Talerlisten
Lise Tangen Hansen

Lise Tangen Hansen

Direktør for markedsinnsikt i Carat, holder foredrag om forbrukertrender og digitalisering

Pris / 45 min

Kr 18 000,-

Beskrivelse

Lise Tangen Hansen har i hele sin karriere jobbet med markeds- og forbrukerinnsikt, og har alltid pulsen på drivkreftene i markedet. Hun er tydelig i sin tale i sine foredrag, og vil garantert komme med implikasjoner for din bransje. I dag jobber hun som Business Director Market Insight & ROMI i Carat og har det overordnede ansvaret for de samme fagområdene i konsernet Dentsu Aegis Network. Lise har lang erfaring innen forbrukerinnsikt og effektdokumentasjon. Før hun startet i Dentsu jobbet hun mange år som konsulent for et analysebyrå og deretter som analysesjef i Ringnes Bryggerier. Som bakgrunn har hun en mastergrad i markedsføring fra Australia. Foredragene til Lise er godt forberedt, oppdatert og poengterte – og hun engasjerer seg personlig så  du som arrangør skal få et best mulig resultat.

Foredrag

Forbrukertrender som endrer hvordan brands gjør business

Bratt dalende kundelojalitet er en tydelig effekt av disrupsjon og digitalisering. Det kan få dødelige følger for merkevarer som ikke følger med. Lise vil i dette foredraget fokusere på hvilke forbrukertrender som er her nå og som ikke «går over i morgen». Gjennom sin mangeårige erfaring fra annonsørsiden i Ringnes Bryggerier og som strateg og rådgiver fra byråsiden vil hun gi tydelige overlevelsesråd for å møte den nye kundelojaliteten samt konsekvenser av å ikke starte den digitale transformasjonen tidsnok...

Hvordan digitalisering dreper tradisjonell kundelojalitet

I det pågående ordskiftet om innovasjon, digitalisering og "den nye økonomien", er det én side som har vært altfor lite belyst, men som har stor betydning: nemlig hvordan den digitale disrupsjonen påvirker merkevarers kundelojalitet. Kundelojaliteten, slik vi tradisjonelt kjenner den, finnes ikke lengre. Kortene er delt ut på nytt og konkurransebildet er endret.

Under huden på Millennials (de digitalt innfødte) - Kommer Q2 2017

Lise Tangen Hansen har 2 vurderinger

David Kollsete

3. mars 2017

6

Trondheim Markedsforening

Lise holdt foredraget «Forbrukertrender som endrer hvordan merkevarer gjør business» på Markedskonferansen 2017 i Trondheim. Hun kom meget godt forberedt og leverte et strålende foredrag om aktuelle forbrukertrender som var relevant og treffende. Underveis delte hun også personlige betraktninger som helt klart bar preg av sterk faglig kompetanse knyttet til innsikt, data og analyse. Foruten å ha en tydelig faglig tyngde brukte hun også mye tid på å bli kjent med foreningen og konferansens deltagere. Dette brakte helt klart en ny dimensjon til konferansen da hun er en sosial og trivelig person. Anbefales på det varmeste!

Leif J Laugen

20. februar 2017

6

Krogsveen

Lise Tangen Hansen er en engasjert foredragsholder med svært god innsikt i de aktuelle temaene. Vi benyttet henne i et engere forum hvor vi fikk nyttige diskusjoner underveis og i etterkant.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.