Magnus Ingebrigtsen

Magnus Ingebrigtsen

Anvendt psykologi, læring og prestasjon

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Magnus Ingebrigtsen

Magnus jobber med anvendt psykologi, som er møtepunktet mellom psykologifaglig forskning og praksis i f.eks jobb, idrett og utdanning. Han har lederutdannelse fra Forsvaret, har vært gründer, og er for tiden stipendiat i Psykologi på UiT Norges Arktiske Universitet. Der underviser han i læringspsykologi, har vært emneansvarlig i arbeids- og organisasjonspsykologi og har mottatt undervisningsprisen fra studentene. Magnus er opptatt av at et foredrag ikke bare skal være til inspirasjon, men at de også skal fungere, og ha viktige Derfor bygger Magnus foredragene på store mengder forskning, og tar det ned til praktiske ferdigheter deltakerne kan øve på. Magnus bruker ofte god tid i forkant av et foredrag for å sette seg inn i hvem publikum skal være, slik at budskapet treffer godt, og at publikum sitter igjen med relevante verktøy.

Foredrag med Magnus Ingebrigtsen

Læringsstrategier: Forskningsbaserte teknikker for bedre læring

De fleste av oss har tilbrakt over 10.000 timer på skolen, men hvor mange har tilbrakt et par timer for å lære om hukommelse, hjernen og læring? I dette seminaret vil du lære om forskningsbaserte strategier for å lære mer effektivt, slik at du mer effektivt kan få til å både huske, forstå og anvende ny kunnskap. Foredraget tar utgangspunkt i nyere kognitiv psykologi, og godt forankret forskning om hva som faktisk virker, enten du vil bruke det i klasserommet eller styrerommet.

Optimal Tid - Fokus, hjernen og produktivitet

Har du hatt arbeidsdager hvor du egentlig ikke har fått gjort noe som helst? Hva med dager hvor alt går på skinner, og du får gjort utrolig mye på kort tid? Det er ikke akkurat en hemmelighet at man får mest gjort når man er opplagt, fokusert, og jobber med kun en oppgave. Utfordringen er å få det til – hver dag. Glem de nyeste triksene for å få en tom innboks! I dette foredraget blir du introdusert for hvordan hjernen din funker på jobb, og hvordan du kan bruke den best mulig.

La oss snakke om søvn - Et foredrag om prestasjon, læring og mental helse.

Alle vet at søvn er viktig... men hvorfor? Hva er det som skjer når vi sover, og hvilken effekt har det på læring, prestasjon og mengden feil vi gjør? De siste fem årene har forskning gitt oss svar på spørsmål som; Hvorfor vi trenger søvn, hva som skjer når vi sover, og hvordan søvn aktivt kan benyttes for å fremme læring, prestasjon og mental helse. Både toppidrettsutøvere, skoleledere, studenter og operativt personell i Forsvaret har gitt utmerkede tilbakemeldinger på dette foredraget.

Magnus Ingebrigtsen har 37 vurderinger

Trine Lise Hansen

17. juni 2022

Universitetssykehuset Nord-Norge HF

6

Magnus Ingebrigtsen er en herlig foredragsholder. Energisk, positiv og interessert. Han ønsker å treffe sitt publikum og det gjør han. Han ga oss tre tiltak å strekke oss etter for å gjøre arbeidshverdagen bedre og mer effektiv.

Maria Holst

21. februar 2022

NTG Tromsø

6

Lærerne på NTG i Tromsø var veldig fornøyd med foredraget. De ble inspirert og har prøvd ut de konkrete tipsene de fikk, i klasserommet. Bare positive tilbakemeldinger.

Clara Malm-Nicolaisen

2. august 2021

SpareBank 1 Nord-Norge

6

Vi benyttet Magnus i forbindelse med en samling for Samfunnsløftets talentstipendmottakere hvor Magnus snakket om søvn, et tema som forener oss alle og som som er essensiell for å kunne yte og prestere sitt beste. Magnus var gjennomgående profesjonell i forarbeidet – til tross for at han fikk oppdraget på kort varsel. Tilbakemeldingene fra publikum fra utelukkende positive, og foredraget ble for mange en tankevekker.
Vi booker gjerne Magnus igjen til lignende arrangement.

Stefan Berg

15. juni 2021

MatchOffice

6

Jeg kom og spilte inn Magnus’ foredrag om utdanning mange ganger. Jeg likte spesielt foredraget om optimal tid. Jeg delte dette med kollegene mine i Coworking Space Oslo. De likte det også. Takk Magnus for hans vitenskapelige tilnærming til spørsmål fra hverdagen.

Irén Langhelle Nordhus

25. mai 2021

NITO

6

Optimal tid – eit foredrag om fokus, hjernen og produktivitet – var eit interessant, tankevekkande og lærerikt foredrag som Magnus Ingebrigtsen haldt for NITO Nord-Rogaland og Sunnhordland.
Intressant erfarings- og forskingbasert kunnskap presentert på ein engasjerande, humoristisk og lett forståleg måte. Veldig positivt at det var mogleg å stille spørsmål både under og etter foredraget, noko mange engasjerte deltakarar nytta seg av.
Vi anbefalar trygt Magnus til andre interesserte og bestiller gjerne foredrag med han igjenl

Marianne Ecker

26. april 2021

Arbeids- og sosialdepartementet

6

Magnus fikk bare positive tilbakemeldinger etter foredraget sitt om optimal tid her i ASD. Det virket å være midt i blinken for kunnskapsmedarbeiderne her i departementet. Relatert til hjemmekontorsituasjonen, fikk vi mye å tenke på når det gjaldt gode måter å legge opp arbeidsdagen på. I tillegg fikk vi litt mer innsikt i hvordan hjernen vår faktisk virker. Det var verdifullt. Tusen takk.

Anniken Nesje Liljebakk

6. april 2021

NITO - Norges ingeniør og teknologorganisasjon

6

NITO leide inn Magnus Ingebrigtsen som foredragsholder på foredraget «Optimal tid – et foredrag om fokus, hjernen og produktivitet» i mars. Med humor, stor innlevelse og mye kunnskap brukte han egen erfaring på en fornøyelig og lærerik måte for å gi oss noen tips og triks for å utnytte tiden vi har litt bedre. Han engasjerte deltakerne på en veldig god måte slik at man fikk følelsen av å bli både sett og hørt gjennom skjermen. For oss som organiserte det var han veldig hyggelig og profesjonell å jobbe med, vi anbefaler ham varmt og håper vi kan booke ham til fremtidige oppdrag også!

Johnny Stava

12. november 2019

Tveit Regnskap AS

6

Vi hadde gleden av å ha Magnus på vårt interne arrangement med foredraget «Optimal tid». Magnus er en engasjerende og faglig dyktig foredragsholder som presenterer interessante fakta/forskning med humoristisk vri. Evalueringen ga ham en veldig god score, og det kom mange muntlige og skriftlige gode tilbakemeldinger fra deltakerne i etterkant. Veldig godt forberedt i forhold til oppdrag og bestilling fra Tveit.

Anbefales på det sterkeste. Vi booker svært gjerne Magnus igjen.

Susanne Solheim Kravik

9. november 2019

DebutUKA i Tromsø

6

Vi i DebutUKA i Tromsø opplever Magnus som en veldig god foredragsholder for studenter. Han er flink til å formidle budskapet sitt til studentene på en god og kreativ måte, slik at de greier å henge med og synes at det fornuftig og nyttig å være der! Vi benyttet oss av foredraget om moderne studieteknikk, og studentene som deltok synes at de fikk svært gode tips til hvordan de kan studere.

Ingrid Wik

17. september 2019

SpareBank1 Regnskapshuset SR AS

6

Vi benyttet Magnus i forbindelse med en samling for våre ansatte hvor utgangspunktet var å kople temaet «Optimal tid» opp mot tema i vår strategi. Magnus benyttet god tid sammen med oss i forkant for å avklare innholdet i sitt foredrag. Vi ble utfordret til å reflektere over hvordan vi benytter tiden vi har til rådighet og fikk mange gode praktiske tips og triks. Det hele ble presentert på en svært god måte med både utgangspunkt i både forskning og bruk av humor.

Sissel Klaussen

29. august 2019

Norges arktiske studentsamskipnad, campus Harstad

6

Vi i Samskipnaden opplever Magnus som en svært ryddig og dyktig foredragsholder. Han er rask å svare når vi sender forespørsel og det er lett å avklare tidspunkt. Studentene responderer godt til han og gir gode tilbakemeldinger på kursene.Noen av tilbakemeldingene etter kurset i studieteknikk som Magnus holdt i forbindelse med studiestart i år er:
«Jeg syns det var veldig bra å lære litt om læringsstrategier og metoder man kan bruke for at studiet skal bli mest mulig lærerikt»,
«Veldig bra, lærerikt. Flink å fange fokuset.»
«Lærerikt foredrag, med gode studietips, humor og god foreleser»
«Informativt, motiverende og inspirerende «.

Anne-Marie Finsdahl

15. januar 2019

Høyskolen Kristiania

6

Magnus holdt kurs for våre bachelorstudenter om hvordan skrive bacheloroppgaven mest mulig effektivt. Han la frem relevante og praktiske tips, som studentene selv lett kan sette ut i praksis. Magnus la frem stoffet på en engasjerende måte, med humor og personlighet, samtidig som vitenskap og forskning lå i bunn.Studentene har blant annet gitt følgende tilbakemeldinger:
«Lærerikt»
«Super relevant»
«Informativt og morsomt»
«Den mest nyttige informasjonen man kunne fått i starten av en bachelorprosess»

Alf-Kondrad Wilhelmsen

27. november 2018

Tromsø Idrettsråd

6

Takk for spennende, nyttig og engasjert foredrag om søvn.

Håvard Gaska

30. oktober 2018

NITO Studentene Kongsberg

6

Jeg har vært på kurs i moderne studieteknikk med Magnus før og kjente igjen noe av innholdet i kurset. Det var også mye nytt som jeg kan prøve å benytte meg av. Alt i alt vil jeg anbefale kurset for de som har lyst til å få god veiledning til studieteknikk som kan hjelpe for deg.

Paul Knutson

8. oktober 2018

NITO Studentene Kongsberg

6

Uansett om man er student eller i arbeid lærer man hele livet. Dette blir bare mer og mer sant. Med så mye tid som vi bruker på dette gjennom livet er det viktig å ikke kaste bort unødvendig tid på dette. Mer effektiv læring som du husker bedre fra er et av læringsutbyttene du får i Magnus Ingebrigtsen sitt kurs i moderne studieteknikk. Vi i NITO Studentene på universitetet i Kongsberg hadde dette kurset i august og det ble vel mottatt av studentmedlemene våre, slik det også har gjort tidligere. Jeg synes Magnus har en evne til å videreformidle nye og ukjente teknikker på en fantastisk måte. Slik at man faktisk husker det en lærer, i motsetning til mange andre kurs i studieteknikk jeg har hatt. Meg selv, og flere jeg kjenner, har tatt i bruk disse metodene og blitt mer effektive i læringen sin. Et kurs jeg absolutt ville anbefale, og som vi gjerne vil kjøre igjen.

Hilde Øygarden

19. september 2018

Næringsforeningen Haugalandet

6

Dyktig og engasjerende! Vi hadde gleden av å ha Magnus på et av våre arrangementer nå nylig, med foredraget «Optimal tid». Det ble raskt fulltegnet, og vi måtte til og med avslå flere som ønsket å bli med. Magnus er en engasjerende og faglig dyktig foredragsholder som krydrer presentasjonene med litt humor og interessante fakta/forskning. Evalueringen ga ham en veldig god score, og det kom mange muntlige og skriftlige gode tilbakemeldinger fra deltakerne i etterkant. Personlig hadde jeg mye på hjertet etter jeg kom hjem fra jobb den dagen, og snakket meg helt varm om alt jeg hadde hørt. Kjempeinteressant! Anbefales på det sterkeste. Vi booker svært gjerne Magnus igjen.

Sissel Klaussen

5. september 2018

Norges arktiske studentsamskipnad / Oppstarten - fadderordningen ved UiT i Harstad

6

Norges arktiske studentsamskipnad har leid inn Magnus Ingebrigtsen som kursholder i moderne studieteknikk de to siste årene under Oppstarten (fadderordningen ved UiT i Harstad). Studentene som har deltatt på kursene har kommet med positive tilbakemeldinger, både om kurset og Magnus formidlingsevne. Magnus formidler kursinnholdet med stort engasjement og humor, og han er tilgjengelig for spørsmål i pausene og etter kurset.
Magnus er rask å svare på henvendelser, noe som gjør det lett for oss som oppdragsgiver å få avklart tidspunkt for kurs. Noen av tilbakemeldingene fra kursdeltakerne: «Lærerikt, nyttig, VIKTIG og morsomt».»Fikk vite ting jeg ikke visste fra før om hvordan hjernen kan utvikle seg. Det var nyttig og motiverende».»Informativt og opplysende i forhold til hva man sitter med fra før. Klar og tydelig presentasjon».»Bra. Lett å følge med. Ikke for innviklet. Engasjert foreleser».»Veldig bra. Alle studenter burde ha dette kurset».

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS