Loni Bjerkholt-Pedersen

Feelgood-edutainer

Fra 7.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Loni Bjerkholt-Pedersen

Loni har både nybegynnerkurs- og viderekommendekurs innenfor områdene motivasjon, stressmestring, selvledelse, selvbilde og formidling, og er opptatt av en praktisk og øvelsesbasert kunnskapsformidling. Hun har i tillegg til foredrag og kurs, èn til èn veiledning innenfor temaene formidling og livsstilsendring, og har bred erfaring med veiledning av unge kvinnelige ledere, blant annet for Norges Studentidrettsforbund og NHO. Loni er ellers stand-up komiker og feminist, og gjør seg særlig godt i egne kvinnearrangementer.

Foredrag med Loni Bjerkholt-Pedersen

Toastmaster, konferansier og komiker.

Loni tar konferansierjobber-og toastmaster-oppdrag uavhengig av anledning. Hun har blant annet vært konferansier på Grundermessen i Oslo i 2017, Øko-Uka i Vestfold i 2018, under Fagsamling for fysioterapiforbundet i 2019 og mange flere. Loni er opptatt av å involvere og aktivisere publikum, og bruker Kahoot og andre virkemidler i sine konferansieroppdrag. Loni kan innta rollen som en rar gjest, kurslærer o.l og ha skjult teater. Hun gjør også reine stand-up jobber.

Unnvikende! Avvikende. Underholdende?

Et feelgood foredrag om angst.

Fin nok! Om hvordan vi kan vise fingeren til kroppspress- og skjønnhetstyranni

Et humorforedrag om hvordan man kan føle seg god nok i en tid med mye kroppspress og skjønnhetstyranni.

Kvinnedag og kvinnekamp for alle!

Foredrag om feministiske kampsaker i dagens Norge, med særlig fokus på sosiale medier og reklame.

Kommunikasjon, motivasjon og selvledelse

Loni holder workshop for arbeidssøkere og andre som ønsker å bli mer bevisst sin egen fremtoning og kommunikasjon, samt ønsker å endre sitt tankemønster og få til nødvendige endringer for å oppnå sine mål.

Kurs med Loni Bjerkholt-Pedersen

Kurs: Kunsten å formidle

Et praktisk femukerskurs. Varighet kan tilpasses. Uke 1: Pusteteknikk- og stressmestring. Uke 2: Non-verbal kommunikasjon. Uke 3: Retorikk- og presentasjonsteknikk. Uke 4: Hjelpemidler og virkemidler. Uke 5: Èn til èn veiledning.

Smalltalk kurs

Workshop i hvordan en kan bli bedre i .å snakke sammen i en uformell setting.

Fucked up and learned: et annerledes jobbsøkerkurs!

Under dette kurset vil du få input i forhold til cv- og søknadsskriving på en ujålete og lærerik måte. Du vil bli bedre til å selge deg sjøl inn til en potensiell arbeidsgiver. Og, kanskje viktigst av alt, er kursets målsetning å gjøre deg tryggere på deg sjøl som menneske, og akseptere dine «feil og mangler» Kanskje er de ikke feil og mangler, men styrker og fordeler du kan dra nytte av?

Loni Bjerkholt-Pedersen har 24 vurderinger

Nora & Ånund

30. juni 2019

Personlig

6

Loni er helt fantastisk! Hun var toastmaster i vårt bryllup og gjorde dagen helt perfekt! Hun var utrolig engasjert og hjalp oss med mye planlegging. Under festen var hun eksepsjonell og fikk alle gjestene med seg! Kan ikke skryte nok av denne flotte kvinnen! Så sprudlende, morsom og utrolig hyggelig! Anbefales på det sterkeste.

Guro Furunes Pettersen

4. juni 2019

Norske Konsertarrangører

6

Loni holdt en workshop for kursholderne i Norske Konsertarrangører om presentasjonsteknikk. Både vi og kursholderne er veldig fornøyde, det var en morsom og fin workshop hvor vi alle ble utfordret og fikk reflektert en del over egne utfordringer som var nyttig for oss. Anbefales!

Bjørn Fredrik Bratsberg

8. april 2019

G Travel Getaway Larvik

5

Vi benyttet Loni som quizmaster og stand-up i forbindelse med vår åpningsfest på Getaway Larvik 05.04.19. Til tross for guffent vær og få tilhørere gjorde hun jobben på en profesjonell måte, og ledet oss gjennom kvelden med morsomme betraktninger på en leken måte. Vi vil gjerne benytte Loni til flere oppdrag.

Nina Kalvik

4. april 2019

Huset/ Larvik kommune

4

Loni holdt sitt nye foredrag om angst, for første gang, for oss ansatte og brukere ved Huset og Broen i Larvik 27.03.19. Jeg synes det var veldig bra, særlig fordi det ble nært på en måte som virkelig var trygt for brukerne.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS