Loni Bjerkholt-Pedersen

Energisk, varm og allsidig formidler!

Fra kr. 12.500,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Loni Bjerkholt-Pedersen

Loni er foredragsholder, konferansier, kurslærer og skuespiller. Hun er særlig aktiv innenfor temaene kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og bruker mye humor og egenerfaring i sine kurs og foredrag. Loni har mye erfaring med digital opplæring og events, både som konferansier, skuespiller og kurslærer. Hun har blant annet laget e-læringskurs i livsmestring på Norges største videregående skole, samt digitale kurs i presentasjonsteknikk og digital formidling for bibliotekene i Norge. Loni har mye erfaring med kurs og én-til én veiledning i presentasjonsteknikk for start-ups, gründere og ledere i næringslivet, blant annet for NHO og Start i Vestfold. Hun har også journalistisk erfaring fra radio, tv, og podcast, og holder for tiden på med innspilling av dokumentar om de nasjonale minoritetene i Norge. Hennes hjertesaker er likestilling, inkludering og psykisk helse.

Foredrag med Loni Bjerkholt-Pedersen

Vi fomler oss tilbake til (arbeids)hverdagen.

Foredrag om post- Corona kommunikasjon. Temaer: Digital formidling, robotisering, kroppsspråk- og non verbal kommunikasjon som motivasjonsfaktorer, betydning av varme og humor på arbeidsplassen. Varighet: 70 minutter, kan tilpasses.

Mer enn det du ser! (Foredrag om psykisk helse)

De fleste av oss er verken syke eller friske, men begge deler. Selv har jeg tre ulike diagnoser; generalisert angst, bipolar lidelse og somatoforom lidelse. Vi har alle gode og dårlige dager. Likevel tror jeg de aller fleste av oss kan skape oss et rikt og godt liv, gjennom å være ærlige, ekte, og uredde. Og det har jeg lyst til å inspirere andre til å være gjennom dette uhøytidelige, ærlige og positive foredraget! Varighet: 45 minutter. Kan tilpasses.

Fin nok! (Om hvordan vi kan vise fingeren til kroppspress- og skjønnhetstyranni)

Et humorforedrag om hvordan man kan føle seg god nok i en tid med mye kroppspress og skjønnhetstyranni, særlig i forhold til reklame og sosiale medier. Varighet: 45 minutter. Kan tilpasses.

Syke, sutrete, usynlige? Foredrag om kvinnehelse og endometriose.

Foredrag og quiz med fokus på kvinnehelse og kvinnesykdommer, først og fremst adenomyose og endometriose. Varighet: 30 minutter, kan tilpasses.

Om nasjonale minoriteter og urfolk i Norge.

Foredrag om de 5 nasjonale minoritetene- og urfolket i Norge, for å gi økt kunnskap, skape bevissthet og motarbeide fordommer mot disse gruppene. Deler erfaringer etter to års arbeid med dokumentarfilminnspilling om temaet. (www.ettfolk.no) Varighet: 45 minutter. Kan tilpasses.

Kurs med Loni Bjerkholt-Pedersen

Kurs og workshops innen kommunikasjon og presentasjonsteknikk

Jeg er aktiv kurslærer, både fysisk og digitalt, for ulike målgrupper. Har god erfaring med kurs av lengre varighet, opptil ett år. Jeg har coachingutdanning- og bakgrunn, og er opptatt av praktiske øvelser med bakgrunn i teaterverdenen. Noen av temaene jeg tar for meg er: - Hvordan takle nervøsitet? - Kroppsspråk - Talekunst - Bruk av humor - Hvordan involvere publikum? - Hvordan fremstå varm og kompetent? - Storytelling - Pitching

Kommunikasjonskurs om psykisk helse.

Vi må snakke om det, være ærlige, og spørre mer. Men hvordan gjør vi det egentlig? Dette kurset gir konkrete tips og triks til hvordan du kan: - Se andre - Lytte fremfor å høre - Være tilstede - Sette ord på ting som er vanskelig Kan også gjøres digitalt, som korte moduler, for f.eks skoleelever.

Er jeg morsom nok? (Om bruk av humor i foredrag)

Kurs i hvordan du kan bruke humorelementer i foredraget ditt.

Loni Bjerkholt-Pedersen har 45 vurderinger

Hilde Ditmansen

8. desember 2020

Tønsberg og Færder bibliotek

5.5

Loni er ei engasjerende dame. Kurset jeg var på i presentasjonsteknikk var nyttig, profesjonelt og jordnært. Loni er trygg og god og skaper en god atmosfære.

Gry Bratland Lund

8. desember 2020

Tønsberg og Færder bibliotek

5.5

Hadde Loni i et kurs i presentasjonsteknikk og historiefortelling; wow..for ei dame..seg sjøl og lite jåleri! Godt forberedt, varm, kunnskapsrik og morsom. Flink til å se alle deltakerne og gi konstruktive tilbakemeldinger.

Arve Karlsen

16. november 2020

Larvik Kommune, kultur og idrett

5.5

Loni var konferansier under Larvik Kommunes utdeling av honnørpriser lørdag 14/11-20.
Hun åpnet med et morsomt skråblikk på kulturen og loset oss deretter gjennom forestillingen med stødig hånd. Hun var trygg, morsom, profesjonell og avslappet. Hun var veldig godt forberedt og kunne alt hun skulle si utenat. Hun var en fornøyelse å samarbeide med under forberedelsene, alltid blid og imøtekommende. Anbefales sterkt!

Kjersti Helgeland

13. november 2020

Nytfestivalen

6

På Nytfestivalen 2020 ledet Loni arrrangementet Nakenhet, skam og forventninger. Hun holdt et foredrag etterfulgt av en panelsamtale.
For det første: Loni er helt suveren å samarbeide med. Hun er proaktiv, forbereder og innleder dialog med paneldeltagere før jeg har fått sagt pølse.
For det andre: Hun er løsningsfolusert og takler endringer med et smil. At foredraget måtte sendes digitalt og at en paneldeltager meldte avbud og en annen deltok på zoom tok hun på strak arm.
For det tredje: Hun leverer på en strålende måte. Budskapet er klart og flott levert, hun er personlig uten å være utleverende og får andre til å dele på en fin måte. Anbefales varmt!

Tone Kristoffersen

8. september 2020

Privat initiativ

6

22.08.20 var jeg i bryllup på Hamar og ante fred og ingen fare.
Plutselig kom det inn et fyrverki av ei dame, med rosa hår og kort skjørt! Hun sang «I will always love you» på en måte som var… Ikke vakkert.

Heldigvis viste det seg at hun egentlig var toastmaster, og hadde lurt oss alle sammen! Vi gikk fem på, det var hysterisk morsomt!

Loni imponerte stort, både som skuespiller og toastmaster.
Hun losa gjestene helt topp gjennom kvelden.

Anbefaler Loni videre, i alle arrangementer som trenger en stødig hånd eller et humoristisk innslag.

Benedicte Eian Iversen

1. mai 2020

Gründeriet Sandefjord

Loni er en varm og veldig likende dame som utstråler positiv energi! Hun har «bein i nesa», fantastisk god på kommunikasjon og er pedagogisk i sin måte å lære bort på. Hun er kursleder for Toastmasterklubben på Gründeriet og gjør en fantastisk jobb med gjengen hos oss. Har arrangert webinar med henne på Gründeriet i presentasjonsteknikk, der fikk hun også MYE skryt. Hun er veldig kunnskapsrik og engasjerende. Anbefaler Loni på det varmeste 🙂

Silje Willumsen Haugå

30. april 2020

Hypnoterapeuten.no

6

Loni leder en workshop jeg deltar på: Toastmaster klubben, som holdes én gang i mnd over 8 mnd. Loni er ikke bare dyktig i presentasjon og en god taler selv, men leder også gjennom de ulike temaene med teori, oppgaver og utfordringer med stødig hånd. Hun har en ro som smitter og kommer med tips til forbedringer på en oppmuntrende måte. Det er rom for å prøve og feile, og mye fokus på å hente fram de positive kvalitetene du kan spille mer på for å utvikle deg innen presentasjonsteknikk. Fordi hun har variert erfaring selv fra flere områder på talerstolen, kan hun komme med mange eksempler og innspill som er nyttige. Loni er raus og motiverende også i coachingsamtaler én til én. Jeg anbefaler sterkt Lonis worshop og oppfølgingssamtaler om du er ute etter å bli en bedre formidler!

Ilja Sofie Jakobsen

10. mars 2020

Selvstendig feminist

6

Veldig flink konferansier på 8. mars arrangement i Blåboksen i Bølgen. Morsom, jordnær og avslappet – for ikke å snakke om utrolig søt og hyggelig dame! Bein i nesa og talent fra topp til tå. Utrolig ålreit å jobbe med, positiv er hun også. Gjør det så veldig gjerne igjen. Forbilde!

Elin Dahling

10. mars 2020

Dahlings skriverier

6

Loni er et totalt uselvisk fyrverkeri kvinneske og loser et hvert arrangement trygt i havn. Anbefales til det aller meste!

Kristin Imenes

24. februar 2020

Universitetet i Sørøst-Norge

6

Loni var konferansier på inspirasjonsdagen Jenter og Teknologi på Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i februar 2020. Hun gjorde en fantastisk jobb både på scenen, men også i forkant av arrangementet. Loni er en person som er lett å samarbeide med, hun er positiv, kreativ, har masse erfaring å bidra med og ikke minst byr hun på seg selv! Vi kan varmt anbefale Loni 🙂

Emilie Sørmo Svendsen

17. oktober 2019

Sandefjord Videregående Skole

6

Loni holdt en kjempefin workshop om kommunikasjon og small-talk for elevene på Sandefjord Videregående Skole. Hun var både morsom og inspirerende å høre på, samtidig som hun var flink til å engasjere og utfordre elevene. Hele workshopen var en kjempesuksess, fylt med latter, ulike kommunikasjonsøvelser og spørsmål til ettertanke. Både elever og lærere var storfornøyde, og vi anbefaler Loni på det sterkeste!

Astrid Huneide

4. september 2019

Hovedsentralen for høyhæla sko. Kunststunt.

5

Loni var debattleder i Larvik. En kjempebra debatt hvor de fleste politiske partier deltok fra Kr.folkeparti og høyre til grønt og rødt. Tema Larvik har bare mannlige æresborgere.
Loni ledet debatten på en profesjonell, lydhør og tillitsvekkende måte. Åpen drøfting fram og tilbake med gode spørsmål fra programleder. Diskusjon med brodd. Lydhøre politikere. Veldig bra arrangert med supre innledere. Tydelig godt forberedt. Slik blir det alvor på saken.
Det ble sagt fra flere hold at det var den beste debatten folk hadde deltatt på!

Trine Merete Sjølyst

2. september 2019

Privat

6

Jeg kan anbefale Loni på det varmeste! Hun holdt stand up og var koreograf for jentene i utdrikningslaget til venninnen min i august. Loni forbereder seg godt og gjør alt for at resultatet skal bli så bra som mulig. Hun var tilgjengelig på mail og telefon og møtte meg på forhånd for å planlegge dagen og å få informasjon om jentene som kunne gjøre materialet personlig. På selve dagen spilte hun først skjult teater og kom utkledd i upassende og morsom outfit. Det var først superkleint, deretter hysterisk morsomt. Etter den overraskende og spreke starten, var hun seg selv og ga bruden oppmerksomhet på en bra måte, lærte oss en dans til musikkvideoen vi hadde laget og holdt et personlig og skreddersydd stand up-show og vi elsket det. Jeg kommer helt klart til å spørre Loni igjen!

Aslak Larsen

1. september 2019

Tønsberg og Færder bibliotek

6

Etter å ha sett hvor dyktig Loni er som konferansier og samtaleleder på to ulike arrangementer spurte jeg henne om hun ville ta oppdraget som konferansier på den landsomfattende markeringen/arrangementet Klimabrølet 30.8.19 på en stor scene på Tønsberg torv for 1500 mennesker. Sammen med en annen konferansier hadde Loni forberedt seg veldig godt og leverte over all forventning. Med et sterkt engasjement, en perfekt balanse mellom seriøse og humoristiske innslag og en personlig vri klarte Loni og få med seg alle deltakerne/publikum på både flere fellesrop og et rungende klimabrøl. Det som imponerte meg aller mest var at hun i tillegg til å takle intervjuer med både TV, radio og avis før og underveis i arrangementet, samtidig evnet å samarbeide på en smidig måte og viste en stoisk ro da rekkefølgen på det planlagte programmet blei endret flere ganger underveis da en artist kom for seint på grunn av forsinkelser på toget. Jeg anbefaler Loni som både konferansier og samtaleleder på det sterkeste!

Audun Haglo

28. august 2019

Privat

6

Loni gjorde en fabelaktig jobb som toastmaster med skjult teater i vårt bryllup.
Hun er en profesjonell og organisert gledesspreder og gjorde en fremragende jobb før- og på selve dagen. For de som vurderer å leie inn toastmater vil jeg gjerne fremheve verdien av å ha Loni som støttespiller i planleggingsfasen, spesielt tett opp mot bryllupet når det koker på alle fronter. Det var en stor lettelse å vite at denne viktige jobben var godt ivaretatt, samtidig var det fint å vite at ingen gjester måtte være «på jobb» denne kvelden. Anbefales på det varmeste!

Lasse Bergan

29. juli 2019

Privat

6

For ei dame! 😀
Jeg ble utnevnt toastmaster i bryllup og søkte eksperthjelp i Loni, som tok oppdraget – og bryllupsfesten med storm.

Loni hjalp til med planleggingen og kom med masse innspill og forslag til hvordan dette kunne utføres – og sørget for trygghet gjennom hele prosessen.

Oppdraget ble utført på en eksepsjonell måte – med skjult teater (hvor hun virkelig ble lagt merke til av gjestene) i minglingen før middag, før hun ble presentert som kveldens Toastmaster – og kunne bli «seg selv» og ta fatt på toastmasterjobben.

Loni er utrolig morsom, har verdens mest smittende latter og humør – og kan garantert trekke opp stemningen uansett hvor hun stiller opp.

Terningkast 12 fra meg!

Nora & Ånund

30. juni 2019

Personlig

6

Loni er helt fantastisk! Hun var toastmaster i vårt bryllup og gjorde dagen helt perfekt! Hun var utrolig engasjert og hjalp oss med mye planlegging. Under festen var hun eksepsjonell og fikk alle gjestene med seg! Kan ikke skryte nok av denne flotte kvinnen! Så sprudlende, morsom og utrolig hyggelig! Anbefales på det sterkeste.

Guro Furunes Pettersen

4. juni 2019

Norske Konsertarrangører

6

Loni holdt en workshop for kursholderne i Norske Konsertarrangører om presentasjonsteknikk. Både vi og kursholderne er veldig fornøyde, det var en morsom og fin workshop hvor vi alle ble utfordret og fikk reflektert en del over egne utfordringer som var nyttig for oss. Anbefales!

Bjørn Fredrik Bratsberg

8. april 2019

G Travel Getaway Larvik

5

Vi benyttet Loni som quizmaster og stand-up i forbindelse med vår åpningsfest på Getaway Larvik 05.04.19. Til tross for guffent vær og få tilhørere gjorde hun jobben på en profesjonell måte, og ledet oss gjennom kvelden med morsomme betraktninger på en leken måte. Vi vil gjerne benytte Loni til flere oppdrag.

Nina Kalvik

4. april 2019

Huset/ Larvik kommune

4

Loni holdt sitt nye foredrag om angst, for første gang, for oss ansatte og brukere ved Huset og Broen i Larvik 27.03.19. Jeg synes det var veldig bra, særlig fordi det ble nært på en måte som virkelig var trygt for brukerne.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS