Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Magnus Ingebrigtsen

Magnus Ingebrigtsen

Anvendt psykologi, læring og prestasjon

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Magnus Ingebrigtsen

Magnus Ingebrigtsen jobber med anvendt psykologi og meta-læring. Anvendt psykologi er møtepunktet mellom psykologifaglig forskning og praksis i f.eks jobb, idrett og utdanning. Magnus har lederutdannelse fra Forsvaret, er gründer, og arbeider med en doktorgrad i Psykologi på Universitetet i Tromsø. Han gjør sitt beste for at foredragene hans skal bygge på et solid vitenskapelig fundament, og samtidig bli formidlet så lettfattelig som mulig. Han får ofte tilbakemelding på at han gjør ting lett å forstå, og folk blir ofte stående igjen en hel time etter foredraget for å spørre mer om tema han snakker om. Magnus er overbevist om at nyere forskning, spesielt på hjernen og i psykologifaget, har enormt mye å bidra med i både skole, idrett og arbeidslivet.

Foredrag med Magnus Ingebrigtsen

Effektive læringsstrategier - Forskningsbaserte strategier for bedre læring

De fleste av oss har tilbrakt over 10.000 timer på skolen, men hvor mange har tilbrakt et par timer for å lære om hukommelse, hjernen og læring? Dette seminaret er laget for lærere, elever og studenter, som vil lære om forskningsbaserte strategier for å lære mer effektivt. Foredraget tar utgangspunkt i nyere kognitiv psykologi, og godt forankrede teorier om hva som faktisk virker.

Optimal Tid - Fokus, hjernen og produktivitet

Har du hatt arbeidsdager hvor du egentlig ikke har fått gjort noe som helst? Hva med dager hvor alt går på skinner, og du får gjort utrolig mye på kort tid? Det er ikke akkurat en hemmelighet at man får mest gjort når man er opplagt, fokusert, og jobber med kun en oppgave. Utfordringen er å få det til – hver dag. Glem de nyeste triksene for å få en tom innboks! Her blir du introdusert for en enkel tilnærming til å få mer kvalitetsarbeid gjort, på kortere tid, og med mindre feil – optimal tid.

La oss snakke om søvn - Et foredrag om prestasjon, læring og mental helse.

Alle vet at søvn er viktig... men hvorfor? Hva er det som skjer når vi sover, og hvilken effekt har det på læring, prestasjon og mengden feil vi gjør? De siste fem årene har forskning gitt oss svar på spørsmål som; Hvorfor vi trenger søvn, hva som skjer når vi sover, og hvordan søvn aktivt kan benyttes for å fremme læring, prestasjon og mental helse. Både toppidrettsutøvere, skoleledere, studenter og operativt personell i Forsvaret har gitt utmerkede tilbakemeldinger på dette foredraget.

Magnus Ingebrigtsen har 32 vurderinger

Marte Alstad Knudsen

30. august 2018

Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet avd. Tromsø

6

Magnus Ingebrigtsen var en fryd å leie inn som kursholder i Moderne studieteknikk! Vi fikk nyttige tips i forkant, gjennomføringen av kurset var utrolig lærerik og dialogen i etterkant var veldig god. Jeg kan anbefale dette på det varmeste, og kan garantere at dette blir en suksess. Ikke bare lærte vi mange tips og triks, men han tilpasset kurset for publikum på en glimrende måte. Vi er lærerstudenter og vi lærte både hvordan vi kunne ta i bruk ulike teknikker som studenter, men også hvordan dette kan brukes konkret ute i skolen, når vi er ferdig utdannede lærere! Helt fantastisk!

Håvard Klemetsen

29. juni 2018

Olympiatoppen Nord

6

Magnus holdt et inspirerende og lærerikt foredrag på Prestasjonskonferansen Nord 2018. Han har en intensitet og innlevelse som gjør det hele veldig overbevisende og troverdig. Man for raskt en følelse av at dette er en mann som vet hva han prater om – som igjen skaper nysgjerrighet og tilstedeværelse blant lytterne. Har stor respekt for fagfeltet og hans kunnskap, og skjønner godt at mange ønsker å ta en ekstra prat med Magnus etter å ha hørt på en av hans interessante foredrag hvor forskning møter praksis. Anbefales!

Morten Trane

15. juni 2018

Olympiatoppen Nord

6

Energikilde !

I jobben treffer jeg ofte fremoverlente ressurspersoner. 7-8.juni 2018 arrangerte Olympiatoppen Nord – i samarbeid med Hålogaland Teater – Prestasjonskonferansen 2018;
En møteplass for idrett, kultur, næring, akademia og det offentlige. Magnus stod for en av flere presentasjoner i år – der søvnens positive bidrag til prestasjonsøkning var tema. Forsamlingen lyttet og deltok i ca 30 minutter – med påskrudd hode og godt humør.
Magnus evner å både formidle, skape nysgjerrighet og god stemning – og i tillegg føler man at han har levert dobbelt så mye som normalt på tilmålt tid – uten stress… Tid med Magnus i sitt ess er aldri bortkastet – man lytter, tenker og setter igang egne tankeprosesser!

Avdeling for studentoppfølging

8. februar 2018

Høyskolen Kristiania Bergen

6

Høyskolen Kristiania i Bergen leide inn Magnus Ingebrigtsen som kursholder i moderne studieteknikk. Studentene som deltok på kurset hadde utelukkende positive tilbakemeldinger om både kursinnholdet og om Magnus som kursholder. Magnus snakker til kursdeltakerne på en engasjerende måte, og han var tilgjengelig for spørsmål i pausene og etter kurset. Han har god kompetanse på sitt fagfelt og en fantastisk formidlingsevne.

Noen av tilbakemeldingene fra kursdeltakerne:

«Spennende og ga mange aha-øyeblikk. Lett å skulle anvende i virkeligheten»

«Veldig innholdsrikt og godt formulert! Veldig fornøyd «

«Utrulig lærerikt og spennende. Veldig nyttig og motiverende»

Vi er strålende fornøyd med Magnus og vi gleder oss til å bruke han igjen til flere kurs.

Kelsey Tisthammer

2. november 2017

Psykologiforbundet Tromsø

6

Etter at vi i Psykologiforbundet etablerte lokallag i Tromsø, ønsket vi å samle psykologistudentene og gi de en solid start på semesteret. Vi gjorde dette med et kurs fra Magnus Ingebrigtsen. Magnus garanterte oss et kurs som var skreddersydd til psykologistudenter, og det var akkurat det han leverte! Interessen var overveldende og med nesten 200 deltagere ble romkapasiteten sprengt. Det var ingen tvil om at dette var noe studentene opplevde som et nødvendig og verdifullt tilbud. Engasjementet kom fram både i samtaler med deltakerne etter kurset, og i skriftlige tilbakemeldinger fra en undersøkelse Magnus leverte til oss. Omtrent alle kunne fortelle at kurset var nyttig, motiverende eller inspirerende, og at ferdighetene de lærte var noe de ville ta med seg videre. I tillegg meldte nesten 1 av 4 deltagere seg inn i forbundet vårt under kurset, som bidro godt til lokallaget vårt! Et uvurderlig kurs som både vi som forbund og våre deltagere vil anbefale andre!

Bendik Horvei

6. oktober 2017

Tekna Student UiS

6

Da vi skulle arrangere kurs i studieteknikk for våre ingeniørstudenter på Universitetet i Stavanger, leste vi at Magnus fikk gode tilbakemeldinger på sine kurs. Vi bestemte oss for å prøve han, og Magnus traff vår målgruppe særdeles bra. Han hadde satt seg inn i relevante fag som er obligatorisk for realfagsstudenter, og foredraget inneholdt en solid kombinasjon av læringspsykologi og konkrete tips til hvordan lære best mulig.Vi har svært sjeldent fått så mange gode tilbakemeldinger på et kurs før. Utrolig gøy! Folk droppet forelesinger, og en deltaker måtte til og med ta med seg valpen inn den siste timen, fordi hun MÅTTE få med seg resten av kurset. Allerede håper vi at Magnus kan holde kurs for oss igjen neste år.

Vegar Nyfløt

29. september 2017

NITO

6

Magnus har holdt kurs for oss flere ganger før, og det er en god grunn til at vi bruker han igjen og igjen. Magnus bringer hver gang en energi og karisma som klarer å fange deltakernes oppmerksomhet effektivt i flere timer. Kurset er både veldig interaktivt og fengene. Det er tydelig at Magnus har brukt mye tid og arbeid på å optimalisere kurset for å gjøre det så bra som mulig. Alle vi snakket med både i pausene og etter kurset var som vanlig veldig fornøyde. Kommer definitivt til å bruke han igjen og vi anbefaler han varmt til alle andre.

William Bertin Skoglund

27. september 2017

NITO studentene ved NTNU i Gjøvik

6

NITO studentene leide inn Magnus for et kurs i teknikker for bedre læring. Kurset ble veldig godt mottatt av både ansatte og studenter, og Magnus viser den ytterste forståelse for studenters utfordringer. Han gir tydelige råd og forslag, er entusiastisk, engasjert i faget, og byr på seg selv. Han tok seg god tid i etterkant til å prate med studenter og ansatte. Noen av tilbakemeldingene fra kursdeltakerne: «Et veldig flott kurs, lærte mye nytt om hvordan jeg selv kan jobbe mer effektivt», «Magnus holdt et fantastisk kurs, som vil hjelpe meg både i studie og videre fremover», «Det var øyeåpnende». Magnus er profesjonell, motiverende, inspirerende og en meget dyktig formidler. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, og kommer til å bruke han igjen.

Avdeling for studentoppfølging

18. september 2017

Høyskolen Kristiania Oslo

6

Høyskolen Kristiania i Oslo leide inn Magnus Ingebrigtsen som kursholder i moderne studieteknikk. Kurset ble veldig godt mottatt av både studenter og ansatte. Kursinnholdet viser at Magnus har god forståelse for studenters utfordringer i studiehverdagen og han har gode, konkrete forslag på hvordan man kan studere mer effektivt og få en bedre studiehverdag. Han er veldig engasjert i faget sitt og gir av seg selv. Han tok seg god tid i etterkant av kurset til å prate med studentene. Noen av tilbakemeldingene fra kursdeltakerne:

– «Utrolig motiverende å lære små triks som åpner øynene dine for effektivitet»
– «Magnus har god forståelse på hvordan det er å være student, og hjelper godt til med the everyday struggle»
– «Veldig bra, a-ha øyeblikk på samlebånd»

Magnus er profesjonell, inspirerende og en meget dyktig formidler. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og kommer til å bruke han igjen.

Anne-Mette Sylvest

16. juli 2017

TakeCharge!

6

En god inspirator er en som kan gå veien selv og vise andre hvordan det gjøres. DET gjør Magnus. He walks the talk.

Terje Westby

2. mai 2017

Nor-Bygg AS

6

Mine venner er sikkert lei av å høre hvor mye jeg har lært av Magnus, og hvor dyktig han er. Etter et kurs om studieteknikk og noen gode samtaler med Magnus, sitter jeg igjen med en følelse av mestring. Hele livet har jeg slitt på skolen på grunn av dysleksi. Dette problemet lærte jeg raskt å overkomme etter kurset. Siden dette har jeg studert mye lettere. Magnus er en person jeg liker å kalle en «løfter». Det er fordi han løfter meg opp til et nytt nivå. Jeg vil ydmykt takke han for støtte og hjelp.

Maria Terese Kittilsen

22. april 2017

Studentstyret, Norges Idrettshøgksole

6

Jeg var på kurs i studieteknikk med Magnus på Norges Idrettshøgskole, et kurs med braksuksess! Endringer i studentenes studieteknikk var rask å oppdage i forelesningene i dagene som fulgte, og det summet i gangene om det nye de alle hadde lært. Magnus er virkelig en dyktig formidler, og jeg vil anbefale ham på det sterkeste. Han lykkes i å engasjere, og kommunisere på en naturlig og forståelig måte.

Andrea Myrslo og Iselin Rønnestad

18. april 2017

NITO Sør-Trøndelag

6

Av alle kurs vi holder for studenter i Trondheim er Magnus og hans kurs i moderne studieteknikk et av de mest populære. Han er utrolig karismatisk og en dyktig taler, i tillegg til at han har stålkontroll på det han snakker om. Vi får alltid mange positive tilbakemeldinger i etterkant av kursene. Det er tydelig at han jobber hardt med å videreutvikle både seg selv og innholdet i kursene sine, og vi blir imponert hver gang over hvor lærerikt det er å delta på et kurs med ham.

May-Synnøve Hansen

5. april 2017

Fremtidslivet AS

6

Inspirasjon fra start til slutt!
Magnus kan du høre på gjentakende, selv hvor mye du kan fra før så vil du få ny innsikt og forståelse for din egen situasjon. Vi trenger forstå hvorfor ting fungerer og bevissthet rundt hva vi gjør som ikke fungerer. Magnus gir deg konkrete verktøy for å løse utfordringer i hverdagen og på jobb. Lev helhetlig og godt, lytt til Magnus!

Ove Petter Sørheim

31. mars 2017

DebutUKA

5

Magnus var selvskreven foredragsholder i mine to år som leder for DebutUKA i Tromsø. Stoler, bord og trapper måtte tas i bruk for å få plass til alle studentene som strømmet til for å høre på. Gjennom foredraget ga han en innføring i hvordan moderne studieteknikk kan betydelig øke effektiviteten og resultatene til studentene. Pedagogisk strøkent gjennomført og svært engasjerende. Han har en egen evne til å inspirere og sjelden ser man flere hundretalls studenter så oppslukt på et foredrag. Magnus vet hvordan det gjøres og han vet hvordan det skal formidles.

Andreas Nilsen

17. mars 2017

FLOW Coworking

6

Magnus har ved flere anledninger holdt foredrag på Gründerhuset FLOW med stor suksess. Han er utrolig kunnskapsrik, inspirerende, og en veldig god formidler! Vi gir han våre beste anbefalinger.

Betty Nyvoll Løvland

28. februar 2017

Betty Løvland

6

Magnus kan kunsten å «trollbinde». Skal man oppnå det må man inneha kunnskapen og eie forståelsen om hva kommunikasjon er. Magnus inntar «scenen» med en troverdighet og tilstedeværelse som gi verdifull tid. Vil tro ikke bare for hans publikum, men også for han selv. Med det engasjement han legger for dagen tenker jeg at han må virkelig elske det han gjør. Og jeg har fått glede av å oppleve han ved flere anledninger i forskjellige settinger.

Vibeke Engen

7. februar 2017

Engen & Co Invest

6

Jeg har hatt gleden av å høre Magnus ved flere anledninger både som foredragsholder og som kursholder. Magnus er en svært kunnskapsrik person som formidler budskapet sitt på en pedagogisk og forståelig måte som gjør det enkelt å lære. Han har en klar rød tråd i budskapet sitt med gode eksempler både fra forskning, teori og praksis som gjør at læringen blir mer effektiv og interessant. Magnus har en inspirerende og engasjerende måte å formidle på som gjør at du får følelsen på at du bare vil ha mer. En foredrags- og kursholder jeg kan gi de beste anbefalinger.

Karoline Hauan

5. februar 2017

Hauan Consulting

6

Jeg har hatt gleden av å høre Magnus holde et inspirerende innlegg om bedre læring for meg og andre medstudenter. Gjennom foredraget koblet han forskning opp mot praksis, og viste gode studieteknikker og strategier i arbeidet med pensum. Ingebrigsten klarte å «fange» publikum med treffende eksempler og praktiske løsninger. Han gjorde oss oppmerksomme på å nyttiggjøre mekanismer for effektiv læring og bedre prestasjon. Magnus får mine beste anbefalinger.

Bjarne Stenersen

30. januar 2017

IBID SA

6

Magnus hadde et innlegg for våre praksiskandidater som skal forberede seg til privatisteksamen. Innlegget handlet om studieteknikk og hvordan man kan strukturere sin forberedelse til eksamen. Innlegget ble meget godt mottatt og flere har i ettertid uttrykt at dette har vært til stor hjelp i deres arbeid fram mot eksamen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS