Loni Bjerkholt-Pedersen

Energisk, varm og allsidig formidler!

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Loni Bjerkholt-Pedersen

Loni er foredragsholder, konferansier, kurslærer og skuespiller. Hun er særlig aktiv innenfor temaene kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og bruker mye humor og egenerfaring i sine kurs og foredrag. Loni har mye erfaring med digital opplæring og events, både som konferansier, skuespiller og kurslærer. Hun har blant annet laget e-læringskurs i livsmestring på Norges største videregående skole, samt digitale kurs i presentasjonsteknikk og digital formidling for bibliotekene i Norge. Loni har mye erfaring med kurs og én-til én veiledning i presentasjonsteknikk for start-ups, gründere og ledere i næringslivet, blant annet for NHO og Start i Vestfold. Hun har også journalistisk erfaring fra radio, tv, og podcast, og holder for tiden på med innspilling av dokumentar om de nasjonale minoritetene i Norge. Hennes hjertesaker er likestilling, inkludering og psykisk helse.

Inspirator
Humor

Foredrag med Loni Bjerkholt-Pedersen

Vi fomler oss tilbake til (arbeids)hverdagen.

Foredrag om post- Corona kommunikasjon. Temaer: Digital formidling, robotisering, kroppsspråk- og non verbal kommunikasjon som motivasjonsfaktorer, betydning av varme og humor på arbeidsplassen. Varighet: 70 minutter, kan tilpasses.

Mer enn det du ser! (Foredrag om psykisk helse)

De fleste av oss er verken syke eller friske, men begge deler. Selv har jeg tre ulike diagnoser; generalisert angst, bipolar lidelse og somatoforom lidelse. Vi har alle gode og dårlige dager. Likevel tror jeg de aller fleste av oss kan skape oss et rikt og godt liv, gjennom å være ærlige, ekte, og uredde. Og det har jeg lyst til å inspirere andre til å være gjennom dette uhøytidelige, ærlige og positive foredraget! Varighet: 45 minutter. Kan tilpasses.

Fin nok! (Om hvordan vi kan vise fingeren til kroppspress- og skjønnhetstyranni)

Et humorforedrag om hvordan man kan føle seg god nok i en tid med mye kroppspress og skjønnhetstyranni, særlig i forhold til reklame og sosiale medier. Varighet: 45 minutter. Kan tilpasses.

Syke, sutrete, usynlige? Foredrag om kvinnehelse og endometriose.

Foredrag og quiz med fokus på kvinnehelse og kvinnesykdommer, først og fremst adenomyose og endometriose. Varighet: 30 minutter, kan tilpasses.

Om nasjonale minoriteter og urfolk i Norge.

Foredrag om de 5 nasjonale minoritetene- og urfolket i Norge, for å gi økt kunnskap, skape bevissthet og motarbeide fordommer mot disse gruppene. Deler erfaringer etter to års arbeid med dokumentarfilminnspilling om temaet. (www.ettfolk.no) Varighet: 45 minutter. Kan tilpasses.

Kurs med Loni Bjerkholt-Pedersen

Kurs og workshops innen kommunikasjon og presentasjonsteknikk

Jeg er aktiv kurslærer, både fysisk og digitalt, for ulike målgrupper. Har god erfaring med kurs av lengre varighet, opptil ett år. Jeg har coachingutdanning- og bakgrunn, og er opptatt av praktiske øvelser med bakgrunn i teaterverdenen. Noen av temaene jeg tar for meg er: - Hvordan takle nervøsitet? - Kroppsspråk - Talekunst - Bruk av humor - Hvordan involvere publikum? - Hvordan fremstå varm og kompetent? - Storytelling - Pitching

Kommunikasjonskurs om psykisk helse.

Vi må snakke om det, være ærlige, og spørre mer. Men hvordan gjør vi det egentlig? Dette kurset gir konkrete tips og triks til hvordan du kan: - Se andre - Lytte fremfor å høre - Være tilstede - Sette ord på ting som er vanskelig Kan også gjøres digitalt, som korte moduler, for f.eks skoleelever.

Skrivekurs og skriveverksted

Kurset består av tre ulike deler: Del 1: Skrivekurs med fokus på teori og egenoppgaver innen tekstforfatting, journalistikk og markedsføring. Del 2: Skriveverksted med fokus på praktiske skriveoppgaver i par og små grupper. Del 3: Skriveverksted med fokus på praktiske oppgaver i større grupper og plenum. I dette kurset er det mye rom for refleksjon og samtaler, og du vil få tid til praktisk jobbing med egen- og andres tekster. Kurset vil gjøre deg mer bevisst på typiske fallgruver i utformingen av gode, forståelige tekster, og du vil bli tryggere i egen tekstformidling.

2023 © Talerlisten AS