Loni Bjerkholt-Pedersen

Energisk, varm og allsidig formidler!

Fra kr. 12.500,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Loni Bjerkholt-Pedersen

Loni er foredragsholder, konferansier, kurslærer og skuespiller. Hun er særlig aktiv innenfor temaene kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og bruker mye humor og egenerfaring i sine kurs og foredrag. Loni har mye erfaring med digital opplæring og events, både som konferansier, skuespiller og kurslærer. Hun har blant annet laget e-læringskurs i livsmestring på Norges største videregående skole, samt digitale kurs i presentasjonsteknikk og digital formidling for bibliotekene i Norge. Loni har mye erfaring med kurs og én-til én veiledning i presentasjonsteknikk for start-ups, gründere og ledere i næringslivet, blant annet for NHO og Start i Vestfold. Hun har også journalistisk erfaring fra radio, tv, og podcast, og holder for tiden på med innspilling av dokumentar om de nasjonale minoritetene i Norge. Hennes hjertesaker er likestilling, inkludering og psykisk helse.

Foredrag med Loni Bjerkholt-Pedersen

Toastmaster, konferansier og komiker.

Jeg har lang og allsidig erfaring som toastmaster i bryllup og som konferansier- og samtaleleder for ulike arrangementer, politiske debatter osv. God på å kombinere humor og alvor. Gjør også skuespillerjobber og humorjobber, som stand- up og skjult teater, alene eller kombinert med rollene som toastmaster og konferansier.

Mer enn det du ser! (Foredrag om psykisk helse)

De fleste av oss er verken syke eller friske, men begge deler. Selv har jeg tre ulike diagnoser; generalisert angst, bipolar lidelse og somatoforom lidelse. Vi har alle gode og dårlige dager. Likevel tror jeg de aller fleste av oss kan skape oss et rikt og godt liv, gjennom å være ærlige, ekte, og uredde. Og det har jeg lyst til å inspirere andre til å være gjennom dette uhøytidelige, ærlige og positive foredraget! 45. min. varighet. Kan tilpasses.

Fin nok! (Om hvordan vi kan vise fingeren til kroppspress- og skjønnhetstyranni)

Et humorforedrag om hvordan man kan føle seg god nok i en tid med mye kroppspress og skjønnhetstyranni, særlig i forhold til reklame og sosiale medier. 45. min. varighet. Kan tilpasses.

Feminisme i 2020- trenger vi det?

Foredrag om kvinnekamper som er vunnet, hvilke som gjenstår, og hvor mannskampen passer oppi det hele. 45. min. varighet. Kan tilpasses.

Kommunikasjon, motivasjon og selvledelse

Foredrag for arbeidssøkere og andre som ønsker å bli mer bevisst sin egen fremtoning og kommunikasjon, samt ønsker å endre sitt tankemønster og få til nødvendige endringer for å oppnå sine mål. 45. min. varighet. Kan tilpasses.

Kurs med Loni Bjerkholt-Pedersen

Kurs og workshops innen kommunikasjon og presentasjonsteknikk

Jeg er aktiv kurslærer, både fysisk og digitalt, for ulike målgrupper. Har god erfaring med kurs av lengre varighet, opptil ett år. Jeg har coachingutdanning- og bakgrunn, og er opptatt av praktiske øvelser med bakgrunn i teaterverdenen. Noen av temaene jeg tar for meg er: - Hvordan takle nervøsitet? - Kroppsspråk - Talekunst - Bruk av humor - Hvordan involvere publikum? - Hvordan fremstå varm og kompetent? - Storytelling - Pitching

Kommunikasjonskurs om psykisk helse.

Vi må snakke om det, være ærlige, og spørre mer. Men hvordan gjør vi det egentlig? Dette kurset gir konkrete tips og triks til hvordan du kan: - Se andre - Lytte fremfor å høre - Være tilstede - Sette ord på ting som er vanskelig Kan også gjøres digitalt, som korte moduler, for f.eks skoleelever.

Er jeg morsom nok? (Om bruk av humor i foredrag)

Kurs i hvordan du kan bruke humorelementer i foredraget ditt.

Loni Bjerkholt-Pedersen har 44 vurderinger

Merete Østerud

16. november 2021

Start i Vestfold

5.5

Loni er flott foredragsholder, hun er inspirerende og meget engasjert, hun gir en god innføring i fagområde, presentasjonsteknikk. Loni holdt et kurs for etablererveiledningen START i Vestfold, hvor målgruppen var gründere.

Jay Pacheco

22. september 2021

PMA Science University

6

Loni er en flott person med mye energi og erfaring i presentasjonsteknikk – hun er bare rå! Selv om jeg er founder av PMA Science University og Virtual Content Mentor Academy, trenger å lære presentasjonsteknikk av Loni! 🙂

Nina Antonov

9. juni 2021

Bipolarforeningen Norge

6

Loni var konferansiér og ledet en avsluttende panelsamtale på Bipolarforeningens webinar om unge og bipolar lidelse den 3. juni 2021 (opptak ligger her: https://youtu.be/NkggRG29zdU?t=240) Vi er strålende fornøyde og kan anbefale Loni på det varmeste. Hun er trygg, proff, varm og stilte godt forberedt. I tillegg har hun mye humor og godt humør som smitter. To tomler opp!

Anne Krogh

9. desember 2020

Tønsberg og Færder bibliotek

6

Jeg har vært på kurs i Presentasjonsteknikk og historiefortelling med Loni. Kurset var engasjerende, inspirerende og lærerikt. Loni er en kurslærer full av kunnskap, varme og engasjement. Hun er også full av gode eksempler som illustrerer det hun formidler!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS