Lise Arvesen

Inspirator - snakker om endring med humor

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Lise Arvesen

Grûnder, forfatter, forretningsutvikler og mentor Lise Arvesen holder inspirerende workshops om omstilling, innovasjon og endring i organisasjoner. Står din organisasjon foran eller midt i en krevende omstilling? Trenger ledelsen eller medarbeiderne å bli tryggere og mer motiverte? Mer endringsvillige?

Lise er energisk på scenen, en engasjerende historieforteller og en person med erfaringer verdt å lytte til. Lise ble nominert til Årets kvinnelige gründer og vinner av Årets Damebedrift. Hennes personlige og ærlige historier om business-suksess, nedtur, omstilling og ny giv formidles med både humor og alvor.

Deltakere på Lises workshops melder om økt motivasjon og et nytt perspektiv? Workshop’en skreddersys til den enkelte virksomhet og legger stor vekt på inspirere til å nå nye mål. Forvent energi, dialog og overraskelser. Perfekt for bedrifter, kommuner og offentlige virksomheter.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Lise Arvesen

Endring? Nei, ellers takk!

Er det slik at vi mennesker ikke vil endre oss dersom vi får velge selv? Eller handler endringer om redsel for å tape noe? Hvorfor skal vi endre oss? Hva er premien som ligger i en endring? Dette og mange andre spørsmål får deltakerne bryne seg på i Lise's 2 timers inspirerende workshop. Målet er å gå ut av rommet med noen enkle, praktiske verktøy sammen med en ny innstilling og kanskje tenke " Endring? Ok. Jeg er klar!"

Ekte rebeller vil endre verden? Slipp de inn!

Hvor dårlig tid har vi egentlig? Kan de store sosiale og miljømessige flokene løses internt i offentlig sektor eller må vi samarbeide på tvers? Kan innovasjonskraften i startups og sosiale entreprenører være en del av løsningen? Hvordan kan slike samarbeid rigges for å lykkes? Gjennom en to timers workshop engasjeres tilhørerne til å utfordre eget ståsted og tenke nytt rundt innovasjon. Lise deler oppskrifter og erfaringer med både smil og gode eksempler.

Kunden er sjefen?

Kan kunden din både bli produktutvikler og kunde? Foredraget "Kunden er sjefen!" tar tilhørerne med på en spennende og krevende historie om hvordan det er mulig å endre en forretningsmodell fra å være tradisjonell til å bli en ren digital modell. Foredraget viser med konkrete eksempler hvordan man må feile for å lære og ende opp med noe kundene vil ha. Prøver dere? Tester dere? Våger dere å feile?

Kurs med Lise Arvesen

Fra ide til marked

Hva kjennetegner start-ups og gründere som klarer å gå fra ide til solgt produkt på kort tid? Lise har meget gode resultater og lang erfaring som mentor og kursholder i LEAN startup. I løpet av 3 timer går deltakerne ut med håndfaste verktøy de kan ta i bruk umiddelbart. Lise formidler på en inspirerende måte som gir stor verdi for alle som deltar.

Talerlisten mener

Lises foredrag handler om veien fra Årets kvinnelige gründer til nedtur og omstilling. Hun forteller om sine dyrekjøpte erfaringer som bedriftsleder, og hva hun lærte av dem. Lise inspirerer publikum til å tenke annerledes om endring. Budskapet hennes er: ikke frykt og flykt fra endringen – ønsk den heller velkommen.

2024 © Talerlisten AS