Lise Tangen Hansen

Lise Tangen Hansen

Forbrukertrender i den digitale økonomien

NOK 25.000,- per time

Send forespørsel

Om Lise Tangen Hansen

Lise Tangen Hansen er ekspert på brennhete forbrukertrender som en konsekvens av digitalisering. Hun kobler fersk markeds- og forbrukerinnsikt med hvordan du kan nå fram til forbrukerne gjennom målrettet markedsføring og produktutvikling. Hun har alltid pulsen på drivkreftene i markedet og vært toneangivende i mediebildet i en årrekke, senest nylig rundt digitalisering, kundelojalitet og utfordringer/muligheter for annonsører knyttet til Millennials. Lise er tydelig i sin tale, og vil garantert komme med implikasjoner for din bransje. Foredragene til Lise er godt forberedt, oppdatert og poengterte og hun engasjerer seg personlig så du som arrangør får best mulig resultat. Som bakgrunn har hun over 18 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon fra byråene Carat, Vizeum og fra Ringnes Bryggerier. I dag jobber hun som Head of Consulting i marketingteknologi byrået Penetrace hvor digitalisering og teknologi er en del av hverdagen.

Foredrag

Forbrukertrender i den digitale økonomien; hvordan unngå at din merkevare blir et offer

Bratt dalende kundelojalitet er en tydelig effekt av disrupsjon og digitalisering. Det kan få dødelige følger for merkevarer som ikke følger med. Lise vil i dette foredraget fokusere på 7 forbrukertrender og forbrukerkrav som er her nå og som ikke «går over i morgen». Gjennom sin mangeårige erfaring fra annonsørsiden i Ringnes og som strateg fra byråsiden vil hun gi tydelige overlevelsesråd for å unngå å bli et offer i den digitale økonomien.

Hvordan digitalisering dreper tradisjonell kundelojalitet

I det pågående ordskiftet om innovasjon, digitalisering og "den nye økonomien", er det én side som har vært altfor lite belyst, men som har stor betydning: nemlig hvordan den digitale disrupsjonen påvirker merkevarers kundelojalitet. Kundelojaliteten, slik vi tradisjonelt kjenner den, finnes ikke lengre. Kortene er delt ut på nytt og konkurransebildet er endret.

Skreddersøm for ditt behov

Se video av Lise Tangen Hansen

2018 © Talerlisten AS