspirerende foredragsholder. På vårt arrangement snakket han på en enkel og levende måte om trender i sosiale medier, noe som virkelig traff publikum. Som publikum fikk vi ny innsikt, kunnskap, inspirasjon og gode tips. Kan absolutt anbefale Kristian videre!

Steinar Wehus

5. september 2019

Regnskaps Companiet AS

6

Kristian er en artig kar som formidler sitt budskap på en fortreffelig måte. Hans kunnskap om digitale medier er imponerende. Han vet hva som er i Brennaktuelt, og han vet hvordan man blir synlig der. Anbefales

Maja

4. september 2019

Hennig-Olsen Is

Kristian er en sympatisk fyr som virkelig brenner for digital markedsføring og sosiale medier. Holder seg oppdatert og er engasjerende å høre på.

Amund Hestsveen

3. september 2019

Billedlig Talt

6

Kristian evner å formidle kompliserte prosesser på en enkel og engasjerende måte. Du blir både inspirert og utfordret – og oppløftet. Anbefales på det varmeste!

Lene Heia

3. september 2019

Spareskillingsbanken

6

Engasjerende og motiverende. Tilpasser og treffer målgruppen/publikum perfekt. Kan absolutt anbefale Kristian. Og kommer til å bruke han igjen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS