Lars Zachariassen

Svært engasjerende foredragsholder!

Fra kr 19.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars Zachariassen

Lars Zachariassen holdt mer enn 70 foredrag i 2018, med svært gode tilbakemeldinger! Han er utdannet fysioterapeut og kognitiv terapeut, med videreutdannelse i idrett. Lars Zachariassen har et lidenskapelig engasjement for fysisk og psykisk folkehelse, motivasjon- og endringsarbeid. Kompetansen på relasjoner, kommunikasjon og språk synliggjøres også i hans møter med publikum. Lars Zachariassen gir av seg selv, er tillitsfull, inspirerende, ærlig og raus. Med unike verktøy oppmuntrer han tilhørerne til aktivt å gjøre tiltak underveis og i etterkant! Han har faglig tyngde, skaper trygghet, stort engasjement og opererer med lun, tilpasset humor.

Foredrag med Lars Zachariassen

Livstrivsel

Å trives med seg selv, til tross for hverdagens utfordringer og mørke tanker! For i verdens lykkeligste land er ikke alle lykkelige. Hva er godt nok? Når er du flink nok? Pen nok? Et foredrag om livskvalitet, identitet, selvfølelse og trivsel. Faglig basert på kognitive teorier, med et humoristisk skråblikk og stort engasjement.

Motivasjonsboost - livsstilsendring

Vi trives med vanene våre. Å gjøre endringer er krevende - mange kommer godt i gang, men faller tilbake til gamle "synder" over tid. Hvorfor er det slik, og hva skal til for at endringene blir varige? Faglig, med et humoristisk skråblikk og stort engasjement. Om motivasjon, endringsarbeid og spesifikke tiltak for å komme dit du ønsker.

Digital kommunikasjon som fungerer!

Hva skal til for å nå ut, engasjere og skape resultater? Hvordan bygge relasjon med mottaker og opparbeide seg større følgerskare?Et spesifikt foredrag tilpasset din virksomhet! Utvikle SoMe-strategi, valg av kanal(er), innholdsskaping, historiefortelling og tekniske tips.

Mellom idé og suksess står mennesket

Har du et ønske? Et mål? En drøm? Skal du eller bedriften opp og frem? Et motiverende foredrag; om menneskets iboende ønske om suksess, og hvordan potensialet kan utløses i en tilfredsstillende prosess. Til inspirasjon og glede for ansatte, gründere, idrettsmiljø og ledere. Om målarbeid, samhold og kultur. Inspirert fra tidligere toppidrettskarriere og jobben som landslagstrener.

Mestring, fellesskap og prestasjon

Et foredrag for idrettslag, klubber og forbund. Om læring, mestring og fellesskap. Viktigheten av bredde- og toppidrett, synergieffekter og idrettsgleden. Lars Zachariassen har erfaring som utøver og trener på landslagsnivå, samt ulike verv i forbund i tillegg til formell idrettsutdannelse. Han tar opp driverne i idrettsnorge; trenere, foreldre og tillitsvalgte - med barnet og utøveren i fokus. Hvorfor ble de beste best? Og hvor viktig er det egentlig, å faktisk bli best?

Lars Zachariassen har 24 vurderinger

Robert Oskarsson

25. oktober 2021

BISO

Veldig fornøyd med Lars, han hadde et foredrag om livstrivsel og var meget engasjert og fanger publikumets oppmerksomhet på en veldig fin måte. Veldig bra formidlet og brukte ekstremt relevante eksempler fra både eget liv, og noe som alle kan kjenne seg igjen i. Anbefales på det sterkeste!

Siri Ommedal

20. november 2019

Nordsjørittet AS, Daglig leder

6

Det var en fornøyelse å ha Lars Zachariassen som vår foredragsholder i høst. Hans foredrag var delt i to. Senke terskelen for i det hele tatt å komme i gang med aktivitet, samt i andre bolk å gå inn på mer treningsrelatert og gode påminnelser for å opprettholde gleden. Herlig påfyll, på en engasjerende og positiv måte. Veldig fin formidling! Takk igjen!

Hermod Buttedahl

14. november 2019

Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Stevneansvarlig og utviklingskonsulent i forbundet

6

Lars ble engasjert i rollen som speaker under Nordisk Mesterskap i TeamGym 2019, etter tidligere å ha løst oppgaven som ekspertkommentator på NRK eksemplarisk. Lars stiller godt forberedt og har god kontroll, det er betryggende når arrangementet sendes live i hele Norden og arenaen er utsolgt. Han leverer varene på en helt super måte, skaper elektrisk stemning i hallen og gjennomfører med glans! Det er ikke «bare bare» å ha denne rollen, stupe inn og gjennomføre – veldig bra! Takk for innsatsen, egentlig forventet av en kar med hans kaliber.

Katrine F. Killingland

14. november 2019

Lokomotiv Media, Salgsleder

6

Lars Zachariassen holdt et veldig inspirerende og lærerikt foredrag om motivasjon og jobbtrivsel på vårt kundearrangement. Han fanger publikums oppmerksomhet, er en flink formidler og kommer med gode eksempler som alle kjenner seg igjen i. Han er et fyrverkeri av en foredragsholder som anbefales på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS