Magnus Strømnes Bøe

Magnus Strømnes Bøe

Foredragsholder innen digital markedsføring og søkemotormarkedsføring

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Magnus Strømnes Bøe

Magnus Strømnes Bøe ble kåret til Årets foredragsholder 2015-2016 av ANFO / Annonsørforeningen for foredraget «6 tips om webanalyse». Magnus holder også foredrag om søkemotoroptimalisering / SEO og digital markedsføring generelt. Han har jobbet på byråsiden med markedsføring siden 2001 og har bred erfaring innen feltet. Bruk Magnus til å motivere, tenke nytt og få fersk kunnskap innen digital markedsføring, webanalyse og SEO. Priser begynner på kr 20 000, men utdanningsinstitusjoner får lavere satser.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Magnus Strømnes Bøe

Hvordan Google fungerer nå

En gjennomgang av hvilke rangeringsfaktorer som påvirker synlighet i Google - de organiske treffene. Organisk trafikk er gratis og er den mest viktige kilden for trafikk på nettet. Få avlivet myter og lær hva som fungerer - hvordan du kan tenke bruker og søkemotor samtidig. Ca 30-40 minutter.

Bruk søkeord til innholdsproduksjon, kampanjer og produktutvikling

Hvordan du kan bruke data fra Google til å bygge bedre innhold, kampanjer og til og med utvikle bedre produkter basert på hva potensielle kunder søker etter. Engasjerende og spennende eksempler som er lett å ta i bruk. Ca 30-40 minutter.

6 tips om webanalyse

Foredraget jeg vant ANFO Årets foredragsholder 2015-2016 med. 6 praktiske tips om webanalyse som er lette å forstå og viktig å lære. Ca 30 minutter.

Utfordre meg!

Jeg holder workshops på hele dager, kurser i Google Analytics fra introduksjon til sertifiseringsnivå. Jeg kan også sette sammen skreddersydde foredrag / kurs innen mange forskjellige tema innen digital markedsføring. Google Analytics / webanalyse SEO og søkemotormarkedsføring generelt Digital strategi og gjennomføring. Fra 30 minutter til flere dager.

Talerlisten mener

Magnus Strømnes Bøe er en ener når det gjelder å formidle innsikt om søk, søkemotormarkedsføring og Google Adwords. Han er grundig, pedagogisk og engasjerende når han holder foredrag.

2024 © Talerlisten AS