Magnus Strømnes Bøe

Magnus Strømnes Bøe

Foredragsholder innen digital markedsføring og søkemotormarkedsføring

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Magnus Strømnes Bøe

Magnus Strømnes Bøe ble kåret til Årets foredragsholder 2015-2016 av ANFO / Annonsørforeningen for foredraget «6 tips om webanalyse». Magnus holder også foredrag om søkemotoroptimalisering / SEO og digital markedsføring generelt. Han har jobbet på byråsiden med markedsføring siden 2001 og har bred erfaring innen feltet. Bruk Magnus til å motivere, tenke nytt og få fersk kunnskap innen digital markedsføring, webanalyse og SEO. Priser begynner på kr 20 000, men utdanningsinstitusjoner får lavere satser.

Foredrag med Magnus Strømnes Bøe

Hvordan Google fungerer nå

En gjennomgang av hvilke rangeringsfaktorer som påvirker synlighet i Google - de organiske treffene. Organisk trafikk er gratis og er den mest viktige kilden for trafikk på nettet. Få avlivet myter og lær hva som fungerer - hvordan du kan tenke bruker og søkemotor samtidig. Ca 30-40 minutter.

Bruk søkeord til innholdsproduksjon, kampanjer og produktutvikling

Hvordan du kan bruke data fra Google til å bygge bedre innhold, kampanjer og til og med utvikle bedre produkter basert på hva potensielle kunder søker etter. Engasjerende og spennende eksempler som er lett å ta i bruk. Ca 30-40 minutter.

6 tips om webanalyse

Foredraget jeg vant ANFO Årets foredragsholder 2015-2016 med. 6 praktiske tips om webanalyse som er lette å forstå og viktig å lære. Ca 30 minutter.

Utfordre meg!

Jeg holder workshops på hele dager, kurser i Google Analytics fra introduksjon til sertifiseringsnivå. Jeg kan også sette sammen skreddersydde foredrag / kurs innen mange forskjellige tema innen digital markedsføring. Google Analytics / webanalyse SEO og søkemotormarkedsføring generelt Digital strategi og gjennomføring. Fra 30 minutter til flere dager.

Talerlisten mener

Magnus Strømnes Bøe er en ener når det gjelder å formidle innsikt om søk, søkemotormarkedsføring og Google Adwords. Han er grundig, pedagogisk og engasjerende når han holder foredrag.

Magnus Strømnes Bøe har 6 vurderinger

Terje Bjerkeland

16. juli 2017

Mattilsynet

6

Mattilsynet engasjerte Magnus til å holde et foredrag om hvordan å nå våre målgrupper mest mulig effektivt, hvordan vi kan bedre utnytte digital kanaler i kommunikasjonsarbeidet. Med en veldig kort frist leverte Magnus en økt skreddersydd for våre utfordringer. Gjennom praktiske eksempler, forslag til hvordan Mattilsynet kan angripe kompliserte problemstillinger hjulpet med «menneskespråk» fikk vi et kjempegodt utbytte av den timelange gjennomgangen. Anbefales!

Henriette Sveen

31. oktober 2016

Mynewsdesk

6

Magnus har holdt flere foredrag på våre arrangementer, fra mindre interne arrangementer til Mynewsday med 300 deltakere. Han har en unik måte å få med seg publikum, med sin troverdige og ydmyke fremtoning. Noe jeg også setter pris på ved Magnus er at han fokuserer på at publikum skal kunne ta noe konkret med seg fra det han presenterer, noe som er veldig nyttig. Våre spørreundersøkelser til publikum i etterkant har alltid gitt Magnus topp resultat, og både vi og våre deltakere har vært veldig fornøyde med han. Magnus er ekstremt kompetent i faget sitt og jeg kan absolutt anbefale han som foredragsholder.

Magnus Finset Sørdal

19. oktober 2016

Medicus / BI Trondheim

5

Var å hørte på Magnus hadde frokostseminar ved Trondheim Markedsforening om søk og hvordan søk kan inspirere til innholdsproduksjon, kampanjer og produktutvikling. I forkant av møtet inviterte jeg han like godt til å gjesteforelese i faget Sosiale Medier ved BI Trondheim når han først var i Trondheim.

Magnus framstår som faglig svært sterk og en dyktig formidler. Sannsynligvis er han i toppsjiktet i Norge innen sitt felt. Han fungerte også svært godt i klasserommet og jeg fikk gode tilbakemeldinger fra studentene på hans 3 timers økt.

Kunne like godt gitt 6 stjerner som 5, men han må også ha litt å strekke seg etter i framtiden!

Jan Morten Drange

19. oktober 2016

ANFO - Annonsørforeningen

6

Årets foredragsholder i ANFO 2016
ANFO Annonsørforeningen er en viktig kompetanseaktør. Hvert år gjennomfører vi 15-20 eventer under en faglig fane. Godt over 2000 deltagere og rundt 150 foredragsholdere er årlig innom disse møteplassene. Hvert år publiserer vi vår topp ti liste og kårer en vinner basert på evalueringer fra deltagerne. At det er tett i toppen her skjønner alle. Er du helt på topp er du veldig god! Årets vinner er Magnus Strømnes Bøe fra RED Performance. Hans vinnerforedrag ble avlevert på Adtech Performance konferansen. Temaet var relativt «tørt», vi snakker tross alt webanalyse og digital strategi, noe som gjør hans presentasjon enda mer imponerende. Magnus er en svært engasjerende foredragsholder vi gjerne anbefaler.

Trond Samstad

19. oktober 2016

Samtext Norway AS

6

Magnus holdt et glimrende foredrag på BestiTekst 2016 (www.bestitekst.no) om viralt innhold, deling og innholdselementer som fungerer bra. På jakt etter mer kompetanse om mediestrategi, innhold, SEO og webanalyse? Da er Magnus en mann du skal høre på!

Nina Furu

18. oktober 2016

Webgruppen AS

6

Vi har brukt Magnus på flere kurs. Han kombinerer bunnsolid kompetanse med evnen til å formidle noe på en forståelig måte. Vi er ekstremt opptatt av både den faglige og den opplevelsesmessige kvaliteten på våre kurs og arrangementer, og er svært fornøyde med Magnus som foredragsholder og kursleder.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS