Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Lars Zachariassen

Svært engasjerende foredragsholder!

Fra 19.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Lars Zachariassen

Lars Zachariassen holdt mer enn 70 foredrag i 2018, med svært gode tilbakemeldinger! Han er utdannet fysioterapeut og kognitiv terapeut, med videreutdannelse i idrett. Lars Zachariassen har et lidenskapelig engasjement for fysisk og psykisk folkehelse, motivasjon- og endringsarbeid. Kompetansen på relasjoner, kommunikasjon og språk synliggjøres også i hans møter med publikum. Lars Zachariassen gir av seg selv, er tillitsfull, inspirerende, ærlig og raus. Med unike verktøy oppmuntrer han tilhørerne til aktivt å gjøre tiltak underveis og i etterkant! Han har faglig tyngde, skaper trygghet, stort engasjement og opererer med lun, tilpasset humor.

Foredrag med Lars Zachariassen

Livstrivsel

Å trives med seg selv, til tross for hverdagens utfordringer og mørke tanker! For i verdens lykkeligste land er ikke alle lykkelige. Hva er godt nok? Når er du flink nok? Pen nok? Et foredrag om livskvalitet, identitet, selvfølelse og trivsel. Faglig basert på kognitive teorier, med et humoristisk skråblikk og stort engasjement.

Motivasjonsboost - livsstilsendring

Vi trives med vanene våre. Å gjøre endringer er krevende - mange kommer godt i gang, men faller tilbake til gamle "synder" over tid. Hvorfor er det slik, og hva skal til for at endringene blir varige? Faglig, med et humoristisk skråblikk og stort engasjement. Om motivasjon, endringsarbeid og spesifikke tiltak for å komme dit du ønsker.

Digital kommunikasjon som fungerer!

Hva skal til for å nå ut, engasjere og skape resultater? Hvordan bygge relasjon med mottaker og opparbeide seg større følgerskare?Et spesifikt foredrag tilpasset din virksomhet! Utvikle SoMe-strategi, valg av kanal(er), innholdsskaping, historiefortelling og tekniske tips.

Mellom idé og suksess står mennesket

Har du et ønske? Et mål? En drøm? Skal du eller bedriften opp og frem? Et motiverende foredrag; om menneskets iboende ønske om suksess, og hvordan potensialet kan utløses i en tilfredsstillende prosess. Til inspirasjon og glede for ansatte, gründere, idrettsmiljø og ledere. Om målarbeid, samhold og kultur. Inspirert fra tidligere toppidrettskarriere og jobben som landslagstrener.

Mestring, fellesskap og prestasjon

Et foredrag for idrettslag, klubber og forbund. Om læring, mestring og fellesskap. Viktigheten av bredde- og toppidrett, synergieffekter og idrettsgleden. Lars Zachariassen har erfaring som utøver og trener på landslagsnivå, samt ulike verv i forbund i tillegg til formell idrettsutdannelse. Han tar opp driverne i idrettsnorge; trenere, foreldre og tillitsvalgte - med barnet og utøveren i fokus. Hvorfor ble de beste best? Og hvor viktig er det egentlig, å faktisk bli best?

Lars Zachariassen har 23 vurderinger

Frode Balchen

7. november 2019

Mizuno Norden, Salg- og markedssjef

6

Mizuno har brukt Lars Zachariassen til å holde kurs for kjeder og butikkansatte i alle regioner. Dialogen har vært gjennomgående konstruktiv, profesjonell og god. Han stiller godt forberedt og har gjennomført til punkt og prikke under alle 12 kurs. På scenen er Lars spesielt dyktig, gir av seg selv og engasjerer i stor stil. Med humor, sterke historier og tilpasset kroppsspråk og taleteknikk, fanger han alle i salen. Den faglige tyngden i bunn, samt tryggheten i alle situasjoner er avgjørende for at vi velger Lars til å utføre samme oppgave under fremtidige kurs.

Brian Swan

6. november 2019

NKS Jæren distriktspsykiatriske senter AS

6

Vi hadde en verdifull dag med teambuilding sammen med Lars. Han holdt gode foredrag som var lett å følge med på. Dette var kombinert med gode øvelser i kommunikasjon og gruppediskusjoner. Det var aldri kjedelig og den varierte stemmebruken hans gjorde at ingen stod i fare for å sovne – selv etter en god lunsj på Hå Gamle Prestegård. Han brukte mye humor og gav gode eksempler fra eget liv som likevel traff oss akkurat der vi trengte det. Takk for en flott dag!

Elin J. Spørkel

3. november 2019

Verdensdagen for psykisk helse – Jørpeland Ungdomsskole

6

Me hadde ein flott markering denne dagen på Jørpeland Ungdomsskole. Lars traff veldig bra med innhald i føredraget sitt ☺ Han maktar å gjera dette til noko personleg for seg og dermed blir det truverdig og ekte….veldig bra! Me trong ikkje bruka tida på å korrigera uønska åtferd elevane, han klarte å «fanga» dei. Men ikkje minst så er Lars den han er, med humor og energisk formidling. Eit flott vesen som har godt nedslag både mellom ungdomar og «kritiske» lærarar. Godt gjort!

Silje Rygh, Sosialrådgiver

3. november 2019

Verdensdagen for psykisk helse – Tau Ungdomsskole

6

Vi har hatt evaluering av hele psykisk helsedagen i kollegiet og alle syntes det var veldig bra med foredraget ditt. Det var treffende det du snakket om og du var veldig engasjerende. Takk for at du gir av deg selv. Elevene vi har snakket med syntes også at det var veldig kjekt. To elever som ble intervjuet senere på dagen av Strandbuen (lokal avis) kunne gjengi store deler av det du snakket om og relaterte det til sine liv. Det var imponerende at de hadde fått med seg så mye av det du sa, husket det og relaterte det til seg selv. Du må ha gjort godt inntrykk ☺ Takk for et fantastisk foredrag ☺

Cathrine Ertsås

22. februar 2019

Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund

6

Har vært et utrolig populært og positivt innslag på to kurs/samlinger hos oss. Vi opplever store omstillinger i hverdagen og deltakerne har satt stor pris et innslag utenfra. Personlig, men gjenkjennelig foredrag som engasjerer. Setter ord på tanker og følelser man ofte går rundt med. Noen av kommentarene er: Drivende godt. Hadde min fulle oppmerksomhet i to hele timer. Meget god. Ga meg viktig påfyll. Engasjerende! Artig innslag. Nyttig. Veldig bra! FANTASTISK 🙂 🙂 🙂

Hanne Johnsrud

14. februar 2019

Privat

6

Foredrag med Lars var en udelt positiv opplevelse. Svært engasjert og faglig dyktig. Mange relevante tema, både i forhold til jobb og privatliv. Vi trenger at noen med relevant faglig bakgrunn kan stå fram og prate høyt i denne verdenen vi lever i dag, Lars bør ut og jobbe i skolene som en motvekt til all tøyseinformasjon i sosiale medier.

Terje Haavardsholm

23. januar 2019

TINE Sola

6

Tusen takk til Lars for et fantastisk foredrag. Er så imponert over hvor mye han gir av seg selv – til stor inspirasjon for oss som hørte på. Vi ville gjerne fokusere på trening og trivsel som god medisin mot sykefravær, og Lars leverte historier og punkter som virkelig fikk oss til å reflektere og stå på videre! Takk, og vi kommer gjerne igjen!

Ingrid Hafver

11. desember 2018

Privatperson

6

Lars er et fyrverkeri av en taler! Engasjert, dedikert og faglig utrolig dyktig.
Hans evne til å knytte fagstoff opp mot personlige erfaringer gjør foredraget ekstra engasjerende. Positive tilbakemeldinger fra samtlige som deltok på hans foredrag i helgen 👌🏻

Hanne Norman

30. november 2018

Gard barnehage

Et veldig bra foredrag der Lars bruker seg selv på en veldig troverdig måte. Foredraget setter i gang tanker og følelser som kan brukes for egen del og når det gjelder veiledning av ansatte på egen jobb.Humor og følelser! En skikkelig inspirerende stund.

Kristina Abelsen

3. oktober 2018

Frisklivssentralen Vefsn Kommune

6

Vårt samarbeid med Lars Zachariassen har vært et en positiv opplevelse. Han har vært delaktig i prosessen hele veien med råd, tips og hjelp til markedsføring/organisering av arrangementet. Han fremstår som jordnær, profesjonell og empatisk. Han fulgte våre ønsker innen målgruppe, tema og framførelse. Som foredragsholder byr han mye på seg selv, god på å engasjere publikum og har en god variasjon i måten han formidler sine budskap.

Torunn Schultz Skår

3. oktober 2018

Rogaland MS-forening

6

Hvorfor valgte vi Lars? Da vi ønsket å invitere medlemmene våre til ulike temakvelder fant vi raskt frem til Lars Zachariassen. For MS syke (Multippel Sklerose) er det mange med kognitive utfordringer. Og da vi inviterte til en medlems-kveld med dette temaet møtte mange opp. Lars har en engasjerende måte å formidle sitt budskap på. Han snakker på en måte som gjør at hvem som helst kan kjenne seg igjen, og han ufarliggjør utfordringer med humor, selvironi og god selvinnsikt. Han har en være måte og et glimt i øyet som gjør at man føler seg «som hvem som helst» i hans nærvær. Engasjementet han viste i møter/samtaler før kurskvelden var overveldende. Han viste at han hadde gjort research i forkant og stilte godt forberedt. Han var og er en som er genuint interessert i å levere et foredrag tilpasset målgruppe og forventninger. Vi skal bruke han igjen denne høsten 2018. Og vi gleder oss.

Elisabeth Heigre

27. september 2018

Daglig leder i SpirHelse

6

Tusen takk! Utrolig raus og inspirerende. Du får lyst å gjøre endringer/ justeringer og prøve ut verktøyene han deler.

Linda Skeie

27. september 2018

Privat

6

Tusen takk for inspirerende, klokt og nært foredrag i går! 🙂

Helene

26. september 2018

Sandnes

6

Ville bare takke Lars for et veldig kjekt, inspirerende og motiverende foredrag i dag på Bryne om livskvalitet. Har alltid hatt sansen for sånn du Lars uttrykker deg i sosiale medier og de viktige tingene du har tatt opp der, men dette foredraget var i en annen klasse. Så enormt mange gode og viktige poeng! Ein litt tung dag, blei plutselig mye bedre for min del. Håper jammen meg d blir flere sånne foredrag, gjerne med litt mer fokus også på hvordan man skal komme i gang me fysisk aktivitet/hverdagstrening i en travel hverdag (og for oss nybegynnere) 🙂 Stå på videre! Nå skal jeg legge meg å sova med et smil om munnen og masse inspirasjon/motivasjon videre fremøve. Det var en sann glede å hørre på deg Lars, så tusen tusen takk for det!

Siri Kvia

26. september 2018

Bryne videregående skole

6

Kjempebra foredrag av Lars! Tema: Livskvalitet, med jordnære innspill for oss å ta med oss i hverdagen. Treffer alle typer menneske. Blander alvor og humor på en flott og personlig måte. Anbefales på det sterkeste!

Martin Aniksdal

26. september 2018

Privat

6

Var et meget sterkt og inspirerende foredrag som ga meg en «aha» opplevelse som jeg ikke hadde trodd på forhånd.Lars var ærlig og åpen og er første gang jeg har sett at en foredrags holder viser slike følelser på scenen.Har selv opplevd n del ting i livet som har gjort at mye av tiden har gått i negativ tankegang,men alt kan snu med di rette «hjelpemidler»

Marte Dale

26. september 2018

Student

6

Et slik forrykende herlig foredrag!

Lars engasjerer, inspirerer og motiverer med en energi som er til å ta og føle på😃så ekte!

Jeg har alltid sagt at lydeffekter og kroppsspråk er viktig, og det er Lars god på. Et foredrag med herlige kontraster og variasjon her, fra humor til alvor.

Fikk rørt ved hele spekteret hos meg fra den høye latteren til tårene som kom snikende. Tanker, følelser og fokus satt i gang, for å bli den beste versjonen av meg selv, for meg selv og de rundt meg☺️

Anbefales!

Gry Geelmuyden

26. september 2018

Privat

6

Takk for fint foredrag! Det ga meg mer enn forventet. Flott, personlig og engasjerende. Du gjør en forskjell for mange rundt deg. Jeg har nær familie som har slitt med angst og depresjon i mange år og til tider kjenner jeg veldig avmakt. Vil så gjerne at vedkommende skal ha det bra i hverdagen men er ikke en fagperson som kan de rette grepene for å hjelpe når vedkommende er lengst nede i kjelleren. Foredraget ditt ga meg flere verktøy som jeg vil prøve å bruke. Takk!

Heidi Løvbrekke

26. september 2018

Heidi

Fantastisk å oppleve Lars live!
Han sier det sånn at vi forstår det, kjenner det igjen, og husker det.
Trenger ikke ha noen grunn for å høre på Lars, det er verdt det uansett hvem man er!

Ann Kristin Straume

26. september 2018

Meg selv

Lars er veldig god på å formidle, tydelig og bruker seg selv og sine erfaringer på en god måte. Veldig engasjerende og ærlig i måten å formidle på. Og ikke minst forståelig språk.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS