Lise Arvesen

Lise Arvesen

Digital CEO - snakker om omstilling, med humor

NOK 30.000,- per time

Send forespørsel

Om Lise Arvesen

Står din virksomhet foran eller midt i en omstilling? Koster det å holde motivasjonen oppe? Kan man trene på å takle motgang og tåle omstilling? Lise Arvesen er en svært inspirerende og ettertraktet foredragsholder og kursleder. Etter Lises foredrag opplever du økt motivasjon og kraft til å ta steget inn i det nye og ukjente som kalles omstilling. Lises personlige og ærlige historier om business-suksess, nedtur, omstilling og ny giv formidles med både humor og alvor. Nominert til Årets kvinnelige gründer og vinner av Årets Damebedrift. Lise har gjennomført i praksis det de fleste snakker om. Den digitale transformasjonen er en realitet i hennes bedrift. Vil du høre historien? Book Lise gjennom Talerlisten i dag og få skreddersydd ditt foredrag.

Foredrag

Kunden er sjefen?

Kan kunden din både bli produktutvikler og kunde? Foredraget "Kunden er sjefen!" tar tilhørerne med på en spennende og krevende historie om hvordan det er mulig å endre en forretningsmodell fra å være tradisjonell til å bli en ren digital modell. Foredraget viser med spennende eksempler hvordan man må feile for å lære og ende opp med noe kundene vil ha. Prøver dere? Tester dere? Våger dere å feile?

Vi tåler en trøkk!

Kan man trene på å takle motgang? Hva gjør at noen klarer å stå gjennom stormen uten å falle? I et jobbmarked hvor sluttpakker og nedbemanning har blitt hverdagskost trenger vi å høre at man kan trene på å takle motgang. I 2015 ble Lise og syv andre gründere dybdeintervjuet i en Masteroppgave i ledelse på NTNU hvor tittelen var "Entreprenører som tåler en trøkk!" Lise har tålt en trøkk og deler på en inspirerende måte et vanskelig tema. Tåler du en trøkk?

Ut med selgeren?

Vil den tradisjonelle selgeren bli borte? Dette foredraget handler om hvordan bedriften bør tenke digitalt fra første dag når nye produkter og tjenester utformes. Kundereisen må bli bedre, billigere og raskere for å gi relevans. Det handler ikke OM din bedrift skal ha en digital salgsstrategi. Det handler om NÅR klarer dere å implementere det digitale i alle salgskanaler. Alle som driver med salg har spennende dager i vente! Book et foredrag som skreddersys til deres ståsted og mål.

Fra ide til marked? Halvdagskurs

Hva kjennetegner start-ups og gründere som klarer å gå fra ide til solgt produkt på kort tid? Lise har meget gode resultater og lang erfaring som mentor og kursholder i LEAN startup. I løpet av 3 timer går deltakerne ut med håndfaste verktøy de kan ta i bruk umiddelbart. Lise formidler på en inspirerende måte som gir stor verdi for alle som deltar.

Se video av Lise Arvesen

Talerlisten mener

Lises foredrag handler om veien fra Årets kvinnelige gründer til nedtur og omstilling. Hun forteller om sine dyrekjøpte erfaringer som bedriftsleder, og hva hun lærte av dem. Lise inspirerer publikum til å tenke annerledes om endring. Budskapet hennes er: ikke frykt og flykt fra endringen – ønsk den heller velkommen.

2018 © Talerlisten AS