Lars N. Sæthre

Lars N. Sæthre

Kommunikasjonsdirektør

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars N. Sæthre

Lars N. Sæthre er en engasjert kommunikasjonsleder og erfaren foredragsholder som blant annet snakker om intern kulturbygging, endringskommunikasjon, hvordan prestere når du presenterer og posisjonering. Jobberfaring: Kommunikasjonsdirektør i Handelsbanken, nordisk partner i PR-byrået JKL Group, partner i pr-byrået Woldsdal & Partnere, økonomijournalist i Aftenposten – og en rekke aviser. Siviløkonomutdannelse fra BI innen markedsføring og kundeadferd + fotojournalist fra Norsk pressefotografskole. Pris avtales individuelt.

Foredrag med Lars N. Sæthre

Internkultur som skaper glade kunder og økt lønnsomhet

En sterk internkultur kan skape store verdier, i form av både bedre kundeopplevelse og økt lønnsomhet! Men hvordan en sterk intern kultur? Hvordan jobber lederskap, HR og kommunikasjon med dette? Foredraget har flere cases, med Handelsbanken som naturlig hovedcase. Annerledesbanken har over tid skapt en unik intern kultur med en tenkning som skiller seg klart fra konkurrentene. Resultatet har vært stor lønnsomhet for aksjonærer og ansatte, - og mer fornøyde kunder enn konkurrentene.

Verdien av å være annerledes

Å ta en tydelig posisjon handler om å være annerledes - og tydelig. Løsningen er ikke kommunikasjon alene, men verdier og intern kultur. Annerledesheten må kort og godt sitte i ryggraden på hver enkelt medarbeider. Lars tar dere med på Handelsbankens spennende reise fra massebank med svake resultater til desentralisert og lønnsom annerledesbanken. Noe av forklaringen? Ingen bonuser, salgsmål, budsjetter, massemarkedsføring og kundeprogrammer. Men mye individuelt ansvar og kulturbygging.

Å prestere når du presenterer

Du har noe på hjertet, og vil så gjerne formidle det så det huskes og kjennes - og har effekt! Hva er det som avgjør, når alt kommer til alt? Lars har over tid samlet egen erfaring og spurt mange av de beste foredragsholderne på jakt etter gullet, og trekker her konklusjoner som alle kan ta med seg. Her får du konkret innsikt og konkrete tips du kan bruke for umiddelbart å bli bedre i interne møter, kundemøter - eller som foredragsholder og taler. Garantert nyttig!

Lars N. Sæthre har 5 vurderinger

Iman Winkelman

15. mai 2017

Virke regnskap

6

Vi benyttet Lars N.Sæthre som innleder på Virkes seminar ovenfor regnskapsbransjen 28.april 2017. Tittelen for Sæthres presentasjon var «Verdien av verdier for å bygge kultur for gode kundeopplevelser og lønnsomhet. Hva kan regnskapsbransjen lære?». Presentasjonen var av meget høy kvalitet, og gjennom evalueringsrapporten i etterkant av seminaret fikk Sæthre gode tilbakemeldinger fra deltakerne på arrangementet. I sum ble han rangert som en av de beste innlederne. Tilbakemeldingene bekreftet vårt inntrykk av Sæthre som en god kommunikator med betydelig innsikt og formidlingsevne innenfor et viktig område mange virksomheter har stor verdi av å lære mer om. Undertegnede anbefaler gjerne andre å benytte seg av Lars N. Sæthre dersom man er på jakt etter en dyktig og engasjert foredragsholder.

Linda Bernander Silseth

29. november 2016

Tidligere AD i Tusenfryd AS og Flytoget AS

6

Lytter du til rådene fra Lars, er det en veldig god investering av din tid. Han er opptatt at du og din virksomhet velger en tydelig og verdibasert kommunikasjon, som synliggjør den unike kulturen og kundeperspektivet, som kjennetegner din bedrift. Lars våger å utfordre deg på dine gamle kjepphester og gjennom å dele sin kunnskap, gir han deg alltid ny læring og inspirasjon. Han er opptatt av en ekte og troverdig merkevarebygging og bevisstgjør deg på viktigheten av å ha en kriseberedskap på plass, dersom uønskede hendelser skulle true bedriftens verdier og renommé. Lars er en svært god formidler som med sitt engasjement, sin energi og innsikt, formidler nyttige budskap som du tar med deg hjem til din organisasjon og sørger for at action punktene straks implementeres i de interne handlingsplaner.

Tove Bø Laundal

31. oktober 2016

WergelandApenes

5

Lars har sterk formidlingsevne – og glede. Han når gjennom til tilhørerne og snakker om bank, internkultur, verdier og lederskap på en interessant, engasjerende og forståelig måte. Vel verdt å lytte til!

Mark Olman

28. oktober 2016

Gyro AS

5

Lars er engasjert og har energi, tilstedeværelse og humør når han er på scenen, og får dermed folk med seg på en riktig bra måte. Spesielt interessant å høre hvordan en annerledes virksomhet som Handelsbanken har bygget verdier og kultur.

Anette M. Koefoed

26. oktober 2016

Berg-Hansen Reisebureau AS

5

Vi brukte Lars som foredragsholder for alle våre ledere som er representert over hele landet. Det var et bra foredrag som satte i gang noen tankeprosesser hos hver og en av oss. Ett år senere hører jeg fortsatt at folk referer til dette foredraget og det er et kvalitetstegn.

Foredraget kan fint brukes til inspirasjon i et ledermøte, men også som en fin åpning på en dag hvor kultur, ledelse og kommunikasjon står i fokus. Lars er en dyktig strateg, men også en flink formidler. Han oppnår tillitt og dermed åpner også diskusjonene seg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS