Lena Klingan

Lena Klingan

Motivator og inspirator

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Lena Klingan

Lena Klingan er i dag gift og mor til 2. Hun har opplevde en av de største utfordring som man helsemessig kan oppleve, nemlig hjerneblødning. Det som gjør hennes historie og foredrag så unike er at hun har klart å komme seg tilbake til en normalisert hverdag, til tross for alle utfordringer og hinder hun har møtt på veien tilbake. Kanskje har du sett henne i blader, aviser eller på TV, hvor hun har delt deler av sin historie. I foredragene deler Lena hele sin historie. Dette gir publikum et bilde av hvordan man kan klare å reise seg, selv etter de alvorligste hendelser. Foredragene er lagt opp til å gi kunnskap og innsikt om hjerneslag, menneskelig styrke og evnen til å mobilisere seg selv etter motgang i livet.

Hjemsted
Nordland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Lena Klingan

Hjerneslag, jeg?

Det kan hende hvem som helst... Hvordan takle frykt og gjøre frykten om til mot.

Selvledelse etter et hjerneslag

Hvordan strukturere og mobilisere seg nok til å klare å nå mål for deg selv. Foredragsholderen bruker sin egen historie, egne opplevelser, deler sine tanker og erfaringer om kampen hun har kjempet for å komme tilbake etter alvorlig sykdom. Dette er et foredrag som egner seg godt som et heldags-foredrag hvor det legges opp til aktiv deltakelse fra tilhørerne.

Jeg er meg! Hjerneslag er en viktig del av meg.

"På seg selv kjenner man andre... " heter det og betyr at du må kjenne deg selv godt. Gjør du det? Foredragsholderen bruker sin egen historie som inspirasjon og motivasjon om hvor sterke vi mennesker egentlig er uten å vite det selv. "Du vet ikke hvor sterk du er, før sterk er det eneste du kan være..." I dette foredraget legges det opp til deltakelse fra tilhørerne.

Hva er egentlig hjerneslag?

Historiefortelling fra foredragsholder som både inspirerer og motiverer. Hjerneslag forklart og formidlet av en tidligere slagrammet. I dette foredraget blir hjerneslag forklart på en folkelig måte. Foredraget varer i 45 minutter.

Å leve og fungere etter et hjerneslag

Hvordan er det å komme tilbake etter et hjerneslag? Arbeid, familie og sosialt... Foredragsholderen deler sine egenerfarte opplevelser, tanker og oppfatninger. Foredraget varer i 45 minutter.

2024 © Talerlisten AS