Lars Zachariassen

Svært engasjerende foredragsholder!

Fra kr 19.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Lars Zachariassen

Lars er en erfaren og dyktig foredragsholder som mottar svært gode tilbakemeldinger. Han er utdannet fysioterapeut og kognitiv terapeut, med videreutdannelse i idrett. Lars Zachariassen har et lidenskapelig engasjement for fysisk og psykisk folkehelse, motivasjon- og endringsarbeid. Kompetansen på relasjoner, kommunikasjon og språk synliggjøres også i hans møter med publikum. Lars Zachariassen gir av seg selv, er tillitsfull, inspirerende, ærlig og raus. Med unike verktøy oppmuntrer han tilhørerne til aktivt å gjøre tiltak underveis og i etterkant! Han har faglig tyngde, skaper trygghet, stort engasjement og opererer med lun, tilpasset humor.

Et foredrag med Lars er motiverende, gir deg verktøyene til å kunne oppnå resultater og endring enten det er på personlig plan eller for en bedrift.

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Lars Zachariassen

Livstrivsel

Å trives med seg selv, til tross for hverdagens utfordringer og mørke tanker! For i verdens lykkeligste land er ikke alle lykkelige. Hva er godt nok? Når er du flink nok? Pen nok? Et foredrag om livskvalitet, identitet, selvfølelse og trivsel. Faglig basert på kognitive teorier, med et humoristisk skråblikk og stort engasjement.

Motivasjonsboost - livsstilsendring

Vi trives med vanene våre. Å gjøre endringer er krevende - mange kommer godt i gang, men faller tilbake til gamle "synder" over tid. Hvorfor er det slik, og hva skal til for at endringene blir varige? Faglig, med et humoristisk skråblikk og stort engasjement. Om motivasjon, endringsarbeid og spesifikke tiltak for å komme dit du ønsker.

Digital kommunikasjon som fungerer!

Hva skal til for å nå ut, engasjere og skape resultater? Hvordan bygge relasjon med mottaker og opparbeide seg større følgerskare? Et spesifikt foredrag tilpasset din virksomhet! Utvikle SoMe-strategi, valg av kanal(er), innholdsskaping, historiefortelling og tekniske tips.

Mellom idé og suksess står mennesket

Har du et ønske? Et mål? En drøm? Skal du eller bedriften opp og frem? Et motiverende foredrag; om menneskets iboende ønske om suksess, og hvordan potensialet kan utløses i en tilfredsstillende prosess. Til inspirasjon og glede for ansatte, gründere, idrettsmiljø og ledere. Om målarbeid, samhold og kultur. Inspirert fra tidligere toppidrettskarriere og jobben som landslagstrener.

Mestring, fellesskap og prestasjon

Et foredrag for idrettslag, klubber og forbund. Om læring, mestring og fellesskap. Viktigheten av bredde- og toppidrett, synergieffekter og idrettsgleden. Lars Zachariassen har erfaring som utøver og trener på landslagsnivå, samt ulike verv i forbund i tillegg til formell idrettsutdannelse. Han tar opp driverne i idrettsnorge; trenere, foreldre og tillitsvalgte - med barnet og utøveren i fokus. Hvorfor ble de beste best? Og hvor viktig er det egentlig, å faktisk bli best?

2024 © Talerlisten AS