Lise Arvesen

Inspirator - snakker om omstilling, med humor

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lise Arvesen

Lise Arvesen holder inspirerende foredrag om omstilling og endringsvilje. Som gründer har hun kjent hvor skoen trykker når det gjelder å tørre å endre seg, og denne erfaringen bruker hun også i sin rolle som rådgiver for oppstartsvirksomheter. Lise er energisk på scenen, en engasjerende historieforteller og en person med erfaringer verdt å lytte til. Etter Lises foredrag opplever du økt motivasjon og kraft til å ta steget inn i det nye og ukjente som kalles omstilling. Lises personlige og ærlige historier om business-suksess, nedtur, omstilling og ny giv formidles med både humor og alvor. Hun har vært nominert til Årets kvinnelige gründer og vinner av Årets Damebedrift. Lise har gjennomført i praksis det de fleste snakker om. Den digitale transformasjonen er en realitet i hennes bedrift. Vil du høre historien? Book Lise gjennom Talerlisten i dag og få skreddersydd ditt foredrag.

Foredrag med Lise Arvesen

Kunden er sjefen?

Kan kunden din både bli produktutvikler og kunde? Foredraget "Kunden er sjefen!" tar tilhørerne med på en spennende og krevende historie om hvordan det er mulig å endre en forretningsmodell fra å være tradisjonell til å bli en ren digital modell. Foredraget viser med konkrete eksempler hvordan man må feile for å lære og ende opp med noe kundene vil ha. Prøver dere? Tester dere? Våger dere å feile?

Vi tåler en trøkk!

Kan man trene på å takle motgang? Hva gjør at noen klarer å stå gjennom stormen uten å falle? I et jobbmarked hvor sluttpakker og nedbemanning har blitt hverdagskost trenger vi å høre at man kan trene på å takle motgang. I 2015 ble Lise og syv andre gründere dybdeintervjuet i en Masteroppgave i ledelse på NTNU hvor tittelen var "Entreprenører som tåler en trøkk!" Lise har tålt en trøkk og deler på en inspirerende måte et vanskelig tema. Tåler du en trøkk?

Ut med selgeren?

Vil den tradisjonelle selgeren bli borte? Dette foredraget handler om hvordan bedriften bør tenke digitalt fra første dag når nye produkter og tjenester utformes. Kundereisen må bli bedre, billigere og raskere for å gi relevans. Det handler ikke OM din bedrift skal ha en digital salgsstrategi. Det handler om NÅR klarer dere å implementere det digitale i alle salgskanaler. Alle som driver med salg har spennende dager i vente! Book et foredrag som skreddersys til deres ståsted og mål.

Kurs med Lise Arvesen

Fra ide til marked

Hva kjennetegner start-ups og gründere som klarer å gå fra ide til solgt produkt på kort tid? Lise har meget gode resultater og lang erfaring som mentor og kursholder i LEAN startup. I løpet av 3 timer går deltakerne ut med håndfaste verktøy de kan ta i bruk umiddelbart. Lise formidler på en inspirerende måte som gir stor verdi for alle som deltar.

Talerlisten mener

Lises foredrag handler om veien fra Årets kvinnelige gründer til nedtur og omstilling. Hun forteller om sine dyrekjøpte erfaringer som bedriftsleder, og hva hun lærte av dem. Lise inspirerer publikum til å tenke annerledes om endring. Budskapet hennes er: ikke frykt og flykt fra endringen – ønsk den heller velkommen.

Lise Arvesen har 14 vurderinger

Elisabeth Sommer

9. november 2021

Oslo kommune, Velferdsetaten

6

Lise er en engasjerende og inspirerende foredragsholder som benytter etos, logos og pathos. Hun har faglig tyngde, bruker egen erfaring, kombinerer alvor og humor på en flott og naturlig måte. Gjorde meget grundige forberedelser, noe vi satt veldig pris på, vi ble forstått. Hun hevet formålet med vårt avdelingsseminar betraktelig.

Hans-Olav Gjøvik

15. juni 2017

SpareBank 1 Nord-Norge

5

Feiende frisk person som åpner blikket for det å måtte omstille seg. Fikk satt ord på det å måtte gravlegge gamle sannheter.

Frode Danielsen

5. desember 2016

Hedmark IKT

6

Vi booket Lise Arvesen gjennom Talerlisten til et internseminar i desember 2016. Hun holdt et veldig bra og engasjerende foredrag for oss, og fulgte opp i etterkant.

Vibeke Fantoft

1. desember 2016

DNV GL

6

Jeg deltok på et HR nettverksmøte der Lise holdt et engasjerende og ærlig foredrag om den gründer-reisen hun har vært på de siste 17 årene. Det krever virkelig mot, optimisme og risikovilje å stå stått i både oppturer og nedturer, slik hun har gjort! Og hun har masse humor og selvironi, og det gjorde foredraget mer inspirerende. Lisa kan definivt brukes til å inspirere mennesker og gründere generelt, men kanskje spesielt de som er inne i omstilling, nedbemanning eller står foran store (digitale) utfordringer.

Cathrin Bretzeg

30. november 2016

Kongsberg Digital

Jeg hadde gleden av å oppleve Lise Arvesen på HR arrangement i regi av Belsenso. Lise Arvesen er både profesjonell og byr på seg selv på en inspirerende måte. Hun er en svært god foredragsholder og har publikum «med» hele veien – det skyldes hennes sterke formidlingevne, troverdighet og faglig tyngde. Rett og slett veldig bra – anbefales varmt!

Kerstin

30. november 2016

Kvinner i Business

5

Lise holdt et innlegg på ett av Kvinner i Business sine ‘Bli Proff’-møter våren 2016. Hun delte raust av sine egne erfaringer, inkluderte tilhørerne med en liten workshop, før vi konkluderte. Temaet var ‘Vi tåler en trøkk’. På evalueringen i etterkant scoret hun høyt på både tema og gjennomføring.

Katrine Bratthall

30. november 2016

Aker Solutions AS

6

Lise holdt et personlig og levende innleg om å våge – vinne – møte motgang og begynne pånytt – med læring i bagasjen. Hennes energi er smittende og fomidlingsevnen svært god – og latteren sitter løst. En god inledning på en nyttig diskusjon, – grunnlag for videre refleksjon, og noe som frister til gjentagelse

Ola Holm

25. november 2016

Sopra Steria

6

Lise var veldig inspirerende å høre på. Hennes autentiske historie om oppturer og nedturer som gründer, feilgrep og læring av egne feil fenger godt og treffer mange som har tenkt å starte egen virksomhet.

Marianne Furru

17. november 2016

Partner /Headhunter byrå - Belsenso as

6

Vi deltok på et frokostmøte hos et stort anerkjent firma i Oslo. Lise var en av foredragsholderne og hun var helt klart den blant flere gode som ga oss best inspirasjon og ettertanke. Vi har nå selv invitert henne til oss for å holde et inspirerende foredrag om samme tema: «Hvordan beholde prestasjonskultur og motivasjon gjennom krevende omstillingsprosesser». Vi har invitert 19 av våre kunder som er HR ledere i forskjellige firma. Vi gleder oss til å høre Lises historie en gang til.

Kvinner i Business

16. november 2016

Kvinner i Business

Lise holdt et innlegg på ett av Kvinner i Business sine ‘Bli Proff’-møter våren 2016. Hun delte raust av sine egne erfaringer, inkluderte tilhørerne med en liten workshop, før vi konkluderte. Temaet var ‘Vi tåler en trøkk’. På evalueringen i etterkant scoret hun høyt på både tema og gjennomføring.

Frederikke Stensrød

31. oktober 2016

Næringshagen Østfold

6

Lise har holdt et foredrag for kvinnelige gründere som deltok på Kvinnovasjon, Vekstprogrammet 2016. Lise er en meget engasjerende foredragsholder som klarer å engasjere deltakerne på en god måte. Hun snakket om både oppturer og nedturer ved å være gründer på en ærlig måte. Hun delte også av sine bedriftsidéer når det gjelder salg og markedsføring. Jeg kan absolutt anbefale Lise som en engasjerende foredragsholder og samarbeider gjerne videre med henne.

Leif Bache-Mathiesen

28. oktober 2016

NHO Handel

5

NHO Handel har veldig god erfaring med Lise Arvesen som foredragsholder. Hun er en dyktig formidler med masse energi. Gjennom hennes egne erfaringer spesielt når det gjelder omstilling deler hun opp- og nedturer. Lise engasjerer sitt publikum og vi gir henne våre beste anbefalinger.

Cecilie Hammer

27. oktober 2016

Frogn videregående skole

6

Lise har holdt foredrag for elever på Frogn videregående skole. Disse foredragene har vært for elever som har startet en ungdomsbedrift. Hun formidler sine egne erfaringer og tanker om forretningsdrift og utvikling. Hennes egen erfaring innen oppstart, drift og endring inspirerer og gir innsikt i hvor fort verden forandrer seg, hvor viktig det er å være innovativ og ikke sitte bakpå. Elevene har gitt inntrykk av og formidlet at de er svært fornøyd og har lært masse. I tillegg har hun fungert som mentor for flere UB’r – og disse har fått gode resultater. Vi vil gjerne bruke Lise igjen!

Ingrid Stange

21. oktober 2016

Partnership for Change

6

Lise er en forrykende god og inspirerende foredragsholder. Hun kombinerer alvor og humor, faglig tyngde og hudløs ærlighet om egne erfaringer som gründer og selger – både de gode og de mindre gode – på en måte som engasjerer, informerer og begeistrer. Man går inspirert og rakrygget ut etter et foredrag fra Lise. En klar 6-er.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS