Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Loni Bjerkholt-Pedersen

Konferansier, debattleder, coach

Fra 12.500,- per foredrag

Fra 18.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Loni Bjerkholt-Pedersen

Sceneståer og coach med et hjerte som banker ekstra hardt for feminisme, psykisk helse og gjenbruk.

Foredrag med Loni Bjerkholt-Pedersen

Toastmaster, konferansier og komiker.

Loni tar konferansierjobber-og toastmaster-oppdrag uavhengig av anledning. Hun har blant annet vært konferansier på Grundermessen i Oslo i 2017, Øko-Uka i Vestfold og Vestfold og Telemark i 2018, under Fagsamling for fysioterapiforbundet i 2019 og mange flere. Loni er opptatt av å involvere og aktivisere publikum, og bruker Kahoot og andre virkemidler i sine konferansieroppdrag. Loni kan innta rollen som en rar gjest, kurslærer o.l og ha skjult teater. Hun gjør også reine stand-up jobber.

Foredrag om psykisk (u)helse

De fleste av oss er verken syke eller friske, men begge deler. Vi har alle bedre og verre dager. Likevel tror jeg de aller fleste av oss kan skape oss et rikt og godt liv, gjennom å være ærlige, ekte, og uredde. Og det har jeg lyst til å inspirere andre til å være gjennom dette uhøytidelige, ærlige og positive foredraget! 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Fin nok! Om hvordan vi kan vise fingeren til kroppspress- og skjønnhetstyranni

Et humorforedrag om hvordan man kan føle seg god nok i en tid med mye kroppspress og skjønnhetstyranni, særlig i reklame og sosiale medier. 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Feminisme i 2020- trenger vi det?

Foredrag om kvinnekamper som er vunnet, hvilke som gjenstår, og hvor mannskampen passer oppi det hele. 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Kommunikasjon, motivasjon og selvledelse

Loni holder foredrag for arbeidssøkere og andre som ønsker å bli mer bevisst sin egen fremtoning og kommunikasjon, samt ønsker å endre sitt tankemønster og få til nødvendige endringer for å oppnå sine mål. 45. min. varighet, men kan tilpasses.

Kurs med Loni Bjerkholt-Pedersen

Kunsten å formidle

Et praktisk femukerskurs. Varighet kan tilpasses. Uke 1: Pusteteknikk- og stressmestring. Uke 2: Non-verbal kommunikasjon. Uke 3: Retorikk- og presentasjonsteknikk. Uke 4: Hjelpemidler og virkemidler. Uke 5: Èn til èn veiledning.

Smalltalk kurs

Workshop i hvordan du kan bli enda bedre til å småprate. Varighet kan tilpasses.

Fucked up and learned: et annerledes jobbsøkerkurs!

Under dette kurset vil du få input i forhold til cv- og søknadsskriving på en ujålete og lærerik måte. Du vil bli bedre til å selge deg sjøl inn til en potensiell arbeidsgiver. Og, kanskje viktigst av alt, er kursets målsetning å gjøre deg tryggere på deg sjøl som menneske, og akseptere dine «feil og mangler» Kanskje er de ikke feil og mangler, men styrker og fordeler du kan dra nytte av? Varighet kan tilpasses

Loni Bjerkholt-Pedersen har 35 vurderinger

Benedicte Eian Iversen

1. mai 2020

Gründeriet Sandefjord

Loni er en varm og veldig likende dame som utstråler positiv energi! Hun har «bein i nesa», fantastisk god på kommunikasjon og er pedagogisk i sin måte å lære bort på. Hun er kursleder for Toastmasterklubben på Gründeriet og gjør en fantastisk jobb med gjengen hos oss. Har arrangert webinar med henne på Gründeriet i presentasjonsteknikk, der fikk hun også MYE skryt. Hun er veldig kunnskapsrik og engasjerende. Anbefaler Loni på det varmeste 🙂

Silje Willumsen Haugå

30. april 2020

Hypnoterapeuten.no

6

Loni leder en workshop jeg deltar på: Toastmaster klubben, som holdes én gang i mnd over 8 mnd. Loni er ikke bare dyktig i presentasjon og en god taler selv, men leder også gjennom de ulike temaene med teori, oppgaver og utfordringer med stødig hånd. Hun har en ro som smitter og kommer med tips til forbedringer på en oppmuntrende måte. Det er rom for å prøve og feile, og mye fokus på å hente fram de positive kvalitetene du kan spille mer på for å utvikle deg innen presentasjonsteknikk. Fordi hun har variert erfaring selv fra flere områder på talerstolen, kan hun komme med mange eksempler og innspill som er nyttige. Loni er raus og motiverende også i coachingsamtaler én til én. Jeg anbefaler sterkt Lonis worshop og oppfølgingssamtaler om du er ute etter å bli en bedre formidler!

Ilja Sofie Jakobsen

10. mars 2020

Selvstendig feminist

6

Veldig flink konferansier på 8. mars arrangement i Blåboksen i Bølgen. Morsom, jordnær og avslappet – for ikke å snakke om utrolig søt og hyggelig dame! Bein i nesa og talent fra topp til tå. Utrolig ålreit å jobbe med, positiv er hun også. Gjør det så veldig gjerne igjen. Forbilde!

Elin Dahling

10. mars 2020

Dahlings skriverier

6

Loni er et totalt uselvisk fyrverkeri kvinneske og loser et hvert arrangement trygt i havn. Anbefales til det aller meste!

Kristin Imenes

24. februar 2020

Universitetet i Sørøst-Norge

6

Loni var konferansier på inspirasjonsdagen Jenter og Teknologi på Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i februar 2020. Hun gjorde en fantastisk jobb både på scenen, men også i forkant av arrangementet. Loni er en person som er lett å samarbeide med, hun er positiv, kreativ, har masse erfaring å bidra med og ikke minst byr hun på seg selv! Vi kan varmt anbefale Loni 🙂

Emilie Sørmo Svendsen

17. oktober 2019

Sandefjord Videregående Skole

6

Loni holdt en kjempefin workshop om kommunikasjon og small-talk for elevene på Sandefjord Videregående Skole. Hun var både morsom og inspirerende å høre på, samtidig som hun var flink til å engasjere og utfordre elevene. Hele workshopen var en kjempesuksess, fylt med latter, ulike kommunikasjonsøvelser og spørsmål til ettertanke. Både elever og lærere var storfornøyde, og vi anbefaler Loni på det sterkeste!

Astrid Huneide

4. september 2019

Hovedsentralen for høyhæla sko. Kunststunt.

5

Loni var debattleder i Larvik. En kjempebra debatt hvor de fleste politiske partier deltok fra Kr.folkeparti og høyre til grønt og rødt. Tema Larvik har bare mannlige æresborgere.
Loni ledet debatten på en profesjonell, lydhør og tillitsvekkende måte. Åpen drøfting fram og tilbake med gode spørsmål fra programleder. Diskusjon med brodd. Lydhøre politikere. Veldig bra arrangert med supre innledere. Tydelig godt forberedt. Slik blir det alvor på saken.
Det ble sagt fra flere hold at det var den beste debatten folk hadde deltatt på!

Trine Merete Sjølyst

2. september 2019

Privat

6

Jeg kan anbefale Loni på det varmeste! Hun holdt stand up og var koreograf for jentene i utdrikningslaget til venninnen min i august. Loni forbereder seg godt og gjør alt for at resultatet skal bli så bra som mulig. Hun var tilgjengelig på mail og telefon og møtte meg på forhånd for å planlegge dagen og å få informasjon om jentene som kunne gjøre materialet personlig. På selve dagen spilte hun først skjult teater og kom utkledd i upassende og morsom outfit. Det var først superkleint, deretter hysterisk morsomt. Etter den overraskende og spreke starten, var hun seg selv og ga bruden oppmerksomhet på en bra måte, lærte oss en dans til musikkvideoen vi hadde laget og holdt et personlig og skreddersydd stand up-show og vi elsket det. Jeg kommer helt klart til å spørre Loni igjen!

Aslak Larsen

1. september 2019

Tønsberg og Færder bibliotek

6

Etter å ha sett hvor dyktig Loni er som konferansier og samtaleleder på to ulike arrangementer spurte jeg henne om hun ville ta oppdraget som konferansier på den landsomfattende markeringen/arrangementet Klimabrølet 30.8.19 på en stor scene på Tønsberg torv for 1500 mennesker. Sammen med en annen konferansier hadde Loni forberedt seg veldig godt og leverte over all forventning. Med et sterkt engasjement, en perfekt balanse mellom seriøse og humoristiske innslag og en personlig vri klarte Loni og få med seg alle deltakerne/publikum på både flere fellesrop og et rungende klimabrøl. Det som imponerte meg aller mest var at hun i tillegg til å takle intervjuer med både TV, radio og avis før og underveis i arrangementet, samtidig evnet å samarbeide på en smidig måte og viste en stoisk ro da rekkefølgen på det planlagte programmet blei endret flere ganger underveis da en artist kom for seint på grunn av forsinkelser på toget. Jeg anbefaler Loni som både konferansier og samtaleleder på det sterkeste!

Audun Haglo

28. august 2019

Privat

6

Loni gjorde en fabelaktig jobb som toastmaster med skjult teater i vårt bryllup.
Hun er en profesjonell og organisert gledesspreder og gjorde en fremragende jobb før- og på selve dagen. For de som vurderer å leie inn toastmater vil jeg gjerne fremheve verdien av å ha Loni som støttespiller i planleggingsfasen, spesielt tett opp mot bryllupet når det koker på alle fronter. Det var en stor lettelse å vite at denne viktige jobben var godt ivaretatt, samtidig var det fint å vite at ingen gjester måtte være «på jobb» denne kvelden. Anbefales på det varmeste!

Lasse Bergan

29. juli 2019

Privat

6

For ei dame! 😀
Jeg ble utnevnt toastmaster i bryllup og søkte eksperthjelp i Loni, som tok oppdraget – og bryllupsfesten med storm.

Loni hjalp til med planleggingen og kom med masse innspill og forslag til hvordan dette kunne utføres – og sørget for trygghet gjennom hele prosessen.

Oppdraget ble utført på en eksepsjonell måte – med skjult teater (hvor hun virkelig ble lagt merke til av gjestene) i minglingen før middag, før hun ble presentert som kveldens Toastmaster – og kunne bli «seg selv» og ta fatt på toastmasterjobben.

Loni er utrolig morsom, har verdens mest smittende latter og humør – og kan garantert trekke opp stemningen uansett hvor hun stiller opp.

Terningkast 12 fra meg!

Nora & Ånund

30. juni 2019

Personlig

6

Loni er helt fantastisk! Hun var toastmaster i vårt bryllup og gjorde dagen helt perfekt! Hun var utrolig engasjert og hjalp oss med mye planlegging. Under festen var hun eksepsjonell og fikk alle gjestene med seg! Kan ikke skryte nok av denne flotte kvinnen! Så sprudlende, morsom og utrolig hyggelig! Anbefales på det sterkeste.

Guro Furunes Pettersen

4. juni 2019

Norske Konsertarrangører

6

Loni holdt en workshop for kursholderne i Norske Konsertarrangører om presentasjonsteknikk. Både vi og kursholderne er veldig fornøyde, det var en morsom og fin workshop hvor vi alle ble utfordret og fikk reflektert en del over egne utfordringer som var nyttig for oss. Anbefales!

Bjørn Fredrik Bratsberg

8. april 2019

G Travel Getaway Larvik

5

Vi benyttet Loni som quizmaster og stand-up i forbindelse med vår åpningsfest på Getaway Larvik 05.04.19. Til tross for guffent vær og få tilhørere gjorde hun jobben på en profesjonell måte, og ledet oss gjennom kvelden med morsomme betraktninger på en leken måte. Vi vil gjerne benytte Loni til flere oppdrag.

Nina Kalvik

4. april 2019

Huset/ Larvik kommune

4

Loni holdt sitt nye foredrag om angst, for første gang, for oss ansatte og brukere ved Huset og Broen i Larvik 27.03.19. Jeg synes det var veldig bra, særlig fordi det ble nært på en måte som virkelig var trygt for brukerne.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS